gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

BİZİM GÖZÜMÜZLE BLOG VE BLOGCULARIMIZ

30 Aralık 2011, 20.48
A- A+

Öncelikle bu bloğu siz blog yazarlarımızın, okuyucularımızın ve yorumcularımızın hoşgörü ve iyiniyetine sığınarak yazdığımızı belirtmek isteriz. Niyetimiz ne bir kimseyi incitmek, kırmak veya yaralamak değildir. İkinci olarak bu yazıyı iki kişi beraber kaleme aldık: Beyaz&Wolf ve Alone&Chief
Merhaba ben Alone: Gamyuna ilk üye olup, ana sayfaya giriş yaptığım an, oyunlardan önce dikkatimi çeken yer blog olmuştu. Acaba nasıl yazılıyordu, kimler yazabiliyordu, ben de yazabilirmiydim gibi sorular oluşmuştu kafamda. Bir iki kez başarısızlıkla sonuçlanan girişimim oldu o zamanlar:) Çünkü bloglara yorum yapabilmek için belli bir karizma gerektiğini çok sonra öğrendim. Sonraları blog, gamyundaki oyunların önüne geçti benim için. Siteye girer girmez baktığım ilk yer halini aldı. Okuyordum, yorum yapıyordum. Arkadaşlarıma söylüyordum. “Bugün ...... rumuzlu bir arkadaşın blogunu okudunuz mu? Çok güzel yazmış”.  Hatta bir defasında bir arkadaş “aman sende günlük gazete okur gibi taktın bloglara” demişti:) Tamam çok uzattım sustum ve sözü Beyaz&Wolf'a bıraktım.(kıskançlık smilesmile Resmi) :)
Selam Ben Beyaz: Ben blogları Alone’min sayesinde öğrendim ve okumaya başladım daha önce blog ları sadece genel op ların site için bir yenilik yaptıklarında yazdıklarını düşünürdüm. Ama Alone’min sayesinde bloğun asıl amacının o olmadığını öğrendim ve elimden geldiğince takip etmeye dilim ( klavyem ) döndükçe yorum yapmaya çalıştım. Hoşuma da gitti gitmedi değil ama bende o kadar kabiliyet yok blog yazmak için, elimden geldikçe yorum yapmaya çalışırım.
Biz hergün;  blog yazanlar, yorum yapanlar hakkında birbirimizle konuşuruz. “ Güzel yorum yapmış, yok bu defa ben onun fikrine katılmıyorum, ımmm belkide evet değişik bir bakış açısı onun ki de” gibi yorumlarımızla günümüzün birkaç saatini bloglar ve blogcular üzerine konuşarak geçiririz. Yine böyle bir konuşma esnasında aklımıza böyle bir blog yazmak geldi. Kendi aramızda konuştuğumuz fikirleri sizlerle paylaşmak istedik. Bakalım ne derece doğru tespitlerde bulunmuşuz:)
Eveeeeet başlayalım artık değilmi çok uzattık:) Bizim blog deyince ilk aklımıza gelen isim lütfen kimse alınmasın, kırılmasın Ataya'dır. Bu yüzden onunla başlamaya karar verdik.
Ataya: Her yazısını zevkle okuyup, hem bir şeyler öğrendiğimiz, hem güldüğümüz, hem düşündüğümüz ve mutlaka kendimizden birşeyler bulduğumuz en tatlı, en karizmatik blog yazarımız:) Önceleri isminden olsa gerek (rumuz diyemiyoruz çünkü kendisi ile çok kısa da olsa sohbet etme imkanımız olmuştu ve bu sohbet esnasında Ataya'nın gerçek adı olduğunu öğrenmiştik) cinsiyeti hakkında yanlış karar vermişiz:) sonraları onun bir anne, bir öğretmen olduğunu bloglarını okuya okuya öğrendik. (Bilgisayar ile tanışması hala aklımızda). Bir insan ancak bu kadar tatlı bir dille yazı yazıp, herkesi kendisine hayran bırakabilir. Keşke bu bloğu onun gibi onun tarzında, tadında yazabilsek ama yok bizde o yetenek idare edin:)
Beymen33: Beymen33 denildiğinde iki kez düşünmek gerekli diyoruz:) İnce zekası, kırmadan, incitmeden laf sokuşturmalarına hayranız. Beymen33 resmen kelimelerle dans ediyor. Bir yorumunu okuyoruz “ımmm bu neden bizim aklıma gelmiyor ki” diyor hafif de kıskanmıyor değiliz hani. Mesela “EVDETELEVİZYONYOKBENSENARİSTOLDUM” :)) Beymen33 lütfen yazmaya, yorum yapmaya devam edin. Gamyun bloğu sizsiz olmaz. Sizden öğrenilecek çok şey var.
Buzlar_Kraliçesi: Bizce daha çok yazması gereken blogcularımızdan.
duk45: Sanırız duk45 de bizim gibi yazmaktan çok yorum yapan blogcularımızdan. Sıkı bir blog takipcisi. Bloğumuzun Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmeni diye düşünüyoruz biz kendisini. Yorumlarında daha çok dinimizden örnekler verip paylaştığından olsa gerek. Sayesinde birçok bilmediğimiz konu hakkında bilgi sahibi olduk. Teşekkürler duk45.
35Kelebek: Gayet olgun, gayet samimi yazılarından “içimizden biri” dediğimiz ender insanlardan. Duyarlı biri, birşeyleri gözardı etmeyi sevmiyor, gözardı edenlere kızıyor içten içe. Sosyal içerikli paylaşımlarını seviyoruz senin Kelebek35. Örnek bir vatandaş, iyi bir anne olduğunu düşüyoruz.
Mirza78: Yorumlarını bloglarını beğeniyle takip ediyoruz her ne kadar bazen yorumlarını yanlış anlasakta :)) Blogları ve yorumcuları iyi takip ediyor. ( blog hafiyesi mi desek J) Ayrıca tam zamanında beklenen blogları yazmakta üstüne yok.
Siyahorkide: Siyahorkideyi ben Alone olarak kendime benzetiyorum biraz. Sert çıkışlar, ani tepkiler, sessiz kalmayışlar. Düşündüğünü çekinmeden yazabilen blog yorumcularımızdan. Hatta birkaç kez blog yorumlarında kendisi ile fikir çatışmamız olmuştur. Ama her zaman ölçüsünü bilen, kırmaktan çekinen bir arkadaşımız olarak görüyoruz kendisini. Her ne kadar rumuzu siyah ile başlıyorsa da bloğumuza renk veren isimlerin başında geliyor. Onun için sloganımız “Susma sustukça sıra sana gelecek” :) Durmak yok siyahorkide devam lütfen...
Veeeeeeeeeeeeeee bloğumuzun olmazsa olmazı, neşesi, hayalperest yazarımız, kendi tarzında yazıları olan EVDEEKMEKYOKBENGİTTİMELİTALDIM:) Ömrümüzü yedin Yasin ömrümüzü:)) Oh be söyledik kurtulduk:) Hayallerini yazmaya devam, belli mi olur bakarsın bir gün gerçek olur.
Eeee birde yöneticilerimiz var değil mi blog yazan. Dipnotlar düşen. Şimdi onlardan bahsetmesek haksızlık yapmış oluruz:)

 

Cebren: Eğer cebren bir blog yazdıysa o günlerde veya o saatlerde pek yanına yanaşmayın bizce:) Neden mi? Mutlaka birşeylere kızmış ve kopma noktasına gelmiştir. Çünkü “artık yeterrrr” dediği anlarda yazıyor cebren. Yazıyor ve “nokta konu kapanmıştır” mesajını çok güzel veriyor. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az modunda.
Alone'den not: Sitede yeni olduğum dönemlerde bir cebren adı geçiyor salonlarda, masalarda. Cebren geldi, yok cebrene söyleyecem vs vs. Tamam itiraf ediyorum ben cebren'in oyuncuların yarattığı bir gamyun kahramanı olduğunu düşünmeye başlamıştım (kimseye soramıyorumda kimdir necidir diye gülerler diye)  ki 1 hafta yasağı alacınca gerçek olduğunu anladım:) Tabi her üye gibi haklıyım bende (hıhsmile Resmi).
Beyaz’dan not: Bende cebren opumuzu duyardım. İlk tanışmam bir özel salonda op iken sohbet salonlarına girdiğimizde (tombala zamanı) turnuva reklamı atıyordum. Birden özelim açıldı ve şu yazıldı “gamyun salonlarında REKLAM atmak yasaktır”. Tabi beni bir korku sardı. Ben salon opu sanıyorum ama bakıyorum salonda op yokJ,  dedim bu op bana nerden yazıyor şaşırdım neyse cebren opum ile o şekil tanıştım.
Gmsnn: Immmm. Ne desek ne yazsak ki acaba:) Gerçekleri yazsak ne kadar yasak yeriz:))) Şaka şaka tabiki gmsnn hakkında da ne düşünüyorsak yazacağız. Blogları takip ediyor aralıksız. Sessizce bekliyor bakalım bu işin sonu nereye varacak der gibi:) Bakıyor işler çığırından çıkıyor tamam el atma vakti geldi gmsnn al kalvyeni önüne başla yazmaya:)  En çok sevdiğimiz ise “İBRET'İ ALEM İÇİN YAYINLIYORUM” lafı.
Beyaz’dan Not: Gmsnn op’ umuda op olduğum özel salonda görmüştüm bir sorun olmuştu ve gelmişti bütün oplar masadayız pür dikkat Gmsnn opumuzu dinliyoruz yazdığı yazılarıyla ve olayları dinleyerek çözmesi çok hoşuma gidiyor açıkçası kıskanıyorum. ( bu kıskançlık beğenmekten geliyor).
Dipnot 1: Daha çok insan var hakkında yazılabilecek ama şimdilik aklımıza gelen, samimiyetine güvendiğimiz isimleri ön plana aldık. Tekrar ediyoruz, niyetimiz asla kimseyi incitmek, yermek, ön plana çıkarmak değil.
Dipnot 2: Mirza78 bu bloğu hazırlamış ama yayınlamak için Ataya’nın dönmesini bekliyorduk, O’da okusun diye. Ama az önce bir yorumunu okuduk, genel oplara hitaben. Sende sanırım buna benzer bir blog yazmayı düşünüyorsun. Biraz fesatlık yaparak senden önce yayınlayalım dedik. Kusurumuza bakmaJ

YORUMLAR

30 Aralık 2011, 22.34
Bende böyle bir blogda nickimi görmek isterdim(iyi veya kötü),güzel paylaşım olmuş ellerinize sağlık. saygılar
30 Aralık 2011, 22.43
Elinize kolunuza saglik.Usenmeden, blogcular icin yazmis oldugunuz yaziniz cok guzel olmus..Bloglarinizin devamini dilerken, yeni yilin sizlere ugurlu gelmesini ve sansin her daim yaninizda olmasini en en samimi duygularimla dilerim.
30 Aralık 2011, 22.50
Selam.Öncelikle biz bu yorumu iki kişi kaleme alıyoruz duk45 ve şizofrenik kişiliği.Ben Nash duk45 in oda arkadaşı.Aslında Kişilik olarak Din Kültürü verebilecek biri değildir.O mertebede de kendini asla görmedi.Benden iyi bilecek değilsiniz ya beyninde yaşıyorum.-Hey Nash her lafa neden atlıyorsun.Bu arada ben duk45 ben aslında kendi içinde laik bir insanımdır.Birileri ders olarak algılıyorsa afola.Pekte hatırlamıyorum aslında öyle konularda fikir beyan ettiğimi:)Şaka bir yana kendince yorum yapan aklı ara sıra gidip gelen bir insanım.Kendi düşüncemi paylaşıyorum.Birileri örnek alacaksa önce araştırsın sonra alsın derim.Bu arada yorumu tek ben yazdım ve espiriydi.Kimse üzerine alınmasın.(akıl oyunlarını izlemenizi öneren smile)Teşekkürler...
30 Aralık 2011, 23.02
Çok hoştu.Gamyun kahramanı ha .=)))))
30 Aralık 2011, 23.27
Güzel paylaşım,tebessümle okudum :)
Teşekkürler ve mutlu yıllar :D
30 Aralık 2011, 23.31
Bende ufak bi not eklemek istedim kıskançlıkla alakalı evet evet kıskandım hemde çok çünkü orda Yelove'nin ismide olması lazımdı...Unutuldu diye düşünüyorum öyle olmasını temenni ediyorum. Blogunuz çok güzeldi tek eksik (Yelove)  tanımam etmem amaç avukatlıkda değil.
Yazıları oldukçe keyifli düzgün samimi blog köşesinde büyük emeği olan bi arkadaş..

Sizin gibi blog köşesini takip eden güzel arkadaşların  böyle birisini atlamaması lazımdı.
30 Aralık 2011, 23.35
Aloneciğim yazınız gamyun v2 de açılmıyor.Çünkü süslü rumuzndaki karakterini sistem tanımadı çok üzüldüm keşke daha fazla kişi okuyabilseydi.Çok da güzel yazmışsınız hiç kendinizi küçümsemeyin bu işi biliyorsunuz.Başta blogcuların olmak üzere herkesin yeni yılını kutluyorum. 
30 Aralık 2011, 23.59
hacım ve aloşaa emegınısden dolayı tsk edıyor devamını dılıyorum cok gusel olmus...
31 Aralık 2011, 00.13
Selam:) Sevgili Alone ve Beyaz. Ne kadar incesiniz öncelikle teşekkürr etmek istiyorum. Bir çoğumuzun ruhunu okşayan, içten ve tebessüm bırakan bir yazı yazmışsınız. Sanırım ben karabatak misali bir görünüp bir kaybolmayı seven yazarlardan birisiyim.:)) Şaka bir yana, yazınız çok hoş olmuş. Sizlerinde devamlılığını diliyorum. Sevgiler.
31 Aralık 2011, 00.21

  Onure oldum. Teşekkür ederim sizlere.  Fakat   böyle bir  blog  neden benim aklıma gelmedi  diye  hayıflanmadım desem yalan olur :)) Yüreğinize sağlık.

 Süperben;   sizleri de ben yad edeyim.İlk  düet :))   paylaşımı kaleme  alarak keyif vermiştiniz.Akabinde   ''Alone& beyaz '' düeti de oldukca başarılı olmuş.İleride  sunumu  ilginç hale getirebilicek  bu  tarz  paylaşımların   mimarları olarak  ayrıca  sizleri  kutluyorum.

  Bir gün bende düet  bir paylaşımı kaleme  alıcak olursam gmsnn' ye rica etcem.Belki   ortak paylaşımımızı üst banddaki  gibi  hareketli  yayınlar:)) Konu: Geleneklerimizi Göreneklerimiz Başlık: ''Nerde o eski  pavyonlarr ''  :)))))))))))

  Tekrar  emeğinize  sağlık.Herşey  gönlünüzce olsun...

31 Aralık 2011, 00.21
Yorumlarınız için çok tşkler ama biz bloğu bu şekil birleşik yazmamıştık yazılar bir birine  girmiş karman çorman olmuş  :(( oysa biz ne güzel ayırmıştık.Eğer kusurumuz olduysa af ola HERKESE HAYIRLI SENELER HER SENENİZ BİR ESKİ SENEYE NAZARAN ÇOK GÜZEL OLMASI DİLEĞİYLE SAĞLICAKLA KALINsmile Resmismile Resmismile Resmi
31 Aralık 2011, 00.49
  Yazılan bloglara yaptığınız yorumları okuyanlar zaten niyetinizi sorgulamamalıdır diye düşünüyorum.Ve, şimdi de yazdığınız bu blog gerçekten çok ince bir düşünce..
   İkinizi de yürekten kutluyorum mütevazi ve adil duruşunuz için.
31 Aralık 2011, 03.41

 Yazınızdaki bütün nikleri bende severek okuyor ve takip ediyorum ama atlanmış (diyorum unutulması yada akla gelmemesi imkansız) biri var.Blogunuzda neden yer vermediginizi çok merak ettim?

31 Aralık 2011, 04.37
süper olmuş  Beyaz&Wolf ve Alone&Chief emeğinize sağlık nice senelere =)
31 Aralık 2011, 10.54

Gerçekten güzel bir yıl geçti güzel bloglarınızla umarım yie devam edicek yine devam edeceğiz hem yrum hem yazılara güzelliklerle beraber.Herkesin sevgi saygı ve hoşgörü mertebesinde kaldığı güzel bloglar ve boll gamyunlu yıllar temennisi ile

saygılarımla mykan

31 Aralık 2011, 15.27
Öncelikle bloğumuzu okuyup, yorum yapan ve bizleri onure eden herkese çok teşekkür ederiz. İnanın yorumlar biz o kadar mutlu etti ki anlatılmaz. Ukalalık sanmayın lütfen. 
Yazımızda unuttuğunuz dediğiniz kişileri asla unutmadık. Yellove, Trapper, Süperben, Mykan.Turk38, O-Ben ve şuan aklımıza gelemeyen çok güzel yazı yazan ve yorum yapan blogcularımız. Unutmak ne mümkün. Ama yazımız o kadar uzun oldu ki, çok uzatıp sıkmak istemedik. Ve yazımızın 2. bölümünde inşallah onları yazacağız. Ayrıca Trapper için başlı başına bir blog düşünüyoruz:) Bazı yazarlar örneğin Yellove için kafamızda henüz bir bilgi oluşmadığından takipteyiz:))) 
TEKRAR HERKESİN YENİ YILINI KUTLUYOR VE SAĞLIKLI, HUZURLU, NEŞELİ VE BOL BLOGLU BİR YIL DİLİYORUZ VE SİZLERİ SEVİYORUZ...
Alone&Chief ve Beyaz&Wolf..
31 Aralık 2011, 16.52
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
31 Aralık 2011, 17.09
aLonemmm bitanem blogun'uz harika olmus ve en önemlisi doğal olmuş..aLone ve beyazzzz emeğinize sağlık  canlarım smile Resmi smile Resmi
31 Aralık 2011, 17.39

  Çok Güzel bir  paylaşım olmuş... Fakat öyle bir eksiklik var ki bu blogta, blog anlamını  yitirmiş, anlamsız kalmış.... TRAPPER_4EVER ... Bir yandan düşünüyorum da Trapperi anlatacak kelimeler kifayetsiz kalır dimi :)) Emeklerinize Sağlık ...

31 Aralık 2011, 18.16
yelove yi unutmussunuz :) ,yelove yi yazilarindan taniyorum, yoksa arkadas falan degilim .
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın