gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Aşkın Çığlıklarından...

16 Ocak 2012, 10.25
A- A+
öncelikle tüm okurlara selam.. bir özel salon radyosunda djlik yapıyorum. dinleyicilere yeni şarkılar dinletmek içinde bazen özel paylaşım sitelerini dolasıyorum. yeni şarkılar bulmak için dün gece yine bir özel paylaşım sitesinde gezerken bir video slayt gösterisi ilgiimi cekti..baştan sona kadar izledim. 7 dakikaya yakın bir video görüntüsü idi.  duygularını Aşkının çığlıklarını satırlara vuran 17 yaşında genç bir cocuk mu demeliyim genç mi demeliyim olgun mu demeliyim ben şaşırdım. şimdi o yazıları üsenmeden tek tek virgülüne kadar sizinle paylaşasacağım.video klibinin yada duygularını satıra döktüğü cümlelerin özetini başlığa taşımıs...                                             AMA EVLİSİN....
Evlisin...evli olduğun için seni sevmemem gerek biliyorum..ama olmuyor aklıma söz geçirsemde kalbime geçiremiyorum..Sevme diyorum ona, çünkü ne olursa olsun SENİ SEVMEYE yemin etmiş bu yürek..Sensiz yaşayacağını bile bile, o'nun olduğunu bile bile...Evli olduğunu bile bile,Seni seviyor bu yürek...  
Senden başkasına bakmıyor,baksada her gördüğü yerde seni görüyor..Hayallerinde bir tek sen bir tek sen varsın..Senin mutluluğun benim mutluluğumdur...seni mutlu görmek en güzel şey benim için..
Senin göz yaşın için dünyaları yakacak kadar büyük bu yüreğim... affet senin evli olduğunu bilmeme rağmen seni seviyorum vazgecemiyorum..Nedensiz cevapsız bilemiyorum.. her düşündüğüm ande sen varsın aklımda...herşeye katlanabilirdi belki bu yürek..AMA ONUN OLDUĞUNA EVLİ OLDUĞUNA katlanamıyor.bu yükü can taşıyamıyor artık.. ben ilk görüşte aşk inanmazdım başıma gelene kadar.Evet ben sana ilk görüşte aşık olmuşum.. bilmeden sana yüreğimi açmısım..ama bunu sensizlikte anladım.. belki yanımdayken değerini bilemedim ama şimdi herseyedeğeceğini biliyorum.. Kaç kere sigaramın üzerine adını yazarak seni unutmak istedim..ama her defasında başaramadım...dumanı cıksa bile zehiri içimde kalıyor o zehirde beni yiyip bitiriyor.. o zehir sensizliğin acısı evli olmanın anısı.. BU DÜNYADA GÜLMEK ZATEN HARAM OLMUŞ BANA...artık istesemde sevemem kimseyi seni sevdiğim kadar..kimseye gönlümün kapılarını açmam  sana actığım kadar belki dersin kücüksün aşktan ne anlarsın..ama eğer bu içimdeki sızı bu içimdeki yangın..Aşkşa eve SEVİYORUM SENİ ölürcesine... belki aşkın ne olduğunu öğrenmiş değilim..ama eminim seninle öğrenmeye hazırdım...eminim seninle bir ömür yaşamı düsünebilirdim..ben belki de aşkı senden öğrendim..
 ilk sevdiğim için gözyaşları dökmeyi senden öğrendim.ama belkide sensizliği tanıdığım içindir bu gözyaşları..senden bana arda kalan bir tek gözyaşlarım ve anılarım var..ne resmin ne de seni görebilecek şansım var Seni sadece hayal gücümle canlandıra biliyorum..SENİ DUYMADAN GÖRMEDEN BİLE SEVEBİLİYORUM,onun olmana rağmen sevebiliyorum..EVLİ olmana rağmen seni canımdan çok seviyorum.
kim bilir sen belki mutlusun belki de mutsuz, umarım mutlusundur.çünkü tek dileğim varSENİN MUTLU OLMAN VE MUTLU YAŞAMAN.. bensiz mutluysan bensiz mutlu kal..onunla mutluysan onunla mutlu ol..ama sakın unutma seni her zaman seven biri olacak.belki aşk değildir içimdeki belki sadece bir hevestir.belki seni sevdiğimi sanıyordum..bu laflarla beni bile KENDİMİ KANDIRAMIYORUM.
Ama kendimi de avutmam lazım kendime inandırmalıyım seni sevmediğimi.. çünkü seni unutmalıyım ben bugün.. ben başkasının sevdiğini sevemem..sevmemeliyim. EN KORKTUĞUM ŞEY BAŞIMA GELDİ..EVLİ OLMAN.. işte başıma geldi en korktuğum şey kaldıramayacağın tek şey başıma geldi benim NEDENNNEDEN ALLAHIM NEDEN..Neden onu karşıma çıkardın neden aldın tekrar elimden NEDENKalbimi ona açmama izin verdin.. neden EVLİ birine denk geldim
KİMSE İÇİMDEKİ ACIYI ANLAYAMAZ.. çünkü kimse seni sevemez cünkü seni seven bir tekkarın ve bir tek helalin..ben helalin değilim..BEN SENİN HİÇ BİRŞEYİNİM. Ama sen benimHERŞEYİMSİN.
Evli olduğunu öğrendiğimde beynimden vurulmuşa döndüm..herseyi unutup sessizliğe verdim kendimi..O an yanımda olan anılar ve gözyaşlarımdı...Kimseye anlatamıyorum içimdeki bu acıyı NE ANAM anlar NE BABAM derdimden..kimse anlamaz benim Halimden..anlatmak istesemde anlamıyor kimse beni anlayan Gözyaşlarım..seni her düşündüğümde onlar var yanımda..onlar beni terk etmedi hiç sen beni terk ettikten sonra.  BU YÜKÜ TAŞIYAMIYORUM NEREYE KADAR DA TAŞIYACAĞIMI bilmiyorumNEDEN ALLAHIM NEDEN... NEDEN ONU KARŞIMA ÇIKARDIN..NEDEN ALDIN ELİMDEN..
neden ama nedenilk tanıstığımızda evli olduğunu sakladın.. bana bu acıları yaşattın..ben kimin ağını aldım..
evet işte böyle arkadaşlar.. ben yorumumu şu kelimelerden oluşturmak istiyorum...
belki bu kız ilerde sizin kızınız olabilir....( bilmem anlatabildim mi ) 
Okuduğunuz için Teşekkür ederim Saygı  ve Sevgilerimi sunarım hoşcakalın..



































YORUMLAR

16 Ocak 2012, 10.49
Çok güzeLl bir yazıydı..Bir nefeste okudum.. 
içimde bazı batırılmıs duygular varr... Evli biriini sevmek mi daha kötü.. yoksa sevdiğin birinin..Evlenmesi mi daha kötü.. 
Düşüncesi ble kötü..Yaşayan biilr.. Nasıl bir acıdırr..Nasıl bir imkansızlıktır oo.. Onun başkasıyla olabilme ihtimalini düşünerken çıldıran birinin evli oldugunu görmek içler acısı bir durum.. 
Teşekkürler Canözüm.. Paylaşım için .. 
16 Ocak 2012, 10.55
bazen söylenen bir yalan bir başkasının hayatını alt üst edebilir..
16 Ocak 2012, 11.05
insan bazen yuregine soz gecirmesi imkansiz ola biliriyor amma karsiliksiz  sevmek ve o kisin evli oldunu bilerek onu halen hayalinde canlandirmasi banna gore sacma bence bir an once unutup onu gercek sevce kisilerle beraber olup mutlu olmasi gerek    gercek sevece kisinin eminim ki karisina cikacaktir insallahda oyle olur diyorum amma hayat bazen insnain karsisina ne cikaracani bilmiyo
16 Ocak 2012, 11.13
İlk yorum benden geliyor sanıyorum :) bu genç kızın yaşadıkları birazda gamyunun içinde yaşanan traji komik aşk hikayeleri gibi olmuş . YALANLAR... saklamak değil bu gizlemek değil yalan üzerine bir ilişki kurmak ve sıkıldığında da"ben evliyim":D  seninle yapamam ... genç kız için çok üzgündür genç oğlan :d heves bitmiş aşk sandığı kıpırtı bitmiş yalanlarının ortaya çıkması tek çıkar yolu...  Kanmaya hazır bekliyoruz :D BU GÜZEL HAZİN AŞK HİKAYESİNİ BİZİMLE PAYLAŞTIĞI İÇİN CANÖZÜME AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM ... Eminim bir çok ukuyucu içinde kendinden bir parça bulacaktır:D
16 Ocak 2012, 11.15
Evli insana duygular beslemek saçmalıktır.İnsanlar yüreğine söz geçirecek böyle saçmalık olmaz.Başka bir çatı altında olsam daha sert konuşurdum ama burada medeniyetimi bozmak istemiyorum.
Şarkıyı ilk kez senden duydum fakat arabesk-rap olduğunu gül ve silah resimlerinden slaytlar hazırlanıp üzerine yazıldığına eminim.
16 Ocak 2012, 11.23
tsk ederim morfin ilk blogumdu heyacan vardı tabiii:))
16 Ocak 2012, 12.53
Ben bu yazıya yorum yaparsam şimşekleri üstüme çekerim sanırım :) o yüzden yorum yapmak istemiorum eline sağlık ali güzel yazı olmuş...
16 Ocak 2012, 12.59
:((en cok korktugum ve nefret ettigim sey yalandir.  yazik annesiyle paylasabilse keske : dogdugunda yaninda olan ve olenedek olacak tek aile.belki o an sinirlenebilir agir konusabilirler ancak her ne olursa olsun sakinlestikten sonra durumun nasil duzeltileceginin cabasini gene aile verir genclerimiz varsa  sunu soyluyorum allah bindefa razi olsun babamdan milyonca kez hatta.  ben ufaktim beni cekip sunu demisti kahvede bazi hos olmuyan seylere tanik oldum biliyorum sen oyle yapmazsin ancak olurya arkadaslarina  guvenip bir hata yaparsan seytana uyarsan her ne olursa olsun  once bana geliceksin anlaticaksin bugun arkadasimin yasadigi duruma cok uzuldum. ardindan konusmalarinada ailenden korkmucaksin arkadaslarindan korkucaksin belkki en iyi o anlar dedigin sana gaz verip  yanlisina devam etmene neden olur, belki annem babam tepki verir dedigin senin en iyi sekilde yasaman icin caba sarfedicektir,  hatandan dolayi o an kizarim tepki veririm agir konusurum ama sakinlestigimde senin  bu durumdan en az zararla kurtulman icin canimi veririm .babamin bu sozleri beni cok etkiledi  ve cokta dogru  bende ayni sekilde evlatlarima tavsiyeler veriyorum .gencler ailenizden cekinmeyin ve korkmayin en basindan tanistigi anda ailesinin bilgisi olsaydi bu  kardesimizin  bukadar aci cekmezdi ailesi gorebilirdi  o yalancinin gercek yuzunu.zararin neresinden donse kardir umarim gonlune bir an evvel  soz gecirebilir ve  hayati boyunca sever sevilir   paylastiginiz icin tskler.
16 Ocak 2012, 13.46
D7uks arkadasım bu şarkı ismi değil bir kişinin yaşadıkları slaytta  gül tabanca resmide yok sadece movie maker ile yapılmıs basit bir slayt önemli olan yada ders cıkaracağımız konu bir yalanın insan hayatına etkisi...bu arada tşkler kumruum
16 Ocak 2012, 14.50
Zamanla unutacak belki hiç hatırlamıycak belkide hatırlayıp buruk bir gülümseme olacak yüzünde..dilerim çevresinde duyarlı dostları yakınları vardır yardım ederler..paylaştığın için tşklr.
16 Ocak 2012, 15.42
CANÖZÜMMMMM  CANIMMMM BENİM  ne  kadar güzel bir  konuda yazmışsın..çok küçük olduğunu düşündüğüm o kız için üzüldüm..ama   biliyorumki  o  yaşlarda  ve   o  yaşların duygu  yoğunluğuyla  yazılmış  bu   yazı.....Evli  olan  O  kişi   için   yorum   yapıp adam  ve   insan  yerine bile   koymuyorum  onu..ama  NİETZSCHE  nin  dedği  gibi  bir  acı   öldürmüyorsa  güçlendiriyor...bundan   sonraki   hayatının  çok   farklı  olacağını  düşünüyorum..Bir düşündüğüm ve   yüzde yüz  inandığım ise   kimsenin AH'I     KİMSEDE  KALMIYOR...yeni  bloglarını  bekliyorum   canım..
16 Ocak 2012, 16.15
tşk ederim nubyeli tşk ederim clementain
16 Ocak 2012, 16.44
@Canözüm. yazdıklarım sana değil.Bu duyguyu yaşayanlara.
Bunlar imrenilecek bir duygu değil,ibret alınacak bir duygudur.
16 Ocak 2012, 16.48
aga amacınız ne ? ne istiyorsunuz.
16 Ocak 2012, 18.25
SÖZÜM ASKIN CIGLIGINI ATANA DEYIL,SÖZÜM BU CIGLIGI  ATTIRANA , BELKIDE SESSIZ MASUM BASLADINIZ,USUL USUL AKDINIZ IRMAKDAN ILERLEDIKCE SULAR KAYALARA VURDU SES CIKARDI RUH MANTIGI BIR ADIM GECDI.ILERLEDIKCE ILERLEDINIZ DUR DEMEDINIZ  ISDE SIMDI  IRMAGIN SONU SELALE OLDU SESLER COGALDI ENGEL OLAMADINIZ  YADA OLMADINIZ  MANTIK YOK OLDU RUHA TESLIM OLDU.( SÖYLENEN BIR YALAN  GENC  BIRININ HISLERINLE OYNAMASINA YETDI) BURADA ASLINDA VERILMIS BIR DERS VAR BIR SORU BIR CEVAP VAR SORU YALAN KÖTÜMÜDÜR? CEVAP ASKINCIGLIGI:(SÖYLENEN BIR YALAN SIMDI ASKINCIGLIGINA MAL OLDU AMA BASKA BIR YALAN  ACABA NEYE MAL OLUCAK
16 Ocak 2012, 19.59
sevip kavuşamazsan aşk, kavuşursan sevgi olurmuş.süper yazılmış bir yazı. keyifle okudum
16 Ocak 2012, 23.08
Aşk ah aşkk.. Kimi çocukken, kimi oLgunken ama mutlaka ömrünün bi devresinde yaşıyor bu mutsuz mutLuLuğu.. GüzeL paylaşımın için teşekkürLer Canözüm ..


Huzur içinde mutLuLuk sizinLe oLsun..
16 Ocak 2012, 23.38
NEDEN ALLAHIM NEDEN... NEDEN ONU KARŞIMA ÇIKARDIN..NEDEN ALDIN ELİMDEN..  ne kadar saçma ne kadar hadsiz laflar.. ALLAH'a isyan ediyor resmen.kimse için onsuz yapamam deme seni de onsuz yaşatırım demiş Allah c.c , bu küçük kız böyle isyan ederse daha çok acı çeker.
17 Ocak 2012, 02.16

okurken kendimden de bir şeyler bulduğum bir yazı oldu bu.genç kardesimizin duygularını anlıyorum ama ona tek arkadas gözyaşları olacaktır bu dönemi atlatana kadar.gözyaşlarını döktükçe de bu aşkın yalandan başka bir şey olmadığını ve yaptığı hatasını görecektir.ona en iyi ilaç sadece zamandır...

paylaşımın için teşekkürler canözüm.

                                                                       saygılarımla..........

17 Ocak 2012, 07.02
clementain'in nesine teşekkür ettin? 17 yaş aşkların duyguların en çok yaşandığı yaştır bence. onun için demiyorlarmı gençlik aşkları nisan yağmuru gibidir gelir geçer diye. İnşallah o kızımızda (kızım diyorum yaşım kırkları geçti) zarar görmemiştir çabucak atlatır.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın