gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Hayretle izliyorum

21 Eylül 2011, 16.30
A- A+

Merhaba, sanala ve sanaldaki arkadaşlıklara güvensizliğimden daha önce defalarca bahsetmiştim (başka nickle). Malesef haklı çıktım. Keşke ben yanılsaydım.

İnançlarıma ve milli değerlerime hitap ettiğini düşündüğüm için girdiğim bir salon ve radyoda belli süre bulundum. Cebren opumun ŞİKAYETCİYİMMM  yazısına aynen katılıyorum...

Salon sahibi salonla beraber gelenleride kendine teba sanarak koşullar ( arkadaş seçimi, girilecek radyo, girilecek site veya salon vs. ) koyabiliyorlar... Hiç anlamadığım ve istemediğim halde bir süre sonra nickin afilisindenmi nedir? kendimi salon opu olarak buldum... İki kere bıraktım ve üçüncü kez tekrar atandım... Bu arada asıl niyetlerinin ne olduğunu; gerçekten salon ve radyo ismine layık bir duygularının olup olmadığınıda test ettim.

Salon ve radyodan ayrılan arkadaşlarla konuşmak görüşmek yasakmış; e ben bilemedim böyle bir sözleşme yapmadim ki )))

Başka salonlarda oynamak ve tombalaya girmek yasakmış, aynı salonda olunursa şans yükselir ve ne kadar çok nick girerse o kadar paydaları olurmuş; Aslında bu konuda haklılar çünkü biz çıktıktan sonra fıstık kazanma oranları yok derecesine indi... Millet uyandı )))

Kazanç ortaklığı olacakmış; Bu konuda safım ve halende saflıfımı koruyorum((( ; salon dolmuyor, üye doldurmak lazım salonun kapanmaması için şu kadar yedek nikc atmak ve şu kadar fıstık lazim vs. Kalktık aidat gönderdik meğer yok günleri için depo yaparlarmış zaten karları olmasa neden salon açsınlarki )))

Radyoda ve salonda aktif olmak lazımmış; Her dakika lak lak edecek adam aradıklarını nerden bilelim )))

Tepki vermek yasakmış, salonun ismi ve radyonun ismi belli bir ağırlık gerektiriyor; "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" milli temada nü resimleri ve başka başka davranışlar, arkadaş edindirme bürosu görevide eklemişcesine... Temadaki nü resmi ve bu davranışları boykot ettim ve hiçte pişman değilim ))) Ben ağırlık yaptım en yakın durakta indim )))

Gerçekleri yüzlerine söylememek lazımmış; Şikayetin, iletmek istediğin ve eleştirini bana yapacaksın diyen salon ve radyo sahibine aynen ilettiklerimden (yani dilimden ) rahatsız olacaklarını bilemedim )))

Klan ailesi gibi hep beraber olacakmışız; Salon yöneticisi başka salona girdim, radyo ve salondan çıktım diye salon salon beni aramıştı.Tombalada oyuncuları rahatsız ederek benimle tartışmayı bile başardı ve hayatımda ilk kez site yönetiminden yasak aldım.

İnsanların gerçek yüzlerini görmek için arada bir kıyafet değiştirmek, yok olmak, dışardan bakmak ve sonundada gerçekleri söyleyebilmek lazım. Benim deneyimim biraz sancılı oldu çünkü çekilirken yıkım yaptım parçalar bölündü; e bu kadar baskıya dayanılmazdı, ben bölünmeyi erkene aldım )))

Şunuda belirteyimki insanların gerçek yüzü tartışmada ortaya çıkarmış; her boyutta sınırları aşarak yazdıkları tabiki kendilerinin göstergesi idi. Ancak kısa ve öz bile olsa yanıt vermek durumunda kaldığım için üzgünüm. Reklamın iyisi kötüsü olmaz o da onu yaptı ve benim yazılı olarak sadece kendisine ilettiklerime tombalada yanıt verdi... Neden ? Çünkü realite yakalamaya çalıştı. Bir bayan olarak ve kişiliğime yakışmayacağı için yanıt vermeyeceğimi çok iyi biliyordu... Salon ve radyosunun bu şekilde bile reklamını yapmaktan çekinmedi.

En komiğide halen salon ve radyoda bulunan bazı insanların yaş ve durumlarına aykırı denecek kadar belirsiz tavırlar sergilemeleri. Bunca zamam sonra Ramazanda salonların azalması nedeni ile tesadüfen aynı salona girince diğerleri var diye selam bile almaya korkuyorlar )))  Korkuları o kadar büyükki benim samimiyetimi korkularına değişerek arkadaşlıktan bile siliyorlar ...Hayretler içinde izlemekteyim... KİŞİ KENDİNE YAKIŞANI YAPARMIŞ... Ben en kötü durumlarda bile sukunetimi ve saygımı kaybetmedim... Kul'a Allahın yarattığı olduğu için saygım var gerisi kendi bildikleri gibidir.

YORUMLAR

22 Eylül 2011, 13.45
BRAVOOOO....beyaz_piramitler. SENİ kutluyorum.aynısını ben yaşadım,evet tüm iyi niyetimle opluk yapmaya başladım tek amacım yardım etmekti.renk almayana renk süs almayana süs aldım.Ama salon sahiplerine yaranılmazmış bende gördüm. Doğruyu söylemek yasak sanki salonlarda ben oyuncuyum.arkadaşlarım da oyuncu ama onların amacı oyuncu değilmiş meğer,adama kollamak kolini kurmak,EVET yaşlarına uymayan davranışlar.opluk yaptığım salonların birinde.BİR BAYANA LAF SÖYLEMİŞİM SALONADAN ATMADIM BİLE ATMAMDA KOLAY KOLAY HEP BEN ATILIRIM.SALON SAHİBİ OYUN OYNADIĞIM MASAYA GELİP AĞZINA NE GELDİYSE YAZDI masa ya ve ne yaptı dersiniz....beni salondan attı,yasakladı sırf o kadının gözüne girmek için.Beyaz_piramitler______size tüm yazdıklarınız için teşekkür ediyorum ellerinize sağlık.çok şükür tek değilmişim:))))))
22 Eylül 2011, 15.44
Hayretle izlediğiniz şeyi hayretle okudum. Sizin için bundan gerisi kardır, buna inanın. Geçmişte bıraktığınız zarar ziyana da acımayın. Salon yöneticisi-op' u olmak insanı buraya bağlamaktan başka bişeye benzemiyor-muş. Bir süre ben de salon opluğu yaptım. Sizin yaşadıklarınızı yaşamadım ama tek bir salona bağlı kalmak, hapsolmak, kısıtlanmak bana göre değildi. Çok şükür bitti. Şimdi bütün gamyun salonları benim:)
22 Eylül 2011, 16.07
haklısınızda hepsinde değil dediğiniz kişi ve salonları teşhir edin bence bu salon diyin bende salon sahibiyim ama bunların hiçbirini ne yapıyor nede yasaklıyorum şu şöyle bu böyle yoken büyük kural KURALSIZLIKTIR :)şaka bi yana dediğiniz kişilere benden de bi kaç laf edeyimkendiniz slaon alnca alemin kralı sanmayın unutmayın her tacın altında sadece bir ser (kafa) bulunur oda bir yere kadar gidersaygılarımla
22 Eylül 2011, 16.10
yakın durakta inmnişsiniz kutlarım .
22 Eylül 2011, 16.12
tespitlerinize katılıyorum . yüreğnize sağlık....
22 Eylül 2011, 16.35
arkadaşım eger sanal ise sanaldır bende zor da olsa anladım guvenılmez. ayrıca suda var hayatta kım senı yukseklere cıkartıyorsa ya cıkarı ıcın ya da sonradan asaya dusurmek ıcın cıkıyordur bu kadar :D ben op olmadım bu gamyumda ha olurmuyum ne gerek varrr:D insanla ugrasmak en zor sanat
22 Eylül 2011, 22.45
Güzel yazmışsınız. Okuyoruz salon sahiplerinin salonlarını devam ettirmek için oyuncu olarak gelen üyeleri op yapmayı vaad ederek  fıstık aldıklarını. ama şuda var bazı üyelerde kendi rızalarıyla salon sahiplerine giderek salona destek vereceklerini ve salonda görev almak istediklerini.
22 Eylül 2011, 22.45
Güzel yazmışsınız. Okuyoruz salon sahiplerinin salonlarını devam ettirmek için oyuncu olarak gelen üyeleri op yapmayı vaad ederek  fıstık aldıklarını. ama şuda var bazı üyelerde kendi rızalarıyla salon sahiplerine giderek salona destek vereceklerini ve salonda görev almak istediklerini.
23 Eylül 2011, 00.23
var vay helal olsun böle hak aramak lazım işte
24 Eylül 2011, 00.26

eline emegine yüregine saglik dogru olanı sölemis yazmissin umarim bundan sonra rabbim senii daha iyi  niyetli insanlarla karsilastiriri......basarilar beyaz piramitlerr::::::

 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın