gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

KALP- BAHT- SIZI .. !!

05 Eylül 2011, 16.09
A- A+

     Ağrı eşiği    olarak da adlandırılan acıya dayanma gücü elbette  kişilere göre farklılık gösterir.Söylemle değil, yaşadığım deneyimlerle '' ağrı eşiği '' min oldukca yüksek oluğunu inanıyorum..Bu düşünceye sahip olanlar genelde bilinenin aksine evhamlı olurlar .. Yani '' acaba çok kötü durumdayım da , ben farkında mı değilim? ölüyormuyum yoksa ? '' diye paranoya bile yaşarlar en küçük bir rahatsızlıkta..
       Birkaç gün önce; göğsümde hissettiğim ağrı geçmeyip devam edince hemen yakınımda bulunan polikliniğe uğradım..Üstünkörü bir muayeneden sonra ,  kalp konusunda uzman doktora görünmem gereğini dile getirdiler.Ertesi gün erkenden gittiğim hastanede beklerken, kötü haber alma ihtimaline de kendimi hazırlamıştım.20 dakika kadar sonra; doktorun odasında şikayetlerimi dile getirirken, ruhumu çoktan duygusala bağlamış , yolculuk için hazırlamıştım bile ..Doktor beni dinledikten sonra, hemşire nezaretinde yandaki odaya gönderdi.
        Oda da koşu bandı dahil , adını bilmediğim çeşitli birçok cihazın varlığını, hastalığımın ciddiyetiyle orantılamıştım..Hemşire tişörtümü çıkarmamı söylerken.. tereddüt edecek durumda değildim , tabii ki çıkardım. .Elektro cihazının uzantılarını vücudumun çeşitli yerlerine yapıştırması gerekiyordu ama gögüs kıllarım buna engel olduğu için, hemşire yanında hazır bulundurduğu saç kesme makinesiyle,sadece aleti yapıştıracağı yerlerdeki kıllarımı küçük daireler halinde kesip görsel bir çirkinliğe sebeb olduysada sesimi çıkaramadım.Vücuduma yapıştırdığı kaplolu aletlerle koşu bandı üzerinde ahenkli yürüyüş ve koşu yaptım. İşim bitincede apar topar üstümü giyinip doktorun yanında aldım soluğu..Rahat görünüyormuş havası vermek için esprili bir şekilde doktora sordum: '' doktor bey  yaşayacakmıyım?  ''    Doktorun  sonuçları bir süre inceledikten sonra aynı rahatlıkla '' valla yakın zaman içerisinde kalpten ölmeyeceğini söyleyebilirim  '' demesiyle  derin bir nefes almıştım.. halk arasında  ''yel girmesi '' olarakta  bilinen, pencere açık yatınca kaptığım geçici bir sorunmuş sadece ..
       Hastanede ki işim erkenden bitmişti... yaşama yeniden dönmüştüm sanki . Eve gelip hemen pc nin başına geçtim..erken saatte ve bayram tatili olduğu için didişeceğim kimse de yoktu gamyunda ..Kapattım pc yi.. karar vermiştim bu günü kendime ayıracaktım.
     Büyükçekmece plajı oldukca yakındır bana.. bilenler bilir ''emekliler plajı '' vardır .. adına aldanmayın, renklidir aslında :)   Havlumu, terliğimi, hastaneden gelirken aldığım gazeteleride yanıma alıp indim plaja..İlk bulduğum şezlongu kendime hazırlarken hemen yanımdaki şezlongda oldukca cekici bir bayanında kitap okuyor olmasına rağmen; gözlüğünün üstünden arada bana bakıyor olduğunu farketmek, birkaç saat önce tekrar döndüğümü düşündüğüm yaşamımında, yeni bir soluk olmuştu bana ..:) Kalp sorunum olmadığını da öğrenmiştim.. heyecanımı olabildiğince serbest bırakıp, kalp atışlarıma tempo verebilirdim artık . verdimde ....
       Bulunduğum yere iyice yerleşip, sipariş ettiğim çayıda içtikten sonra , Kadir İnanır edasıyla ayağa kalkıp, gözlüğümü ve sonrasında tişörtümü çıkarıp yan şezlongdaki kitap okuyan Ceyn' nin Tarzanıymış gibi atladım denize.. bir kaç ağır abi figürünü izleniyor olmanın bilinciyle yaptıktan sonra ıslak saçlarımıda arkaya yatırıp, italyan jönü tavrıyla ağır ağır çıkarken denizden ,şezlongdaki güzelin , hayranlığını gizleyememiş hatta gözlüğünü bile çıkarıp şaşkınlığa varan yüz ifadesiyle gözlerini benden alamıyor olduğunu farketmek gögüslerimi !!!!   kabartmıştı...Sadece o mu ? 30 metre yakınımdaki herkesin bakışını mıknatıs gibi çekmiştim.. ''Kahretsin bugün de çok çekiciyim  '' diye içimden gecenleri, yüksek sesle sahile flood atmak istiyordum adete..

    Havlumu alıp kurulanırken farkettim unuttuğum, hemşirenin dama tahtasına cevirdiği vücudumu ..!!! imdattttttttttttt!!!! Alacalı vücudum, alacakaranlık korku kuşağından fragman sunuyordu.. Bendeki karizma yer paspasıymış meğer..!!
     Ağrı eşiğimin yüksekliği kadar değildi pişkinliğim..seri bir şekilde toparlanıp, emekliler plajından sonsuza kadar emekli olurken ,doğruca kuaförüme gittim ve metroseksüel olarak çıktım kuaförden.
     Plajdayken gelen '' bahtsızlar '' üyeliğimin aktivasyon kodunu girmeyip, yaşadığım travmanın da etkisiyle şimdi evde hayalet üye olarak dolaşıyor ve tekrar tüylenmeyi bekliyorken.. bir an önce eski sağlıklı halime dönmek için herşeyden kıllanacağımı  söylüyor ve sizlere de tavsiye ediyorum..

Erken teşhis hayat kurtarır.   Gerisi '' epilasyonda dahil'' teferruattır .!!

YORUMLAR

05 Eylül 2011, 17.28
Ne kadar üzüldüm ne kadar üzüldüm anlatamam.YAZIK sana beymen.Umarım tüylerin çabuk çıkar.
05 Eylül 2011, 17.37
Gülmekten öldümyaa.Bence epilasyona devam edin:)
05 Eylül 2011, 17.46
ÖNcelikle çok  geçmiş  olsun ,aman  sana   bişey  olmasın her zaman  bir  okuyucun   olarak  duacınım....Saglıklı   ol   ki , bu  esprili  güzel  yazılarını  her  zaman okuma  şansına erişelim.Okurken  gülümseten ,gülümserken  düşündüren yazıları yazan  insanlar  çok nadir  bulunuyor  günümüzde............
05 Eylül 2011, 18.09
Beymen sen çok yaşaemi ya valla güldürdün beni akşam akşam allahta seni güldürsün :)) bu aradagöğsünüzün ne kadar kıllı oldğunuda öğrenmiş olduk :))
05 Eylül 2011, 18.09

Ne tuhaftır şu insanoğlu...

Hastalanınca ..miras dağıtır ..son veda   konuşmalarını hazırlar...ehhhh. buraya kadarmış   der..kederli bir ifade ile....sonun ilk başlangıcı edasıyla....sevdiklerimizi....yaşadıklarımızı...keşkelerimizi düşünür...pişmanlıklarımızı....artıları eksileri...teraziye koyarız....

DERKEEEENNNN....bi düzeliriz.....ALLAHHHHH...... tutabilene aşkolsun yaniii...

Nerde kalmıştım..ordan devam der....kılımıza tüyümüze bakmadan

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDERİZ......

GEÇMİŞLER OLSUN......ARKADAŞIM....)))

05 Eylül 2011, 18.30
Oyyy amann ben seni orda gördüüüüüümmm:D Kafanda peruk vardı bidee:)) sakın yalan deme, çünkü şu saçları arkaya nasıl atcan dimii:D blogun beni çok eğlendirdi, eferim sanaa :D matrak şey senii:))
05 Eylül 2011, 18.42
hastalık bu kadar güzel tiye alınıp bu kadar güzel anlatılır.ee epilasyonda şart!!!!!!
05 Eylül 2011, 18.48
Bayıldım :)) tabiki gülmekten.Bu arada geçmiş olsun (kalp ağrınız için değil karizmanız için )
05 Eylül 2011, 19.04

Beyyy beeeyy beeey beymen  , inanamıyorum sana, gittin demek , öylece gittin plaja:))) Yandaki kadının aslında şaşkın ama sana baygın gelen bakışlarıyla da bir güzel erkek egonu besledin :)) Bence sana bu yazıyı yazdıran kıvrak zeka, o yuvarlaklara birer gülen surat yaptırıp plaja öyle götürmeliydi:))))  .Şeyy bir de plajda çay dicektim, sen o çay bardagıyla zaten çiz....Neyse neyse:)))

Yazını çok begendim , daha ortasında başladım gülmeye , çok yaşa sen ...O ağrı eşiği konusunu ben de bir gün, düşük olanlar için yazıcam ...Sevgiler

05 Eylül 2011, 19.24
60 lı yaşlarında olmasına rağmen yaşama sevincini kaybetmemiş yaşıtlarıyla zaman geçirip dedikodu dinlemekten hoşlanan hatunlar gibi "ilahi çok hoşsunuz" ya da "siz çok yaşayın emi" diyip arkasından da aynen onlar gibi kahkaha atasım geldi.
05 Eylül 2011, 19.54
Sen nasıl adamsın yaa !!!!! ay yani benide şu durumda güldürdün ya çok yaşa emiiiii :))))))))))))) dişimden ameliyat oldum geldim o kadar kötüyüm ki anlatamam.1 saat uyumuşum hadi bir gireyim dedim gamyuna;belki şu kahrolası ağrıdan kurtulurum .unuturum.tabi ilk önce kayde değer bloglar okuncak:))
yarı ağlamaklı haldeyken beni kopardın ya :)))))
sen hep yaz olur mu??
bayılıyorm senin uslubuna (gamyunun CEM YILMAZ I )
KAL SAĞLICAKLA ...smile Resmi
05 Eylül 2011, 20.18
Sevgili Beymen ; Çok Güzel Bir Yazı Olmuş , Emeğine Sağlık.
05 Eylül 2011, 20.55
  Sen  çok  yaşa  emiiiiii.  Bayılıyorum  yazılarına. Sen  hep  yaz,gülmeken  öldümmm.
05 Eylül 2011, 21.55
İtiraf ediyorum; ilk bloğu gördüğümde sıkıcı bir yazı sanıp okumadım amaa nedense tekrar bloğa bakma isteği hissettim ve okumuya başlar başlamaz akıcı bir şekilde okumaya başladım,bir solukta okudum ve çok beğendim ve yine itiraf ediyorum; okuduktan sonra bir kez daha okudum..Tebrikler ve çok büyük geçmiş olsun kötü bir durum gerçekten:)
05 Eylül 2011, 22.53
valla hiç gülesim yoktu beni güldürdünya llah senide güldürsün
05 Eylül 2011, 23.30
 beymen33  inanırmısın  cem  yılmaza  bile  bukadar  gülmüyorum..sizi  bence türkiye dahil bütün  dünya tanımalı ,böyle güldürü  dehasını, başka  söze  gerek yokk........
05 Eylül 2011, 23.56
Gülme eşiğimi yükselten biraderim..sakın ölmeeeee....sevgiler..
06 Eylül 2011, 00.40
yorumLarın qüzeLLiqi okuttu acıkca soyLuyum okuduquma deqdi ama ahah :):):)
06 Eylül 2011, 01.33

Gerçekten eğlenceli blog olmuş beymen. Gülümseyerek okudum:) 

Bu kadar unutkan olmamak lazım değil mi? ...

Elinize sağlık ve Allahtansağlığınız yerindeymiş. Geçmiş olsun...Selametle kalınız.

06 Eylül 2011, 02.28
iste beymen farki;)) yaptin yine yapicani ilahi cok yasa emi:))))
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın