gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

küfür etmenin kolayı var...

24 Kasım 2011, 14.13
A- A+

Biliyorum  "gamyun küfürlü konuşmalara izin vermez"  diyeceksiniz..Haklısınız.. Zaten Gamyunu diğer oyun sitelerinden ayıran husus da bu.. Ancak Küfürbazlar herzaman bir açık buluyorlar: Masaya yada özel pencereye yazmaktan korktukları için bunu ARKADAŞLIK DAVETİ adı altında yapıyorlar.

Güya kendilerince OP denetiminden kaçıyorlar..İçlerindeki kini nefreti kusuyorlar. Ama bu iş o kadar kolay olmayacak.Biz Efendi insanlar en az o küfürbazlar kadar cesaretli olmalıyızki, bunlar fırsat bulamasınlar. Yoksa bu sitede huzur kalmayacak..Başka yerlere kaçmak zorunda kalacağız. En ağırıda bu olacak ..10 yıldan beri tanıdığınız sevdiğiniz hergün sohbet ettiğiniz insanlardan ayrılması zor gelecek.

Yoksa Gitmesi bişey deyil..Saygılarımla

YORUMLAR

24 Kasım 2011, 15.41
Ben direk arkadslık teklıflerının geldıgı sayfayı copy-past yaparak gayet de rahat sıkayetımı yapıyorum Zaten bana küfrederek gününün en talihsiz isini yapmıs oluyor karsımdaki;)
24 Kasım 2011, 15.50

telefon numarası olmadan üyeliğe izin vermeyin yada tel no olmayan üyelerin rumuzlarına birşey eklensin oyun oynayan vatandaşta oynadığı kişilerin korsan olduğunu görsün ona göre oynasın tşk

 

24 Kasım 2011, 16.09
kerembey (nick böyle olunca da sanki bey diye hitap ediyormuşum gibi oldu, çok kurumsal, kerembey bey),

Böyle durumlarda bize haber veriyorsun, hemen gereğini yapıyoruz. Mesela sen bu blogu yazınca merak ettim, baktım, duruyor halen gönderilen arkadaşlık teklifi. Ben gerekli işlemi yaptım. Hiç boşuna tutup orada, sinirini bozma, artık silebilirsin.

Bu arkadaşlık teklifindeki açıklama bölümünü, sırf bu sebepten dolayı kaldırmayı düşündük ancak bizim iyi niyetle eklediğimiz bir özelliği, sırf kötüye kullanıyorlar diye onlara da prim vermemek için kaldırmadık.
24 Kasım 2011, 16.09
35KELEBEK aynen davetim kapalı ama bazen nasıl oluyorsa davet geliyor. Küfürlü 2 daveti Gmsnn Opa print alıp yolladım.
24 Kasım 2011, 16.13
Bu şekilde yani davet yollayarak küfür eden arkadaşları o sayfayı ( print screen SysRg ) tuşunla print alıp kaydetim genel oplarımıza yollayabilirsiniz gerekenin yapılacağından kuşkunuz olmasın. Ama gönül isterki bunlar olmasın oluyor malesef..gmssn opuma bende böyle bir e mail attım  ve gereken yapıldı sizlerde aynı şeye maruz kalırsanız print alın ve yollayın..
24 Kasım 2011, 16.20
Evet aynı şey benimde başıma gelmişti, ama ben sitede op bulana kadar o (ökz) arkadaşlık teklifini geri çekti ve ortada kanıt manıtta kalmadı. Şimdilerde en mantıklı çözüm arkadaşlık teklifini kapatmak bence.
24 Kasım 2011, 16.43

arkadaş ve arkadaşlık tekliflerinden sözüm ona serzenişte blunanlar kapatırlar olur biter..bu ne pehriz bu ne lahana turşusu sizikide.oplardan gelen teklifleri açık tutarsınız olur biter:))


24 Kasım 2011, 18.04
 Şimdi sen Bu blogu yazmakla iyi ettiginimi dusunuyorsun arkadasim:) bence hicte iyi etmedin belkide o küfürbazlarin icerisinde bunu bilmeyen vardi ve sen istemeden de olsa o küfürbazlara bir yol göstermis oluyorsun..Gamyun sayfasi icerisinde hangi koldan hangi yoldan olursa olsun gerek sistem yardımıyla gerek herseyın devre dısı oldugunda print yontemıyle destek bolumune kaydi gonderebilirsiniz ister sitede olsun isterse olmasin istersen kus olup ucsun emin ol caresi yok gerekli goruldugu anda aninda yasaklanir.
   Bu yazimi bloguna yorum olarak degil senin yazmis oldugun bu blogun sayesinde yoneticelere tesekkur oldugunu söylemek isterim. TSKLR GAMYUN YONETIMI...
24 Kasım 2011, 18.12
bu durumla 2 kez karşılaştım.hemen GMSNN yetkilimize mesaj yazdım.anında ilgilendi ve gerekeni yaptı.siz yeter ki bildirin onlar ne yapar eder bu tip kişileri cezasız bırakmaz.burası bilindik basit bir oyun sitesi değil.hiç kimse burada huzur bozamaz buna en başta biz üyeler izin vermeyiz zaten.için rahat ederek huzurluca bu güzel ortamda oyunlarını atabilirsin.
24 Kasım 2011, 20.07
cok iyi de arkadaslar ben burda birini SIKAYET etcem daha yazamiyorum yumusak harf yok klavyemde buyukte yazsam kucuk karfte koysam SIKAYET kelimesi yazilmiyo birine sorayim dedim nasil SIKAYET edilir bu sitede diye yazim ulasmadi karsiya  ve ben bir turlu ne demek isteigimi bile anlatamadim yazim gitmeyince neyi sormak istedigimide karsimdaki anlayamadi tabiki hakli olarak  masada adamda küfür edip durdu diger arkdaslarda bilmiyordu nasil SIKAYET edilir bu sitede admin deseniz hangisi kim admin daha bilmiyorum ben benim gibi bilmeyende coktur sanirim burda eger SIKAYET nasil edilr ve kime nasil ulasildigini derseniz sevinirim saygilarimla
25 Kasım 2011, 01.15
Benimde başıma gelmişti birkere malesef :(
Bu durumda küfürlü sayfa açıkken  print Screen tuşuna başıp painti acın
Düzenden yapıştıra tıklayın kaydedin ve ilgili oplara gönderin.
26 Nisan 2013, 15.59
haklisiniz kerembey....
banada bugün Duayeri rumuzlu arkadaslik daveti altinda agir hakarette bulunmus print almaya calistim, ama malesef beceremedim sisteme hayliyle yollayamadim. Sayesinde duayerinin özelimi kapiyorum.Ve suda var yasaklatsanda bitmiyorlar yan nikleri  5 bilemedim on nikli olanlar var belkide dahada cok böyle kisilerin aslinda IP ten verecekler yasagiki madur olan kisi hic olmassa bir küfürle kurtulsun:))
16 Mart 2017, 01.03
Ben savcılıkta katip olarak çalışıyorum... 2 gün önce ihale masasında çok ağır küfürler yedim... Gamyun Net küfür edenlere karşı yapabileceğini yapıyor ancak adam ahlaksızsa Gamyun.net'in onu ıslah etme şansı yok..bende PC nin ekran görüntülerini alarak suç duyurusunda bulunmaya karar verdim....işim gereği hakaretle ilgili bir çok soruşturma gördüm ancak internet üzerinden oyun esnasında küfür hakkında şimdiye kadar suç duyurusu olmadı... benimkisi emsal bir soruşturma olabilir.. Gamyun Net 'in merkezi KKTC olduğu için istinabe yazışmaları falan biraz zaman alabilir ancak sonuna kadar peşini bırakmayacağım...sonuç çıkmaz diye düşünmeyin...ekran görüntüsünden çok ceza yiyen kişi gördüm...en büyük deliliniz bu zaten...ufacık bir ceza dahi aldırabilirsem hakaret eden kişi bu cezayı ömür boyu sicilinde taşıyacak .. olumlu veya olumsuz bir sonuç aldığımda sizinle paylaşacağım arkadaşlar...


Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın