gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Gamyun' da ki burcumuz ..!!

07 Ağustos 2011, 21.06
A- A+

        KOÇ (21 Mart-20 Nisan )

Çok sıkıcıdırlar.Oyunlarda söylenip dururlar.Çektiği-attığı taşlardan şikayet ederler...Oyun kurallarını, gamyundaki yenilikleri anlatırsın anlatırsın anlamazlar.. birde ben anladım havaları yokmu? deli ederler.Ama gamyunda sevilirler, çünkü kendinden başka kimseye zararları yoktur.Kıskanç ve sıkıcıdırlar ..

Uğurlu taşı: göbek taşı

Şanslı günü :çamurlu oyunlardan sonraki  çamaşır günü

Uğurlu salonu: boş salonlar

Şanslı olduğu oyunlar: domino

Aşk Meşk Ortilik :Genelde platonik takılırlar...kim bilir hangi opla ortilik hayali kuruyordurlar 

            BOĞA (21 Nisan-21 Mayıs )

İntikamcıdırlar..kaybettikleri oyundan sonra yenildiği oyuncuları günlerce takip ederler intikam almak için.En çok benim puanım olsun , en yüksek karizma bende olsun,en çok benim fıstığım olsun.. olsunda olsunducurlar.En güzel orti bende olsun diye resimli profilleri en çok tıklayan üyeler bu burçtadırlar ..

Uğurlu taşı: kendinde olmayan gösterge

Şanslı günü: cuma .. ctesi  ( full günler )

Uğurlu salonu : yasaklandığı salon

Şanslı olduğu oyunlar: resimsiz rakiplerin olduğu her oyun..

Aşk Meşk Ortilik : en güzel resimli ortiyi aramaktan eşli oyun a fırsatı olmaz..Treni  hep kaçırırlar.

            İKİZLER (22 Mayıs-21 Haziran )

En çok yedek nike sahip üyelerdir.Aynı masaya karşılıklı 2 nikle oturup oyun yaparlar.Oyuna çağırdığınızda ''aa tabi ki ..hemen geliyorum '' deyip , salonu terkederler... kendi yedeğiyle başka salonlarda karşılıklı  oynamak için. Salon salon gezerler..kim kimin yedek niki çoğunu bilirler.sır tutamazlar. en dikkat edilmesi gereken burçlardır..

Uğurlu taşı :sahte okey

Şanslı günü: Perşembe pazarı

Uğurlu salonu : giremediği dolu salonlar

Şanslı olduğu oyunlar :iki kişilik oyunlar .. bilardo(pratik), çiftetelli

Aşk Meşk Ortilik : Olsun yada olmasın  farketmez onlar için.Sonuçta yedek nikiyle masada, salonda kendine aşkım diyecek kadar üretkendirler.

         YENGEÇ (22 Haziran-23 Temmuz )

Süs- renk gibi özellikler çok önemlidir onun için.Katıldığı turnuvadan elenince; hele de yarı finale filan çıkmışsa.. günlerce yas tutar elendiği turnuvanın ardından. Birgün turnuva kazanacağım paranoyasıyla yaşarlar.Kaybettiği oyunlarda  yakınında olmamak gerekir..tebrik bile  etmeden masadan çıktığı gibi, şikayet etmek için fırsat kollarlar.Sisteme yollanmış en gereksiz şikayetler bu burçtan gider..

Uğurlu taşı: sontaş

Şanslı günü : turnuvasız günler

Uğurlu salonu: boş yerimiz yok.. ek masa yok .. diyen salonlar

Şanslı olduğu oyunlar : yüzsüz bir (51)   pişmemiş   pişti

Aşk Meşk Ortilik : kaprisleriyle bezdirir..sonrada kaçan ortisinin ardından yas tutarlar.

         ASLAN (24 Temmuz-23 Agustos )

Bu aslanlar var ya!! .. kendileri olmazsa,  gamyunda  var olamaz sanırlar.Oysa en çok bağlantısı giden üyelerdir.Boş bir salona  kapatsan  bunları isteyecekleri tek şey ünlemdir.Bir renk alıp 200 kişilik salona gireceklerini sanırlar.. süs alıp nikine ünlem koyanlar genelde bu burçtandırlar.

Uğurlu taşı: süre aşımından sistemin attığı taş

Şanslı günü : interneti kesildiği gün

Uğurlu salonu : en az 5 genel opun bulunduğu her salon

Şanslı olduğu oyunlar : kısa yada yarım  oyunlar

Aşk Meiş Ortilik :en büyük aşkı ünlemdir.ortiyi napsın.. zaten sık sık bağlantısı gittiğii için kimsede orti olmak istemez bunlarla...

        BAŞAK (24 Agustos-23 Eylül )

Hemen hemen her oyuna girerler.Ortam yapmaya çalışırlar.özentidirler.tüm özelliklere sahip olmak isterler.Gamyunda bir yenilik olsun önce bunların haberi olur.Süpriz ödüllü turnuvaları bile kaçırmazlar.Salondan konuşur .herkesle selamlaşırlar.Turnuvalarda masalar yazılırken eğer birileri hala genelde konuşuyorsa bilin ki bunlar başaktır.Takozdaki taşla bile konuşurlar.

Uğurlu taşı: çektiği taşın altındaki taş

Şanslı günü: pazar. p.tesi. salı, çarş. perş.(tombalada yok.. sohbet salonlarında istediği kadar konuşur)

Uğurlu salonu: Elit olmayan özel salonlar

Şanslı olduğu oyunlar:sohbet salonları

Aşk Meşk Ortilik: Daimi orti bulması çok zordur.Çünkü ortisini bıktırır.Özelliği olmayanla orti olmaz. acemi olsun ama elit, silver olsun isterler..

       TERAZİ ( 24 Eylül-22 Ekim )

En çok kendisini severler.sitede küçük birşeye canınız sıkılmış olsa, dertleşmek isteseniz ..sizi depresyona kadar götürürler.Kafayı herşeye takarlar.Gamyundan kaynaklanan bağlantı sorunu için telekom u ararlar.Telekomdan sorun kaynaklansa gamyunda genel op ararlar.Hiçbirşeyden tatmin olmazlar.Turnuva kazandığı salona ertesi gün tekrar gidip, tebrik edilmeyi beklerler.Kendi kendine üst band atıp '' seni seviyorum'' lu mesajlar  genelde bu burçlardan çıkar ..

Uğurlu taşı: mezar taşı

Şanslı günü: üstbandın olmadığı gün

Uğurlu salonu : puan korumalı genel salonlar

Şanslı olduğu oyunlar: düşen oyuncu yeri

Aşk Meşk Ortilik: eşli oyunlarda oyunla ilgililenmeyip, dedikodu yapmayı tercih ettikleri için kendi burçlarından ortilerle iyi anlaşıp sevgili olabilirler

        AKREP ( 23 Ekim-22 Kasım )

Pc başında oyunlarda.. mimiklerini ve dilini en fazla kulanan üyelerdir.Evlerinde op olsa süresiz yasak yerler.Kaybettikleri oyunlardan sonra çok sinirlenirler.Herşeye mazeretleri vardır..Tebrik ederim yendiniz demek yerine..oyuna bakamadım, telefon geldi gibi türlü mazeret üretirler.Kıskançtırlar.. sürekli ilginin kendisinde olmasını isterler.Niklerini  aykırı  süslerler..İnsanı çileden çıkaracak kadarda kendine güvenleri vardır .

Uğurlu taşı: tektaş

Şanslı günü: blog okumadığı günler

Uğurlu salonu: atıldığı salon

Şanslı olduğu oyunlar : yapboz .. tetrix .. mario

Aşk Meşk Ortilik  : sevgilisi bile orti olmaz kendisiyle....ortisi ile sevgili olsa bile , ortisinin masasında ancak seyirci olabilir..

       YAY ( 23 Kasım- 22Aralık )

Ben yaptım .. ben ettim havaları yokmu.? bunlara gazı verdin mi 3 ayrı salonda turnuvaya girip, aynı anda blog yazmaya bile çalışırlar..Ama  eline yüzüne bulaştırırlar..Turnuva kuralları boğar bunları..özgürlüğüne düşkündürler..Pot kırmaktada üstlerine yoktur.Özele yazarlarken bakarsınız patt salona yazmışlar..Abartmaya bayılırlar. 8 masalık turnuvayı kazandım demek yerine 180 kişilik salonda turnuva kazandım derler.Çok konuşurlar..Klavyesi en çok bunların arıza verir.

Uğurlu taşı: karşıdan çıkan taşlar

Şanslı günü: d.günü turnuvalarının olmadığı günler.

Uğurlu salonu: opsuz salonlar

Şanslı olduğu oyunlar : eşli oyunlar .. seyircili  oyunlar

Aşk Meşk Ortilik: Ağzı var dili yok bir orti bulursa ne ala...aksi halde kolay kolay oyunu tamamlayamaz.yarım bırakır kaçarlar..

         OĞLAK ( 23 Aralık-20 Ocak )

İnatçı mı inatçı ....aynı zamanda sinir krizi geçirmeye müsaittir .En büyük darbeyi arkadaşlarından yer ama oyunda bile aklı arkadaşlarındadır.Arkadaş listesi oyun oynarken ekranın bir köşesinde açık durur.Masada seyirciye takar kafayı...olmadık yerde güler.. olmadık yerde masaya alakasız şeyler yazar..Rüküştür bunlar..yazı rengi, nikiyle herzaman alakasız olur bunların....

Uğurlu taşı: tavla zarı

Şanslı günü :gamyunda bakım günü

Uğurlu salonu: hile yapılan salonlar

Şanslı olduğu oyunlar :tavla(yardımlı ) .. 101(yardımlı )

Aşk Meşk Ortilik: Özel hayatının didiklenmesinden hoşlanmaz. Hemcinsleriyle orti olup kamufle eder özelini..

        KOVA ( 21 Ocak-19 Şubat )

Çok komplekslidir.Masada sohbet açılmışsa oyuncular canından bezer..Masayı soıhbete kapatmak gerekir bunlarla oynarken.Zaten oyunda da süre isteyip dururlar .. ha bire birşeyler tıkınırlar.Çokta nostaljiktirler.Şikayet için aylar önce aldıkları printleri okuyup duygulanırlar hatta ağlarlar..Sulu gözlüdürler..Değişime karşıdırlar.Gamyundaki değişime en çok itiraz edenler bu burçlardır.

Uğurlu taşı:yerden alacakken, yanlışlıkla çektiği taş

Şanslı günü: cuma

Uğurlu salonu: alt salonlar

Şanslı olduğu oyunlar : pis7 li.. ..batak...ihale.. elim sende

Aşk Meşk Ortilik: Kendi gibi sulu göz bir orti bulursa; kaybedince üzüntüden.. kazanınca sevinçten ağlayıp, masanın printini alıp saklarlar..İlerde yine bakıp ağlamak için..

       BALIK ( 20 Şubat-20 Mart)

Hep kolay yoldan fıstık, turnuva kazanmayı hayal ederler.Tombala salonuna 5 yedekle girip, 0 fıstıkla çıkarken bile yarının hayalini kurarlar.Ama tam bir bunalımdırlar.Sorsanız kendilerine , gamyunda en fazla haksızlığa uğrayanlar kendileridir.onları mutlu etmek imkansızdır. herşeye sevinirler ama mutlu olmazlar.Bunların girdiği salon sallanır..çıktığı salon ballanır..Hayellerde yaşarlar.

Uğurlu taşı: bilardo topu siyah 8

Şanslı günü :haftanın 8. günü

Uğurlu salonu: Sulu salonlar

Şanslı olduğu oyunlar:Henüz gamyunda olmayan oyunlar..plaj voleybolu

Aşk Meşk Ortilik : eşli oyunda; hayal kurmakla meşgul olduğu için, ortisi bunu süreki titretmek zorundadır.... titreşimden bile bunalıma girip 3 gün oyuna girmediği günler olurr..

     Not:  Hakkınızı helal  edin ....



YORUMLAR

08 Ağustos 2011, 10.36
bak yaaa. çok eleştircek yazı ama eleştircek havamda değilim burcum ne mi kesinlikle sölemicem :D
08 Ağustos 2011, 10.41
sadece yazmıs olmak ıcın yazılmıs bır yazı

08 Ağustos 2011, 10.43

CEBRENNNNN ; sevgili opumuzun doğum tarihi 01.Ocak dır., “ OĞLAK” burcu olduguna göre Cebren bu senmisin simdi?.D:D.hehehee. Ama bak ben birsey demiyorum  burç özelliklerin söylüyor:P Cebren ama kabul edelim inatçısın:)

Dip Not: “Lütfen benim burcumu karıştırmayalım işin işine:P”

08 Ağustos 2011, 10.45
amazon sana aynen katılıyorum..:) burcum için yazdıklarının benla asla alakası yok...diğerlerini okumadım bile :)))) (bende söylemeyecem burcumu hıh)
08 Ağustos 2011, 10.48

Aha aha aha  natty hanım bi kere beymen33 gelip burcumu sorduğunda ben anladım bi pislik yapacağını...Adam piskopat çekemiyor beni :))) oğlak kadar taş düşsün başına onun tamammııı..şimdi kendisine sorsan yay derr kesin ama  teraziyle yayı değiştirmiş uyanık ya:)))


Dur yaa elim değmişken birde nickine dokunayım şööle bi 38 yıl..Gerçek anlamlarını araştırmaya anca yeter bu süre (37 yıl 364 günü kabullenmeye 1 günüde yazmaya yeter)...

08 Ağustos 2011, 11.08
Yaaa ama yaaa valla aslanlar böyle değildir:)
08 Ağustos 2011, 11.37

 

     BEYMEN  BAKMADIM  AMA  SEN  HANGI  BURCTANSIN:))

Amma  salldın   ben  kolay  yoldan  kazananmam  çünkü   fıstık kazananmam ki   fıstıkları  ben  dagıtırım   dağıtırım :=)  ayrıca  beni  mutlu  etmek imkansız  deildir    yazınla  çok  mutlu  oldum  hahahaha :) harıka  yazıorsun   faydalı  bence  devam   :)

 

08 Ağustos 2011, 12.00
Aşk Meşk Ortilik :Genelde platonik takılırlar...kim bilir hangi opla ortilik hayali kuruyordurlar
opla ortilik hayali ne alaka yaa :D opla orti olununca başka mı oluyor?koç burcuyum ama opla ortilik hayali hiç kurmadım.opları kendimden daha yükseklerde görmem çünkü.hem bu yazı koçlardan daha sıkıcııı :D
08 Ağustos 2011, 12.01
AAAA üstüme iyilik saglik hicde bileee :p nayynnn katilmiyorummmm :) 

KOC 


08 Ağustos 2011, 12.01
bence keyifli bir yazı olmuş beğendim (;
08 Ağustos 2011, 12.25
 Beymen ellerine, emeğine sağlık..  Harika bi yazı olmuş, güne gülerek başladım sayende.. Eleştiri yok, tebrik var. :)) Her ne kadar doğruları yansıtmasa da, arkadaşlar üzerinde düşününce sanırım gülmek icin nedeni oluyor insanın, gerçekliğinden değil tabi bunuda belirtmek isterim :p :)))
08 Ağustos 2011, 13.40

akrep burcu benim burcum...arapcası ..HAŞARET-ÜL ZEHİR-ÜL ZIKKIM ...:)))  %80 beni anlatmış:))  % 20 side aşk meşk konusunda yanılma payı ...sevgilim bile benle orti olmaz evet doğru ama hiç sevgilim olmadıki burada:)))....

cebren opum süper bir nikin olduğu gibi;  süper bir gamyun burcunda var:))))  oğlak burcunun arapcası...DAVAR-ÜL   SAKAL-İ SİVRİ :))))

08 Ağustos 2011, 14.13
benim burcuma resmen hakaret edilmiş...

08 Ağustos 2011, 14.48
bende ikizlerim ama bunlar bana uymuyor :)
08 Ağustos 2011, 15.07
beymen33 ellierine emeğine sağlık. Ben okurken çok eğlendim  Zaten şu burcumu kötülemeseler şaşardım :D:D
08 Ağustos 2011, 17.40
DEPRESYONA KADAR SÜRÜKLEYEBİLİRİM YANIMDAKİNİ VE UĞURLU TAŞIM MEZAR TAŞI HI.. ÇOK YAŞAMICAM ANLAŞILDI smile Resmi UĞURLU SALONA VE ŞANSLI OLDUĞUM OYUNLARA KATILIYORUM SADECE =) smile Resmi smile Resmi
08 Ağustos 2011, 18.36
=)) İlk kez burcumun bu yanlarını öğreniyorum. Teşekkürler.
09 Ağustos 2011, 03.13
( Beymen ) Şimdi gelelim konumuza neden terazi burcunu kötülüyorsunuz Siz çok bilgili olduğunuzu sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz Çok ukala bi insansınız Siz buraya oyun oynamak ve muhabbet etmek için gelmediğinizi biliyoruz. Şto bi diyelaj beymen. İdinahu pajalusta :)
09 Ağustos 2011, 21.08
Kısa bir araştırma içine girdim beymen33 bu blogunu okuyunca, şeytan dürttü işte :) Dedim bakalım kendisinin burcu neymiş. Ama tabiki burada senin özel bilgini vermeyeceğim, sadece bir kaç kelam edip gideceğim.

Sana kim gaz verdi de 3 ayrı salonda turnuvadayken bir de bu blogu yazmaya çalıştın :) Ama allahtan eline yüzüne bulaştırmamış, oldukça EYLENCELİ bir blog yazmışsın, klavyendeki tuşlara sağlık :)
09 Ağustos 2011, 21.42
oyun yarım bırakıp kaçma dışında aynı ben. öyle böyle değil yani bukadar olur
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın