gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

desteğe gerek var mı?

19 Temmuz 2011, 00.10
A- A+

Bir yaşıma daha girdim.Ne zaman mı? '' gamyuna destek'' blogunu okuyunca..

Smileları beğenmedik ,eskileri daha güzeldi, yeniler biraz kaba ,eskileri geri verin  falan ,anlamında yazılan  tüm yorumları, nerdeyse gamyuna başkaldırı sayıp , tenkitlerle  ,saldırdığımızı sanıp , oturupta  uzun uzun blog yazan arkadaş,sana  güleyim mi ağlayım mı bilemediM.Bütün bu istekleri nasıl oldu nasıl becerdinizde ters yüz ettiniz  de bir de Destek aramaya çıktınız..Ayy vallahi fıkra  gibi aslında.Tüm yorumların içinde gamyuna  kusur bulan tek bir yorum var mı? .Size  göre varsa, bir kopyalama yapsanızda, biz de görsek, biz  göremiyoruz ,çünkü yok  ..İkon beğenmemek ,koskoca siteye  kusur bulmak mıdır? Yoksa smilelarımız daha güzel olursa, biz daha güzel kullanırız ,seve seve kullanırız demek midir?Aradaki farkı nasıl anlamazsınız?

 

 H aaa içimden geldi, ben biraz gamyunu öveceğim diyorsanız,tamam buyurun yazın  ama  eski smilearımızı istiyoruz diyenleri konu edip,yazılanları yanlış yorumlayıp, bunu yapmayın.. Ayrıca smile konusunda  yönetime ricalar eden,tenkitler eden ,o yorumcular varya , gerektiğinde gamyuna yan gözle bakan olsa ,yine aynı hızla ,aynı uslupla yazıp, yazana haddini bildirirler yani bildiririz.. Siz hiç merak etmeyin.

VE

BENCE

MUTLAKA

Gamyunun desteğe ihtiyacı olamayacak kadar kusursuz  olduğunu önce siz farketmelisiniz .İsteklerin, kusur bulmak anlamında olmadığını da ,tam tersine gamyunla özdeşleşmiş kemikleşmiş sadık üyelerin,nerdeyse gamyunun ayrılmaz parçaları  olduğumuzu da ,o zaman anlarsınız.

Art niyet olduğunu sanmıyorum ama ,yanlış yorumladığınızı görerek  açıklamak istedim.

Sakın kırılmayın ,sadece açıklama olsun diye yazdım.

Bu arada   Sevgili zac,  smile ların bedava olması hakkında bu gece  istihareye yatsanız fena olmaz. Ak sakallı bir  dede, bizlere müjde vermenize sebep olabilir belki).Gariban üyelerinize sadaka yerine geçer ,sevap alırswınız..:))sevgiler

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın