gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

cebren'i çağırırım

24 Kasım 2011, 20.28
A- A+
Eminim Tüm Salon SAhiplerinin başına gelen bir durumdur bu benım dun aksam basıma gelen

uye gelıyor bır ıstekte bulunuyor bunlar genel olarak

benı op yap
onun oplugunu al
masada hıle var
okey attı tasım calındı vs vs vs

sızlerın ıstegı olmazsa ya sızler tarafından hakaret yada kufure maruz kalıyoruz'kı
salon yonetıcılerıne yapmıs oldugunuz kufurler sısteme gonderılıyor..

yada son zamanlarda populer olan cebrenı cagırırım bak sımdı cagırıyorum
sımdı cebrenle gelıyorum oldu

yahu kardesım cebrenın hıc mı ısı yok
yada cebren 24 pc demı

cebren yaklasık 2002 sonundan bu yana genel op ve cok tecrubelı
bır sorun olsa  emınım duyuru yapardı...

buradan o ısteklerı yerıne gelmeyen emrıvakı konusan bu gamyunu ben yarattım gıbı tavır takınan uyelere seslenıyorum cebren degıl hıc bır genel op ne sevıyesızlıge prım verır
nede ele alınır bısey olmadıkca sızler gıbı ınsaları tehdıt etmez...

Saygılarımla...

YORUMLAR

24 Kasım 2011, 22.42

:) Güzel  bir  konuya  d eğındın    tşklr..

Sadece  cebreni  çagırmakla  kalsa.. Zac  benim  tanıdığım    arkadsım diyenlere  ne  demeli. iyide  keyfi  istekleriniz  olmayınca  mı   cebrene   zaca   başvurular   ama ben buldum  bir  çaresını   bak :)) Bende  cebreni  tanımyour  zacta   askerlik  arkadsım  diyorum siz  zahmet  etmeyın  ben   arar   çagırırım  beklyın  slaondan  çıkmayın  diyorum   bir  bakıyorum'ki   salonda yok :)

ALLAH' Gamyun ve  özel  salon  sahiplerine  sabır versın..her  zaman ayni  şeyi söylüyorum  yine  söyleyecegım.kimse  üzerine  alınmasın lütfen. Biz  salon   kıralayan    üye  olarak  salonda kölelik  yapalım diye  eminim kimse   kıralamamıştır amacımız  sadece  güzel  seviyeli  bir  ortamda   oyunun  yanında güzel şeyleri  paylaşmak   dostluklar  arkadaşlılar  kurup  sanal da  olsa  eğlenmektı .

 Ama gel gelelim  bazı üyeler buraya   oyun  amaçlı  gelmedıkleri   kesin öyle  bir  amaçla  geliyorlar  kı  bize  gelen   şikayetlerde gereken  neyse onu  yapmaya  çalışıyoruz. fakat yine  bazı üyeler varkı  salona   daha girer  girmez ? hey  op  sen  kendını  ne  saniyorsun, opsun görevini  yapacaksın mecbursun gibi vs konuşma  tarzları  ile  ister  istemez  strese gırebiliyorsun. oysakı  taşkınlık  yaratıp   salonun  hzurunu   bilerekten   huzurunu  bozanlarda   çıkıyor  karşımıza  olmadık    küfürler  hakaretlere maruz  kalıyoruz  ben  kendi   şahsima  konuşuyorum   bu güne kadar hiç  bir  üyeye   tek  agır  bir  söz   söylemedım.. ama   çok  duydum   şahsıma bir  insan  küfürlü  konuşuyorsa  demekki   yetışme  tarzından   Ana  temelden  kaynaklanıyor hep  derim  ya eğiyim  şart eğitimsiz  bir   aile yetıştırmışse cevap  vermemek  lazım  çünkü  seviye  de bir  kavram  vardır  birinci   sinif   ve  ikinci  sınıf  saygın   kışıler  birinci  sınıfta  küfürbaz  lar ise  ikinci  sınıf tan  gecer... saygının  olmadığı  yerde    sevgi  olmadığı  gibi   hzurlu  olanın yanında  huzursuz  asla  barınamaz  ...  emeğine  saglık  mavigözlü..    selam  ile 

 

24 Kasım 2011, 22.55
  MAVİGÖZLÜ, yazını  okudum, Bu siziniz anlatmış olduğunuz  üye gamyun  un  acemiliğini  yaşıyor  ki böyle yolla  baş vurmaya çalışıyor  olabilir.Peki sen  bir yönetici olarak ona  hangi  doğru  yolu  gösterdin?  gamyun kurallarından bahsettin mi?   oyuncu ya nasıl yardımcı oldun  peki? Bir  salon sahibi  ve  bir  yönetici  olarak üyeye  yardımcı nasıl yardımcı olduğunu da  yazamanı beklerdim..  tabi   yazmazsın  sen  kendi  salonuna gelen  üyeyi  sorgusuz sualsiz istenmeyen üye  olarak 7 gün  yasaklamayı bilrsin. belkide  o  kişiyide aynı  şekilde yasakladın. ama  ben  Gamyun genel  oplarına  ne  kimseyi  şikayet ettim nede  sayın  oplarımdan yardım  bekledim...  değermi  insan  kalbini  kırmaya....     Şikayet  zavallı  insanların, çaresiz  insanların, hiç  dostu arkadaşı  olmayanların işidir.. aynı  şey  yetkinin  ne demek  olduğunu  bilmeyenler  içinde  geçerli...
24 Kasım 2011, 23.01
Haklı olarak cezalandırılan üye bana şunu diyor

- Yasağımı aç bak yoksa cebreni getirir seni yasaklattırırım ...


smile Resmi yaparak içimden ...Hayırlısı olsun diyor şans diliyorum ....Yorumsuz
24 Kasım 2011, 23.15
hiç bir üye beni op yap okey attı şunun opluğunu al gibi sebep den dolayı size cebren opu çağırırım demez.zaten hiç kimse çağırırım demez.cebren opu herkes bilir seviyesiyle mesafesiyle herkes den 1 adım öndedir.24 saat pc de olmasa bile sistem öle güzel ayarlanmış ki hemen her saat bir genel op bulabilme şansımız var.salon sahipleri bazıları tabi ki öle ters davranış ta buluyor öle vurdum duymaz oluyor ki insanlarda genel opa gidip şikayetimi bildireceğim diyebiliyor.en doğal hakkı da.basit bir örnek istersen dün akşam küfür yedim ve ilettim 4 opa.aldığım cevap ne biliyor musun git başka masada oyna.bunu bana yetki salon opu söylüyor.sonun da salon sahibi geldi ve o kişiyi attı.ama ne mi oldu oplar durdu.sence bu doğrumu.bunun gibi sayısız haksızlık oluyor vip salonlarda.elbette böle şeyleri iletiriz.şunu unutmayınız salon açmış olabilirsiniz ama o salonlar biz üyeler varsa değerlidir.
25 Kasım 2011, 00.06
Kimse kusura bakmasın ama özel salonlar çıktı gamyun bozuldu bence önüne gelen yönetici olmuş adam kafasına göre oyundan atıyor yasaklıyor...
25 Kasım 2011, 00.08
REK--LAM---LAR yahu  hani haddim deyil dicem ama haddim aslında sen madem salon sahibisin ve o kadar seneden beri gamyunu biliyosun..

 Kimse yanlış anlamasında arkadaşı ne tanırım ne aramızda ikili bi diyolog geçti  bu verdigin örnekler çok anlamsız yani madem salon sahibisin öyle pürüzlerle karşılaşıyosunız buda sizi rahatsızmı ediyo size tahdid ederek falancayımı çağrıyım buyrun çagırın diyemiyosunuz eminimki diyemiyosunuzdur...

Bak arkadaşım sağda kullandığın maus onu rahatsız olduğun arkadaşın üzerine getiriyosun sonra orda seçenekler çıkması lazım onların birisini seçip tıklıyosun çok basit.....
 
   ben gene yenilemek istiyorum    REK---LAM---LAR.....NOKTA



                                                                    Bugün çokmu sinirlendim ne....
25 Kasım 2011, 00.10

   Ben kulanmadım  o kelimeyi.   Ama  gerekli  olduğunu düşünenlerdenim..  Çünkü kesinlikle    ''  Cebren'i çağırrım   ''  kelimesinin caydırıcılığı var. Neden gerekli olduğunu düşünüyorum?  ..  çünkü;

    Öncelikle  paylaşımını samimi  bulmadım.Hiç bir aklıevvel ,   beni  op  yap  yoksa Cebren'i  çağırırım demez.  Yine  hiç kimse  istekte  bulunup  yerine gelmeyince de Cebren' i çağırrım demez.  Haa  iddia ediyosan , o zaman belgelersin  gerekli  cezayı  o  varlığına inanmadıklarıma gerekli ceza zaten verilir emin ol.

  Çok samimi soruyorum. ama kesinlikle  asıl olan cevabı alamayacağımı i bilerek  soruyorum?

   ''  Cebren'i  çağırrım ''  diyenler  sizin bahsettiğiniz nedenlerden mi bu kelimeyi kulanıyolar; yoksa canları yandığı   için mi? 

   '' Cebren' i çağırrım ''   kelimesi ;    ''  Cebren 'i tanıyorum ''      kelimesinden çok daha masum  ve  mağduriyeti ifade ediyor ..

    Sizin  bloğunuz ise    sindirmeye  yönelik, samimiyetten çok uzak.

25 Kasım 2011, 00.24
İyide sorun var ve çözülmüyorsa kimi çağıracaksın.Geçen gün oyun sonu biri bana uza masadan diyor.Şikayet ediyorum özel opumuz beyefendi zahmet edipte masaya gelip.Kardeş ayıp olmuyor mu deme zahmetinde bile bulunmuyor.Tamam her sorunun sonu ceza olmamalı ama bir varlık göstermek şart.Cebrene mi söyleyeyim bende dedim "kime söylersen söyle" cevap bu.Ne yapacaksın senin rencide olmana izin veriliyor ve tahrik ediliyorsun.Uğraşacak biri değilimde çıktım bir dahada girmem o salona.Yazdıklarım senle alakalı değil fakat.İnsanların rencide edilmesine fırsat vermeyin.Yoksa silsile işliyor.
25 Kasım 2011, 00.47
ne dir bu cebren zac gmsn takıntılıgı anlamıyorum vallahı  adamalr  kompile sıteyı üyelerine verdi yaranamadı adamlar özel sohbet actı gözardı et koymuslar yok mılletımız ılla takılcak oplere ıletcek adam arkadaslık davetını kabul et etme işareti koymuş yok illa cebren hanım arkadaslık teklıfı ederken kufur ettıler cebren yetiş  cebrene genel op teklifi geliyodu hadi insaflı davrandılar bütün üyelerimiz istedıgı gibi salonunu yönetsın opluk yapsın diye özel salon sundular ana busefer ya salonda uye gelir küfür eder salon sayıbi gelir isyan eder ya ya cebrenın zac gmsn işi güçü yok bunlara yetişiyor bütün gün yazik yav insaf edin onlarin bir ailesi yapmakta oldugu sorumlulukları var biraz anlayıslı hoşgörulu insaflı olun be
25 Kasım 2011, 00.50

Tencere dibin kara..seninki benden kara :))

 

25 Kasım 2011, 01.36
Yani dostum ne yapmalıyız bu durumda, bir dost olarak tavsiyen nedir :)))
25 Kasım 2011, 02.09
gamyunda adalet olduğuna inanmıyorum, sizin gibi yöneticiler olduğu sürece...
25 Kasım 2011, 02.11

aynaya baksanız birazda syn oplar.bu site oyuncularla aykta.sizde oyunculuktan opluğa terfi edince asıl gamyunun sahibi benim havasına bürünen sizlersiniz .(sözüm geneledir).sizle bir sorunum yok.nasıl ki kural ışı davranan oyıunculara tahhamülümüz yoksa kendini nazi subayı sanan oplara da yok.öyle ki bu sitenin sahibi ne sizler ne de cebrendir ben hiç değil.. 

size örnek:salonun birinde oplar kendi arlarında simile eşliğinde yazışıyorlar öyle ki  salon smile senbollerinden görünmüyo.salonu kiraladınız sanırım musade edin de biz de yazışalım dediğim de:evet itirazın mı var diyerek salondan attılar.(atış serbest ve hakaret nitelikli değil ya)eleştiriye bile tahammül gösteremeyen  kafasına göre oyuncu atan oplar görevde kaldığı sürece bu sürtüşmeler  devam edecek sonuçta fıstıklar elinizde kalacak gamyuna rahmet..oplara da maaşına zam işine son denecek sanırım.

(görevini layıkıyla yapan komplekssiz oplar meclis dışıdır)

arık beni de atabilirsiniz:))



25 Kasım 2011, 02.23
yakında  gamyuna  üye olan annelerde şöyle diyecek çocuklarına  eminim.....sütünü iç bak yoksa  cebreni çağırırım.. :)))))))))))))))))))
25 Kasım 2011, 02.47
Sizin op lariniz haksizlik yaptiginda basvuru mercii kim oluyor.
25 Kasım 2011, 03.29
sözüm meclisten dışarı ama kusura bakmasın bazı salon sahipleri varki kendilerine yönelik sözlere tahammül edemiyolar biz sizleri tanımayız etmeyiz neden takışlalım neden atışalım durduk yerde bir sebep olmadan olmaz söylenen sebeplerden dolayıda hiç olmaz:))) bir salona girdim salon sahini konuşan bir üyeye söylediklerin senin seviyeni gösteriyo dedi atmadı tebrikler kendine güvenen insan bu işte bence örnek alınmalı ne dersiniz???? saygılarımla salon yöneticileri
25 Kasım 2011, 05.29
Bence özel salonlar kapatılmalı çakma oplar kendini bişey sananlar salon açıyor üyeye malı gözü ile bakıyor. Özel salonlardan cebren sorumlu ise ve madursa tabiki cebreni çağırrım diyecek. Haksız yere oyuncu atanlar yasak verenlere neden sözünüz yokta üye hakkını aramaya çalıştığında sorun oluyor. beymen ve o__ben rumuzlu üyelerin fikirlerine aynen katılıyorum zac bu işin suyu çıktı kapat artık özel salonları.
25 Kasım 2011, 06.18
kimse beni op yap diye tehdit edip cebrene gitmez yalan söyleme arkadasım abartmışın
25 Kasım 2011, 08.11
   CEBREN  İÇİŞLERİ  BAKANIMI, GAMYUNDA  BU  İŞLERLE  SADECE  CEBREN Mİ  İLGİLENİYOR.MERAK  ETTİM.
25 Kasım 2011, 08.15
Gamyunu ben yarattım tavrına siz özel salon sahipleri girmişsiniz..önce siz salon sahipleri kendinize çeki düzen verin..şu genel oplarada çok fazla yağlı mesajlarıda bırakın artık ..sıktınız yani..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın