gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

GAMYUN(ZETE) BAYRAM HABERLER !!

27 Ağustos 2011, 15.37
A- A+

Sayın okurlar,Bayram haberlerini veriyoruz...................

 

Fıstık mahsullerinin tekelinin kırılması için direniş başladı.Yapılan çatişma sırasında ,puanı 25.000 ve üzeri elit güyeler hiç elit yada sılver olmamış ,karizması düşük  güyelere fıstık dağıtsın kampanyası başlamıştır.

Son zamanlarda blogtaki ALINTI spekülasyonuna hiç alınganlık göstermeden devam eden güyelerimiz arasında çekilen kurada 1.olacak güyeye 20.000 alıntı fıstık verilecektir.

Salon darağacı101 de aynı kişiye ait izmi gizli tutulan iki nickin birbirine puan alıp vermesi sırasında görüntü alınıp, basına sızdırılmıştır.Bundan dolayı her iki nickin  ipi tesbit edilip gamyuna girmesi yasaklanmıştır.

Fıstık borsası,ramazan tombalası ile tavan yapıp piyasayı alt üst etmiştir.Zengin daha zengin oldu isyanı başlamıştır.

Uzmanlar, yaşı 18 altı olan güyelerin yapboza ve kelime bulmaya yöneltilmelerini istemiştir.

Gmsnn 'nin, yanına iyi niyet elçileri Kupabeys ve Ataya' yı alıp güye sayısı düşük salonları bayramda ziyaret edip moral vereceği ve puan dağıtacağı belirtilmiştir.Blog köşesi yazarları, NİHAT DOĞAN nerde şeklinde memnuniyesizlerini özgürce belirtmiştir.

Hiç oyun kazanamıyorum diyen "BiTtİMbEn232"  nıckli güyenin kelime kuleden atlayıp,inithar girişimi salonun en karizması yüksek üye tarafından özveriyle özelden yazışılarak vazgeçirilmiştir.

Cebren'in özeline girenlerin sürekli,

AKTİVASYON KODUNU GİRMEK İÇİN İZLENECEK YOL..

www.gamyun.net/aktivasyon.php
Bu adresden giriş yapıp salonları tıkladığınzıda sizden kodu yazmanız istenecektir...  

AKTİVASYON KODUNU GİRMEK İÇİN İZLENECEK YOL..

www.gamyun.net/aktivasyon.php
Bu adresden giriş yapıp salonları tıkladığınzıda sizden kodu yazmanız istenecektir...  

 mesajı ile karşılaştıkları ve cebren'in mesajı otomatiğe bağlayıp,bayram tatiline kaçtığı iddia edilmiştir.

Beymen33' ün, fıstıkları ile kaç fıstık tavladığı konusunda verilen sayılar şaibeli çıkmış,ilgili güye ; bunların tamamının, asılsız  iddia olduğunu ve sadece 101 salonlarında fıstık gördüğünü özellikle aramadığını ama fıstıklardan da bir türlü kendini kurtaramadığını,bütün suçun doğal cazibesinde olduğunu belirtip,kendini savunmuştur.

Kış sezonuna hazırlanan Gamyunun ,reklam klibinde oynamaya başlayan "fatmagülünsucuvarmı"   nıkclı uye ve "vallahisucuyokbengordum" nıcklı güye çok başarılı bulunmuştur.Ayrıca klipte birçok yeni güyeninde rol aldığı görülmüş ve anasayfada en çok tık alan vıdeo seçilmiş ve GAMYUN OSKARINA götürülüp tarihi yerler gezdirilmiştir.

Bayramda birçok opun tatilde olacağı düşünelerek  gizli ,gönüllü halktan oplar görevde kalacak ve asayişi sağlayacaktır.

Bayramda bürün özeller açık kalacak ve sadece bayramlaşma mesajlarına izin verilecek,birlik ,beraberlik ,barış,kardeşlik mesajları serbestce atılabilecektir.

Briç salonlarındaki yaşlı güyeler için bayramda genç güyeler salonlara girip smile Resmi bırakacak güyelerin ellerinden öpecektir.

 Dağıtmayıp yada harcamayıp ,fıstık gömüp,cimrilik yapan güyelerin fıstık servetleri kamu oyuna acıklanacak tamda burdan cümle gamyun halkına afişe edilecektir.

İhbarlarınızı ,GAMYUNZETE ye yapabilir,hakkınızın mutlaka tarafsız aranacağına emin olabilirsiniz.

Bayramını en içten dileklerimizle kutlar, hayırlı  GAMYUNLAR dileriz.

 

 

YORUMLAR

27 Ağustos 2011, 16.43

çok güzel...çok keyif alarak okudum ...harika bir yazı..çok tşkler...))

 

27 Ağustos 2011, 16.46
Kahkahalarla gülerekten okudum.Herzmanki gibi yine çok başarılısınız bu konuda.Tebrk ederimm.
27 Ağustos 2011, 16.58
Gamyun(zete) ne demek ??   zede olmasın o sakın .
27 Ağustos 2011, 17.06
trapper bak bu yorum senin için uyarmasan ben gazete oldugunu anlamayacaktım sagol ya..
27 Ağustos 2011, 17.42
       Bayramda bazı üyelerin iyi niyet elçisi olarak salon salon gezme fikri güzel de,sevgi'nin ilk yorumu yazının önüne geçmiş sanki biraz:).Aklıma sarışınlara itaf edilen fıkralar geldi nedense:)
27 Ağustos 2011, 17.51
harika bir yazı olmuş tebessümle okudum
27 Ağustos 2011, 18.20

Gülümseten güzel bir bayram Ga(myun)zetesi çıkarmışsın KELEBEK, ellerine sağlık...Ben de dün, bir bayram tebrik vesilesi yapacaktım blog portalımızı. Seninki çok güzel ve de esprili olmuş , tam sen gibi neşe saçıyor...Artık yeni bir blog yazmaktansa sana yorumla eklenmek daha keyifli olacak.

   Aslında mesajları hiç sevmem, sildiğim eski blog yazılarımda anlatmıştım, nefret boyutunda telefon mesajları oluyor özel zamanlarda ...Neymiş , bayramınız şöyle ( kafiyeli ) , böyle (kafiyeli) geçsinmiş...E o dilekleri içten diliyorsan bir ara , arada sırada ...Çoğunu zaten hiç tanımıyorz, onları es geçelim.Bankalar , şirketler, bir kez alışveriş yaptığım magazalar gibi...

  Doğum günümü bile Digitürk ailemden önce kutluyorsa bu şu demek;

İyi ki doğdun be Ataya, sen , diğeri, öteki, topunuz ('''''''') olmasanız var ya biz yanmışız, ölme emi :))))) ...

... gibi gelir bana:))

  Ölmem merak etme diyorum o mesajı görünce içimden, seneye de yaz olur mu :)

   Bayram , benim için ;

Küçük bir kızken babaannemin hazırladıgı elbisemi başucuma koymak demek....

Ayakkabılarım, yatağımın altında uyumak demek....

85 yaşındaki büyükannemin, odasından, ayakkabılarına kadar giyinmiş, elmas yüüzügünü parmağına takmış, saçları o yaşında bukle yapılmış, salondaki koltukta, bizi hazır beklemesi demek....

Zerde tatlısı ikram edilmesi, şeker verilmesi, mendil hediye edilmesi demek...Ve bir de para ( smile Resmi) :))))

     Ve bir de DOKUNMAK demek..El sıkışmak, el öpmek, sırtımın okşanması gibi...

  Senin blog yazın aracılığıyla hepinize dokunmak isterdim ben de... Sırtınıza hafif temasla  vurarak, el sıkışarak, göz göze gülümseyerek.. Hepinizin bayramını kutluyorum...

Not; Belki dokunuyoruzdur kimbilir...Belki benden sonra yorum yazan kişi üst kat komşumdur, belki diğeri, hani nasıl desem, alışveriş yaptığım markette kasiyerdir.Olur ya, ceza kesen polistir:)))).     Hepsinin bayramı kutlu olsun.... Ataya.

 

27 Ağustos 2011, 18.44
Tbr derım guzel bı blog keyıfle Okudum (:
27 Ağustos 2011, 19.41
gerçekten güzel olmuş yüreğinize sağlık.... herkese hayırlı bayramlar olsun inşallah... bu arada cebreninde fıstık serveti açıklansın smile Resmi
27 Ağustos 2011, 20.13
Harika bir yazı dizisi olmuş, kahkahalarla okudum. Eline,yüreğine, hayal gücüne sağlık ...
27 Ağustos 2011, 20.20
Bu nasıl bir bayram haberidir ya..Süpersinizz:)
27 Ağustos 2011, 20.20

:)) super  ellerinize saglik.

yayincilikta bi ilk daha:D                ... GAMYUNZETE...   dogru habercilik burada:D

27 Ağustos 2011, 20.41
evet ben fıstıkzengini ve harcamayıp saklıyan ve dagıtmayan 1 üyeyi afise etmek istiyorrum GÖZDE ve tüm 18 yas altı üyelirin bayramda gözdeyi ziyaret edip bayram harclıgı kopartmalrını öneriyorum not kendisine ulasmak isteyenler kurtlarvadisi 101de bulabilirler:)))
27 Ağustos 2011, 20.43

                 Son zamanlarda okudugum en güzel yazılardan birisi....Ne denirki yüreginize saglik     İşde BUUUUUUUUUUUUUU

                 Mutlu bayram dilerim sizlere

                 Hersey gönlünüzce olsun.............

                

27 Ağustos 2011, 20.49
gazetenin ilk 2.sayfa güzeli kim olacak?
Zira gazetelerin satışları bu güzeller sayesinde artıyor.Özellikle de kahve köşelerinde bir elden bir ele uçuyor.Hani öyle 400.000,500.000 deniliyor ya ,o işin hikayesi.
Modern İzmir'in kelebeği olarak ilk güzelimiz de sen olmalısın bence ;)
27 Ağustos 2011, 21.39
ÇOK GÜZEL YAZMIŞSINIZ VALLA KAKALARLA GÜLDÜM HEMDE GÜLMEKTEN ÖLDÜM................   . . .sevgi. . . DOĞRU SÖYLÜYOR YAAAA (GAMYUN (ZETE)) NE DEMEK ?????????? :-? ÇOK MERAK ETTİM ZEDE Mİ DEMEK YOKSAAAAA??????
27 Ağustos 2011, 22.08
İLK DEFA BİR BLOGA YORUM YAZIYORUM COK BEGENDİM :) BU ARADA MARJİNALE KATILIYORUM GOZDEYİ AFİSE EDİYORUM BAYRAMDA BEN BAYRAMLASMAYA CALISACAM NE KADAR BASARILI OLURUM BİLEMİYORUM :)))
27 Ağustos 2011, 22.08

Ben özellerin açık kalıp sadece bayram mesajları iletilebilme fikrine bayıldım gmsnn bence bu fikri dikkate almalısınız :)

Birde bloglara yapılan yorumlarda yorumun yapıldığı saat yazıyorya onu ordan kaldırabilirmiyiz yorumu hangi saatte yaptığımızın ne önemi varki ( hangi saatlerde girdiğim görülmesede olur) :)))

27 Ağustos 2011, 22.17
bence de son zamanlarda yazılmış en güzel yazılardan bitanesi bize her qün böyle şeyler yazsana :)))) bizde keyifle okuyalm smile Resmi biraz aqır oldu sanıyorm ((:
27 Ağustos 2011, 22.37
ramazan bayramınızı en içten  dileklerimle  kutlarım nice bayramlar
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın