gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Akıllı dur atarım!!!

25 Kasım 2011, 08.33
A- A+
Bu  sözde özellikle özel  salonlarındaki op arkadaşların cümleleri,nerdenmi biliyorum çok kez şahit oldum.

MAVİGÖZLÜ  arkadaşımın blogunu okudum bende iştaha geldim, maşallah öyle kaleme almışki yazılarını okuyanda özel salon sahiplerini ve oplarını madur görücek oysaki yok böyle birşey.


   Nedenmi cebreni çağırırım diyor üyeler ? Haksız yere atıldıklarında,başına gelen bir sıkıntıyı şikayet yoluyla yolladığında hiç bir op ilgilenmediğinde  genelden şikayetini dile getirdiğinde salondan haksız yere atıldığında,resimli bayan opa  selam verdi diye diğer erkek oplar tarafından Akıllı dur atarım!!!  uyarısınana oluyo arkadasım  dediğinde, turnuvalarda sözde hediye dağıtan salonlar 25-- 40 arası buyrun dedikleridnde masaların yarısını opları soktuklarında   arkadaşım opların yerine biz oynasak dediğinde atıldıklarında vs.. yani haksızlığa uğradıklarında cebreni getiricem diyolar çünki opun elinde silahı var atıyor karşısındakine söz hakkı vermeden canı yanan üyede bu yola baş vuruyor.
   Özel salonlardaki opların kaprisleri kendilerini beğenmişlikleri sanal idareciliği herseyin üstünde görmeleridir buna sebep,yoksa  vay biri okey attı cebreni çağırırım yalanına  kimse inanmaz gerçekci olalım.
Turnuva düzenliyolar  sözde hediye vericekler bir bakın o opların hallerine,genelden tek soru soranı ya yerin dibine sokup rezil ediyolar yahutta salondan atıyolar pervasızlıkta o kadar ileri gidiyolarki bazı fıstık seven üyeler işi yağ çekmeye kadar götürüyolar  aman opum canım opum bi tanesin salon bitane diye.
 
Geçenlerde bir bilardo salonundaydım  aniden turnuva düzenlemeye karar verdiler salon sahibi nick  yazmıyorm  suan ama cok populer biir salon sahibi,  öyle bir tavırla  turnnuva idare eden opuna emirler verdiki genelden hayretle baka kaldım, opuna diyorki ödül elit  şu şu masaları geçme  bana  oplara özelden soru soranı at!!   bana kimse yazmasınnn!! yazanı atarım!!  Kimse kimsenin kölesi değil asıl salon sahipleri salonlarını dolduran üyelerine helede tur salonları kölesiymiş gibi davranıyor,  ama sahiplerin suçu yok 3 5 bin fıstık için gidip o  aşşağlayıcı sözleri dinleyen üyelerde hata özetle yok öyle salon sahpleri köle gibi felan tümüyle yalan.

Salonunuzda ADİL ve gelen üyelere konuğunuz gibi davrandığınız sürece sorun yaşamazsınız.

Egolarınızı tatmin   azcık sanal itibar görmek için ve gün içinde sadee 1 2 saat bile beklemediğiniz salonlara 5 op dikerek insanlara  biz hizmet veriyoruz   köleyiz  derseniz komik duruma düşersiniz


Sagılarımla...

YORUMLAR

25 Kasım 2011, 18.33
hepsi oyle diil ama var tabi gereksiz op lar.ama cok gormeyin, gercek hayattada boyle gitmiyormu biraz isler.kotu sistem yoktur kotu insanlar vardır.kotu insanlarla aynı ortmda bulunmamak en dogrusu
25 Kasım 2011, 18.43
CANI GÖNÜLDEN KATILIYORUM HER KELİMESİNE VE DE TEŞEKKÜR EDİYORUM SESİMİZ OLDUĞUN İÇİN

25 Kasım 2011, 18.56
Kesinlikle katılıyorum size.Ellerinize sağlık.
Tabi tüm salon sahiplerini aynı kefeye koymamak lazım.
Ama genelleme yapılırsa gözlemlediğim kadarı ile çoğunluğu anlattığınız gibi diyebilirim.
Bence suç üyelerde değil ,üyelerin eli mahkum biyerlerde eğlenecekler:)
Bence reel hayatlarında saygınlık kazanamamış ,kendilerini ıspat edememiş,birey yerine konulmamış karakterlerin sanalda kendilerini tatmin etme biçimindedir suç:)
Salon sahibi ,oda sahibi, op ,üye her ne olursak olalım önce insan olalım ki karşımızdakininde insan olduğunu hatırlayalım.
İnsan salonuyla ,parasıyla, fıstığıyla insan olmaz.
Duygularıyla ,çizdiği düzgün profille insandır.
Birilerini kapı dışına atmak  yada karalamak çok kolay.Yazıkki sonrasında saygın bir birey yerine  KARANLIĞIN BEKÇİSİ olduklarını farkedemiyorlar.
25 Kasım 2011, 19.00
Olay nedir biliyormusunuz.
Zor gelen operatörlük yapmayacak rahatsız olanda bir daha o salona girmeyecek.Ben operatörlük yapmayıp sevmediğim salonada girmiyorum.Blog amacını aştı.

İnsanları gaza getirmeye çalışma insanların hakkını savunmak ne sana nede mavi bilmem ne nickliye kaldı.



25 Kasım 2011, 19.12
Ah ah tüm hayatımın üstüne yemin ederim ki bir daha özel salonlara girip de oyun oynamayacağım.Banko da bir salondaydım salon sahibi işi gücü millete yardım etmeyi bırakıp yanına birkaç yandaş üye almış konuşmalardan başka bir salonun sahibi olduğunu tahmin ettiğim birini çekiştiriyor. Neyse çıktım akşama doğru tekrar girdim baktım o muhabbet  hala devam ediyor.Bu arada ben mağdurum yazıyorum yazıyorum ses yok cevap yok genelde çeneye devam ama.Allaha havale ediyorum vicdana davet ediyorum hiç ölmeyecekmişiz gibi yaşamayalım.
25 Kasım 2011, 19.26
emeqine yüreqine saqlık abla
25 Kasım 2011, 19.35
AGZINIZA SAGLIK GERCEKTEN TESEKKURLER  OPLUK DEMEK SAYGILI OLMAK EŞİT DAVRANMAK BUYUK BURUNLU OLMAMAKTIR SONUŞTA OPLARDA NORMAL ÜYELERDEN GELİYOR ZEMBİLLE İNMİYOR BU GÖREVİ TAŞIYABİLENLERİN YAPMASI EN DORU OLANDIR TABİ AMA MALESEFKİ OP OLDUM DİYE GAMYUNUN SAHİBİ ZANNEDENLER VAR ARAMIZDA BUNLARI EN AZA İNDİRİRSENİZ SALON SAHİPLERİ ÜYELERDE RAHAT RAHAT OYUNLARINI OYNARLAR
25 Kasım 2011, 19.43

yüreğine sağlık arkadaşım....sessizliğin sesi oldunuz :)))

 

25 Kasım 2011, 19.44

filizz__ arkadaşım

eksik bile yazmışsın.....dedıgın , örnek verdıgın olaylardan bitanesi benim de başıma geldi....normalde özel salonlara nadir girerim...o gün girecegım tuttu...bu salonlardakı üyelerın cogu salona yazabılme özelligine sahipler(galiba bunlara elit üye diyorlar...cok ilgilenmedıgım için fazla bilmem de)önüne gelen salona bişeyler yazıyor...baktım bırılerı turnuvadan bahsedıyor...opun birini tıkladım...''22 de turnuvamı var''  dedım...op:''salonu okuyun ''dedi....''evet ya da hayır demek bu kadarmı zor ''dedım....sadece bunu dedım....ne oldu sevgılı arkadaşlar biliyormusunuz......o çok muhterem op beni salondan attı ...şimdi burdan özellikle özel salon sahiplerıne seslenıyorum...''.oplarınızı secerken lütfen gereken hassasiyetı gösterın ve onları sorulan sorulara cevap vermelerı gerektıgı(herşey bir yana nezaket kuralı olarak) hususunda lütfen ikaz edın''.......sevgıyle kalın..... 

25 Kasım 2011, 19.50
Tahsil-i kemalat, kem alat ile olmaz ;) şey bu arada hangi salonda yöneticilik yapıyorsunuz . izleyip görelim ...
25 Kasım 2011, 19.51
filiz şu an cvp yazdığın önceki bloga saon sahibinin bloguna ben cvp yazacaktım iyikide yazmamışım okadar güzel dile getirmişin ki ellerine yüreğine sağlık sadece şunu eklemek için yazdım ben bir üyenin haksızlığa uğradığında cebren veya başkasına gittiğinde ufak tefek uyarılardan hariç her hangi bir sonuç alacağına inanmıyorum çünkü o bayanında yapabileçeği bişe olduğuna inanmıyorum..bu işin ekonomik boyutu üyelerin sorunlarının önünde tutulduğuna inanıyorum
25 Kasım 2011, 19.58
Filizz_ eline  yüreğine sağlık.  her  kelimenle  harika  yazmışsın.  sana  katılıyorum.  tbrk ederim.....
25 Kasım 2011, 20.30
her zamankı gıbı cok guzel yazmıssın elıne yuregıne saglık yazdıgın yazıya sonuna kadar katılıyorum
25 Kasım 2011, 20.38
Olumsuz görüşlere saygılıyım sizin düşünceniz  ancak  ben beni haklı bulun demedim  zaten görüşlermi yazdım.

  evet bende bir okey salonun sahiplerindenim bu bana ayrıcalık tanımıyor hiç  bir şekilde madem amaç eğlence dostluksa neden kalpler kırılsın insanlar incitilsin?

 ben şahit olduğum yanlış olduğunu düşündüğüm şeylere değindim, yazımı okuyan beğenen yada beğenmeyen herkese  tesekkür  ederim..

25 Kasım 2011, 20.39
slm bende özel salon sahibiyim yazınızı okudum ve size katılmamı beklemiyorsunuz heralde merak etmeyin öyle ayrıntılara  girip yaşadıgımız sorunları falan yazmayacagım oynanan tüm oyunların özel salonlar dışında gamyun salonlarıda var madem kafanızı boızuyoruzözel salon opları  ve sahipleri olarak sizlerde cezalandırın bizleri oyunlarınızı gamyun salonlarında yaparak kimse özel salonlara gelmezde bizde kurtuluruz  hiç olmazsa kapatarak saygılar..
25 Kasım 2011, 21.25
AHAHAHHAHA YİNEMİGELDİN OPUM HARİKASINIZ... YORUMUNUZU GÜLÜMSEYEREK OKUDUM....EVET MADEM ÖZEL SALONLARDAN,SALON SAHİPLERİNDEN VE DE OPLARDAN BU KADAR ŞİKAYETÇİSİNİZ NEDEN HER SALONA GİRİŞİNİZDE ''TUR VAR MI '' YOK CEVABINA KARŞILIK ÇIKAR GİDERSİNİZ ANLAMAM...GİT KARDEŞİMMM GAMYUN SALONLARINDA OYNAAA OYUNUNU...FISTIK DAĞITAN SALON SİZ OYUNCULARIN GÖZÜNDE EN İYİ SALON DİMİ..NE KADAR ÇIKARCI BİR DÜNYADA YAŞIYORUZ...2 GÜNDÜR ÖZEL SALONLAR ÜSTÜNE YORUM OKUYORUMM MADEM BU KADAR ŞİKAYETÇİSİN GİRMEYECEKSİN KARDEŞİM ...GENELDE ELİT OLMADIĞI İÇİN YAZAMAYACAK OYUNUNU OYNAYIP ÇIKACAKSIN HEPSİ BU..
26 Kasım 2011, 01.15
kim bu cadıcık yaw zoruna giden ne alo çıkıp çıkıp özel salonları opları savunuyorsun . Memnun değilseniz girmeyin ne demek bunun yerine düzgün seviyeli olsanız haddinizi aşmasanız, her önüne gelen salon açıp cadıcık gibilerini op yaparsa cevabıda bu kadar basit ve seviyesiz olur:)))
26 Kasım 2011, 10.51
Özel salonları savunan ncklere bakn süslü nickler  :)  yani  özel salonlardan nemalananlar daha yorum yapmıycam anlayan anlamısdır:)))
26 Kasım 2011, 11.01
Çok  rica  ediyorum fikri  derinliği olmayan insanlar yorum yapmasın yazıya :)

Burda bile salon sahiplerine yağcılık durumundalar çok yazık,hiç birşey anlamamışlar onca sözden çıkardıkları  sonuçla  gülünç duruma düşüyolar..
26 Kasım 2011, 13.36
Bu turnuva işini kim çıkardı ? Özel salon sahipleri çıkarmadı mı ? Oda önemli  değil madem üyelerin sadece fıstık için geldiğinden şikayetçiyseniz o zaman yapmayın turnuva dağıtmayın fıstıklarınızı üyeler çıkarcıda siz nesiniz bu durumda ?madem öyle sadece oyun için sohbet için toplayın insanları salonunuza ama yok onuda yapamıyorsunuz dimi....
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın