gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

İBRAHİM TATLISES EVLENMİŞ !!

28 Eylül 2011, 10.32
A- A+

Ama ne gam diyecekler okuyanların çoğu biliyorum.Zaten beni de çok ilgilendirmiyor. Ancak genel bir tesbitin,en yeni ispatını da göz önüne sermeden geçemiyeceğim..

Bir başka kadının mutluluğunun yada birlikteliğinin üzerine kurulan pek çok ilişki mutlu sonla neticelenmemiştir.

Bir erkeğin, hayatta korkması gereken en önemli şey yaralanmış bir kadındır.

Kaldı ki; erkeğin çapkın olduğunu düşünürsek,varın siz düşünün o erkeğin akibetini..

İlahi adalete hep inanmışımdır..

2.3.4...... kadınların devam eden birlikteliklerin üzerine oluşan sentetik aşkların,devam etmesi  çok yıpratıcıdır sevgili arkadaşlar..

Hani niyeti yada faaliyeti olan varsa iyi düşünsün istedim:)

 

(yazdıklarımı çaktırmadan bayan arkadaşların da dikkate almasını rica ederim.neticede  erkekler bu işi mikserde yapmıyor ,demi ama :D )

 

sevgiler..

 

YORUMLAR

28 Eylül 2011, 21.30
Benim ülkemde o kadar sorun varken ppk lılar dört bir yanı sarmışkenn öğretmenlerimi kaçırıp mühendislerimi acımasızca öldürürkenn ibo nun evlenmesii olayıı sanırımm bana göree gereksizz bir konu...Paylaşım için teşekkürler yazının ana fikrine bakcakk olursakk doğru tespitler...Sağlıcakla kalınız...
28 Eylül 2011, 21.51

bloklarını severek okuyorum; Bu blokunuda bir çırpıda okudum..

Ancak en sevdiğim yeri;  son cümlesi ..

"yazdıklarımı çaktırmadan bayan arkadaşların da dikkate almasını rica ederim.neticede  erkekler bu işi mikserde yapmıyor ,demi ama :"

İşin sırrı bu cümlede yatıyor.. Sevgilerimle..

28 Eylül 2011, 22.47
Ah  şu  erkekler..60  yaşınada  gelseler  bile ,20   30  luk  eş  bulabiliyorlar..Kadınların  durumu  çok  vahim:(anca  çok  bakımlı  olmaları ve genç  görünüme  sahipse 2.   şansı  bulabiliyor.ama  yinede  erkek  olsun  kadın  olsun  birbirlerini  yaralamadan  mutlulugu  elde  etmeli , yoksa  ilahi  adalet o  mutlulugu sonlandırabilir..
28 Eylül 2011, 22.49
Bu yazi ile ibrahim tatlisesin ne alakasi var anlamadim 
28 Eylül 2011, 23.28
NEREYE KADAR GİDECEK BAKALIM KİMSENİN AHI KİMSEDE KALMAZ ..
29 Eylül 2011, 00.12
ne gazel okuyorsun hayri...............
29 Eylül 2011, 02.49

slm

kesinlikle katiliyorum size tek tarafli degil hic birsey aldatma olayi varsa bir kadin ve bir erkek mutlaka vardir kadinlar sütten cikmis ak kasik degildir bana göre erkek yada kadin yoktur sadece aldatan vardir cinsiyeti ne olursa olsun

ve arti parantez belirtmek isterim aslinda erkekler capkin degil isteklidir sadece capkin olan kadindir her zaman cünki kadin istemezse erkek hicbirsey yapamaz ama nedense suc erkeklerin üstüne kalir hep:)))

29 Eylül 2011, 10.24
ya simdi sabah sabah uykulu halimle ve dünki gecirdigim günden sonra (oktoberfest zamani!!!) pek saglikli düsünebiliyormuyum ve parmaklarim dogu calisacakmi bilmiyorum ama... 

Ibo nun evlendigini dün annem söylemisti ama (sanirim haberlerde duydu, haberlerde magazin programina döndü mubarek...) kafam pek yerinde olmadigi icin takmamistim, dogrusu Ibo nun özel hayatida pek umurumda degil :) 

Simdi insanlar evleniyo mutlu olamiyo ayriliyo. Gene evleniyo vs. vs. Kimi ilkinde tutturuyo kimi 4. ye kadar tutturamiyo vs. vs. 

Simdi adamin biri karisini (her ne nedendende olsa) bosamis diye ömrünün sonuna kadar yanlizmi yasamali. Kadinda oturmasin poposunun üstüne "ah ben zavalli kadin!" olmasin. Bu "iste efendim ardinda yarali kadin birakan birdaha mutlu olmaz" yok efendim "yuvanin üstüne yuva kuranin yuvasi olmaz" sözlerinden uzaklasalim artik. Ne bu ya.... Yürümeyen bir evliligi ve bunun icindeki bir kisiyi yada iki kisiyi mutsuz etmektense ayrilirim eger olursa gene evlenirim! Yada evlenmem. Bundan kime ne! 

Neden kadinlar kendilerini hep acindirici durumlarda görüyorlar bir beraberlikleri / evlilikleri sonlandirinca? Neden hayatlarini kendi ellerine alip mutlu olamiyorlar? Neden erkeklerin ardindan binbir türlü beddua ederler? Neden bir erkegin mutlu olabilme cabasini cok görüyorlar? 

Iki insan mükemmel olabilirler. Ama genede birbirlerine uyamazlar. ya ikisi yada iclerinden biri mutsuz olabilir. Neden mutlu olan taraf mutsuz olan taraftan ömrü boyunca mutsuz oldugu halde fedakarlik bekler? Mutsuz olanin ne günahi var? Neden ondan ömrünün sonuna kadar mutsuz devam etmesi istenir/beklenir?


29 Eylül 2011, 12.24
tek kelime ile harikasin  ;)
29 Eylül 2011, 17.35
Yuva yıkanın yuvası olmaz demiş atalarımız... Ne hikmetse atalarımız ne demişlerse doğru demişler...
29 Eylül 2011, 19.07

Mutlu olun, daha iyi yaşamanın yollarını bulun, uğraşın, ama parayı yinede merkez yapmayın derim..

 Suçlu kim?Kadın mı! Erkek mi! HER İKİSİDE SUÇLUDUR..

 İsteklerimizi sınırlayamadığımız sürece MUTLU olamayız....

 

29 Eylül 2011, 19.52

58 wien arkadaşıma kesinlikle katılıyorum

 

30 Eylül 2011, 17.33
aslında 58 wien çok  haklı..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın