gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

SANAL DİLENCİLİK

24 Ocak 2012, 20.46
A- A+

Bakalım daha  neler  görcez:))

Turnuva  masasındayım.oyun  oynuyorum.bir  izleyici kapıya tık  tık  vurdu  ve  içeri girdi.

izleyici:  s.a                                                                                                                              

oyuncular:   a.s

izleyici: arkadaşlar  kimin  fıstığı var?

ben:napcan,neden, sordun?

izleyici:  ALLAH  rizası için bana  bir hak  alırmısınız?

ben: masadan at  yasısına  tıkladım kapı dışarı:))

o  ne! özelimde birisi  var.  selamun Aleyküm abi...a.s abi bişi sorabilirmiyim?  buyur sor

abi fıstığım  bitti bana bir hak alırmısın? söz kazanırsam öderim.

ben: ya kazanamazsan?

O: abi hakkını   helal edersin..noldu özeline  yazamıyorum neden acaba?   himmmm     gözardı  etmişim  ondan::))

bir başkası...slm....a.s     fıstığım  bittide  bir hak alırmısın? 

ben:  nasıl ödeyecen?      

O:   kardeş  yarın öderim...

ben: o zaman  sende   yarın oyanrsın   olmazmı..bu bir bayandı..

O: alcan demi?....  yok almıcam:))

bir gün  sonra..yine  özel açıldı.meraba  oyun  oynucamda bir  hak alırmısn...

ben:?????  yahu dün istemiştin  yinemi  sen...aynı  bayandı ..nolur  bir hak al  bana...tanışıyormuyuz?   hayır...isimin  ne?   filanca....az bekle  borç  listeme  bir bakayım  sana  borcum varmı...malesef  borcum    yokmuş  sana       smile Resmi  onun  yapmış olduğu  üzüntü   ifadesi..

yine bir   başkası.s.a  abi.... a.s    abi bişi sorcam...   buyur  sor...  herhalde   önemli bişi  sorcak..fıstık   kalmadı..eee  bir  hak  alsana...rica bile  yok sadece alsana ..emir verir  gibi...bu  konuşma   tavrına kızdım. borcummu var dedim.yok dedi..nedense   bu   kişiyle   biraz  konuşmak  istedim.   ne zaman ödeyecen  dedim..kazanırsam   öderim dedi :)))  

 sadece   bir   hak mı istiyorsun? evet dedi..bak  dedim bana  bir   hak vermek  yakışmaz..abi   lütfen yaaaa ver    nolur..anlatamadım galiba... o  kadar az  hak   vermek  bana yakışmaz  dedim  sana...o  zaman gönlünden ne koparsa ver  abi...ama gönlüm  yokki   koparıp  vereyim...bak  dinle dedim az vermek bana  yakışmaz..  çok  versem  o  da  sana yakışmaz :))  yav  noluyor    yine  gözardı  ettim:)))

bitmiyor   valla  sürüsüne bereket :))  son bir  tane daha anlatayım...

hakkı bitmiş   kişi:: s.a......ben: a.s...hakkı  bitmiş kişi:990 fıstığım kalmış hak alamıyorum..bir   hak  alırmısın? yahu 10  fıstık lazim  sana nasıl  10  fıstık verebilirim ki sana.....hakkı  bitmiş  kişi: :bir  hak alsan olur.....yukarıda yazdıklarımın aynısını da  onada  yazdım..bana verdiği  cevap  şu oldu..sen   çok  biliyorsun..istemem  kalsın seni  insan zannettim  istedim.  ama sen  insan değilmişsin.. o  dilenen  kişi  birden   değişti hakarette etmeye  başladı...hay allahım  yaaaa   ne diyeceğimii  artık   bilemiyorum..

durun,durun ben cebrene bişi sorayım..girdim cebrenin  özeline  ve  yazdım...cebren  opum dilencileri (dilenci dicem başka bişi  aklıma  gelmiyor)  şikayet  etmeyi kabul ediyormusunuz?   cevap olumlu bir cevaptı ..evet

yazdıkca aklıma gelen  başka olaylarda var.son bir  daha  yazayım müsadenizle:))

pişti  turnuva salonundayım..galiba  4.cü turdaydım.bir arkadaşın  özeline girip  masa 5 buyur oynayalım  dedim..birazdan   cevap  geldi.kanka   bırak masayı  sandalyeyi de  gel senle  3 kağıtcılık  yapalım  demezmi:)))yahu ben zaten  bu  hile  işleri olmasın   diye yöneticilere birçok  öneriler getirdim bunun için   kafa yordum.. bana 3 kağıtcılık yapalım diyorsun:)))   hatta bu yazdığınıda gmsnn  opuma  gönderdim.gmsnn  opumda  aynı salondaydı...heeayrıca  bana kanka dedi:))

uzatmayayım  hilecilik,şike  bunlardan nasıl   kurtuluruz bunun için  çare  ararken  şimdide SANAL  DİLENCİLERLE   başımız belada :)))

eylemini gerçekleştiremediğim  dip  not: banada  merak  sardı  bir  kerede ben dileneyim bakalım bana nasıl  cevap  verirler.acaba  benim  gibi haince  cevaplarmı  verirler diye düşündüm  ama  yapamadım   utandım,kızardım ve  yazamadım:))

                                                    ASI_KES27     hayal  gemisinin kaptanı:)

YORUMLAR

24 Ocak 2012, 23.22

Turnuvada zirveye yaklaştıkça artıyor o dediklerin.Hatta oyuncunun masadan çıkıp tekrar girmesi ve oyuna başlamaması da var.Atamıyorsunda turnuva oyuncusu olduğu için.

Bana yapılanı bende yapayım dedim hak eden birine.Kulakları çınlasın oynamadı bende robin hood luk yapayım dedim.Gmsnn opumuz hatırlar belki,bizzat kendileri attı beni :)

Tabi ıslak meşe odununu gösterince gmsnn olayı tatlıya bağladı :)

 

24 Ocak 2012, 23.22
Gerçekten böyle durumlar söz konusu mu okuduklarıma inanamıyorum ciddensmile Resmi
24 Ocak 2012, 23.28
Ne ilginçtir ki hepsi sana denk gelmiş öyle mi? hayret bişi doğrusu!
24 Ocak 2012, 23.28
Komik ama üzücü turnuvaya katılmak için fıstıkla hak almak ayrı bi dert tekrar tekrar katılmak isteyen üyeler ayrı bi dert eğlenceden çok olay kumara benzemiş .
24 Ocak 2012, 23.32
yani blog yazmak olsunda ne yazarsak yazalım   mealli  bi blog olmus kusura bakmayın. hepsi size denk geldi fıstık istyenler bi kere olduysa buraya konu   ettiniz dilenci diy bravo  size n e diyim :)
24 Ocak 2012, 23.35
Yazınız çok yerinde olmuş..Hemen hemen her gün karşılaşılan bir durum..Elinize sağlık..

:)) bana da rastgeldi..kapı çalınır..
Selam bbana bir hak alabilir misiniz ? bugün doğumgünüm dee :))

Hele ; rengi , süsü bitenleri hiç sayamayacağım bile :))
24 Ocak 2012, 23.49
bu pişkinlik mi desem yüzsüzlük mü desem, karşındakine seni kaz gibi goruyorum mu demek ne demek bilemedim şimdi
24 Ocak 2012, 23.55

Bunlar gercek Naturelly .. ayni seyleri bende hemen  hemen her gün yasiyorum ve saskinliktan ölece kalakaliyorum ..

Cünki bir insan en yakin en samimi gördügü kisiden bile böle bisey istemekten cekinir:)

Daha neler görücez. 

25 Ocak 2012, 00.05
Valla güzeldi yalnız hangi salonlardasın bende bulayım seni abii bana da bir hak verirsin belkii))
25 Ocak 2012, 00.18
inanmayan arkadaşlar var ama maalesef gerçek :))) 
gamyun turnuvasında şükür hiç denk gelmedim ama özel salon turnuvalarında ne zaman kazansam mutlaka çıkıyor bir tane ASİ nin de dediği gibi önce kibarca istiyor sonra hakarete kadar götürüyor :)) acaba alnımda aptalmı yazıyor diye şüpheleniyorum bile bazen :)) öylesine günahımı vermem bırak fındığı fıstığı ...... 
25 Ocak 2012, 00.27
Vay canına turnuva olayı insanlarda tam anlamıyla bağımlılık yapmış  tıpkı kumar bağımlılığı gibi.Bir ay önceki ben olsaydım ısrarla isteyenlere alır sonra ortada züğürt züğürt dolaşırdım.Hayır almıyorum diyebilmek de bir meziyet.Yanlız bu bağımlılık hiç iyi olmamış üzüldüm açıkçası.
25 Ocak 2012, 00.42

((: ellerinize  sağlık güzel kaleme almışsınız.  Bana da geldi o teklif. Sanki turda oynamazsa olmayacak bir sürü oyun ve salon var. Hatta özel salonlarda hak olmadan da yarışabilir. Hemde çok uzun süredir yazmayan selam dahi vermeyenler, hayatımda ilk defa gördüğüm kişiler vs.. hak istedi

-bende  eksi hesaptayım olsa kendim oynucam dedim((:

 

25 Ocak 2012, 01.26
Bu hak olayını hiç bilmiyorum . Acaba gamyun borsa sımı nedir=)))9
25 Ocak 2012, 01.26
ASI_KES27 Anlatım tarzın ve basına Gelenler Gülünmeyecek gibi değil :) Bu Bizlerede oluyor Elbet  Güzel Bir Gözlem teşekkürler..
25 Ocak 2012, 01.36
Bu durumu asikes arkadaş kadar kendim de yaşadım, abartılı bulmadım bu yüzden. Bu durum bazı insanlarda alışkanlık haline geldiği için göndermemeyi öğrendim. Hatta bir seferinde - gönderemem iyi günler dediğim birinden şöyle  bir cevap geldi - o kadar kazandın be! (çok şükür dilenciliğe düşmedim ama kazandığımın 2 katı kaybettiğimi bilmeyen arkadaşa cevapsız kaldım) fakat bu durumdan haliyle hoşnut kalmayan arkadaş - inşallah kaybedersin diyerek bütün oyun dikkatimi haliyle dağıttı... Diğer oyuncuların hayret yorumları arasında çıktı masadan... Başka bir günde ödül almaya hak kazandığım bir seviyede  devam etmek üzere oyuna oturduğum esnada buldu bu arkadaşlardan biri... Ve yazdığı yazı : 4. turun sadakası olarak 1 hak be abi... YORUMSUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25 Ocak 2012, 02.09
bu aynı neye benzıyo bılıyomusunuz ....tombala oynayan varmı bılmıyorum reelde..tombalaya gel dıyıpte  aynı anda garsonu yazıcısı ve masadakılerın bol sans su kartıda yazdırırmızına:):)
25 Ocak 2012, 02.13
   anlatılan dilencilerden ziyade metodları dikkatimi çekti.yazıda örneklendirilen kişilerin istisnasız hepsi söze tanrı selamı ile (s.a , selamun aleyküm.)ile başlamış.Allah rızası için istemiş ve "ödeyemezsem helal et .." demiş.yani hep kutsallar üzerinden sorti yapmış...
yazıyı okuyunca  2 şeyi merak ettim..  1-) kutsala atıfta bulunmak dilenişin olmaz sa olmazı mıdır? 2-) ya da sayın (b)logger'ın satır arasında 'algı manipülasyonu' yapmak gibi bir niyetimi vardır?...
25 Ocak 2012, 02.34
ne tesadüftür ki hepside sana denk gelmiş ne ilginç (!)
25 Ocak 2012, 03.42
GANYUM özel salon açalı ne hallere düştük, ağlanacak hallerimize gülüyoruz (((
25 Ocak 2012, 03.58
Millet arsız olmuş söylenecek çok söz yok malesef ....
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın