gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

ÇAKTIRMADAN MANGIR KART NASIL ALINIR?

02 Ağustos 2011, 10.01
A- A+

Merhaba arkadaşlar;

Ben küçük bir şehirde yaşıyorum hemen hemen herkesin birbirini tanıdığı selamlaştığı bir yerde.  Muhtemelen bankadaki  veznecinin tanıdık yada akraba olduğu bir yerde…doğal olarak kimlik bilgilerini verip, niki verip'' üyelik almak istiyorum'' demenin ne kadar zor olduğunu tahmin edersiniz.Sanal alemde kredi kartıyla alışveriş yapmayanlardan olduğum içinde mangır kart tanıtımını gördüğüm an gözlerim parladı.Sazanlık yapmamak için bir süre bekleyip alanların, uygulayanların yorumlarına bakmak istedim .Ve büyük gün geldi alelade sade bir kıyafet, kocaman gözlüklerle postanenin yolunu tuttum.vezneye geldiğimde mangır kart istediğimi söylediğim görevli yüzüme bön bön bakarak o da ne ki? dedi .Eh bende oplarımızın da söylediği gibi yetkili birine sormasını, postanede satılan bir kart olduğunu belirttim.Görevli arkadaş  cep telefonunu açıp alooo şefim böyle böyle bir kart varmış istiyor müşteri diye tüm postahanenin duyacağı şekilde ilan ettikten ve kartla ilgili birkaç yorumda bulunduktan sonra nihayet kartım elime ulaştı…Göze batmama çabalarım boşa gitsede pişman mıyım? hayııırrr:)) Eve gelerek  gmsnn opumuzun da başını ağrıtarak ilk yüklememi yaptım.İlk yüklemeden sonra yaptığım yükleme tam tamına 30 saniye sürdü.Çok pratik ve kullanışlı. Tüm bu çabalarıma değdi. Teşekkürler gamyun…

YORUMLAR

02 Ağustos 2011, 12.01
hani derlerya '' oyy  kıyamam''. yazınızı  okuyunca  inanın ki bunu söledim..

O kadar  temiz   ve içten geldiki bu paylaşım, zaman  zaman  yorumlarımda yaptığım  laf sokma huyumu körelttiniz..:)

 Merhaba ile başlayıp... teşekürle biten bir paylaşıma ne denir ki..

 sevincinizi sizinle  paşlaştığımı ifade etmem yetersiz  kalıcak.. çok mutlu oldum adınıza..

   MUTLU GÜNLERDE KULLANMANIZ temennisiyle..

02 Ağustos 2011, 12.09
Bence mangırkartçılar bu blogtan sonra sana hediye olarak mangırkart pinleri hediye etmeleri gerekir.  İsteseler böyle reklamları olmazdı :)
02 Ağustos 2011, 13.13
hani bende o postanede çalışan veznedeki arkadaştan farkım olmadığını anladım,çünkü bende onun gibi hiç birşey anlamadım,daha ayrıntılı yazsaydın keşke !!
02 Ağustos 2011, 14.33
:D HAyırlı olSuN :dddD
02 Ağustos 2011, 18.32
Hiç çakmamışlar zaten :D farkettirmeden almışsın iyiki :D
03 Ağustos 2011, 01.39

Cidden güzel bir tanıtım olmuş gamyun çalışanı oldugunu düşünmemek elde degil :)

 

03 Ağustos 2011, 02.34
Çok sevimli bir anlatım tarzı ve mutlu sonla biten minik bir hikaye..
Keyif verdi yazınız okurken.. Gözlüğünüze bayıldım :).. Paylaşımınızı pozitif olarak yansıtmışsınız..gizemli bir şekilde mutluluk veren bir paylaşım.. ellerinize yüreğinize sağlık... süs yakışmış.. güle güle kullanın..
24 Eylül 2011, 19.31

NE YANİ BÖYLEMİ ALDINIZ MANGIRKARTI.....BEN WEB'DEN ALINIR SANIYORDUM ARTIK ALAMAYACAĞIMI ANLADIM :( ÖFF


BEN BİR PAYPAL KARTINI ALAMADIM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....BU ARADA SÜS YAKIŞMIŞ.............BENDE ALCAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HAYIRLISIYLAAAAAAAAAAAAAAAAAA İNŞALLAHHHHHHHHHH :( NEYSE UMUDUMU KESMEYEYEYİM...........

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın