gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

BEYAZ KURT'UN KIRMIZI BAŞLIKLI'YA İHANETİ !!

23 Aralık 2011, 11.22
A- A+

Günlük yürüyüşlerimden birini gerçekleştirdim az önce ve geldim size sıcağı sıcağına yazıyorum.(acar muhabir ben!)Her zamanki parkurumda yürürken malum sokak köpekleriyle aşina olmuşluğum vardır. Tanırlar beni,ilişmezler...

 
 Ancak bugün, beyaz kapşonlu bir mont var üzerimde havada lodos kafama kapşonu geçirmişim, yağmur kendini hissetirmeden yağmakta....


  Yolun yarısında benim beyaz prensim kurt köpeği –normalde bana hiç pas vermez – beyaz giydiğimden beni kendine yakın mı gördüyse ne, yolumu kesti önümde durdu, bakışıyoruz öle...Kulağımda kulaklıklarım hafıfçe başını okşadım .Hay ellemez olaydım flörte yatkın gördü beni… Koca köpek iki ayağı ile kalktı belime dolandı !! öylece çipil çipil gözlerime bakıyor...


  Bak aslanım,yanılıyorsun ben beyaz giydim ancak senin aradığın dişi değilim dedim.Cıx… İmkanı yok belimi bırakmıyor . Hayatım boyunca hiçbir erkeği bu kadar kısa sürede etkilememiştim ,ben neymişim beahhh…. diye de düşünüyorum bir yandan ...

  İnsan bu yaşa gelince , bir kurt köpeği bile motive olmasına yetiyormuş deyip anında havamı pısss diye indirdim.Bırak beni diyorum .Hırrr yapıyor… Ufaktan dişlerini de göstermeye başladı.. Ben oldum mu Yusuf Yusuf !!!Allahım napacak bana yaa diyorum.

 
   Kulaklıklarımı çıkardım ,kulaklarına yaklaştırdım.  Bak şekerim , nefis bir aşk şarkısı çalıyor izin ver, anılarımızı analım ! Sen eski aşklarını düşün ! yaşımız bile tutmuyor dedim . Belime sarılmaktan vazgeçti. Yuppi ! Ten uyumumuz olmadığını anlatabildim sanırım.  Bayılıyorum ikna kabiliyetime ben.

Yavaştan yürümeye başladım ,bir iki adım peşimden geldi sonra durdu...


Arkama bakamıyorum…  Sevgiliyi terk eden vicdansızın, vicdan azabı var üzerimde…

 
     Ne çok isterdim oysa ,of offff ben ne adamlar terk ettim böyle diye; de ja vu yaşamayı !!


Ya arkamdan gelirse ! ve  dostluğu,aşkı,okşamayı ittir et abi ben seni istiyorummmm deyip tadıma bakmaya kalkarsa  !! Bir B planım bile yok!!!

Demek ki neymiş ; Bundan böyle yürüyüş parkuru derhal değiştirilecekmiş….

sevgyle.....

YORUMLAR

23 Aralık 2011, 14.12

   Belki  dejavu yaşayamadın   ama sana  asılan o çapkına, dejavu yaşattığına eminim :)) Bilirim o  playboy-dog  ları :))  Siyah-beyaz  görmeleri yüzünden olabilir mi? Eski türk filmi aşklarını, yaşam biçimi haline  getirmiş olmaları :)) 

   Hoş  bir  paylaşım..Muzip bir anlatım dili..  Ellerine sağlık ..

23 Aralık 2011, 14.28
:))) Severek eğlenerek okudum teşekkürler. Tabi bu olayı yaşadığın anda senin bu kadar keyifli olmadığını düşünerek :)) Bu kadar romantik olmasa da ben de yaşadım bir benzerini ama biz kavgalı, gürültülü ayrıldık  tabi kazanan o :))
23 Aralık 2011, 14.56
Ellerine sağlık:)) Tarzını değiştir,yolunu değil bence:))
23 Aralık 2011, 15.23
fobilerim,
1.dişçi koltuğu
2.köpekler 
3.kapalı alanda kalmak ,    çok korkarım hepsindende :))
cesaretinize hayran kaldım, yazınızı çok beğendim paylaşımınız için teşekkürler :D
23 Aralık 2011, 15.35
Okurken resmen dehşete kapıldım:)) Köpekleri çok severim ama onlara dokunamıyorum onlar bana dokunduklarında ise bayılıp ayılamıyorum:)) Allah kimseye fobi vermesin
23 Aralık 2011, 16.04
Yazınız çok keyifli ben  yürüyüş yapmasını sevmesemde bizim burda çok büyük bi parkımız.

Her sabah pitpulumla yürüyüş yapanlara yardımcı oluyordum.

Hiç üşenmeden, hiç bıkmadan ,hiç aksatmadan, düzenli her sabah yürüyüşe ilk normal tempoda başlıyolardı  ben pitpulumu saldımmı yürüyüş  sonrası  koşuya dönüşüyordu.

 Bu anlamdada   yardımcı olduğumu düşünüyorum daha çabul parkur tamamlıyoladı...
23 Aralık 2011, 16.41
Bugün ne güzel bloglar yazılmış. Hakikaten okurken çok eğlendim. Çok teşekkürler paylaşım için. 
23 Aralık 2011, 16.52
O seni aylardır gözüne kestirmiş kızım belli bu . Diğerlerini sev okşa , ona gelince ayy nooluyo de .Hem romantik müziği dinlet , hem napıcam de :))  Kelebekciim , yürüyüş parkurunu değiştirme bak , al kocanı yanına , '' yürüyüşe beraber çıkalım mı ? '' diye O' na da yalandan şey yapmış ol , hem de diğerine  '' olmaz olmaz bu iş olamaz '' mesajı vermiş olursun . Hem güldüm , hem de aşağılara bakıyorum acı var mı diye , korktum ya ...Öpüyorum .
23 Aralık 2011, 19.12
ne güzel anlatim bu böyle süperdi:))
23 Aralık 2011, 21.58
İlginç Bir Hikaye.. Köpeğin Masumane Sevgisini Erotizmle Bağdaştıranlara da Hayret Ediyorum..
23 Aralık 2011, 22.22
Çok eğlenceli bir yazı.Tebrik ederim.
24 Aralık 2011, 03.55
erkek olsam aşık olucaktım nerdeyse, o harika ruhunuza, iti anlamıyor değilim yani malum hisleri kuvvetli oluyor. süperdi gerçekten tebrikler..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın