gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

- Şu an üstünde ne var ?

23 Ocak 2012, 22.19
A- A+
 Yeni  açılan turnuva salonlarını  mesken tuttum.Özelim de açık artık.Ortak payda da buluşabildiğim herkesle sohbetler ediyor,  güncel konuların dışında geyik  bile yapıyorum.Çok  değiştim  çokkkkk:))
    Yine   bu  şekilde özelden sohbet edip,  geyik yaptığım;  yeni tanıştığım bir üye de  var. Uzun  sohbetler neticesinde öğrendim ki bloga  oldukca uzak kendisi.Bu da benim şansım oldu.Zaten  artık blogda  yine etkin olacağım .Ve kimsenin  buna  müdahale  etmesine izin vermeyeceğim. hatta bol bol da  yazacağım özgürce, baskılara  ve dipnotlara meydan okurcasına :))...

   Yeni tanıştığım  bu üye ile yukarda bahsettiğim uzun sohbetler neticesinde ilginç tesadüfler çıktı ortaya . ''Neredesin ? '' ile başlayan  sohbetin son durağı 
benim  oturduğum sitenin yan blogunda bitti.Oldukça şaşırmama rağmen renk vermeyip, komşu olduğumuzu söylemedim.Önceliğim elbette ki;  çok iyi  tanımam gerektiğiydi. Ben onun  nerede oturduğunu biliyordum ama o,  benim onun  yan bloğunda oturduğumu bilmiyordu.Oyun esnasında  sigara molası vereceğini söylediğinde, balkona çıkıp onu görmem artık rutin bir hal  almıştı.Hatta  geceleri balkona çıkıp o balkondayken  sigaramı sağa sola sallayıp ,sigaramın ateşi ile dikkatini  çekmeye çalıştığım anlar bile oldu.:) Dikkatini  çekmeyi becerebilsem;  netten de  beymen kimliğimle ona yazıp,  akıl verip,  balkondaki hayranıyla arasını  yapma şeytanlığı düşünüyordum.Sonuçta her yol bana çıkacaktı :))
   Sigara içmeye balkona çıkan güzelin, netteki  sohbet ettiğim kişi  olduğuna    dair  endişem  yoktu ama , yine de bir  ikinci ihtimal riski de vardı.   Ya!  o  değilse.  Oysa  gözlemlerim  birebir uyuşuyordu.Ne zaman nette iken sigara içip geliyorum  dese,  yan blogdaki güzel balkona çıkıyordu.  Ee zaten kaçıncı katta oturduğuna kadar  netten de yazışmıştık.Kısmen de olsa  emindim, 0'ydu. Yüzde yüz emin olmadan birşey söylemekte istemiyordum, sabretmem  ve tanımam gerekiyordu.Ve de  emin olmam.

      Kimse  sabrımı test etmesin. Bu konuda küçük bir  hikaye, daha doğrusu yaşanmışlığımla  sabır  testini,  nazarınızda geçip;  paylaşımıma  öyle devam etmek istiyorum.:))
  Hayatımın her döneminde,  birilerine  özel olarak açılmanın zorluğunu birçoğunuz  gibi bende yaşamışşımdır.Kimbilir belki de kızkardeşim olmadığı için,  bu zorluk benim kaderim olarak  yapıştı kaldı.
     5-6 yıl  önce  gittiğim  yaz tatilinde  yazlıkçı  komşularım vardı.Bir komşumun oldukça çekici kızlarının varlığı,  kısa tatilimde o  aileyle kaynaşmama engel olmuştu:) Bir yolunu bulup  mutlaka açılmalıydım o güzele .Sık sık göz göze geliyor olsakta   gözlerimizi kaçırmakla sonlanıyordu o saniyelere sığan yıllar .Kararımı vermiştim, açılacaktım. Ama nasıl?  Gece  boyu düşündüm  ve  bir kağıda telefon  numaramı yazıp, müstakil yazlıklarının bahçesinde sürekli  oturduğu yere ,  numaramı  bir kağıt parcasına yazdıktan sonra  bırakacaktım.  Sabahı bekleyemedim, yazdım numaramı  bir kağıda  ve  girdim gecenin karanlığında bahçelerine.  Ama bir türlü nereye koyacağıma karar veremiyordum.  '' Ya ailesi bulursa kağıdı  '' diye endişeleniyordum. Bir kaç denemeden sonra, tedirgin, telaşlı ve heyecanım  yüzünden;  kararlılığımdan da  geri adım atmak istemediğim için, kağıdı bahçelerindeki çiçek saksılarından birinin içine muska  gibi  gömüp telaşla kaçtım. Sonuç mu?   aylarca  telefon bekledim. Ve asla   aramadı.Ama yine de  sabırla bekledim aylarca ..   tatil dönüşü ve sonraki yıllarda bile :)) Muhtemelen  telefon  numaram hala o saksıda  saklı:)

    Asıl konuya  gelince;

      Gamyun  güzeli  sık sık balkona sigara içmeye çıkıyordu.  Kararımı vermiştim, açıklayacaktım komşu olduğumuzu.Açıklamalıydım çünkü kalbim artık ona doğru atmaya başlamıştı ve  yıllarca  bekleme  saflığında  bulunmak istemiyordum saksı misali. Geçen gün hoş  sohbetimiz  dakikalarca  sürmüş,  ''bip'' li fıkralarla da iyice  kaynaşmıştık.Bir süre sonra sigara içeceğini söyleyip  balkona çıkınca, bende  fırladım balkona.Beyaz kıyafetiyle çıktı balkona.Adete bulunduğu  balkonu aydınlatıyordu üzerindeki  beyaz  kıyafetiyle.Sigarasını bitirip balkondan içeri girince; bende acele  ile   geçtim bilgisayarın  başına  ve    ''O''   olduğuna emin olmak için heyecanla  yazdım:  - Şu an üstünde ne var ..?  !!!!   

   Fıkraların içeriğinden olsa gerek,  kısık bir  ses  tonuyla  yazdığımı düşünmüş  olmalı ki;  kullandığı çok ağır  sözden sonra  gözardı etti beni.  Ben  onun için  sadece  bir  sapığım  artık!!   :)

   Benden özür  dileyeceği  paylaşımda görüşmek umuduyla..!!   :))

 Not:Bu paylaşım  yorumlara açık,   DİPNOT '  lara  kapalıdır. :))

YORUMLAR

23 Ocak 2012, 23.28
"Şu an üzerinde ne var" diyeceğinize," şuan üzerinizde beyaz bir kıyafet mi var"  diye sorsaydınız eğer, hem şaşırtır, hem engellenmez, hem sapık durumuna düşmez, hemde şuan bloğu okuyup özür dilemesini beklemezdiniz bence:))))
24 Ocak 2012, 00.15
vayy süpermiş :)) yaşanan  olay da çok değişik ama en önemlisi blogları artık bir kişi daha kazandırdın güzel bir mesaj onunda özür blogumu olur artık blogunu beklıyorum.:))))ellerinize sağlık 
24 Ocak 2012, 00.21
Yanlış anlaşılmak kadar kötü birşey yok.. Umarım yazınız o güzele ulaşmıştır. 
Ya O'da üstündekileri saysaydı o zaman,
O,senin gözünde bitecekti. Bu davranışıda güzel birde bu tarafından bak.. 
Bu yanlışı düzeltip, balkonda iyi bakışmalar diliyorum size.. :))
24 Ocak 2012, 00.26
Bana güzel komşularımız denk gelmedi:(
Karşı sitemizde ki Abbas Abi denk geldi.Artık o salona girmiyorum.




24 Ocak 2012, 00.40
BİBLİ FIKRA ANLATAN VE DİNLEYEN  KIYAFETİNİDE SÖYLEYEBİLİRDİ NASILSA UTANMASI YOKMUŞ.
24 Ocak 2012, 00.43
haha süperdi çok güldüm beymen:)))
24 Ocak 2012, 02.19
Beymen sıkmıştı zaten senin balkon sohbetin beymen oyun yapalım diyoruz yok balkona gitcem geleyimde kış günü ne işin var diyorduk balkonda anlaşıldı balkona neden çıktın ellerine sağlık nasıl zaman ayırdında yazdın onuda anlamış degilim zaten:)))smile Resmismile Resmismile Resmi
24 Ocak 2012, 02.19
Hayal dünyana hayranım, yani senin yan blogta oduğunu bilmeyen bir kişiden bunu saklaman ve kaldiki bu bloğu okumayacağından emin düşüncen bir garip.
Tamamen uydurma bir hikaye, sanırım sırf blog yazmış olmak için yazılmış bir şey. hey beymen daha yaratıcı olsan? hiç keyifli değildi üzgünüm.
24 Ocak 2012, 02.20
eee  artık bütün kızlar saksı altına bakar.. beymenden not varmı diye:)))) süper olmuş
24 Ocak 2012, 02.24

seninle aynı fikirdeyim SAMİRA..

 

24 Ocak 2012, 02.28
şuan üstünde ne var sorusuna bende muhatap olmuştum.cevabım çatı olmuştu.sonrasına gelince gerizekalı diyerek gözardı etmişti beni :))
24 Ocak 2012, 02.49
Bence de   bipli  fıkra anlatıyorsa, bipli  kıyafetini de  anlatablirdi mesela  :)))))
24 Ocak 2012, 03.58
Sahalara dönüşünüzden ve bunu da bildirirken daha üretken olacağınızdan bahsetmenizden  fazlasıyla memnun olduğumu söyleyeyim en başta.

Klasik yanlış anlaşılmış beymen ve üslubu... ve yine eğlendiriciydi. Beymen, pervasız  rezil ve utanmaz bir sapık sanıldı ama biz de okurken eğlendik. Fena mı yani?

Yalnız mevzu-bahis  hatunu acımasız blog yorumlarıyla savunmasız bırakmak biraz acımasız olmuş sanki


24 Ocak 2012, 04.08
Betmen bu ne yaaa :D öldüm gülmekden
24 Ocak 2012, 04.46
Tamamen hayal ürünü bence..
24 Ocak 2012, 09.08
D7uks ahahahahahahahaha süpersin tek kelimeyle :))))))  çöldeki bedeviden farkın yok :D
beymen, senin yerinde olsam yapışırdım hatuna bırakmazdım peşini :) tesadüflere inanmam,kaderciyimdir.vardır bi hikmet :)
24 Ocak 2012, 10.00
Beymennn Allah iyiliğini versin:)))) Allahım benim komşularım neden bu kadar renkli değil.1930 lu yıllardan gelme sevimli ama ısrarlı bir sürü  yaşlı hanım komşum var hatta oturduğum mahalle tamamen yaşlılardan ibaret şansıma bak yaaaa.Yaşadığın bu deneyimden iyi bir romantik komedi senaryosu çıkar:)) İzninle hikayeni çalacağım.Tamam tamam kazancı paylaşırız bağırma:))
24 Ocak 2012, 10.13
bence git kapısını çal ve gerçekleri anlat tabi bunada cesaret lazım ama kaybedeğin bişey yok sanırım zaten olay onun gözünde bitmiş durumda sende kesin bi sonuca varır ona göre yol haritanı çizersin arkadaşım.kolay gelsin.
24 Ocak 2012, 10.26

Efsane geri dönmüş,  hemde özgür olarak:D

Gamyun fıstıkları koruyun kendinizi biraderimden:PP

24 Ocak 2012, 11.03
beymen eline sağlık yazın çok hoş ama yorumlar dahada hoşluk katmış  :) D7UKS  ODA SENIN TALİHSİZLİĞİN ...VE SAMİRA SANA KESNLİKLE KATILIORUM :)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın