gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Katil Olucam!!!

12 Temmuz 2011, 05.58
A- A+

Yeni eve taşındım. Dolayısıyla yeni bir çevre, yeni bir oda, yeni bir şans, yeni bir hayat; tek tek keşfetmem lazım :)))

Son 2-3 yılımı kimsenin bana katlanamayacağı düşüncesiyle kibarlaştıraraktan :D, yurtta tek kişilik bir odada kalıyordum. Kafam rahattı. Arada sırada "tek başına bu ufacık odada kafayı yemiyor musun" diyenlere aldırış etmeden yaşıyordum :))

Bugün geldiğim nokta, aman işte bugün geldiğim ev :D Bunu diyen şahsın evi işte... Hala başlıktaki "Katil Olucam!!!" kısmı nereden geldi diye hani olurda merak ediyorsunuzdur; derim ki "gözünüzü kan mı bürüdü kardeşim???" :))

Eve ilk gireceğim günü malesef kapı kilidinin dışa değilde içeri doğru açıldığını bilmediğim için geceyi eski yurdumda geçirdim :)))

Şimdiyse evimdeki tam 7. günüm ve yurdumdan yaklaşık 15dk lık mesafedeyim. Yahu iki mesafedeki sivrisinek ırkı arasında bu kadar mı fark olur!!!

Yurttayken geceleri pencere açık yattığım olurdu. Evimdeki 7.günümdeyse sivrisineklerden arda kalan kısmımla; yani bir kaç iç organım sayesinde yaşamımı sürdürüyorum.

Katil olmak ne kelime!!! Resmen seri katil olucam. Elime geçen kolonya şişesini kafalarında kırıp, telefon şarjı kablosuyla boğmayı bile planladım.

Sanki sivrisineklerin evinde yaşayan bir kiracı gibiyim...

Bilmezdim şarkılarin bu kadar güzel,

Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu

Bu derde düşmeden önce :)))))

YORUMLAR

12 Temmuz 2011, 18.22
OWEN nnnn seri katil olduğunu bilmiyordum :))) öğrenmiş oldum saoll :) Ama son bağlamayı iyi yapmışsın kutlarım seni :)
12 Temmuz 2011, 18.53
 Pencerelere tel yap.Tel pahalı gelirse cam büyüklüğünde bir tül  parçasını çerçeveye  yapıştır.Hiç olmazsa yatak odana yap bu işlemi..Bir de alacakaranlıkta azıyorlar.O saatlerde (akşam güneş battıktan sonra ve sabah gün ağarırken) kapı ve pencereyi kapalı tut...Ayrıca sinek kovucu tabletler çok işe yarıyor...Bu söylediklerimle mutlaka onlarla baş edeceksin.
12 Temmuz 2011, 20.04
Bataklığa taşındın sanırım 0WEN :)Hayırlı olsun bol iğneli yaşamın, vampir günlüklerini yenilemek gerek :)
12 Temmuz 2011, 20.49
e sen zaten katildin  dert etme bişey olmazz :)))
12 Temmuz 2011, 22.20
Allah yardımcın olsun.. :))
12 Temmuz 2011, 22.35
süper bi paylaşım :D
13 Temmuz 2011, 00.29
Owen owenn:):) katil olmak bu kadar basitmişş.. O zamn benimde seri katil olmamı engelleyen hiçbir sebep yok;) kutlarım yine güzel bir blog:))
13 Temmuz 2011, 00.35
olma katil bir sinek için elini kana bulamaya değmez 0wen nolur yapma !!!
13 Temmuz 2011, 05.46
Zevkle okudum sayın seri katil :)
13 Temmuz 2011, 08.09

:))) Hasdeniz çok teşekkür. Valla kendi kendime yazıyı bir kere okuduktan sonra dedim ki, bu blogu kesinlikle bu 3 mısra tamamlar. Orhan Veliye saygılar buradan :)

fluent ya :)) valla en ciddiye alıp önemseyen ve çözüm önerilerini tüm alternatifleriyle sunan sensin gördüğüm kadarıyla. İnan çok sağol şu an kafama ilk yatan tablet fikri oldu. Çok teşekkür.

hahaha :)) Arwen seni hep yorum yaparken görüyorum. Aklımdasın öyle arwen da yazmış görünceo kuyorum napmış diye. Çok teşekkürler :)

Tipiiiiiii :))))) Beni en çok sen tanıyorsun yaaaaaaa nerden çıkardın o kanıyı :)) Arkadaş listen hala bir SIR PERDESİ sanki :DDD

ayfer çok teşekkür ederim çok içten yazmışın :)

cronos çok teşekkür ederim onuda çok içten söylediğini düşünüyorum :D

sağol exclusive ama iyi falan değil cidden piskopata bağladı bu sinekler burda :))

ve Selin :) Natty not edermisin selini yorum yaptırmaya owen alıştırdı :))) Üstüne 2 de blog yazmış bana farkettirmeden :)) Sağol selin, kaleminden cesaret ve tebessüm eksik olmasın :))

13 Temmuz 2011, 11.55
Sivrisineklere karşı benim çok güzel bir sözüm var daha doğrusu sözden ziyade bir uygulama bunu hayata geçirmek için çok uğraştım :) şimdi burayada yazarımda ben nickimi seviyorum yok yere yasak yemek istemiyorum :)

Seni rahatlatır mı  bilmem ama aynı derdi paylaşıyoruz malesef ben sivrisinek gördüğüm anda hayattan bezerim resmen her yolu denedim onlardan kurtulmak için malesef hiç bi yol yok sayın seri katil :)

Sende elini kana bulama boşver böyle ufak şeyler için :)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın