gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Adres Çubuğu

08 Ağustos 2011, 07.55
A- A+

zaman: 2001 yaz ayları 2011 yaz ayları  ~~

o zamana kadar Bilgisayarı sadece "oyunsayar" olarak kulllanan bırydım. sadece pc oyunları oynayıp wakıt gecıren bır cocuk .12-13 yaslarında.. arkadaslarla toplanıp internet cafeye gıderdık her cocugun yaptıgı gıbı ( bnm yas grubumdakıler)

Kahvehanelere gıremıyoruz.okey bılardo w.s oynayamıoruz cıldırıoruz :) cafede multi oyun oynarken bı pc kullanıcısına sordum abı bu site ne... gamyun net dedı tabı klasık espırı kamyonmu dedım :D bıraz bılgı werdı uyelık aldı w.s w.s

adres cubuguna yazdıgım ılk sey >>gamyun.net  oldu

ozmana kadar sadece mırc e gırmıstım :)

o gun bugundur nezman bosta kalsam gamyun dayım.. zaman gectıkce arkadaslarım oldu ..bı sure daha gectı sanaldakı arkadaslıkları reele tasıdık.

Kısaca  Gamyun u sevıyorum eglenmek ıcın 1e 1. site yonetıcılerının ellerıne saglık
 burdan Zac Gmsn Roots cebren ve sayamadıgım dıger Tum yetkılere TESEKKUR ederım bıze bu eglence dunyasını sundukları ıcın..

SHooP

YORUMLAR

08 Ağustos 2011, 22.13
bende mynette okey oynarken biri yazmıştı gamyuna geçiyorum orada daha seri die bende ogün bugündür burdayım
17 Mayıs 2012, 02.23
:) Aynen Aynen Bence de Süper Bir Ortam Ve harika Bugün Baktım Üyeliğimin Tam Olarak 1.707 ci Günü :D Olmuş ne mutlu bana :D çocuklugum burda geçTi .d
14 Ekim 2014, 15.33
biz epey zamandır burdayız 3104 gün
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın