gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

SEVGİLİ BLOG CULARA..

20 Aralık 2011, 16.25
A- A+
ARKADAŞLAR    SELAMLAR....   YAZILAN  BLOG  LARI  HİÇ  KAÇIRMIYORUM  ..  SİTEMİZE  GİRER  GİRMEZ  İLK İŞİM BLOGLARI OKUMAK  ...  HEPSİNİ  BEGENİYORMUYUM ..  ASLA  ..  ÇOK BEGENDİGİM YAZILAR  OLUNCA  ..  BÜTÜN ARKADAŞLARA  OKUMALARINI TAVSİYE  EDİYORUM..  BU  GÜN  BİR  ARKADAŞIMIZ  SAHTE  BLOG  CULAR  DİE  YORUM   YAZMIŞ...AYNEN  SANIRIM  SAHTE  BLOG CU  DİE  ADLANDIRDIGIMIZ  ARKADAŞLARIMIZ  ..  BAŞKA  SİTELERDE  VEYA  GAZATELERDE  VEYA  HERHANGİ  BİR YERDE    OKUDUKLARI  .. BEGENDİKLERİ  YAZILARI  BİZLERLE  PAYLAŞIYOR  ...  ÇOK TA  İYİ  EDİYORLAR  ...  NET  LE  TANIŞMADAN OKUDUGUMUZ  ESERLERİ  RAFLARA  KALDIRDIK  ..  BAZEN ÜZÜLMÜYOR  DEGİLİM .... AZDA  OLSA  BLOGLARI  OKUYABİLİYORUZ  ....BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZIN OKUMASI İSTİYORUM  .....(((((  SAHTE  BLOG  CULAR     LÜTFEN  DEVAM  EDİN ..  BİZLERLE  PAYLAŞMAYA  .. HATTA  DAHA  ÇOK  YER  VERİLSE  BLOGLARA  .. SİTEMİZ     ARKADAŞLIK  OYUN  VE  KÜLTÜR  SİTESİ  OLSA  ...........DAHA  İYİ  OLMAZMI   .....  SAYGILAR  ........ ((  SİTE  YÖNETİMİ   LÜTFEN BLOGLARA  DAHA  ÇOK  YER  VERİNİZ   ............................. 

YORUMLAR

21 Aralık 2011, 11.31
Günebakan kaçgündür blogda bu tartışma var sen de görüyosun. Bende senin gibi siteye girer girmez bloglara bakarım. Günlük gazeteye bakar gibi:) Alıntı yazılara karşı değiliz, sahte blogcu falanda yok bence. İSTENEN SADECE ŞU ALINTI YAP, PAYLAŞ AMA AMA AMA LÜTFENNNNNNNNN ALINTI YAPTIĞIN KİŞİYİ, KAYNAĞI vs BELİRT. İSTENEN ŞEY BU KADAR BASİT. ANLAMAYACAK BİRŞEY YOK. Kimse alıntı yapmasın, yazmasın denmiyor, denmiyor ki yayınlanıyor. (Ayrıca kimsenin bunu demeyede hakkı yok) TEKRAR TEKRAR EDİYORUM ALINTI YAPILAN KAYNAK BELİRTİLSİN EMEK HIRSIZLIĞI, DÜŞÜNCE HIRSIZLIĞI YAPMAYALIM. HERKES HERŞEYİ BU ŞEKİLDE PAYLAŞIN ÖĞRENELİM, BİLGİMİZ OLSUN. 
21 Aralık 2011, 21.05
GüNeBaKaN; 

O okumus oldugunuz blog da baska bir site de, baska bir yazar tarafindan yazilmis bir blog du.
Bir arkadas da o blogu kopyalayip getirmis buraya yapistirmis sanki kendi yazmis gibi.
Tepki toplayinca o blog, diger bloglarin icinden kaldirildi.
Aslinda konu olarak oldukca guzel bir yaziydi, hatta kendi kendime "ben neden akil edemedim bunu yazmaya" bile dedim.
Katiliyorum, keske alinti olmadan yazabilse herkes, ya da alinti diye altina belirtebilse.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın