gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Aynı Şekilde Bakabilmek

16 Ağustos 2011, 01.24
A- A+

İnsan aynı fikirleri paylaşmak zorunda değildir elbette, çiftler arasında bir takım fikir ayrılıkları ve tartışmalar olabilir. Ancak uzun süren ve birbiriyle uyum içinde olan çiftlere baktığın zaman, ikisinin de aynı şekilde bakabildiğini görürsün. İlişkilerde nefes aldıran şey budur!

Sorunları çözebilme yetisine sahip olmak, aynı uzlaşma yöntemini denemek, aynı akılcı yöntemlere sahip olmak, çiftlerin farklı inanç ve fikirlerde olsalar bile, ilişkilerine zarar vermeden bireyselliklerini korumalarını sağlar.

Olayların üstünü örten ve konuyu geçiştiren kişiler, ilişkilerde başarısız olurlar. Bu ister aşk ilişkisi olsun, ister iş ilişkisi, kaçanlar hep yalnız kalanlardır. Senin burada düşünmen gereken, doğru kişiyle birlikte olup olmadığındır. Önüne alıp şapkanı düşüneceksin. Birbirinizi tamamlıyor musunuz? Farklı yerleri görseniz de, aynı yönde mi yürüyorsunuz? Bu ilişkide büyüyor, değişiyor ve gelişiyor musun? Sevgin seni olumlu yönde değiştirdi mi? Ömrünün sonuna kadar bu insanla yaşamayı göze alıyor musun?

Bu sorulara cevap vererek, ilişkinde bir rota belirleyebilirsin. Yoksa sen yürümüşsün, o hala olduğu yerde sayıyorsa, bu ilişkinin geleceği hakkında uzun soluklu bir konuşma yapmak gerekecektir.

Sevgilerimle

YORUMLAR

16 Ağustos 2011, 09.19
BÜTÜN HAYAT SORULARDAN VE CEVAPLARINDAN İBARET DEĞİL BİRAZDA ZAMANI AKIŞINA BIRAKMAK GEREK  BU SÜREDEDE BOL BOL KİTAP OKUMAK LAZIM TABİKİ KİTAPLAR İNSANI GELİŞTİRİR VE YALNIŞ KARARLAR ALMASINI BİRAZDA OLSA ENGELLER DİE DÜŞÜNÜYORUM
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın