gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

"A"cılar , "A"nlatılmaz , "A"ğlatır ..

19 Ocak 2012, 20.32
A- A+
3A ; alfabenin ilk harfinin üç defa yanyana yazılmış şekli.Hem alfabe kelimesinin ilk harfi , hem de alfabenin ilk harfi "A".. 3xA= 3A..Tabi bu nasıl hesap diyenleri duyuyorum sanki :) "Aaa!" şeklinde bazen de böyle hayret ifadesidir 3A.Tabi araştırınca 3A'yı çoğaltmak mümkün..Sizler de eminim bu 3A'ya örnekler verebilirsiniz , biraz kafanızı zorlayın yeterli...

Bu 3A da nedir? Nasıl birşeydir? Nerede geçer? Ne için geçer? Ne kadar maharetlidir? Şimdi durduk yere neden 3A?

3A, her kişiye göre ayrı anlam ifade eder.3A, duyguların dışa yansımasıdır: "A"şk , "A"cı , "A"ldanmak.. Kimine göre 3A : "A"ğlamak , "A"yrılık , "A"nlamsızlık..Kimilerine göre ise : "A"hiret , "A"llah , "A"şk.. Yaşayış , inanç ve görüşe göre şekillenir bu 3A..

Ama benim için 3A; hayatımın dönüm noktasıydı..
Taa bebekliğimde tanışmışım seninle..Nedenini kimsenin bilmediği devamlı ağlayan bir bebek..O doktor senin, bu doktor benim aciller zaten evim derken en sonunda konulmuş teşhis..Neler geçirdim, neler yaşadım sayende..Eksik olma ne diyeyim ..

Bana çok acı çektirdi, belki en mutlu günlerimi zehir etti..Tabiri yerindeyse çok ağlattı beni..Hiçbir şeyim yokken ani hastalanmalar; şişen bir ayak üzerine basamayan , karında tarif edilemeyen ağrılar , ha bir de ateş..Ve bana acıyarak bakan bir yığın göz.. Eş , dost " zavallı hastalıklı kız " dermiş gibi bir sürü anlamsız bakış..Ama bir bakış vardı ki... O, gerçekten hissediyordu acılarımı ve O, acıyı benimle beraber yaşıyordu..Bu ,  ANNEM den başkası değildi..Evet bu benim, CANIM ANNEMDİ..Minnettarım ona.Daima yanımda oldu elinden geleni yaptı..Biliyordum O, benden daha çok üzülüyordu bana ..

Çocukken saklambaç oynardık..Sobelenen hep ben olurdum..Sobelemek mi? Bak şimdi içime hüzün oturdu..Ne zaman oyuna başlasam yarım bıraktırdın..Ebe sendin ve sürekli sobeledin beni..Belki çocukluğumu, belki yıllarımı çaldın benden..Ama olsun ben tüm güzel hayallerime  seni de sokmayı başardım..Yerleşmiştin hayatıma , hayatıma temelli kalmaya gelmiştin ...

Senin ismini duyduğumda inanmazsın ama üzüleceğim yere mutluluktan ağladım..Çünkü biliyorum ki teşhisin zor ve ortaya çıkmasını bekleyen birçok kaderdaşlarım var ..Kim ne derse desin huzurluyum , hem de hiç olmadığım kadar ..

Savaş başladı artık..Zaferin senin olacağını bilerek savaşacağım seninle..Tek silahım kolsişin..Bakalım ne kadar cephane depolayacağım bedenime..

Evet, kim olduğunu biliyorum "3A".. Ve yalnızca bunları ifade ediyorsun ben ve benim gibiler için :
              
                   "A" ilevi  "A" kdeniz  "A" teşi .....

NOT: Bu paylaşımı ,  pek bilinmeyen bir rahatsızlık olması ve herkesin bilmesi sebebiyle yazdım..Çünkü , geri dönüşü olmayan yanlış müdahalelerde bulunulabiliniyor..Yeter ki Allah ,  daha beterinden korusunn ve kaldıramayacağımızdan fazlasını vermesin...AMİN ..

TŞK EDERİM ..

YORUMLAR

20 Ocak 2012, 17.12
Aminnnn. bunca zamandir blog okuyorum bukadar farkli yazi okumamistim hmmm cok guzelllsmile Resmi yuregine saglik bendede 3A var:D 3 evladimin isimlerinin bas harfi:))
20 Ocak 2012, 19.01
Neden bilmem , yazıya girişiniz , olaylara bakışınız , anlatımınız , ya da hepsiniz toplamı , bana   '' Canım Tuana' cıgım '' diye başlatmak istedi , ki hiç tanımadıgım birine sen diye hitap etmek huyum degildir . Bu hastalığı bu şekilde anlatabilen kişinin , tolsişinden daha güçlü silahları var demektir ; Bilinç , moral , kuvvetlilik, zeka ve espri yetenegi gibi... Bir de amaca bakın , başkalarını aydınlatabilmek adına kaleme alınış ... Siz , A dan Z ye  her sorunu alt edebilirsiniz , güçlüsünüz.  İlk kez duydum , açtım okudum , tanı koyma gecikmelerine karşı da uyarıcı bir yazı olmuş , tesekkurler . Tuana ' cıgım , geçmiş olsun çok ve güç versin Allah , duamız ve iyi dileklerimizle yanında olduğumuzu hisset , olur mu . Sevgiler ...
20 Ocak 2012, 23.10
Allah şifa versin. Öyle güzel anlatmışsınız ki rahatsızlığınızın hayatınıza etkisini etkilenmemek elde değil. Ama önemli olan bunu kaldırabilmek sanırım. Allah dediğiniz gibi kaldıramayacağımız yük vermesin.
20 Ocak 2012, 23.55
Başlıkta da yazdıgım gibi  "A"cılar , "A"nlatılmaz , "A"ğlatır  
Yalnız suda var "ÖLDÜRMEYEN ACI GÜÇLENDİRİR.
21 Ocak 2012, 00.36
Öncelikle çok teşekkür ederim..Yorumlarınız beni gerçekten duygulandırdı... İnsanın kendini yalnız hissetmemesi.. En önemlisi , hiç tanımadığı insanların varlığını yanında hissetmesi ..Bu, benim ilk ve sanırım son blog yazım oldu.. Ama her zamanki gibi okumaya devam edeceğim :)

Kumruum ; tşk ederim.. Ne güzel Allah eksikliklerini hiç göstermesin, hissettirmesin inşallah ..

Ataya ; iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok tşk ederim.. Yazınız gerçekten o kadar samimi ve içten ki..Ne söyleyeceğimi bilemedim ..Bu dünyada hiçbir şeyin sebepsiz ve karşılıksız olmadığını ve bunun da mükafatını inşallah göreceğimizi düşünüyorum..Aslında bunun , beni özel ve farklı  kıldığına da inanmıyor değilim :))  Bu arada sizin yazılarınızı da takip ediyorum o kadar akıcı ki zevkle okumaya devam edeceğim..Tekrardan teşekkürler , sevgilerr ...

TuRK_38 ; AMİN diyorum ve size de çok teşekkür ediyorum ...
21 Ocak 2012, 01.25
Ailevi Akdeniz Anemisi deyince anlamadım neymiş bakayım derken FMF olduğunu gördüm okumaya gerek kalmadı,bir arakdaşımda var bu rahatsızlıktan sanki onu okuyormuş gibi hissettim biran ama onunkisi  geç teşhis edildi :(( başka bir romatizmal  rahatsızlık zannedilip yanlış tedaviler uygulanmış uzunca süre vs. şuanda 35 yasında cocuklarıda var düzenli kontrolle gayet normal bir yaşantı sürüyor ;)
Çok çok geçmiş olsun teşhis en önemlisi, pozitif enerjinizle herşeyin üstesinden gelirsiniz eminim.
İnsan başına gelmeden anlayamıyor ,adını dahi duymadığı rahatsızlıkları doktormuşcasına öğrenmek zorunda kalabiliyor bu anlamda çok iyi anlıyorum sizi.Benim kızımdada böbrek reflüsü (vur ) var başıma gelmeden adını dahi duymamıştım epey sıkıntılı günler geçirmiştik ama artık oldukça sağlıklı şükürler olsun :)
21 Ocak 2012, 01.25
Öldürmeyen acı güçlendirir demicem ama süründürür de demicem.
Bu dünyada herşey karşılıklı mıdır değil midir konusuna da girmicem ama yaşadıklarınızın size birşeyler katacağı sizi diğerlerinden farklı kılacağı doğru.

Bu son blogumdu diye çok erken karar vermişsiniz bence bir daha düşünün :)


Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın