gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

BUDA BENİM KİŞİYE ÖZEL BLOĞUM OLSUN..

06 Ocak 2012, 08.32
A- A+
 Gamyuna ilk girmeye başladığım dönemlerde, özel salon gamyun salonu, op.luk kavramlarından birhaber gamyun salonlarında (ki şimdi anlayabiliyorum bunu) birkaç saat oyun oynayıp çıkardım. Salon isimlerin yazılı olduğu sayfa önüme geldiğinde, özel salon olduklarını bile bilmediğim bir dolu yer görürdüm ama sanki oralar bana yasakmış ya da başka üyelere aitmiş gibi gelirdi:) Birgün dedim gireyim bakayım şuralardan birine nedir ne değildir. En çok sevdiğim oyun piştidir benim. Daldım pişti özel salonlarından birine. (Dalış o dalış:)) Allahım buda ne? Hiç de diğer salonlara benzemiyor burası. Renkli rumuzlar, renkli yazılar, şakalar, konuşmalar havada uçuşuyor. Okuyorum çoğunu gülüyorum falan. Oyun oynayıp çıkıyorum yine. Böyle akşamların birinde eşli bir oyun sonu, masadaki rakibin ben en iyisiyim edalarından sıkılıp masadan çıktım. Rakip özele geldi. (O zamanlar özel kapatma, arkadaş daveti kapatma gibi şeyleri bilmiyorum).


Rakip: “korktun demi?


İçimdeki ses: “sorma aklım çıktı”


Ben: ?


Rakip: Seni yeneceğimden korktun kaçtın.(sırıtma)


İçimdeki ses: Bulduk kaybetsek (ki kaybetmedim bu şahıs o günden bu yana başıma bela olan bir oyuncu oldu maalesef)


Ben: Yok arkadaşım sağol çıkacağım.


Rakip: Yok yok korktun (aslında bir gaz verme durumları)


Ben: Ukala olmasan oynardım ama oynamam senle.


Konuşma burda biter.


Aradan 15 dakika gibi zaman geçti, ben öyle geneldeki konuşmaları izlerken o da ne?(smile Resmi) ekranımda bir yazı “AloneChief ayrıldı [atıldı] BeyazWolf “ Neler oluyor ? Ben bir yere ayrılmadım ki:))Tekrar salona girdim ve tabi direk BeyazWolf'un özele:))


Ben: ???


Beyaz: (sessiz)


Ben: Arkadaşım cevap ver neden atılıyorum. Suçum ne ? Ne yapmışım?


Beyaz: Ukala demişsiniz.


Ben: Kime demişim? (az önceki olayı unuttumuşum bile )


Fazla uzatmayım neyse o gece bu olay bizi baya germişti. Ukala (ki bu hakarete giriyormuş) dediğim şahıs, şikayet göndermiş Beyaz'a. Beyaz 15 dakika oyuncuyla “bakın siz de tahrik etmişsiniz, ikinizide atmam lazım o zaman vs vs dese de en sonunda dayanamayıp atmış beni salondan (Ağlama smile:) )


Beyazım canım, iyiki de o gece atmışsın beni salondan. Yoksa nasıl tanırdım seni. Bugün senin doğum günün:) Ne yapabilirim senin için diye düşünüyorum günlerdir. Değişik bişi olmalı diyorum. Ama gamyun ortamında en fazla turnuva düzenleyip, üst bant atabilirim sana:)) Sonra birden aklıma blog yazmak geldi senin için senin adına (hımm fena fikir de değil hani ve umarım onaylanır).


Şu dakikadan sona yazacaklarım duygularımı anlatabilecek mi bilmiyorum, bazılarına abartı da gelebilir ama inanın bana tüm samimiyetimle yazacağım.


Evet o atılma gününden sonra devamlı o salona girmeye başladım. Arada gıcıklık olsun diye Beyaz'ın özele gidip ???? yapıyorum:))) En sinir olduğu işaret:)) (yaşasın kötülük). Sen benim hayatımda gördüğüm en dürüst, en iyi kalpli insanların başındasın. Allahım bir insan hiç mi sesini yükseltmez, hiç mi sinirlenmez, ha sinirlendin hiç mi kötü bir laf çıkmaz ağzından. Çıkmaz Beyaz'ımın ağzından çıkmaz.


O dönemler Op.luk yaptığı için çok nadirde olsa attığı üyeler geri gelip, hakaret boyutlarında yazılar yazar, nasıl bir sabır var ki tek kelime cevap vermez. (off aklımda ona dair o kadar çok şey vardı ki ee noldu şimdi nereye gittiler:( )


Arkadaşlığımız günler geçtikçe ilerledi. Ve gamyun ortamında ayrılmaz bir ikili olduk. Önceleri herkes “sevgilimisiniz” diye sorardı:)) İnanın bana sevgilim olsa bu kadar sevmezdim onu, sevgilim olsa belki çoktan kaybederdim onu. O'nu SEVGİLİM OLAMAYACAK KADAR ÇOK SEVİYORUM.


Sonra birgün salondan bir arkadaş askere gidecekti. Beyaz dahil hepsi İstanbul'dalar. Buluşalım diye konuşuyorlar. Ben hemen kıskanç bir tavırla biz ne olcaz dedim:) Sende gel diyorlar ama ben başka bir şehirdeyim nasıl olcak falan derken geçtiğimiz yılın Ramazan ayının ilk günlerinde kendimi İstanbul'da buldum:) Beyaz' ım ve ailesi ile tanışma fırsatı yakaladım. Ve Annnesini, ablasını gördüğümde anladım, Beyaz' ımın neden bu kadar iyi bir insan olduğunu.


Off çok uzadı yazacaklarımdan başka herşeyi yazdım. Beyazım, canım arkadaşım, sırdaşım, dert ortağım, iyi ki doğdun ve ben iyi ki seni tanıdım. Ve sen benim gibi huysuz, asabi, gıcık birini çekiyosunya (ben bile kendimi çekemezken) daha ne deyim ben sana:)) Seni doğurup, bu şekilde yetiştiren annenin ellerinden saygı ile öpüyorum.

HEP ARKADAŞIM, DOSTUM KALMAN DİLEĞİ İLE NİCE SAĞLIKLI, HUZURLU YILLAR DİLİYORUM SANA CANIMsmile Resmismile Resmi


YORUMLAR

06 Ocak 2012, 11.11
Alone ' cim , döndügüm ilk gün yazınızı okumak çok güzeldi ... Hele de konu BeyazWolf ' un dogum günü ve sıcak dostlugunuz olunca , kendimi bi dost deryasına atılmış gibi hissettirdi . Mutlu yıllar BeyazWolf , Happy Birthday to UUUUU :))) İkinizi de kocaman öpüyorum , sizi seviyorum çok ....   Ataya
06 Ocak 2012, 11.13
Alone ne kadar hoş ne kadar samimi ne kadar sevimli anlatmışsın duygularını Allah herkese sizinki gibi bir arkadaşlık nasip eder inşallah.Beyaz doğum günün kutlu olsun huzur mutluluk ve şans umarım ki hep seninle olur.Ama ama ama sizi eleştireceğim neden mi rumuzlarınızın ortasında kullandığınız & bu karakter var ya işte o karakter yüzünden gamyun v2 de yazılarınız açılmıyor sistem tanımıyor sizi.Beyazın blog gerilerde kaldığı için bu nedenle okuyamadım.Belkide sadece ben açmayı becerememişimdir  bilemiyorum.
06 Ocak 2012, 11.15
N e güzel anlatmışsınız duygularınızı.Allah dostluğunuzu hiç bozmaz inşallah.Dostluklar baki kalır,bitmez.araya aşk girerse malesef dostlukta biter.
Arkadaşınıza uzun sağlıklı ömür diliyorum.DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN smile Resmismile Resmi
06 Ocak 2012, 11.32
 beyazım canım kardeşim doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzur dolu yıllar dilerimcanı gönülden bnde alone kadar sefiom seni hıhhsmile Resmi xD
06 Ocak 2012, 11.32
ALONEM  eline yüregine saglık süper olmuş (kıskandım ). BEYAZIM  canım arkadaşımmm bende senınle iyi ki o sitede bi arkadaş tarafından  tanıştırılmışım o gün bügündür tam tamına 5 sene oldu ve ömrümüz yettıkce devam edecek İNŞALLAH arkadaşlıgımız, dostlugumuz.
BENDE blog yazıcaktım senın için ama elimden gelmiyo (yorum bile yazınca tepki aldım smile Resmi ).İyiki dogmuşsun ,iyiki tanımışım seni süper bi insan,dost,arkadaş,abisin.
Bugun hala hayata gülümseyerek bakabiliyorsam bunda senın katkın çok büyük.Sana binlerce kez tşkr ederimsmile Resmismile Resmi
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANNN ARKADAŞIMMMM.HEPBERABER NİCE GÜZEL YILLARA İNŞALLAH.SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMsmile Resmi
06 Ocak 2012, 11.57
Vuuu ;) Samimi olmuş gerçekten.Doğum gününüz hoş olsun.
@siyahorkidee haklı v2 de sorun oluyor bazı bloglarda açılmıyor.
06 Ocak 2012, 12.09

Dostluğunuz ,sanalda ender rastlanan bir örnek olmuş,gülümseyerek okudum.

Mutlu yıllar Beyaz...

sonsuz dostluklar...

06 Ocak 2012, 13.10
alone abla süper olmuşş .. serkan abi nice selere allah sevdiklerine bağışlasın .ataya hocam sizde tatilden hoş geldiniz =)
06 Ocak 2012, 13.37
ALONEM ÇOK GUZEL ANLATMISIN BEYAZ ABIMI ANLATMAYA NE SAYFALAR YETER NEDE KELIMELER O KADAR ÖZEL O KADAR DOST O KADAR SEVGİ DOLU BİRİKİ ONUN ARKADASI DOSTU OLMAK ONUN FIKIRLERINI ALMAK HERKESE NASİP OLMUYCANA INANIYORUM BEYAZ ABIM IYIKI DOĞDUN İYİKİ VARSIN VE İYİKİ ALONEM SEN CİCİM BENİ O SEVGİ CEMBERINIZE  GIRMEME IZIN VERDINIZ SIZLERI ÇOK SEVIYORUM BAK YINE DUYGULANDIM / 27 smile Resmi KISACASI : BEYAZ WOLF LA DOST ARKADAS OLMAK BI AYRICALIK YA / 22 TRIBIMIDE ATAYIM ))))
06 Ocak 2012, 13.37




bu ne güzel arkadaşlık böyle; çıkarsız, samimiyet yüklü, sevgi dolu,,,...
arkadaşlığınızın daim olması dileğiyle MUTLU YILLAR BEYAZWOLF...


06 Ocak 2012, 14.12
Doğum gününüz kutlu olsun Beyaz sevdiklerinizle birlikte nice nice mutlu senelere , yeni yaşınız size beklediğiniz her her herşeyi getirsin :))))
Dostluğunuzda daim olsun,duygularını çok güzel ifade etmişsin Alone eline yüreğine sağlık :D
Ben de hayatımdaki en değerli dostlarımdan birini burdan kazandım tam 6 sene oldu ama bana hiç blog yazmadı bak şimdi gidip kapris yapacağım ona :)))
06 Ocak 2012, 14.59
 Ortak değerler yakalanınca böyle bir ahenk yansıyor işte..Ben hep bunu gördüm ikinizde , tanımadan da olsa anlaşılabiliniyor demek ki  yürekler yazılardan ve yorumlardan.

  Doğum gününüz kutlu olsun Beyazwolf ve sizin de yüreğinize sağlık Alone..

  İyi insanlardan ayrılmamanız dileğiyle, mutlu yıllar...
06 Ocak 2012, 15.13
BeyazWolf nice yıllara saglıklı ve huzurlu ..
Alone chief senınde ellerine sağlık ne kadar güzel bir doğum gunu hedıyesi..
06 Ocak 2012, 15.52
Sevgili İsteyene Sevgili Çok...
Arkadaş İsteyene Arkadaş Çok...
Zor Olan , Dost Bulmak Değilmidir??..
Sanırım Sen Gerçekten Bir ''Dost'' Bulmuşsun...
Allah Dostluğunuzu Daim Etsin..!

BeyazWolf Doğum Günün Kutlu Olsun.. Nice Mutlu Senelere..!
06 Ocak 2012, 16.36
BeyazWolf, yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun...
06 Ocak 2012, 17.10

Nihayet firsat buldum da, yazabilme serefine nail oldum.


Zat-i alim, bu mustesna yazidan oldukca mesut oldular.


 


Ciddi olalim!


Gunduzleri cep telefonumdan Gamyun u takip etme firsatim oluyor, her ne kadar bloglara yorum yapmak istesem de, cebim buna izin vermiyor.


Gmsnn Op umuza bunu soyledim ama verdigi cevap sonrasi cok sorunlu biri olarak gordum kendimi..


 


Ben-iphoneden her seyi yapiyoruz da, yorum yapamiyoruz deli olmamak icin kendimi bakirkoyden soyutladim.


Gmsnn-Ben yorum da yaziyorum blog da, hic bir sorun olmuyor.


B-Var bi sorun


G-Sorun sen de


B-Nasil yani?


G-Basli basina bir sorunsun, musade et de su versiyonu guncelliyim!


B-Ben de guncelliyim mi?


G-Yelove!


B-Efendim?


G-Okey turnuvasi salonuna bak bakim ben ordamiyim


B-Tamam, ordaysaniz ne diyim?


 


Uzun lafin kisasi; Blogunuzu okur okumaz aninda yazmak isteyislerime engel olan etkenleri asip, aksam bilgisayar basina gectigimde su ilk dakikalar da klavyemin catur cutur sesinden rahatsiz olan alt komsumun tavana supurge sapi ile vurmasi kadar igrenc bir durum olamaz.


Duygu yuklu, hislerin butunlestigi, beyinlerin bir oldugu goruntusu var bu blog da..


"Sevgilim olamayacak kadar cok seviyorum" bu soz beni sahsen bitirdi.


Tek temennim, aranizdaki bagin hic yitirilmemesi, adini bir turlu koyamadigim aranizdaki bu bagin hic ama hic kompamasi icin simdi dua ediyorum, ettim.


Amin.


Elinize, yureginize, beyninize, dusuncelerinize saglik.


Ha bu arada, beyaz a rica etsek bir gun beni de atabilir mi?


Saygilar her ikinizede..


 

06 Ocak 2012, 17.39
Sen övgüleri sonuna kadar hak eden ender insanlardansın Beyazım. Eksiğini var ama fazlası yok. Geçmişte yaşanan olumsuzluklar için senden ne kadar özür dilesem yetmez. Her gördüğümde kalbimden güzel şeyler geçirdiğim, hayatta en güzelin hakettiğini düşündüğüm, içten özlediğim, sohbetine doyum olmaz belkide tek insan.

Seni kırdım. Seni çok üzdüm. Hak etmediğin (asla söylenmemesi gereken) sözler kullandım sana. Bunların asla içten gelerek yazılmadığını, söylenmediğini biliyorsundur umarım. Senin dostluğun, arkadaşlığın büyük bir kazanç. Buna sahip olan kişilerde bir o kadar şanslılar. Aloneye katılıyorum. Aileni tanıma şansına bende sahip oldum ve nasıl bu kadar karakterli, ketum ve insan gibi insan olduğunu Aileni tanıyarak gördüm. Bir gün umarım yine görüşmek nasip olur. HERŞEY İÇİN SENDEN ÇOK ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM. BİLİYORUM Kİ SENDE Kİ KALBİN YÜCELİĞİ BENİ AFFEDECEKTİR. (UMARIM)

En güzeli seninle olsun. Hemde en güzelinden. Sağlık, Mutluluk, Bol bereket ve Yüzünün her daim gülmesini diliyorum senin için.

SENİ ÇOK SEVİYORUM. MUTLU SENELER.


06 Ocak 2012, 17.55
siz bir zaman sonra evlenirsiniz demedi deme  (  bu beyaz bukadar küfür yediği dönemde bi mütevazı biriyse sana açılamıcak kadarda utangaç biri anladım kadarıyla)

06 Ocak 2012, 18.50
Dostluğu nuzun    ömür  boyu  devam  etmesini   temenni  ederim.   Beyaz  a  sağlıklı  mutlu güzel yıllar  dilerim.
06 Ocak 2012, 19.08
demek ukala demek hakaretmiş.  bana da demişlerdi. söyleyen kişinin kim olduğunu düşündükçe hala hayret edesim geliyor :))))


ve bi anım geldi aklıma .beni de bir özel salondan atmışlardı salon sahibi "seni op yapalım" diyor ben de "deli miyim ben?" diyorum ve başka bir op, şak 1 haftalık ban koyuyor. gerekçe: oplara deli demek.halbuki ben "işiniz zor,  akıl karı değil yptığınız, ben uğraşamam öyle şeylerle almıyım alana mani olmayım vs vs demek istemiş ve böyle özetlemiştim. İşte alınganlık böyle bişey olsa gerek... o zat-ı muhterem sayesinde tanışmıştım burdaki blogla da

konu arkadaşlık dostluk ve ben yine detaylara takıldım.neyse  nice yıllara ve  darısı başka dostsuzların başına.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın