gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Havalar Soğudu :)

06 Ekim 2011, 08.12
A- A+
Malum havaların soğumasıyla atmosferdeki sıcak hava yerini soğuk havaya bıraktı. Bu soğuk sıcak hava değişimi doğal olarak atmosfer basıncını 1atm den fazla yapmaya sebeb oldu. Bu basınç değişimi insanda baş ağrısı,kulak ağrısı,nezle olarak kendini gösterir. Halsizlik ve iştahsızlık olarak nükseder. Bu gibi durumlarda insan psikolojik olarak ta insan kendini hasta olacağını düşünür. Zaten yaz gitmiştir.. Sonbahar gelmiştir. Yaprak dökümü başlamıştır...
Sevgili insanlar...
Lütfen terörist faliyetlerden kaçınalım. Hapşururken lütfen kolumuza ya da bi mendile hapşuralım. Şimdi benim vaktim kıymetli ben nezle grip olamam. Gelip üzerime hapşuruyorsununuz bana hastalık bulaştırıyorsunuz. Ha bana silahla kurşun sıktın ha hapşurdun farkı yok yani :))) lütfen silahlarımızı kullanmayalım.

YORUMLAR

06 Ekim 2011, 14.57
Grip Olmaktan Korkuyorsan , Grip Olduğunu His Ettiğin İnsanlardan 9 Metre 15 Cm Uzak Durmanı Öneririm :)Paylasım için Teşekkürler.
06 Ekim 2011, 22.00

Merhaba

Aklı kullanmak sanattır...

07 Ekim 2011, 01.18
allahınızı severseniz ne iğrenç bi yazi bu yaziyi birde bloklarda paylaşmışsınız 
07 Ekim 2011, 16.19

Güzel  ama çelişkili  bir yaklaşım..

Atmosferin  basıncının düşmüş olmasının bizlere  etkisine duyarlılık göstermişsiniz.. teşekkürler. Lakin hapşururken  kasılmamızın  beynimize basıncını es geçip,  kendinizi düşünmüşsünüz:))

 Ozon tabakasındaki  deliğin  Türkiye  yüzölçümünün 2  katına  ulaştığını  düşünürsek, verdiğimiz zararın yüzölçümünün hesabı  taktirinize kalmış..Uzmanlar  bulutsuz bir dünya ya işaret ediyorlar..BU konuda ağzımızı hepkapalı tuttuk !! ve sonucun vahameti  ortada .!!

 Hapşururkende ağzımızı  kapalı tuttuğumuzda beyminize vereceğimiz  zararın sonucu  telafisiz olabilir..Yakın bir geçmişte sanırım Çin' de ağzını  açmadan   hapşuran hamile bir kadının beyninin fırladığı  haberini okuyunca,  artık  hapşururken  kendimi  olabildiğince serbest   bırakıyor  hatta   gaza da basıyor  uzatıyorum hapşurmamı:))

 Tavsiyem, insansız  hava sahasına yönünüzü  dönüp, olabildiğince ekolu hapşurmanız :))

    VE tüm içtenliğimleee   Sana da   HAPŞUUUUUUUUUUUU  .!!! ))

 

07 Ekim 2011, 16.57
Ben bu dediğinizin  aynısını hatttaaaaaaaaaa tıpkısını yapıyorum hatta yazmışısınız ya: Lütfen terörist faliyetlerden kaçınalım. Hapşururken lütfen kolumuza ya da bi mendile hapşuralım. Şimdi benim vaktim kıymetli ben nezle grip olamam. Gelip üzerime hapşuruyorsununuz bana hastalık bulaştırıyorsunuz. Ha bana silahla kurşun sıktın ha hapşurdun farkı yok yani :))) lütfen silahlarımızı kullanmayalım....... YAZMIŞISINIZ BEN YAPIYORUM YİNE AYINI YİNE HASTALIKLIYIM NE YAPMALIYIMMMMMMMMMMMM????????????
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın