gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

5 MILYON FISTIK

11 Kasım 2011, 17.12
A- A+
öncelikle slm gamyun blog cular. bu 5 milyon fistik kampanyasi icin sansimi denemek icin yeni bir üyelik kaydi yaptim .simdi öncelikle ben bu gamyun üyelerinin eskilerinden sayilirim asagi yukari bütün oyunlarda hatiri sayilir bir mertebem var .simdi gelelim bazen benimde uyguladigim yanlis  bir uygulamaya.insan lar  ya  yeni   nick almis  veya yeni üye olmus gicir  gicir parliyor 10000 bin sifir oyun oynamis  veya ilk oynunu yarim birakmis veya 9 bin ler de puani ilk basta yazi yazamiyor karizmasi yok derdini anlatamiyor  kimseye biz  ne yapiyoruz hemen ön yargilama hey sen cikmasadan senle oynanmaz  veya sorgusuz sualsiz masadan atiriz .ben  bu sorunu simdi yasiyorum yeni üyeligimle .ve ne kadar yanlis yaptigimi anladim daha  önce yargisiz infaz ettigim üyelerden  simdi özür  diliyorum .ve  bütün güye leri iyi niyet e  davet  ediyorum.lütfen  yeni üyelere daha  adil davranalim onlara  sans verelim sonucta oyunlarimiz yarim kalmaz biraz sorun yasayabiliriz  gec oynayabilirler .sadece   onlarda gamyun a  alisana kadar  onlara  sans  verelim  hep   birlikte .karar sizin .

YORUMLAR

12 Kasım 2011, 01.39
ben de 5 milyon fıstık kazandın sandım  kendi adıma adil davranmama gibi bir sorunum yok masada karizmasız  sohbeti hep açarım bol şanslar.
12 Kasım 2011, 02.06
Birde 5-6 bin oyun oynayıp puan toplayan üyeler var.Halbuki kazandığından daha çok kaybetmiş.Fakat puanı 50 bin ve bana hava atıyorlar :)
12 Kasım 2011, 02.23
ya bırak yeni nicki bir oyunda puanın az ise oyuna dahi almayan şahıslar var deli oluyorum,sanki tüm gün oynamaya vaktimiz varda kızarmadık allah allah :))) bu kadar puan delisi olmanın hırslı olmanın alemi ne anlamıyorum !
12 Kasım 2011, 03.29

onunda çözümü vardır ya karizmasız masaya girmesin (oldu ki hatayla girdin titreşim yollarsın muhatabın olan kişiye anlar açar zaten) yada masanı kendin kurarsın senle oynamayı kabul eden gelir oynar... haklıymış göstermeyin bunu ama ne olur zaten fazlasıyla sinir bir konu bu.......

12 Kasım 2011, 03.40
sana katılıyorum bende ilk üye olduğumda baya zorlanmıştım bazı üyeler masalarda kendini gamyunun sahibi sanıyor ben belirli salonlar harici başka yerlere girmiyorum bir nik devamlı o salonda oldumu ister istemez tanınıyor puanın olmasada sorun pek olmuyor şuan için çok memnunum 
12 Kasım 2011, 05.42
Puansız,Renksiz süssüz nicklere ön yargıLı yakLaşan arkadaşlara güzel bir cevap :) PayLasım için tşkLer..
12 Kasım 2011, 08.08

elbette puanı az dıye kımse atılmaz anca 30 oyunun 15 ını yarım bırakanlara ne demelı nasıl allım masaya


 

12 Kasım 2011, 09.48
evet eski üye yeni nik olayında anlaşılıyor ancak bu zorluklar.Eski nikten yeni nike hediye çifte karizmayla son buluyor bu zorluklar:))
12 Kasım 2011, 10.44
banko, okey ve 101 de çok fazla bu densiz sorunlar yaşanmıyor ama ne yazık ki ihale de direk masadan atma ilk sırada...! oradaki oplar ne işe yarar analmıoyrum şikayet edersin gömezlikten gelirler onlar uyusun biz oyunumuza bakalım hadi bol şanslar
12 Kasım 2011, 11.03
evet tüm arkadaşlarıma katılıyorum, ama bir gerçek var ki sevgi ve saygımız eksilmiş ne acı bir durum,sonuçta oyunda iyi oynamaya teşvik için aracı olan şey sadece puan ya puan canın değil yani çok üzülüyorum,kısacası Gamyun yani burası bir sosyal paylaşım sitesi gerçekten BİRBİRİMİZE KARŞI SEVGİ VE SAYGI GÖSTERMEMİZ LAZIM,HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın