gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

GAMYUNDA BİZZ ÇOK EYLENİYORUZZZ :D

09 Ocak 2012, 16.39
A- A+

Yıl M.Ö 5 yıl önce smile Resmi daha gamyunda yeniyim yeni dediysem bikaç ay olmuş e azından ctrlsoltusu ıle ispiyon etmeyı bilecek olgunluğa erişmişim :)  o zamanlar daha teknoloji bu kadar ilerlememişti tabi sadece salonda bulunan gamyun oplarına şikayet yollayabiliyosun şimdiki gibi tkla sisteme yolla taaaaa dıger salondan op seni görsun nerdeeeee şimdiki gencler cok sanslı canım hehe..

 Ama tabi bilmediğim çok şeyde vardı :D

 O gün hergünkü gibi deligibi okey oynuyorum 2 masa tek masa şanslı gunumdeyim hiç oyunda kaybtmiyorm derken oyuncunun biri çok sinirlendi  ben bittikçe dahada çok kızyıyo sonunda bastı küfürü (terbiyesiz).. ben önce öylece dona kaldım sonra herkes cıktı masadan oda çıktı tabi ne yapsam küfürler öylece duruyo masada salonda opta yok bekle bekle gelmiyo bekleyince gelmezki zaten :P ne yapsam tamam hemen tüm salonları dolaşıyorum ve bi op bulup buraya getiriyorum . Salon salon dolaştm ve sonnda bi op buldum kimimi :)))

  • celerimor:  SLMsmile Resmi
  • zac: zzzZZZZZZZ
  • celebrimor: sLM kusura bakmayın rahatsız ettim ama salon 60 gelirmiiniz ltfen smile Resmi
  • zac: zzzZzzzzzzZzzzzzz
  • celebrimor: zac lütfn salon 60 gelirmisiniz
  • zac: zzZzzzzZzzZzzzzz
  • celbrimor: zac salon 60 'a gel artık
  • zac:zzzzzzZzzZzzzzzz
  • celebrimor:zac salon 60 dedim smile Resmi
  • zac:zZZZzzZZZzzZZzz
  • celebrimor:60 smile Resmi
  • zac:....
  • celebrimor: artık gelmeyin gerek kalmadı işlmsizlikten masada düştüm gidiyorum ben .

O zaman çok kızmıştım zac'a tabisonra onun ne kadar çalıştığını böyle şeylere vakit harcıyamaıycak kadar meşgul oldugunu ve görevlerinin bu tarz ispıyonlarla igilnemek olmadıgını dahA sonra öğrendim...(yaynladığı bi blog yazısıydı sanırım yine yeni biyenilik ypmış ) ama artık çok geçti smile Resmi hala hatırladığımda yüzüm kızarıyo ama gülmektende kendimi alamyorum.  Bazen arkadşlaımızla palaşıyoruz bu tarz anılarımızı ve..

 BİZZzz GAMYUNDA ÇOK EYLENİYRUZZZZZZZZZZ....smile Resmismile Resmismile Resmismile Resmi

NOT: Zac' dan da özür diliyorum çokmu geç oldu ne ?:))) inşallah ceza almam yzımdan dolayı hheehh:))))

YORUMLAR

09 Ocak 2012, 18.16
itiraf ediyorum cok eski halini bilmiyorum, ama yenisini oldukca seviyorum ve goruyorum ki evet cok ama cok seviyoruz. Eglenceli bir yaziydi, tesekkurler:)
09 Ocak 2012, 18.18
..canım benim harıka   zac opumuzda mutlaka çok eğlenecek okuyunca :)
09 Ocak 2012, 18.20
hahahah :)) bunu okuduktan sonra geçenlerde benım bır blogumda  ! ♣Alοne Chιeƒ♣ ! in bir yorumu geldi aklıma tekrar paylaşmak istedim buda güzel hahaha :))
 ! ♣Alοne Chιeƒ♣ !  :
Özel salonların birinde op olduğum dönemdi. Salondan üyelere küfür eden bir oyuncuyu şikayet üzerine diğer bir op. arkadaşımızda salondan atmıştı. Atılan şahıs  geri gelip, genelde de yaptığı terbiyesizliği sürdürünce, ben geneldeki bu yazıyı sisteme gönderdim ve tekrar atıp, yasakladık bu şahsı. Ve hemen akabinde oyun oynuyoruz. Ama bu sırada bir çok insan genelde ki olayı özele gelip soruyor, "derdi ne, neden yazdı vs vs" sıkıldım püüff bir oyun oynayamadım diye hayıflanırken yine özelim açıldı (gamyun kuralı opsan özel hep açık olacak:( ) Soru: Derdi ne bu arkadaşın?Benden Cevap: Küfür etmiş oyuncuya salonda atıldı.Geri geldi ve aynen devam.SessizlikSessizlikSessizlikSoru: Sizle bir derdi mi var?(Püfff piştide oyundayım ya amann kardeşim bir sus Allah aşkına)Benden Cevap: Sana hesap mı vercez arkadaş?SessizlikSessizlikBu arada oyun bitti, ekran üzerinde ki masa görüntüsü kalktı ortadan. Aman Allahım oda nesmile Resmismile Resmi. Bana yazan Genel Oplardan biri. İşte bittiğim an. Genel Opa hesap vermeyeceksinde kime vereceksin:)))Ben: Şey kem küm opum Ünlemi yeni fark ettim.(Bu arada arkadaşlara veda ediyorum:) )O kadar çok soran olduki vs vs saçmalıyorum işte anlayın.:))Ama Allah'tan geç okuyorda (hani şu arada ki sessizlikler) açıklama yazmama fırsat kalıyor.Genel Op: :)Ben: Utanma smile ve özürGenel Op: E şimdi bende seni yasaklayım mı :)Ben: Sanırım hak ettim.Genel Op: :) Peki anladım sizi ama lütfen daha dikkatli olun. İyi günler.Ben: Teşekkür ederim. Sizede (Çiçek böcek ne varsa:)) )
09 Ocak 2012, 18.22
benimde aslında bu siteye ilk   girince çok anılarım var ..hiç unutmam oyunu bırakıyorum bol şans yazıldı masada :) bende çıktım masadan :)
09 Ocak 2012, 18.29
"inşallah Ceza almam" derken espri yaptınız sanırım. Böyle bir yazıya ceza verilebileceğini düşünmeyi başka bir şeyle açıklamak istemedim. Bilakis çok öğretici bir yazı mesela  "zzZZZzzzz" kelimesinin mealinin " git başımdan çok meşgulum " olduğunu öğrenmiş olduk bakın :)
09 Ocak 2012, 18.36
süpersin okuyunca çok beğendim eğlendim canım.

09 Ocak 2012, 18.37
Gamyun'da teknoloji gibi hızlı ve emin adımlarla ilerliyor. 2003 senesinde ziyaret etmiştim ilk olarak. Genel opları gördüğümde fazla kasıntı gelmişlerdi. Birileri bizi izliyor gibi hissetmiştim:))) Uzunca süre uğramamıştım.  Bir ara can sıkıntısından bir bakayım dedim. Aradan 5 sene geçti, halen bakıyorum :))) vazgeçecek gibide değilim. İyisi kötüsü ile seviyorum burayı. Geçmişi hatırladım sayende. Emeğine sağlık.

09 Ocak 2012, 18.43
Eylenmek diye bir fiil var mı bilmiyorum bahsettiğiniz eğlenmek olmasın sakın.
09 Ocak 2012, 18.58
Özür dilerim başlığa takıldım yazınızı okumadım beyenmek , eylenmek gibi kelimeler hem kulağımı hem gözümü tırmalıyor en azından blog yazılarında dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. O haliyle daha güzel olabilir. Yapıcı eleştiri :)
09 Ocak 2012, 19.16
emegine yuregine saglik zuzummm gercekten cok guldum evet eglenıyoruzzzzzzzzz :)))))))) zac icin ani tazelemek olacak guzeldi ;)
09 Ocak 2012, 19.30
hahahaha :))))

okuyunca benimde rost la olan bi anım geldi :)

masada kavga çıktı rost geldi gamyunla yeni tanışan arkadaş ona dediki

- sen ne karışıyon kardeşim
-sana neee 

yaw diyorum bu kahvenın sahibi rost ses etme :)))

rost da gülüyo tabii bizde o arkadaşda tanırım uzun süre atıldı :)
09 Ocak 2012, 19.32
:)))) Harikasın cnmmm yine çok eğlendirici bi blog yazısı olmuş ayrıca beni kırmayıp yazdığın için tşk.  ederim (ben bu olayı bilmiyodum yasaklanırsan ben masumum) smile Resmi yazılarının devamını bekliyorum anlatacak o kadr güzel anılarımız varki burda senin kendine özgü anlatımın ayrı bi güzellik katıyor. hey gidi salon  60 heyyyyy:)))
09 Ocak 2012, 19.47
celebrımor :))) senın sayende bızde cok eylennıyoruzzz smile Resmismile Resmi
09 Ocak 2012, 21.54
Gülmekten başka bişi aklıma gelmedi bu blıg u hihihihihih gagagagaga hehehehe :):):) azda neşe olsun
09 Ocak 2012, 22.43
hahahaha evet  bende baska sitedeydim hic anlamiyordum  SIKINTIDAN gireyim belki zaman gecer farkli bir yer dedim  galiba abarttim:)) simdi gamyun icin zaman yaratmaya calisiyorum:)) gamyunsuz kalmamak dilagiyle  ellerine yureklerine saglik  siteyi kuran ve yoneten  ve tabi bizlerin uyelerinsmile Resmi
09 Ocak 2012, 23.12
               Yeni Türk Alfabesinin 82.yılını kutlayacağız bu sene.82 yıllık süreçte "eğlenmek" yerine "eylenmek" yazıyorsa,benim internet gibi geniş olanaklara sahip yurttaşım napacağımı bilemiyorum.

               Merhumların kemikleri sızlıyordur...

09 Ocak 2012, 23.48
Eyleniyoruz Beyeniyoruz Ayile  vb türü cümleler yerine Beğenmek Eğlenmek Aile yazmak çokmu zor ?
10 Ocak 2012, 02.23
3 gündür uyumuyorum sanırım bağımlı oldum uyku hiç uğramıyor gözlerime gamyun gamyun gamyun:))
10 Ocak 2012, 03.24
Küfürü Yemiş Oturmuşsun aşşagıya, ve çok Eyleniyormuşsun...  Bumudur.
10 Ocak 2012, 03.26
egleniyoruzdur o :)) 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın