gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

İstemekle olmuyor :D

02 Ocak 2012, 15.07
A- A+
        * Bir kukla olmak isterdim; Fakir bir kuklacının insanları eğlendirdiği, istediği zaman beni güldürdüğü, istediği zaman ağlattığı, gel dese geleceğim git dese gideceğim bir kukla.... Beni kutsal saydığının beni sevdiğinin eminliğiyle, teslim olmak isterdim. Gözüm kapalı güvenmek isterdim.

        * Bir okyanus olmak isterdim; İçimde binbir türlü güzelliği bulundurmanın vermiş olduğu mutluluğu yaşamak ama herkesin yaklaşmaya cesaret edemeyeceği kadar derin, boğulmayı göze alamayacağı kadar erişilmez olmak... Kimi zaman nimetlerimle insanları doyurmak, kimi zaman sevmediklerimi boğacak yok edecek kadar hain olmak isterdim..

        * Şair, ressam, müzisyen olmak isterdim; Şiirlerimle düşündürmek, yaptığım resimlerle insanları büyülemek ama her zaman  beni tartışacakları bir malzeme bırakmak, şarkılarımla insanları eğlendirip kimi zamanda derin bi hüzün yaşatmak isterdimm...

          * Herkesi mutlu etmek isterdim, İçimdeki nefretleri, öfkeleri yok etmek isterdim. Sevdiğim herkesin beni sevmesini isterdim. Olabildiğince gamsız olmak isterdim bana yapılan hiç bir kötülüğü umursamamak, insanların benden alıp götürdüklerine eyvallah etmek isterdim...

                                       OLMAK İSTERDİM FAKAT OLAMADIM ! :))

* Bi kukla gibi heran kırılmaya hazır, biraz daha süslü püslü bir bebeğe tercih edilecek olmanın korkusuyla yaşadım. :) ( kendime güvensizlikten değiltamamen karşı tarafa güvensizlik) smile Resmi
           
* Bi okyanus gibi içimin güzelliğine inandım fakat keşfedilememiş olmanın hüznü ile, herkesin yaklaşmaya cesaret edebileceği bir saflık ile, beni üzenlere zarar verememenin vermiş olduğu enayilik ile geldim gidiyorum işte. :))

* Şair, ressam olamadım çünkü yeteneksizm.:D Müzik konusunda değil tabiki smile Resmi

* Herkesi neden mutlu edeyim ki canım hayret bişey banane. polyannamıyım ben :P

Not: İlk ve son bloğum...Korkmayın, bidaha sizi imla hatası bol, anlaması zor, içeriğinde  bana göre derin belki size göre çok anlamsız mesajlar veren bloglarla rahatsız etmicem :))





YORUMLAR

02 Ocak 2012, 16.14
        İlk bloğun olmasının sakıncası yok fakat son olması sakıncalı:)Ayrıca hepimiz imla konusunda sıkıntılıyız,yaza yaza, okuya okuya öğreniyoruz,önemli olan anlatmak istediklerin ve sen bunu en iyi şekilde anlatmışsın ama yazı da öyle bir oyun oynamışsın ki karambole düştüm:).Acaba yukarıdakileri mi dikkate almak lazım,aşağıdakileri mi:).Sadece müzik konusunda tutarlı olmuş fikirler,demek ki beste yapıp şarkılar söyleyeceksin bize:)
02 Ocak 2012, 16.32




böyle karalamaları okumayı severim ben. belki üzerinde çok fazla düşünülmeden, oynamadan, içten yazıldığı için olabilir.. bence bloglarının devamı gelmeli, ortaya daha güzel şeyler çıkabilir inanıyorum :)




02 Ocak 2012, 16.35

şimdi yazacam ama yasaklanmaktan korkuyommm:)

sewgili platonik stop sana bu satırları stop soguk bir istanbul ününden yazıyom stop....

bence süper bir yazı olmus...bunuda soylemeden gecmemeyeyim...devamını beklliyorum sewgilerle.........

02 Ocak 2012, 16.41
bu blogu yazan arkadasım cok anlamlı sozler soylemıssın  ama her sey ıstedıgın gıbı olmuyor bu hayatta umarım her sey ıstedıgın gıbı olur bu hayatta....
02 Ocak 2012, 17.12
PLA KENDİNE GELSEN NASIL OLUR :D
02 Ocak 2012, 18.47
Yok. Bence rahatsız edin bizi:)
02 Ocak 2012, 19.40
canın saolsun kardes Allaha emanet ol
02 Ocak 2012, 20.34
hayallerimiz keşke gerçek olsa =)  uçup uzak uzak diyarlara gidebilsem :)
02 Ocak 2012, 20.48
Bence  Devam Etmelisin.. Yüreğine Sağlık..
03 Ocak 2012, 00.55
EMEGİNİZE SAGLIK.!! SILA(BELİZ)
03 Ocak 2012, 01.00
bencede güzel dostum dewam etttt :)
03 Ocak 2012, 04.15

yazında sadece polyanaya takıldım. Polyana karşındakini değil seni mutlu ediyor ben polyanacalık oynamayı severimde ondan takıldım. burda imla kılavuzu kullanmadan okuyoruz dikkat eden kendini yorar.

Kendimi yordum okudum. Bilerek ve isteyerek yazıldığını düşündüğüm heran, bi, yeteneksizm, bidaha kelimeleri haricinde noktalamalarda dahil bir yanlışlık bulamadım.

02.01.12, 20:48 Pazartesi] Bence DE  Devam Etmelisin.. Yüreğine Sağlık..

03 Ocak 2012, 14.29

bence bu kadar sey ıstemesende hayatı akısına bıraksan ne olmak ıstedıgın yada nasıl bı hayat ıstedıgın ortadaya cıkar sende o guzel beynını yormamıs olursunn :)))))

05 Ocak 2012, 23.58
Pla Pla Pla :) Paranoyak bir yazı gibi olmuş  :)
Ama  ellerine sağlık, ilk etapta bir gezdim bende derin sularda, tam derine dalacakken baktım bir oyunun içine düşmüşüm :) sonra geldim kendime :)
08 Ocak 2012, 16.01
Herkese teşekkür ederimm :)))
08 Ocak 2012, 16.41
bende     hiç birşey istemeyen her halimle mutlu   biri olmak isterdim:)) . yazın cok güzel arkadaşım  devamını beklerim 
10 Ocak 2012, 17.08
bence çok güzel bir mesaj vermişin plam ...tabi anlayana... 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın