gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

hayatımın dönüm noktası 3

05 Eylül 2011, 11.51
A- A+
Merhabalar, hayatımın dönüm noktası diye bir başlıkla başladım   ilk yazıma.gerçektende öyle benim için.HATTA İKİNCİ BİR ŞANS DİYELİMHERŞEYİ BU ZAMAN ZARFINDA ÇOK FAZLA DÜŞÜNMEYE VAKTİM OLDUOLUMLU VEYA OLUMSUZUZATMAYAYIM ANJİYO OLDUM İYİYM ŞİMDİ İKİNCİ BİR ANJİYO İÇİN GÜN ALINACAK YARIN ANESTEZİ RAPORUYLA BİRLİKTEtabiki çok korkuyorum ilk anjiyom iyi geçti anevrizmanın büyüklüğü şekli bakıldı çok riskli bir bölgedeymiş beyinde doldurulacakmış beyin kanaması riskini yok etmek içino yüzden 2. bir anjiyo yapılıcak. insanlar böle bir durumla karşı karşıya gelince yani ölümle diyelim ki çok şükür benim erken teşhis oldu hayatlarındaki günahları yada olayları daha çok düşünme fırsatları oluyor yada beyin sadece onları düşünüyor. acaba ben öle yaptım ondanmıacaba şunu yaptım bundanmı. ama her ne olursa olsun herşey allahtan derdini veren allah dermanını da veriyomuş öle derdi annem rahmetli çok dini bütün bir kadındı bende her zaman öyle olmaya çalıştım eksiklerimle tabiki allahın takdiri önümüzdeki günlerde ikinci anjiyoda neler olacak tekrar sağ salim yazabilecekmiyim allah bilir şimdilik bu kadar kalın sağlıcakla hayatınıza iyi bakın .

YORUMLAR

05 Eylül 2011, 16.01
allah acil şifalar versin hasta olan herkeze siznle birlikte inş.
05 Eylül 2011, 17.00

geçmiş olsun.İnşallah 2. anjiyodanda sağ salim çıkarsınız.Allah tan hiçbir zaman ümit kesilmez.selamlar


05 Eylül 2011, 17.01
Beterin beteri vardır demek istiyorum.Hastalığınızın bir tedavisi var bana göre şükretmek için çok önemli bir sebep.Babam tam 6 kez beyin kanaması geçirdi ve en sonuncusunda öldü.Ameliyat çok riskliydi hatta herhangi bir müdahele bile riskliydi.Hayatının son 10 yılını her an beyin kanaması geçirebilirim riski ile yaşadı.Ameliyat olabilirsin deselerdi hiç düşünmeden kabul ederdi.Geçmiş olsun tüm kalbimle iyleşmenizi diliyorum.
05 Eylül 2011, 17.10
Merhaba..Öncelikle geçmiş olsun...İnsanoğlu garip bir varlık...her zaman başa dank ettiğinde anlıyor yaptıklarını yada kaybettiklerini.. :) şu dilimizden şükretmeyi düşürmemek lazım, çünkü insanoğlu dünyada misafir olduğunu çabuk unutuyor...Rabbim unutanlardan etmesin dileğiyle tekrar geçmiş olsun...
05 Eylül 2011, 19.37

Acil şifalar diliyorum  tekrar tekrar..

En başından beri inandım ben  sağlığınıza  kavuşacağınıza.. hala da bu inancımın arkasındayım.. İlerde  güsel anılarınızla aramızda olucak  ve  gamyun ailesinin bir ferdi olarak aynı havayı  tenefüs etmeye  devam edeceğiz inşallah.

 Yalnız değilsiniz... iyi dileklerim ve dualarım sizlerle ..

 Görüşmek üzere ..

05 Eylül 2011, 22.54
YORUM YAZAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞKLRİMİ İLETİYORUM DUALARINIZA İHTİYACIM VAR.. İNŞALLAH SAĞ SALİM YİNE BURADA OLUCAM...
05 Eylül 2011, 22.54
geçmiş olsun  acil şifalar diliyorum ..güzel günlere umutla ve sevdiklerinle daima ..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın