gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

BİRİNİN KADINI OLMAK İSTİYORUM .....

17 Eylül 2011, 03.32
A- A+
 
                Başka hiç kimse tarafından dokunulmamak, konuşulmamak, bakılmamak hatta!

                Biraz korunmak, biraz şımarmak… Bir kaç çeşit yemek yapmak, İstiklal caddesinde sıkı sıkı elini tutmak, belki film izlemek ama mutlaka çekirdek çitlemek, bi yerlerde çay içmek, Pazar sabahı kahvaltısı etmek uzun uzun, sahilde yürüyüş yapmak gibi küçük ama zor heveslerim var! Neden mi? Herkesin eli tutulmaz, herkesle film seyredilmez, herkesle çekirdek çitlenmez, herkesin kadını olunmaz da o yüzden! İçinden gelmeli… Hücrelerine kadar hissetmeli, dna”larına kadar bilmeli insan! Düşünerek emin olunmaz, bir anda ya olunur ya olunmaz. Bir de şu yakın geçmiş duvarları olmasa, kafa da hiç karışmaz ya, olsun! Oysa bazen tek bir söze ya da bir bakışa yıkılır bütün duvarlar…

              Kek yapmayı da öğrenmek lazım aslında bi ara! Sabahları uyandığımda günaydın sevgilim mesajları görmek istiyorum telefonumda. Gün içinde özlediğim birisi olsun istiyorum. Özlemek istiyorum birini. Çok özlersem dayanamayıp gidip sarılmak istiyorum. Dayanamamak istiyorum!

             Çalışırken, düşünmek istiyorum sonra onu! Aklımda olduğu için gülümsemek istiyorum ara ara… Gülümsediğim için daha çok çalışmak… Birini sevmek istiyorum; hiç kimseyi sevmediğim gibi, biri sevsin istiyorum beni, hiç sevilmediğim gibi… Biri o kadar çok sevsin ki beni, hatalarımı da sevsin istiyorum!

             O kadar çok sevsin ki; hata yapmaktan ödüm kopsun! Kıskansın istiyorum biri beni! Sorsun istiyorum neredesin” diye, “Hımm kim aradı bakayım” diye! Ben sormam ama, korkmasın O sorsun! Biliyo musun ne oldu ? ile başlayan heyecanlı cümlelerimin sonuna kadar tahammül etsin istiyorum biri bana. Mutlaka ipe sapa gelmez bir şey olmuştur ama dinlesin sonuna kadar. Ya bi yavru kedi macerası ya da işte ona benzer bir şeyler olmuştur. Ben de her seferinde sanki bahçeyi kazmışımda hazine bulmuşum gibi heyecanla ve öneminin üzerine basa basa anlatırım ya, dinlesin işte. “

              Ya, evet, çok mühim bir şeyler olmuş” falan desin bi de sonunda… Şimdi ben istesem İstiklal caddesinde birinin elini tutup gezemem mi? İstesem benimle birlikte çekirdek çitleyip aynı anda film seyretmeyi de başarabilecek birini bulamam mı bi arasam? Şimdi ben yalnız olmak istemesem, yalnız olur ve bunları da yazıyor olurmuydum? Hiç sanmam! Birinin elini tutmakla, birinin elini, sıkı sıkı tutmak arasında çok fark var! Ya tutarsın ya da tutmazsın ya da, tutmuş gibi yaparsın işte. Ben yapmam! Bunu zaten bilirsin. Kimin elini tutacağını yani. Deneyerek bulmazsın. Sadece bilirsin.

              Bilmek! Açıklaması yok. Ve ben elini sıkı sıkı tutmayacağımı bildiğim hiç kimseyle İstiklal caddesine gitmeyeceğim!

             Heyecanla ve özene bezene olmadıktan sonra kimseye yemek yapmayacağım! Repliklerin bir anlamı yoksa, kimseyle film seyretmeyeceğim. Zaten çekirdeği unutsun bile, asla olmaz! Birinin kadını olmak istiyor canım; biraz korunmak, biraz şımarmak…

             Çekirdek mutlaka olsun!                ALINTIDIR ama fena dokundu :(         

YORUMLAR

17 Eylül 2011, 13.04

Kadın olmak, erkek olmak konularının arasında fena halde iyi geldi bu :)

Teşekkürler Beren

17 Eylül 2011, 13.21
Gerçekten mükemmel alıp götürdü beni ,aslında olması gerekende bu yazılanlar değilmi bunlar yoksa ne anlamı var aşkın,sevginin ,dokunuşun,öpmenin .hissetmenin,bakışın böyle hisler olmazsa ne anlamı var yaşamanın senin benim ver herkesin böyle birini bulması ve hayatın tadını çıkarması dileğiyle .....:)
17 Eylül 2011, 14.56
bende istiyorum ama nerdeeeeee...))
17 Eylül 2011, 14.56

Sevmek ve sevilmekten  yanı sıra güvenmek..

Korkmadan ve zarar görmeyeceğime emin olarak arkamı dönmek..

 Dayanılmaz ve altından kalkamayacağım sorunlarım karşında onunda yanımda var olduğunu bilmek..

Hayat karmaşası içinde, sendeleyip düştüğümde, ellerini uzatıp beni düştüğüm yerden kaldırıp sadece bakışlarıyla teselli etmesi..

Gölgeme bile yabancı olduğum şu şehirde, tedirginliği bir kenara atıp sabaha kadar hiç uyanmadan uyumak..

İşin özü gökyüzüm olmasını isterim bende, bulacağım kişinin..

Teşekkürler Beren.. Güzel bir paylaşımdı ve senin ifadelerine ek olarak benim nacizane düşüncelerimdi yazdıklarım..

Sevdiğinizin yüreğine emanetsiniz, gercek sevenler..

17 Eylül 2011, 15.00
:))))) cok güldüm ya erkek olmak kadin olmak bebek olmak ;)birinin kadini olmak ,birinin erkegi olmak konusu  eksik onu niye yazmadiniz:))))))))
17 Eylül 2011, 15.01
Çok beğendim Beren.Paylaşım için tşkler.Ben şu an bunları yaşıyabiiliyorum ve çok mutluyum.Tabi yer ve mekan olarak farklı:))))Aşk tesadüfleri sever.bilinmez belki bir gün herkes gerçek aşkıyla tamamen tesadüf olarak karşılaşabilir.Ama sanalda değilll:)))))
herkese ruh eşini bulması dileğiyle...
17 Eylül 2011, 15.26
muhteşem bir alıntı,, teşekkürler beren...
17 Eylül 2011, 15.53
çok güzel yazmışsınız elinize sağlık bu yazdıklarınız aslında her kadının tek hayalidir güvenilir elini sıkı sıkı tutacak bir eş umarım her kadın beyaz atlı prensini bir an önce bulur
17 Eylül 2011, 18.44

Her  erkek,   şımarık  tepsi ile   sabah  yatağına  kahvaltı ister..:)) o sabah  gün bir  başka olur her iki çift içinde..  Değil istiklalde elele yürümek ,  tranway  yolunda  dans  bile edilir.:)

   Deneyin :))   Sabah   sevdiğinize    güzel bir kahvaltı hazırlayın.  omleti tabağa  gülen adam  suratı  ( iki  yumurta sarısını göz olarak ,  bir dilimde  sosisi   ağız  ve  burun  olarak)yaparak   yerleştirin..ve peynir  zeytin vs..   şımarık  tepsi ile servis edin.İnanın o kahvaltı mideye değil  kalbe gitcektir:))

Dans  müziği  başlamış  demektir sizin için   ..!!   :))

Çiftlere  mutluluklar !!!

17 Eylül 2011, 18.48
çok güzelmiş,çok güzel dile getirilmiş..tek kelimeyle muhteşem....öznel gibi olsa da,bence genel istekler var..teşekkürler paylaşım için..
17 Eylül 2011, 19.49
bende başlığa takdım ; sanki maddesel bir şey gibi olmuş , birinin kadını olmak saçma dicem sert olcak şöyle deyim hayat arkadaşı olmak demek daha iyi , birnin kadını olmak emir kipi içeriyor  bir erkeğim olsun deseydin daha iyiydi ona neler neler yardım diye anlatır giderdin .....
17 Eylül 2011, 19.50
Evet güzel bir yazı...Biraz melankolik, birazda bencillik kokmakla beraber doğal biraz yazı olarak değerlendirebiliriz.Fakat aşağıdaki yorumlarda geçen ilginç bir cümle dikkatimi çekti. 
"Aşk tesadüfleri sever.bilinmez belki bir gün herkes gerçek aşkıyla tamamen tesadüf olarak karşılaşabilir.Ama sanalda değilll:)))))"Böyle bir genelleme yapamazsınız..Kaldı ki aşk kalıplara sığmaz ki.Standartta değildir üstelik.Yüzeyden gitmez.Derinlemesine saplanır insanın kanına...Bunun dışındaki aşk değildir zaten.Olsa da yücesi değildir.Lugatında "Tesadüf" kelimesi  olmayanlara selam olsun.
17 Eylül 2011, 20.08
gercekten güzel ve anlamli yazilmis. ve her bir insanin erkek ve kadin ayirimi yapmadan, istedigi böyle bir beraberliktir. ama gerceklerde göz ardi edilmiyor. kim yasamis böyle bir beraberligi? bunlar sadece bir arzu, olmasi gerekenler ama olmayanlar. duygularimiz hislerimiz  cok cabuk gelisen dünyada köreldi ve yüzeysel oldu, sadece fizige ve maddiyete önem veriliyor, gösterise ömem veriliyor... malesef böyle...
17 Eylül 2011, 20.26
Beren Çok Beğendim ya..Süper bir alıntı;)
17 Eylül 2011, 20.34

bu sölediklerinin hepsini yasadim ben Beren.. 4 sene boyunca tipki yesilcam filmlerindeki o ASK'i yasadim ama sonu ne oldu:)

BiTTi..

 

17 Eylül 2011, 20.39
Ben bir erkeğim ama yazınız hakikaten çook hoşuma gitti. fazla yorum yapmayacağım. sadece kocaman bir yıldız vermek istiyorum.
17 Eylül 2011, 22.17
güzel bir yazı teşekkür ederim
17 Eylül 2011, 22.34
slm evet aşk kocaman bir hiçtır sonu olmayan
17 Eylül 2011, 23.28
negüzel yahu herkes hep istiyor kimse bişe vermiyor aman he anca isteyin siz:) arayınn arayınnn belkiii bulurusnuzzz geçti o günler geçtiii o bayanların nazlı dönemleri kaprisleri felan geçti onlar artık çekilmiyor çekmiyor kimse niye çeksinki ülke nufusunun %65 i bayan
17 Eylül 2011, 23.50
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ellerine yüreğine sağlık... en güsel mutluluklar bizlerin olsun inşallah....
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın