gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Azcık gülelim...

01 Ağustos 2011, 19.25
A- A+
Temel işyerinde ciddi bir kaza geçirir ve bir pamağı kopar...Bunun gibi olaylar için ciddi eğitim almış olan arkadaşları parmağı gazlı bir beze sardıktan sonra hemen bir torba bulurlar, parmağı torbaya koyarlar, bir başka torbaya da buz doldururlar, içinde parmak olan torbayı buzlu torbaya koyup süratle hastanenin mikro cerrahi bölümüne yetiştirirler ve doktora gösterirler.Doktor torbaya bakar;-Çok güzel, tam zamanında ve doğru bir davranış yapmışsınız.. Hasta nerde..Arkadaşları hep bir ağzıdan;-Hasta mı, onuda mı getirecektik???

YORUMLAR

01 Ağustos 2011, 23.43
Bunlar Temelide geçmiş :)
02 Ağustos 2011, 00.03
yani bilmiyorum güzelmi sizce ama!!! ben hiç gülmedim :/
02 Ağustos 2011, 01.11
hehehehe yüreğine sağlık kardeşş
23 Aralık 2015, 05.15
hayat  ta  kımseyı  kırmak    için   bır davranuşta    bulunmadım  .ama  ınsanlar  kendılerını  kırmam    için    hep  üstüme   geldiler   .öyle   de  olsa   kıramadım   bılmıyerek    kırdıysam  o   arkadaşlar dan   özür   dılerım  haklarını   bana   helal  etsinler.insanları  kırmak  çok  basıttır   ama kazanmak     çok zordur     bunu  düşünerek   kımsyle  kotu olmak   ıstemıyorum.hep  bu  amaçla  yaşadım   yaşadığım  sürecede  böyle  olacak.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın