gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

AZ KALDI SANIRIM...

13 Ekim 2011, 23.03
A- A+
Merhabalar,şimdi daha önceki bloğumu okuyanlar merak ediyordur.Öle tahmin ediyorum ama hayır daha ameliyat olmadım  kanım yeterince sulanmadığı için.Bekliyorum uzun bir süre oldu ilaç alıyorum kan sulandırıcı,sinirlerim acaip gergin inanın kendimi sinir hastası yaptım bu bekleme döneminde tansiyonum sürekli yüksek panik halindeyim artık bitsin diyorum bu işkence,ilaçların yan  etkilerinden her yerim kabardı.sürekli sakinleştirici almaya alıştım..çocuklarımı ve eşimi perişan ettim kendimi kötü hissediyorum..bazen diyorum allahım ben ne yapıyorum  ama elimde hiç dei lama az kaldısanırım önümüzdeki hafta alıncam artık işleme yani ameliyata umarım herşey gider benim için dua edin... çok teşklrrrr şimdiden herkese....

YORUMLAR

14 Ekim 2011, 04.44
Çok geçmiş olsun.Ama önce beyninizde yenmelisiniz hastalığı panik yapmamalısınız, daha da tetiklemiş olursunuz.ÖNCE MORALL.
14 Ekim 2011, 05.50
Bir an once toparlarsiniz umarim gecmis olsun .Birde soyle dusunun esiniz ve cocuklariniz icin bir an once toparlanmalisiniz hersey guzel olucak merak etmyin sizi geren yek sey ok atmamak olsun guzel saglikli gunler diliyorumm.
14 Ekim 2011, 06.05
canım ablam duaalarımız senınle kendıne dıkkat et gecmiş olsun 
14 Ekim 2011, 08.11
umarım sağlık problemleriniz en yakın sürede düzelir ve herşey yolunda geçer şimdiden geçmiş olsun diyelim
14 Ekim 2011, 09.13
Gecmis olsun, dualarim seninle..
14 Ekim 2011, 11.09
offf bu ne yaa başımdan aşağı kaynar sular döküldü. şimdi dikkatimi cekti ve tüm blog yazılarını okudum.Çok üzüldüm ALLAH acil şifalar versin. ablacım en önemlisi moralini yüksek tut.Sen dirayetli birisin üzme kendini ve aileni üstesinden geleceğinden eminim. kendine çok çok iyi bak. gecmiş olsun ALLAH hayırlı şifalar versin ablacım.
14 Ekim 2011, 11.44

Biliyorum söylemesi kolay... Ama     düşünce olarak bile'' önümüzdeki hafta'' dan   korkma..  bilakis şafak   say..  ALLAH'ın da izniyle '' önümüzdeki   hafta ''  senin için  sağlık adına   kazanılmış  bir zafer  olucak.İnancım tam..

Bu vesile ile  tüm şifa  bekleyenlere  Allah'tan  sağlık  sıhhat diliyorum...

Önce sağlık...

14 Ekim 2011, 11.48
Allah acil şifalar versin ... Dualarım sizinle.  
14 Ekim 2011, 12.40
Çok geçmiş olsun.Lütfen olumlama yapın ve hayatınızda güzel olan herşeyi sürekli hatırlayın ve gülümseyin.
14 Ekim 2011, 12.44
ben bu yazınızı okuyunca diğer blog yazılarınızı okudum çok üzüldüğümü belirtmek isterim  ALLAH sana acil şifalar versin seni eşine ve çocuklarına bağışlasın dualarımız seninle.
14 Ekim 2011, 12.52
allah acil sifa versin   kan sulandırıcı ilac bende kulllandım  bir süre o sekilde araba kazası gecirdim 15 gün boyunca vücudum kırmızıya boyanmıstı allahtan kafamı yere vurmadım kaza esnasında yoksa........  meftaydım
allah yardımcınız olsun
14 Ekim 2011, 12.56
Ablacım, Allah yardımcın olsun. Moralini yüksek tut ve korkma inşallah. Sana ufacık bir dipnot:
Hz Yakub (a.s), oğlu Yusuf'un çok önemli yerlere geleceğini, özellikle Yusuf babasına ördüğü rüyayı anlattıktan sonra biliyordu. Yusuf'un kardeşleri arasında kıskançlıklar ve fitne çıkmasın diye oğluna, kardeşlerine gördüğü rüyayı anlatmamasını söyledi ve şöyle dedi Hz Yakub;
- Yusuf'um korkarım kardeşlerin sana bir zarar verecek... Ve olan oldu..
Burada anlatmak istediğim ne Yusuf ne de kardeşlerinin kötülüğü..
Yakub eğerki korkarım demeseydi Yusuf belki bu çileleri çekmeyecekti. Korkma abla.. Allah vermek istemeseydi, istemeyi vermezdi ;) Dile olsun, ve başaracaksında inş.
Dualarımız seninle ve inşaAllah tekrar aramıza neşe ve güzel haberlerinle dönmeni bekliyor olacağız hep BİRLİKTE.
Selamet üzerine olsun...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın