gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

SİNİRLİYİM........

26 Ekim 2011, 11.37
A- A+
      Genel bir şikayet durumu olduğu düşüncesi ile yazıyorum...... Duygularımı yansıtırken size klavyeden,oldukca olgun görünüyordun yazdıklarnda.Aşırı yavaş oynayıp sinirlendiriken beni (kazanacağın bir oyundan) ne elde ettiğini düşünüyorsun.Ben o kadar özel biri değilimki, illaki beni yenip bundan haz alasın.Basit düşünecek kadar dar bir dünyada yaşasaydım.Eğer.Bende senin kadar engin,hoşgörülü ve nazik bir insan olurdum.Benimde kabahatim bu.Sinirliyim.Evet yenilince kızarım herkesin kızdığıı kadar.Ama rakibe yenildiğim için değil ona tebrikler her zaman.Kızgınlığım matematik permütasyonların harf dağıtmada (Şans) bana adil davranmadığı içindir.Yoksa kazanamadığım için hırs yaptığımdan değil.Eğlenmek için bulunduğumuz ortamda sen sinsice sinirleri gerecek ortamı  hazırlarken.(!.Sen sakin,engin ve hoşgörülüsünya.)Ben sinirliyimya suçlu ilan ediliyorum.Senin sakinliğin bir egodan ''Kibir'' kaynaklanıyor olmasın sakın.Aşırı yavaş oynayarak (Her olasılığı kontrol ederek) kazanma hırsını ortaya koyan yanlızca sen değilsin biliyorsun.Keyif almak varken,sonu gelmez hırslardan değil benim sinirliliğim.İnsan temelinde yatan gizli hırsların nazik bir tavır ve ikiyüzlülükle önüme serilmeye çalışılmasındandır.Evet sinirliyim,asabiyim,agresifim.Neden.Eğlenmek için geldiğim dünyada kazanma hırsınız ile entrikalar çevirdiğiniz için.....

YORUMLAR

26 Ekim 2011, 13.13
guzel yazmissiniz ama neden bu acele adi ustunde oyun bu zaten konulan bir sure var onun disina cikilmiyor belki yasli bir insan var karsinizda oynayan bu da bir bakis acisi. olayin aslini bilmedigimden bu tarafini da ban yazayim dedim.
26 Ekim 2011, 13.21
vaşşş, okurken biçok arkadaşım aklıma geldi :))) yenilince bintürlü bahaneler üretirler, oysa bi şans oyunudur, bilenle bilmeyenin farkının fazla hissedilmediği oyunlarda, kazanma ihtimalin sana gelen taş ve kartlara bağlıdır, bunu bilerek oynamak lazım dicem ama, yinede o şansın kendimizde olmasını hepimiz isteriz.. gelmeyen şansa yazıklar olsunn.. :)) her ne kadar biçok oyunda iyi bildiğimi düşünsemde, bazen ben bile yeniliyorum smile Resmismile Resmi
26 Ekim 2011, 13.33

Oyun için neden stres yapılır anlamış değilim ya biz buraya eğlenmeye geliyoruz yenmek kadar yenilmekte var bunun stresi neden oyun oynarken eğlenmene bak güzel vakit geçiriyosan amacına zaten ulaşmışsındır burdaki hırs real hayatımızda güzel bir yerlere gelebilmek için olsa TÜRKİYE şuanda olduğu yerden daha farklı bir yerde olurdu.SAĞLICAKLA KALMAK DİLEĞİYLE..

26 Ekim 2011, 13.39
Haklı olabilirsiniz, hem katılıyorum hem katılmıyorum:)Bol bol puan dolu mutlu günler dilerim....
26 Ekim 2011, 13.48

Sanırım baya sinirlisin çünkü sinirin kelimelerine yansımış. Anlatmak istediğini biraz kötü bir anlatımla yazmışsın. Ama sonuna kadar katılıyorum sana. Her nedense buranın bir oyun ve eğlence sitesi olduğunu unutuyoruz. 

Diğer oyunlarda çok fazla bir fikrim yok ama PİŞTİ oyunu seri olmayı gerektiren bir oyundur. Çünkü seri olunca oyundan zevk alıyorum ben yensemde YENİLSEMDE.. Anlattığın durumu yaşadım, bir turnuva finali oynuyordum ve karşımdaki kişi olabildiğince yavaş kağıt atıyor, masada bulunan ben dahil tüm izleyiciler (Salon Yöneticisi arkadaşlar hariç :) ) kendisini seri olması konusunda uyarıyoruz ama ne hikmetse arkadaş hiç bir şeye cevap vermiyor. Kendince bir taktik:)) Biliyor ki yavaş olunca senin dediğin gibi karşısındakini psikolojik olarak sinir edecek. Ve maalesef başarıyor da bunu. Sonuç o arkadaş 207 ben 203 falan dım sanırım:) Ve ben oyun sonu kızdığımda yenilgiyi hazmedemeyen kişi oldum:) ama hazmedemediğim yenilgi değil o kişinin etik olmayan bu davranışı idi ve bunu kimseye anlatamadım. 

Son olarak Gamyun Site Kurallarından birebir kopyalacağım şu kuralın dikkate alınmasını umarak    hoşçakalın diyorum.


BU BİR GAMYUN KURALIDIR.

OYUNLARDAKİ SÜRE, OYUNCULARIN OYUNU BLOKE ETMESİNİ ENGELLEMEK İÇİN TASARLANMIŞ BİR ÖZELLİKTİR. BU NEDENLE, ÜYELER KENDİLERİNE VERİLEN SÜREYİ OYUNU YAVAŞLATMAK İÇİN, SÜREKLİ SONUNA KADAR KULLANAMAZLAR. BU ŞEKİLDE OYUN OYNAYAN ÜYELER GEÇİCİ SÜRE YASAKLANIRLAR.

















26 Ekim 2011, 15.55
ben katılmıyorum,illa eglenmek istiyorsan çiftetelli oyna ne bileyip git kumda oyna
26 Ekim 2011, 16.10
su puan yenilir icilir bisey degil kendinizi puan icin harap etmeyin ,isin eglencesine kacin puan isinide fazla ciddiye almayin,baktin bir el yenildiniz ikinci bi rovans yaparsiniz ,baktiniz gene olmadi, toz olursunuz masadan,sinirlerimizi yipratmaya degmez cunku elimizde kalici bisey degil bize moral lazim,pozitif dusunup hayattan zevk almaya bakin derim,KENDINIZI FAZLA KAPTIRMAYIN:)
26 Ekim 2011, 18.40
yenilince bazan bende kendime kızarım ; ama şunuda unutmamak lazim el elden üstündür (kelimeoyun ve benzerleri için) senden daha fazla kitap okumuş daha bilgili insanlar olabilir  beni yenen olunca böyle düşünüyorum ,genelde tebrik ediyorum , genel diyorum bazı ustalar ukalalık yapıyorlar o zaman usulca cıkıyorum  yada cevabını verip kacıyorum :)))).Diğer kağıt ve benzeri oyunlar tamamen şans istediğin kadar usta ol kağıt istemezse yenilmeye mahkumsun :) .....
26 Ekim 2011, 18.42
  • hayatımızda bıraz hoş görülür olsak karsımıdakı insan kendimz gib görmesek bunca insn var bayan erkek bayanların şansı degilki kahvelere takılıp oyun bılgılerın artırmak çogumuz burad ögrendık tabiki biz beyler gibi ser hizlı olamayız benimde üzüldüğüm konu oyun içn degil geyık muhabetıne katılanlar dah cok.sınırlenıp ceza almakdansa sınırlerimı aldırdimş görünmek dah makbuldur .))
26 Ekim 2011, 19.56
Bazıları taş bilem çalıyolar=))))
26 Ekim 2011, 20.35
Söylediklerinize tamamen katılıyorum .Yavaş oynayarak psikolojik baskı yapanlar karşı tarafı çileden çıkarınca kıs kıs gülerek bakıyorlardır eminim.Sonrada bunun adı yenildi sinirlendi oluyor. Yavaş oynama gerekçesi olarakta 2 masada oyunda olduğunu belirtense tam evlere şenlik.Utanmadan bizden yavaş oynamasına anlayış ve saygı beklerken kendisinin her iki masayıda bekleterek yaptığının ne olduğunu düşünüyor acaba?Saydığın kadar sayılırsın ancak...
27 Ekim 2011, 00.21
Zaman öldürmek için  oynanılan oyunların bir insanı bu denli sinirlendirmesine ilk defa şahit olmasam da şaşkınlığım devam etmekte :)
27 Ekim 2011, 02.57
size sonuna kadar katılıyorum... zira az evvel bir oyun oynadım!! kaybetmek hiç önemli deği...l oyun hızlı oyanınca keyif alıyorum ama nedendir bilmem son saniyeye kadar kullanmayı keyif haline getiren insanlar var ... altı üstü oyun densede bir şekilde hepimiz eğlenmeye, kafa dağıtmaya geliyoruz bazende sinirler tepemizde çıkıyoruz:))) sinirsiz hızlı keyifli oyunlar dilerim herkese ...
27 Ekim 2011, 05.17
eglence sonucta,oyun bu, ben de sinirliyim cunku yenileceklerini anladiklari zaman oyunu yarim birakip kaciorlar, ama yarim birakti diye ceza da almiolar cunku baglanti kesildi gorunuyor, uyanik saniyorlar o insanlar kendilerini,gamyunun bu konuda biseyler yapmasi gerekiyor, ben yenmek icin oynamiyorum,eglence olsun, kafam dagilsin diye oynuyorum,kumarbaz deglim sonucta, ama yenilecegi vakit yarim birakanlardan nefret ediyorum,insan olsun karsimdaki hep ben yenileyim cani sagolsun. ama insan olalim ya, yuzyuze degiliz diye bazi seyler cok abartiliyor malesef,,,
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın