gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Vefa ..!!

25 Aralık 2011, 10.56
A- A+
İyi günde fıstık dağıtırken  salonlar full   185---200   kişi  ama iş insanlar bırakma kararı aldığında şu veya bu sebepten   veda konuşması  yapıyor gelen yorumlar yada hoşçakal diyen  güle  güle yaşattıgınız  güzel zamanlar veya  dağıttığınız fıstıklar için tşkler  diyen  yok,  5 kişi  vefalı olan  yazık.

Üstüme vazife değil biliyorum   o özel salon sahibini  şahsen tanımamda ama bir insan olarak  rahatsız oldum,cuma günü yazılmış bir blogu bugün gördüm  ve okudum.İyi köklü banko salonlarından birinin sahibi  cok   güzel bir yazıyla veda etmiş kendine göre haklı nedenlerle adı üstünde VEDAA, 5 dostu yorum yapmış sadece yapmayanlar dostu değil demek  elbette ama bir vefa dan söz edilemez  bu gamyundaben bunu anladm .Lafa geldimi  dostluk sohbet arkadaşlık önemli olan. nerde ??? Biz  tur olmasada geliriz  bu salona  opum  diyenler nerde?? Süpersiniz opum diyenler   nerde ?? sabah 9 da  salon boşken  nicki  salona park edip tur  saati  uykudan kalkanlar nerde??

Turnuva saati 200  kişiyi  bulan bazen gecen bir  salon kapanıyor  insanlar ne   yapıyor A   salon kapanırsa B ye geçeriz  kanka  havasındalar cok yazık.

Yine kızıcaklar biliyorum böyle bi yazı  yazdım diye ama çokta umrumda değil, eğer gerçekten dostluktan  söz ediyosak  amaç tur  yada fıstıklar  değilse bunu iyi günde kötü günde belli etmeliyiz  dostluğumuzu,  ben o yazıya  yorum yapıp veda  eden 5  arkadaşı gönülden kutluyorum..

Az daha vefalı yarınlara temennisiyle..

YORUMLAR

26 Aralık 2011, 10.13
   ''Yine kızıcaklar biliyorum'' demişsiniz ..  Hayır kimse kızmayacak kızmayada hakkı yok kimsenin dimi çok çok eleştiri alırsınız :) Sizin eleştirdiğiniz blog yazıları gibi mi görüyosunuz yazınızı ? 
  Reel hayatta da öyle değil mi zaten.. Çok yakınım dediğin biri bile işi düşünce aramıyor mu ? Senin benim gibi düşünen istisna maalesef! Bende sizi kutlarım Filizz.. Az vefalı yarınlar dilerimm... 
26 Aralık 2011, 13.33
Özel salonlar yokken de böyle değil miydi ? Sanki hepimiz yıllarca tek salona mı bağlı kaldık.Ben ilk cadde okeyle başlamıştım :)))
Turnuva varsa dostluk filan yok bence,ne kadar çok fıstık dağıtılırsa o kadar seveniniz ,yandaşınız olur üzücü ama bunu kabullenmek lazım :)) kabullenilmiyorsa da turnuvasız olsun salonları...Birde blog takipçisi yorumcusu çok fazla değil sanırım uyarmak lazım bazen.
04 Ocak 2013, 23.37
emeğinize sağlık çok güzel
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın