gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

GAMYUNDA SLM VERMEK!

26 Ekim 2011, 17.59
A- A+

Özelden yazısmayı cok seven biri değilim , ancak oyuna girdiğimde genelde slm derim

Gönül bu , yazı var , kısı var o günde sehit haberleri , van depremi derken haber izlemekten içim sismis Ancak hem üzülüyorum , hem izlemekten alıkoyamıyorum kendimi Kısaca gerginim Oyuna girdim , hiç yazısasım yok ! En tahammmül edemediğim sey yavas oynamak ! Bir süre sonra oyunda aynen söyle yazdım  " seri ltf "  gelen cevap ; Sen adam olsan önce selam verirdin , bayansın dimmi sen ! , evlisin dimi ! (ne alakası varsa artık) haaa ! bir de blog yazarısın , utanmıyorsun diye saydırıyor  Ve subanallah diyorumm içimden ve hala oynamasını bekliyorum Evlimisin sorusuna nihayet   "sana ne ! "  dedim , tutamamdım kendimi daha fazla ama oto kontrolum devreye girdi Sus Kelebek dedim içimden Baktım karsımdaki  susmayacak  Sokeli salondaydı ona söyledim Oyuna geldi sagolsun  "Oyunu yavaslatma"  dedi  Üye direk bu bana verilmis  bir hak kullanıyorum ,karısamazsınız dedi !!

Ve yasağı malesef yedi !

Simdi ,  blog ve yorum yazma isine , bir de iyi insan olma misyonu yüklendi  Blog yazarıysanız eğer ; kızamazsınız , sinirlenemezsiniz , her daim kibar olmak zorundasınız , oyun oynadığınız üyelerin hal-hatır-aile-sıkıntı vs sormak zorundasınız ! (abartıyorumm burda ciddiye almayın ltf) Halka mal olmak ,örnek olmak böyle bir seymis demek ki !!!

(hala ciddiye almıyorsunuz demi , aman deyim önlem alayım da carmıha gerilmeyelim )

Sevgili arkadaslar ,  Hz,Kelebek değilim  İnsanım , coğu zaman cok nutella olabildiğim gibi bazen de acı biber tadında olabiliyorum ve hepimizin böyle zamanları olduğunu düsünerek arada önyargısız,infazsız anlayıs rıca ediyorum Bütün üyelerimize tek tek sevgilerimi yolluyorum

Bu ruh durumum vesile ile , gerek sehit olanların , gerek depremde hayatını kaybeden bütün kardeslerimin ısıklar ıcınde yatmasını ve ailelerine sabır diliyorum

  Saygılar,

(nokta ve bazı harfler hala calısmıyor( bana yeni bir notebokk lazım;)bundan dolayı kusura bakmayın arkadaslar)

 

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın