gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

"Kamyoncu" dedikleri..

28 Ocak 2012, 02.50
A- A+
Nereden esti bilmiyorum, ama bu benim ilk bloğum ve gamyun blog da alışıla gelmişin dışına çıkacağım,
"Kamyoncu" denildiğinde kaba kişilikli, tehlikeli araç süren, aracının boş bulduğu her yerine gece karanlığında parlayan fosforlu manidar sözler yazan, ucuz yemek yiyebilmek için tenhada kalan lokantaları tercih eden, bozulan aracını da tamir etmeyi bilen kişiler akla gelir hep.
Ailesinden uzakta, geçim kavgası yüzünden gece gündüz direksiyon sallayan, genelde yorgun görünümlü kişilerdir onlar..
Toplumumuzda pek hatırı sayılır bir mesleğin figüranı olarak kabul edilmeseler de, Pazardan Organik diye alınan sebzeyi de elektro shoptan alınan en kaliteli cihazı da, giymekten keyif alınan elbiseyi de o ulaştırmıştır satıldığı yere..
Giriş ve gelişme burada.. Sonuç ise sevgili blog okurlarının vicdanlarında Aslında haksızlık edilmiyor mu ? Kamyoncu abilere :)
Not: Kamyoncu falan da değilim.





YORUMLAR

28 Ocak 2012, 15.00
Sadece ekmeğinde olan ve işini düzgün yapan kamyoncu abilere selam olsun...
28 Ocak 2012, 17.37
Direksiyon başında uyumadıklarında fazla antipatik sayılmazlar aslında
29 Ocak 2012, 01.12
 Ben kamyon şoförlerinin , o başkalarının kalıba soktuğu gibi tek tip insan olduklarına inanmıyorum bir kere. Hatta , eğer yazı dikkatimi çok çekmişse sollamaya çalışıp tam yanındayken çaktırmadan yüzü görmeye çalışırım . Yollardaki lokantalarına gelince , bence nerede en iyi yemek yenilir , sadece onlar biliyordur , girip yenebilir gibi geliyor. Küçükken ben , babam coğrafyayı iyi tanı diye arabayla götürürdü beni tatile güneye . Hala çok net hatırlıyorum yollar kötüydü . Ne zaman bir kamyonun arkasında takılıp kalmışsa arabanız , '' solla tamam yol musait '' işareti yapardı kamyoncular :))) Babam da teşekkürünü dıt dıt yapıp söylerdi ona . O da anında dat dat tabii . Ayy ay , güzel günlerdi , güzel anlardı onlar . Hem bence usta sürücü denince , başa koyarım onları . Yoruma uzun yazmak olmaz , kamyoncularıma laf söyletmem diye bitireyim .Çok güzel bir konuydu Şekilce teşekkurler ...
29 Ocak 2012, 22.53
Sevgili "Ataya" yorumun için teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim.
Saygılarımla.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın