gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Sitem

02 Ocak 2012, 11.49
A- A+
Sadece sitem olarak yazmak istedim  çünkü hemen hemen  tüm blogları ve yorumları okuyan bir Gamyun sever  olduğum için ister istemez bazı arkadaşların bloglarına ve yorumlarına eleştiri yapma gereği hissediyorum ..Nasıl beğendiğimiz bir blog'u  çok güzel yazmışsın eline sağlık  vs gibi söylemlerimizi yazıya dökebiliyorsak   eleştriyede açık olması çok normal olduğunu düşünüyorum ... Merak ediyorum neden aynı insanların blogları yayınlanırken    başından geçmiş güzel bir olayı yada hüzünü paylaşmak isteyen bir gamyun üyesinin blogu onaylanmıyor .. Niye  çok sevdiği bir köşe yazısını insanlarla paylaşmak isteyen veya yaşanmış bir hikayeyi   altına ALINTIDIR  yazarıyla birlikte yazdığı halde  redlenen  sayın yönetici neden redlediniz dendiğinde  artık  copy yapıştırlar yayınlanmıyor eskidendi  deyipde üstüne 2 gün sonra alıntı yapılmış ve altında  alıntıdır diye kocaman yazılmış bir blogu onaylıyorsunuz ?.. 5.000.000 üyeyi geçmiş Türkiyenin En iyi oyun sitesinde neden hep aynı insanlar blog yazıyorlar ..Gamyun Blog Portal  sadece  belirli üyelere  mi  ait yada sayın oparatör arkadaşların samimi her zaman oyun arkadaşı olan üyelere mi ? Yoksa tüm gamyun üyeleri bu hakdan yararlanmakta özgüler mi ?Söylediklerinizin hangisi doğru   Alıntı yazıları redlemeniz mi  yoksa kişiye özel istediğime onay veririm istemediğimi redlerim mi ? Koyulan kurallar kime göre işliyor sizin yakın arkadaşlarınıza  serbest diğer üyelere  yasak mı ? Bir üye olarak sizi sorgulamaya yada bir üst merci olarak kime gideceğiz ? Sizi kime şikayet edeceğiz  yaptığınız yanlışlar için sayın oparatör arkadaşlar ...  Zamının çoğu GAMYUN 'da geçiren bir üyeniz  olarak  ve   bu söylemleri  dile getirmek isteyen ve yayınlamayacağınız için  hep içinde kalmış bir çok GAMYUN sever arkadaşımın sözcüsü olarak   benim ve Tüm üye arkadaşlarımın  2012 den Beklentilerimiz  daha adaletli şeffaf  bir GAMYUN dileğiyle
 Herkeze iyi yıllar .. 

YORUMLAR

02 Ocak 2012, 12.04
Bin defa söylediğimiz şeyleri tekrar tekrar söylüyoruz ama bazen nedense anlamamakta ısrarcısınız.

Halen diyorsunuz ki, beğendiğimiz bir köşe yazısını paylaşamayacak mıyız? Altına alıntıdır yazıp, blog yayınlayamayacak mıyız? Geçen haftaya kadar belki bunları yapabilirdiniz. Ama bazı şartları yerine getirirseniz ki o da değiştir artık, yazının sonunda belirttim. Bir kaç gün önce olsaydı, örneğin o köşe yazısının altına kendi fikrinizi paylaşıp siz de birşeyler katarsanız, altına, alıntıdır yazarsanız, bahsetmiş olduğunuz yazı, internette çok fazla yayınlanmadıysa, blogunuz yayınlanabilirdi.

Yani sen şimdi Yılmaz Özdil'in yazısını alıp, altına, kendi yorumun olarak "sözün bittiği yerdeyiz" diyerek, bir de altına, "Alıntıdır" yazarsan o yazı yayınlanmaz. Gamyun blogları çöplük değildir ve çöplüğe çevrilmesine de izin vermeyeceğiz.

Gelelim diğer iddialarına. Demişsin ki, blogumuzun yayınlanması için illa ki, operatörlerin arkadaşı mı olmalıyızi onlarla oyunmu oynamış olmalıyız. Kişiye özel mi onaylanıyor bu bloglar.

Daha önce blog yazmışmısın diye baktım, 25-03-2011 de bir blog yazmışsın. O blogun onaylandığında hangi operatörün yakını/arkadaşıydın.Hangimizle oyun oynadın da, bizi kafalayıp, blogunun onaylanmasını sağladın?

Böyle söyleyince de düşündüm, kendi adıma. Blogları yayınlanan hangi üyelerle oyun oynadım acaba diye? Çok sık, az sık veya blog yazan üyelerin hemen hiç biriyle oyun oynamadım. Ama yazdıkları bloglardan dolayı, onları tanıdım ve salonlarda kaşılaştığımda mesajlaştım. Yani arkadaşım olduğu için blogları yayınlanmadı, blogları yayınlandığı için arkadaşım oldu, konuştum bir çok blog yazarıyla.

Alone ve Wolf'un kulakları çınlasın. Sırf ibreti alem için yayınlıyorum bu blogu. Aslında 30 Aralık günü bu blogun reddedilmiş. Ama facebook'daki gamyun sayfasında, aynı içerikteki mesajını görünce, kimmiş acaba bu diye biraz araştırdım. Karşıma sen ve bu blog çıktı. Hem sen hem de diğer üyeler tekrardan öğrensin diye yayınlıyorum bu blogu.

En son yazdığım blogda dediğim gibi; yapılan bazı atışmalar, blogu canlandırdı. Son 2 haftadır, herkes çok güzel şeyler yazıyor. Ve bu şekilde gittiği müddetçe, aldığımız son karara göre, isterse başına, isterse sonuna, isterse yanlamasına, isterse diklemesine, "Bu Blog Alıntıdır" yazılsa da, özgün yazılar gelmeye devam ettiği müddetçe, HİÇ BİR ALINTI BLOG YAZISI YAYINLANMAYACAKTIR.
02 Ocak 2012, 12.14
gmsnn hadi gel bi pis 7 oynıyak,bloğumu yayınlamışsın. ( salonu bılıyosun ) ..
yapraksarması inanki okadar çok alıntı gönderdim ki hiç biri kabul edilmedi,ama şimdi kendim yazıyorum kendim üretiyorum ve ekledıgım her blogum kabul oluyor ne gsmnn yi tanırım nede başka bır opu ...
Neden böyle yargılarda bulunacağına denemeye devam etmiyosun ben başardım inanıyorum ki sende başarabılırsın :)) 
Saygılar sevgilerrr
02 Ocak 2012, 12.42
Blog Bölümünde Son Günlerde Süper Yazılar Yazılıyor. İnşallah Hep Böyle Devam Eder..Farklı Kişilerden , Güzel Yazılar Okumak Keyif Veriyor..Sevgiyle Kalın
02 Ocak 2012, 12.44
Yayınlansa ne olur,yayınlanmasa ne olur?   onumu dert  ediyorsun. bende  blog  yazdım sadece  iki  tanesi  yayınlandı.  diğerlerinin hiçbiri  yayınlanmadı.ama hiçbir zaman  şikayetci  olmadım.olmamda...ben  yazımı yazarım, ister  yayınlarlar isterse  yayınlamazlar. hiç  umrumda değil.ama şuna inanıyorumki yayınlanmadığına  göre  mutlaka bir sebebi  vardır. GE ME SE NE NE opum   kurban  bayramında  herkesin bayramını  kutlamak  için  blog  yazdım  yayınlanmadı ...sebebini  öğrenebilirmiyim:))))
02 Ocak 2012, 13.06
Keşke bu şikayetlerinizi bu şekilde duyurmak yerine op ların özeline gidipte bizzat bildirseydiniz yada msj atsaydınız daha iyi olurdu,mantık çerçevesinde kısada olsa tüm şikayetlere cevap veriyorlar ilgileniyorlar.Kaç kişiyle arkadaş olacaklar kaç kişiyle o derece samimiyet kuracaklar yahu hangi birimize yetişecekler abartmayın yani :))))
02 Ocak 2012, 13.06
Evet evet benimde yazdığım yüzlerce blog arkadaşları olmadığım için yayınlanmıyor :) ( işgüzar smile)

Ben eski kaokacıyım zaten yenisi de yok.Oyun oynamadığım oyun sitesi kalmadı.Kem-küm dediğim zaman banlandığım oldu.Düşüncelerimizi paylaşacağımız özgür bir platform verilmişken siteye bu yönde eleştiriyi haksız bulurum.
02 Ocak 2012, 13.09

уαρяαк ѕαямαѕι  arkadaşım burda herkes gmsnn opumu yada diğer bütün  op ları tanır ama sadece ( genel op ) olarak. Sen ne kadar tanırsan bizlerde okadar tanırız. Gelelim blog konusuna, bende nete girer istediğim yazıyı bulup kopyala yapıştır yapar altınada ALINTIDIR yazısını iliştirip herkese okuturum. Bir yere kadar haklısın ama bunu herkes yaparsa burdaki bloğun anlamı kalır mı ? Arada seçmeceler olabilir zaten gmsnn opum açıkladı nette çok olmayan ALINTI ları yayınlarız. ALINTI yazının gerçekten ya okunmaya değer yada nette bulunmayacak kadar az olması lazım ki aaa ben bunu şurda burda çok okudum demeyelim.

 

Ayrıca buraya yazan zaten belirli blogcular var bunların arasına neden sende bende yada diğer arkadaşlarımızı çağırarak güzel şeyler paylaşıp herkese okutmuyoruz ( örneğin biz dün gece bir arkadaşımızı blogları okumaya ve yazmaya yönlerdirdik ve saatlerce dil döktük ) da neden sadece ön yargıyla bütün herkesi karalarız. Bu arada bizim yayınlanan blog içinde tuvnera ardaşımız  şunu yazmış yorum yapanların bazıları yada çoğu yan nick bunu yazarak bizi yada yorum yapanları neden karalamak isterler anlamadım.

 

Bloğu beğenir yada beğenmezsin o herkesin hakkı ama bu şekilde yok genel op olsaydımda foyanızı ortaya çıkarsaydım demek hiç yakışmadı keşke o yorumu yayınlayan genel op altına not yazıp burdaki yorumlar yan nicktir yada değildir yazısını iliştirseydi KEŞKE...

 

Burada seni bir çok kişi eleştirecek sende kesin şunu düşünceksin ve( kendi kendine ) hımmm ne çok gmsnn yada diğer genel op ( yalakaları ) varmış onu öğrendik. Yalaka lafı için herkesten özür dilerim..

02 Ocak 2012, 13.16
Ben arada kaldım daha önce yazdım bir bilog kabul edilmedi tabi kızdım ve arkadasa hak verdim. benimki biraz agırdı olabilir ama daha keskin fikirler özgün oldu sürece yayınlanmasında bence  benim  şahsi görüşüm  bi sorun yok .   ama bende alınti olayına karsıyım.      Yani eger bilok konusunda birazdaha esnek olunursa benim hoşuma gider ben fikirlerimi sert ama ahlak kuralları içinde solemeyi severim.iİLgiye teşeklkürler şimdiden...
02 Ocak 2012, 13.21
Efendim Alıntıya karşı değilim ama  yapanların bir kısmı da zaten bu işi kuralına göre yapmıyordu ki ya yazıyı sahipleniyorlardı ya da kurgunun bütünsel olduğunu unutup yazıyı kesip biçerek karşımıza çıkarıyorlardı.Canım yazarların yazılarını ziyan olmuş bir vaziyette okumak benim sinir katsayımı artırmaktan başka bir işe yaramıyordu.Yeni kuralı çok sevdim hem de çok.Benim de bazı yorumlarım yayınlanmamıştır olur bu tür durumlar.Herkes gamyun v2 kullanmadığı için seri onaydan ötürü gerilere düşen bazı iyi yazıların yeterince okunamadığını görüyor çok üzülüyorum bunu da yazayım dedim.
02 Ocak 2012, 13.31

  Özgün  paylaşımlar kişinin  ''mimiğidir'' .  Mimiksiz  yüzlerdeki  samimiyetsizlik alıntılarla çıkıyor karşımıza..Ben hoşlanmıyorum ''AJDA''   paylaşımlardan.  Haaa illaki  slikon lu  paylaşım diyorsanız;  mimikleri  bozmayacak  şekilde,  fikirlerimizi kaleme aldığımız paylaşımı  ''alıntı''  ile destekleyip gövde  kısmına monte edebiliriz  ..slikonu.

 Paylaşım sahipleri emin olun  mimikleri ile tanınırlar.. Slikonları ile  değil :))

02 Ocak 2012, 13.55

bendemi oplarla oyun oynasam bloğumu yayınlarlarmı .

02 Ocak 2012, 14.34

Değerli arkadaşlar ... bir süredir blog yazılarını takip etmek sitede en keyifli geçirdiğim zamanlarımı oluşturmakta. Son günlerde bazı blog yazarlarının daha doğrusu olduğunu düşünen kişilerin yazdıklarının yayınlanmamasından şikayetlerini okumaktan sıkılır oldum.Sağdan soldan kısmi alıntılarla yazılan ya da birebir copypastlanarak yazılmış yazıların neden yayınlanmadığını sorgulayabilen eli kalem tutan herkesin yazabileceğini unutupta her yazılanın  edebi eser muamelesi görmesini bekleyen kişileredir sözüm gerçekten bloglarda şikayet okumaktan ben bıktım artık belki değer birşeyler yazılmıştır diyerek yeni bir heyecanla okumaya başlıyorum sonuç hayal kırıklığı boşa zaman kaybı..(kendimce çözümü buldum önce yorumlardan başlıyorum okumaya :) Sizlere yazmayın demek benim haddim değil hepimizin yazabilme hakkı var yaza boza öğrenicez kendimizi düşüncelerimizi ifade edebilmeyi ama bu süreç içerisinde yazdıklarımız istediğimiz sonucu bize getirmediğinde ise kimseyi suçlamamak yargılamamak daha doğru olan. Birkaç blog yazarımız var ki o kişilerin yazılarının o kalemlerden çıktığını yazılan bloglara yaptıkları yorumlardan keşfedebiliyorum ve ben bu arkadaşlarımızın bu işe  ağırlık vermelerini daha fazla yazmalarını bekler oldum kendilerine emeklerinden dolayı tşk ederim.

 

02 Ocak 2012, 14.35
Farklı Kişilerden , Güzel Yazılar Okumak Keyif Veriyor.daha cok blok yazıları beklıyoruz
02 Ocak 2012, 15.53
bundan bir süre önce artık blog bölümünden soğudumu ilgilenmediğimi yazmıştım ama .. şimdi yazma gereği hissettim buna :)) biz Türk milleti olarak tutucu ve koruyucuyuzdur ne pahasına olursa olsun savunuruz sevdiğimizi ..pek ihtiyaçları olmasa bile , destek olmak haksızlık edilmesine sessiz kalmak istemedim bende :)) ....
ne bloglar gördük okuduk biz burada :)) bayram tatilinde yaşananlarda yazıldı , dişçi koltuğunda hissedilenler de , köpek kovalayıp ta nefes nefese kendini bloğa atanın kalp atışlarını da duyduk ....(kötülemek adına değil bu örnekler ) .......... belki 'benimkilerde' dahil olmak üzere saçma sapan paylaşımlarda oldu .... bunların hepsi tanıdık arkadaş kıyağı olsa zaten yayınlanmaz elenirdi :)) kim arkadaşının saçmaladığını gördüğü halde dalga konusu olmasını ister .... 
kendinize ait olduğu halde onay almayanları bir süre sonra tekrar okumanızı tavsiye ederim birde :)) benim var mesela o an ki duygularla yazıldığında belki normal ama şimdi okuduğumda iyi ki yayınlanmamış diyorum :)) özellikle bir tanesi kesinlikle burayı karıştırmaya yetermiş belki her keze verecek cevabım olabilirmiş  ama  bende şu an kadar huzurla her salona girip çıkamazmışım ya da artık bu nicki kullanıyor olamazmışım :)) ( var demek ki bir bildikleri ki o an onu onaylamıyorlar )şikayet değil teşekkür ediyorum bende bu fırsatla ..... 
birde alıntı .... ben niye başkasının topladığı çel çöple besleneyim ki :)) konusu ne olursa olsun bende alıntı istemeyenlerdenim sende olduğu gibi benimde elimin altında pc var o an neyle ilgili okumak istiyorsam iki üç harfini bile yazsam yüzlercesi geliyor önüme ... 
köşe yazıları ... zaten her kezin sürekli takip ettiği bir iki köşe yazarı vardır , takip etmediklerimiz derseniz ... bizim ilgilendiğimiz bir konu hakkında yazmışsa zaten arkadaşlarımız ilgileneceğimizi düşünerek haberdar ediyorlar ... tekrar ne gereği var başkasının eskisini buraya taşımanın yada bir gamyun üyesinin heves edip heyecanla yazıp bizlerle paylaşmak istediği emeğini o eskiyle portala düşürüp gözden kaybolmasına sebep olmaya ne hakkınız var:))) yok .. ..
 nerede ne okumak isterseniz okuyabilirsiniz tabiiki ama profesyonel kalemlerin yazılarını buraya taşıyarak burada ki amatörlerin heveslerini kırmaya da kimsenin hakkı yok :))) 
02 Ocak 2012, 16.16
Birilerini karalamak çok kolay olsa gerek. Oyun mu oynaman lazım ? Hayır, sadece yazman lazım bence. Bak yayınlanmış işte. Ayrıca varsayalım haklısın, varsayalım diyorum. Kim ne diyebilir ki site sahibi istediğini onaylar istediğini onaylamaz. Bakın ayyapin ne demiş, farklı kişilerden güzel yazılar istediğini belirtmiş. Yazın, göreceksiniz onaylanacaktır, ayrıca belirteyimki ben site sahibi olsam alıntı blogta asla ama asla yayınlamam. Yine insaflılar bence.
02 Ocak 2012, 16.41
 Sayın gmsnn  burada yanlış anlaşılan şu size tek bir sözüm yok çünkü sizi operatör  olarak görmüyorum siz Gamyun' un diğer oparatörleri gibi değilsiniz neden mi ? Şöyle açıklık getirmek istiyorum siz Blog portal'a ve diğer herhangi bir sorunla kesinlikle ilgileniyorsunuz yardımcı oluyorsunuz .. Ayrıca çok iyi biliyorsunuz ki ben size gelmedim blog'um yayınlanmadı nedeni ne diye .. Bakın kendiniz dediniz blog 30 aralıkda yazılmış ama reddedilmiş facebook da gördüm ve araştırdım  sizin ne kadar  şeffaf biri olduğunuzu zaten çok iyi biliyorum bu sitemim asla size değil ve tekrarlıyorum ..Sizi asla bir oparatör olarak değil bizden biri olarak görüyorum.. Amacım bu serzenişlerin size ulaşmasıydı  buda yerine gelmiştir açıklama içinde teşekkür ederim .. Gamyun sever bir üye olarak sizin gibi anlayışlı insanların diğer oparatör arkadaşlara örnek olması dileğiyle ..

gmsnn'den Not:Yaprak sarması, öncelikle belirtmeliyim ki, bu blogunuz zaten onaylanmaması gerekiyordu, doğrusu da buydu.Çünkü site ile ilgili şikayet içeren bu tür hiç bir blogu onaylamıyoruz. Dolayısıyla kurallarımız doğrultusunda, onaylanmaması çok doğal. Yani, bakın siz demişsiniz diyerek, bir açığı yakalamış değilsiniz. ibreti alem için yayınladığımı söylemiştim

Son yazdığın bu yorumdan sonra, kusura bakma ama tornistan yapmış olarak gördüm seni.

Sonuçta senin eleştirilerin, şu, bu, o operatörlere değil, Gamyun'un kendisineydi. Ben de doğal olarak buna cevap verdim. Şimdi hedefi değiştirp, benim asıl hedefim siz değildiniz, siz çok ilgileniyorsunuz ama diğer oplar öyle değil demeye getiriyorsunuz ki, buna da kusura bakmayın müsaade edemeyeceğim.

Bloglarla ilgilenen Cebren ve Natty'dir ve kendileri, internet ilk keşfedildiğinde dolaşıma çıkmış olan hikayeleri bile hala buraya copy+paste yapan üyelerin bloglarını, gözleri kıpkırmızı oluncaya kadar, kelime kelime okuyup, değerlendirip, gerekli işlemi yapıyorlar, ayrıca gerektiğinde bana ya da soran üyelere bilgi veriyorlar. Ama siz, direk, hep oyun arkadaşlarınızın, dostlarınızn bloglarını onaylıyorsunuz diye bir suçlamayla gelirseniz, hiç bir zaman cevap alamazsınız.
02 Ocak 2012, 17.57
Bu asla bir şikayet değildi sadece serzeniş rahatsızlık duyduğum bir durum bunu dile getirmek istedim açık yakalamak gibide asla bir niyetim yok haddime değil zaten ihtisas konum  proğram ve internet üzerinde olsa aynı mesleği yapıyor olurduk .. Ben sadece rahatsızlık duyduğum bir konuyu dile getirdim dediğim gibi  eğer bu bir şikayet olsaydı bunu gelipde size yada gamyun 'un mail sitesine e posta olarak yazardım .. Şeffaflık budur benim dünyamda insanlar eleştirirler  düşüncesine ters olan durumları yazmakta özgürlerdir  nasıl hoşlandıklarını beğendiklerini yazabiliyorlarsa .. Size yaptığınız işi öğretmek gibi bir densizlikde yapmak  benim haddime değil ama şu var ki siz bir şirketsiniz bu şirkette yöneticileriniz var herkezin bir üstü var sonuçda benim rahatsızlık duyduğum şu bu kadar büyük bir üye kitlesine sahip olan bir platformda neden sadece 2 kişi buna bakıyor hadi burasını geçtim (SLm opum  yaprak sarması blogun redlendi  bende onu sormaya gelmiştim opum Alıntı diye .. Ama alıntılar yayınlarınıyor biliyordum  ben opum   o eskidendi  artık yayınlanmıyor tamam tşk ederim opum ben bilmiyordum pardon buraya kadar tamam ... 2 gün sonra pat bir blog  Can dündarın :) Altında ALINTIDIR  we yayında  .. Siz olsanız napardınız  ... Ayrıca ben genelleme yaptım oparatör arkadaşlar diye nedeni  rencide olunmasın diye  ve Gamyun bünyesinde çalıştığı için ben birim birim ayırmak istemedim GAMYUN dedim ki üst merciler bu serzenişi okurlarsa  en azından konuya el atarlar ki attınız  amacım buydu ..Ayrıca ALINTI bloglara bende karşıyım orada sırf ALıntı bloglarada değinmedim  yorumlarda var ve bir kaç konu daha ve asla aslada Tornistan yapmadım .. Yinede Tşk ederim yardımcı olduğunuz için .. 
02 Ocak 2012, 20.12
yanılıyorsunuz yaprak sarması çok yanılıyorsunuz hangi konuda mı yanılıyorsunuz? " yöneticiler arkadaşlarının ve samimi oldukları kişilerin bloglarını yayınlıyorlar" düşüncesinde yanılıyorsunuz.
işin aslı öyle değil işte .yöneticiler size "kıl" olmadığı sürece sizin kim olduğunuz farketmez. ama bir "kıl" oldularmı değil alıntı yapmak emeğinizle kendi düşüncelerinizi yazsanız, ağzınızla kuş tutsanız da yayınlamazlar. nerden mi biliyorum? bizzat tecrübe ettim :)))

siz siz olun:
yöneticileriı eleştirmeyin (mazallah yasaklanırsınız ben gibi hiç blog yazamaz yorum yapamazsınız bile)
kişiliğiniz elverdiği şekilde  arada bikaç güzel söz söyleyin,
bloglarda isimlerini telafuz edin
illa eleştircem diyorsanız tatlı eleştiriler yapın; şöyle" opum " falan diye hitap eden


bu tavsiyelerime uyarsanız her blogunuz yayınlanır.ben yapamadım o ayrı, biraz agresif olduğum  karakterime ve düşüncelerime  ters olduğu için yapamadım.ne demişler hocanın dediğini yap yaptığını yapma

bi reklam vardı; bi markette adam bozuk mal görüyor şikayet ediyor müdürü arıyor reyon görevlisi de maydonozu gösterip "müdür bu buna anlat" diyor .burası da o hesap adalet aramayın. yani hem nerde adalet var ki zaten. siz siz olun ayak uydurun bunlara.
 yayınlanmıcak ama özelden mi atsaydım acaba :düşünen smile:




03 Ocak 2012, 17.52
bilgenüneş, siz bir blog yamzıştınız, bende yorum yamzıştım. Ama sonra siz bana hakarete varan bir yorumla cevap vermiştiniz . Halbuki yazdığınızın ne anlama geldiğinin farkında bile değildiniz, öyle bir anlam çıkmıştıki sohbet salonundaki tüm bayanları yerden yere vurmuştunuz, istemeyerekte olsa.O sebeple varın yazmayın siz, yazdıklarınız onaylanmazsa da kendinize bir bakın, öyle sağda solda aramayın kabahati.
03 Ocak 2012, 21.23
      Gmsnn, teşekkür ederim. Gamyun olarak sonunda en doğru uygulamayı getirmişsiniz. Zaten "alıntıdır" notu ekli blogların yayınlanmasına bile şaşırıyordum. Çünkü " intihal" denen bir kavram var. Bu kelime, " çalmak, kendisine aitmiş gibi göstermek" anlamında kullanılır. Aslında bu kavramı bir çoğumuzun ve özellikle Gamyun idarecilerinin bildiğinden hiç şüphem yok. Bunu yazmaktaki amacım sizi değil ,konuyu bilmeyenleri bir kez daha  bilgilendirmektir. İntihal öyle bir suçtur ki insanın elinden akademik derecesi alınabilir, hatta öğretim üyeliğinden men edilebilir. Şimdi  buna karşılık olarak " Burası akademik bir platform değil ki." denebilir ..Olmasın!! Gamyun da üye sayısı oldukça fazla olan bir platformdur.Dürüst davranış kalıpları her platformda aynı olmalıdır. Başkasının emeğine saygı göstermek, dürüst ve onurlu insan olma yolunda atılmış çok önemli bir adımdır. Saygı ve sevgi ile..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın