gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

BEN BİR BAĞIMLIYIM..

23 Kasım 2011, 14.52
A- A+
 Evet, itiraf ediyorum..Ben bir Gamyun/Kelimekule bağımlısıyım..Her gece kendime söz veriyorum, 'bu gece son, yarın  gamyuna girmeyeceğim'..Peki neden girmeyeceğim Gamyuna_? Çünküüü Gamyuna girdiğim zaman bütün iç ve dış işlerim kalıyor, hiç birini yapamıyorum..Neyse gece kendime söz verdim ya, ertesi gün Gamyun/kelimekuleye girmeyeceğim ya, ohhhh nasıl rahatladım anlatamam, artık uyku zamanı..Gözlerimin önünde  kelimeler harfler uçuşup dururken uykuya dalıyorum..
   Sabah oluyor alel acele etrafı toparlıyorum kahvaltımı ediyorum, dün gece kendime söz verdim bugün bütün işlerimi bitirmeden Gamyun yok..EEE ama bi çay keyfi yapayım 2 el oyun oynayıp çıkayım, sonrada işlerimi yaparım, markete giderim vs vs..Veeee GAMYUNUMDAYIM '.. Listeme  bakıyorum arkadaşlar varsa slm hatır vs.. sonra ( oyalanmadan 2 el oynayıp çıkıcam ya, söz verdim kendime ) oyuna giriyorum..Ve sonrası hep aynı değişmiyor...
 'tamam bu son oyun bitince çıkacağım'.. 'Tamam tamam bu sefer hakketen son oyun bu'..' Eee ama şimdi masaya oyuncu geldi  -ben çıkıyorum-  desem bırakıp gitsem çok ayıp olacak, 1 el oynayayım hatırını kırmayayım sonra çıkıp  işlerimi yaparım'..'Hay allah tekrar oynamak istiyor ne yapsam acaba_? eh son olsun bari, şimdi  (yenmişsem) yenip kaçmış gibi olacak'..(yenilmişsem) '1 el daha oynayıp çıkayım, nasıl yener beni yaaa offff '.. Anlayacağınız bende bahane çok :))
İşlerimi yapıp yapmadığımı  merak edenler için söylüyorum, oyun arası işlerimi yapıyorum :))...Bendeki durum iş arası oyun değil, oyun arası iş oluyor ama varsın olsun Seni seviyorum GAMYUN, sensiz olamıyorum, ben sana BAĞIMLIYIM...

YORUMLAR

23 Kasım 2011, 15.25
Evet,evet Kelimekulenin böyle bir yan etkisi var:)) Uzun çabalar sonucu bu bağımlılıktan kurtulmuş biriyim bende.Darısı başınıza mı demeliyim yoksa demeyeyim mi?İstemiyorsanız demem:))
23 Kasım 2011, 15.38
gamyuna yenı basladıgım gunlerı hatırlattınız bana ozamanlar evlıydım sorumluluk dunya bırde ufak bebegım neysekı uslu bır oglum vardı bebek oldugu ıcın gunun nerdeyse 16 saatını uyuyarak gecırırdı oyuzden sorun yoktu bırde onca ısın arasında radyo yayıncılıgı yapardım cok lazımmıs gıbı delı gıbı okey oynar ve sureklı arkadaslarımla zaman gecırıdım seneler gectı oglum buyudu esımden ayrıldım sorumluluklar azaldı gıbı ama hayır oglum buyumustu ve ogrenme cagındaydık oyuzden burdakı eskı duzenı degısmeye karar verdım ve sımdı sabah 1 el oyun oynadıktan sonra oglum uyanıor kahvaltımızı yapıoruz arkadaslarımın cogu zaten işte onceden sabahladıgım bu nette sımdı yerı gelıor 22:30 da bıle cıkıorum ınanılır gıbı degıl nıkımı salona koysam bıle evdekı ıslerımle ılgılenıorum ınanın bu zor bırsey degıl gamyun saatlerı yerıne annenızle yada bır arkadasınızla zaman gecırebılcegınız bırseyler yapın mesela sabah kahvesı saatlerı aksamustu cay saatlerı belkı kılo aldırır bıraz ama burdan kopartır sızı :)) sozlerım yanlıs anlasılsın ıstemem ama hayat gamyundan ıbaret degıl tskr ederım blogunuz ıcın
23 Kasım 2011, 16.26
Bende oyun arası iş yapanlardanım sanırım..Kelimekuleye yeni başladım hadi hayırlısı:) 
23 Kasım 2011, 16.33

merhaba kaderdaş :))) nedenini bende bilmiyorum ama kelime kule hakikaten ciddi bir bağımlılık yapıyor ... gamyuna ilk geldiğimde ilk oynadığım oyun kelime kuleydi daha sonra biraz merak birazda üst bant mesajlarının katkısıyla bulaşmadığım oyun kalmadı gibi bir şey ....

ilk oynamaya başladım çok sevdim ama sürekli yenildim bir alıyorsam beş oyun yenildim kendime ve zekama kızdım bir süre uzaklaştım daha doğrusu platonik takıldım :)) ve tilki misali yaklaşık bir afta oldu sanırım tekrar kuledeyim :))) .......

ve kaderdaş dememde ki asıl hemen hemen aynı şeyleri yapıyoruz :))) bende gece yatmadan önce kesin kararımı veririm tamam yarım pc açmak yok !! önce yapılması gereken ne varsa hepsi yapılacak sonra gamyun !! ama ama  :(( kahvaltı sonrası kahve ??? gamyunsuz tadımı çıkar onun :)) kahve yapılır pc açılır ve ilk adres kelime kule :)) benim gamyunda arkadaşım olmadığı için selam hal hatır gibi zaman kaybımda yok,, ilk hedef ilk  boş masa ileri :)) o beş dakikalık kahve keyfi .....  saatlik oyun maratonu olur kahvelerde en az üç beş :)))

23 Kasım 2011, 16.38
ahhhh  ahhh bende kelimeoyun bağımlısıyım  bende hep azaltmayı düşündüm  ama ama puan aldıkça hırs yaptım bakalım ne bıkacağım:))
23 Kasım 2011, 16.46
çok fena bir durum bu bende de aynı dert maalesef, sabah bi el oynayıp kalkayım diyorum bi bakıyorum öğlen olmuş ,ocağa yemeği zor koyuyorum vallahi:)))
23 Kasım 2011, 16.50
işim bittiginde bi el batak pişti yapmasam stresim gitmez bu bagımlılık degilki vakit geçirmez güzel birşey emegi gecen herkeze teşekürler
23 Kasım 2011, 18.12
Gamyun Böyle Birşey işte.... Giriş var çıkış yok :))  Ayda 80 tl Faturayı Sırf Gamyun İçin ödüyorum... Netin Benim için hiç bir anlamı yok GAMYUN 'un Canı sağolsun benimde Keyfim :))
23 Kasım 2011, 19.51
Oyun arası  iş :)) birde ben becerebilsem 
23 Kasım 2011, 21.06
bende bir gamyun bağımlısıyım ama ben 101 oynuyorum benimde gece yatınca gözümün önünde rakamlar uçuşuyor bulduğum her fırsatta bende hemen 101 oynamaya oturuyorum vazgeçemiyorum iştee :)))))))))))
23 Kasım 2011, 21.29
 Sizler sadece pcyı kapamayı dusunmussunuz ben netı komple ıptal ettırmeyı dusundum ama olmuor malesefki heleki arkadaslarınız varsa benım 3 gun pcm arızalandı hep benı arıyan dostlarım olmus geldim bır sevgı selı :)) saolsunlar hiç yalnız bırakmazlar gamyundakı oyunlardan cok arkadaslarım daha cok bagladı benı.:)) oyuzden kımse ugrasmasın vazgecılmıor :))
23 Kasım 2011, 23.19
))) BALIMMMM okudum okudum güldüm.bir nevi kendimi buldum :))) bende bağımlısıyım .ve bende hep diyorum.girmicem artık girmicemmmmm.ama napayım :(((( aynı senin gibi sabah kalkıp çocuk okula ben ortalık topla hadi kahve içerken 2 el kule yap:)) kaç 2 el...işe git dur bi açayım bakayım de..o arada telefon gelsin:)) karşımdaki ne nasıl derim.ay çok özürrrrrrr ben kule yapıyorum rakibim dişli sonra ben ilgilensem sizle :)))ahhahhahahha kapının önüne koncam bir gün:)))
emeğine sağlık sen hep yaz ne olur..uslubuna bayılıyorum..smile Resmi smile Resmi
24 Kasım 2011, 03.52
içinde bulunduqum ortamı anlatan bi yazı yazdıqımda '' HERKEZ BÖYLE BİRŞEY YAZSA BİZ NASIL BAŞA ÇIKARIZ '' diyen cebren opum yorumsuz kaldım açıkcası 
24 Kasım 2011, 19.22
Alıntı yaptım 'tembel' dediler.. Türklerle ilgili mizahi ve yüzlerde tebessüm yaratan (bana ve bir çok okura göre) yazıları ekledim  neredeyse 'idam' edildim..E bu yazıma da bir itiraz yükselmeseydi, şaşardım :))
Okuyup yorum yazan ve okuyup yorum yazmayan HERKESE teşekkür ediyorum..@

NOT : Burası benim bloğum ve içimden ne gelirse yazıyorum,paylaşıyorum.Kendimi ya da burada paylaştıklarımı herkese beğendirmek kaygısını taşımıyorum. Kaldı ki zaten herkesi memnun edebilmek gibi bir şeyde mümkün değil, 5 parmağın 5 ide bir değilki  sonuçta beğenen de olacaktır beğenmeyende..
28 Kasım 2011, 17.13
MAdem beğenen de olacak beğenmeyende ne diye çırpınıyorsunda millete laf yetiştirme derdine düşüyorsun? 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın