gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

GARİP ÖLÜM

28 Ocak 2012, 13.14
A- A+
Son bi kaç gün içimde bi sıkıntı dün bu sıkıntı biraz daha arttığını hissettim özeliklede akşama doğru...Arkadaşlar geliyo gidiyo  muhabbet ediyoruz ama  ama ben fazla bi tepki vermedigimden onlarda fark etmişlerki hastamısın neyin var  gibi sözler kullandıkça benim içimdeki sıkıntı dahada büyüyor.

Artık bir an önce evime gitmek istiyoruum:(

Oh ni hayet artık evime doğru gidiyorum kazasız belasız bi şey olmadı içimdeki sıkıntıda bazen öylesine olur diye düşündüm.
Yolda giderken içimdeki sıkıntının evimde olabilecegini nerden bilebilirdimki..

Neyseki evime gelmiştim ancak kapıyı açtığımda içimdeki sıkıntı sanki beni bogacak dereceye gelir gibi oldu hemen üzerimdekileri çıkartmadan odaye girdim ev hanesi oturuyo +misafir o saate  kaldıklarına göre yatılı olduklarını düşündüm dayım yengen ama ufak bıcırıkları yok.

Hoş beşden sonra televizyona bakıyorum anlamsız bi şey açmışlar ne televizyona baktıkları var nede muhabbet ettikleri...Ben bi şey soruyorum kısa mıy mıy cümleler kullanıp geçiştirmece gibi
olduğunu anladım her cümlenin sonuna ''ölümlü dünya''yapıcak bi şey yok gibi konuşmalar benim içimdeki sıkıntıyı biraz daha arttırdı:((

Ben kalktım annemle yengemin sözleri birbirine çatpıştı o heyecanla olsa gerek nereyee nereyee  dedim öbür ödaya geçiyorum ben, otur  burda gibi cümleler  çay içicez yok tamam şehir dışına çıkmıyorum şurdaki odadayım çay olduğunda ufak bi ıslık yada kısık bi ses tonuylada duyabilirim dedim ve geçtim öbür odaya:((

Evet artık gelmiştim akvaryumumun olduğu odaya pirenalarım çok nadir görünün evdede kimseye yapmadıkları bi şeyi beni gördüklerinde yaparlardı hemen hepsi toplanırlar ben kafamı ne terafa götürürsem onlarda o tarafa gelirlerdi.((ama  yok   hiç birisi gelmedi beni gördüklerinde...

Arkadan kısık bi ses başın sağolsun.....:((((

 Ve ve GARİP yoktu aralarında ben onları 3 aylıkken aldım GARİP te daha ben almadan önce saldırıya uğramış ve sırtının az bi kısmı yoktu ve o hiç gelmezdi yanıma  bende adını GARİP koydum utanıyo herhalde insan içine çıkamıyo diye..

Ama yemişler garibi yemişler:(( (Ben onları el balık gül balık besledim bu hafta içide doğum günlerini kutlucaktık 4.yaş günlerini ama ama GARİBİ yediler:((

Onlara çok kızdım ceza verdim akvaryumu ikiye ayırdım ortasına bi cam koydum yarısı bu tarafta yarısı o tarafta kaldılar...

Şimdi evde mini belgesel yaptığm zamanlarda onlar yemlerini  yerken çektiğim video görüntülerini izliyorum GARİP:((((.....

YORUMLAR

28 Ocak 2012, 15.06
Seni ve piranalarını biri durdursun:)
28 Ocak 2012, 20.53
güler misin , ağlar mısın ....
28 Ocak 2012, 21.39

başın saolsun...

 

28 Ocak 2012, 22.30
acaba yaşın kaç hocam ??????
28 Ocak 2012, 22.58
bende kedim öldüğünde çok üzülmüştüm ve birdaha aynı üzüntüyü yaşamamak için artık kedi beslemiyorum
29 Ocak 2012, 00.17
Hey Allahım başkasının üzüntüsüne güldüm bu yorumu da güldüğüm için yapıyorum suçluluk hissettim nedense.Başınız sağ olsun:)))

29 Ocak 2012, 00.37
aynen güler misin ağlar mısın :))
29 Ocak 2012, 01.11
Blog yazmiyacam dediysem, yorum yazmayacagim anlamina gelmez herhalde:)
Blogun basinda, ortasinda "acaba ne oldu" diye kara kara dusunurken, muzipligi de sonda ogrendik, ha bu arada basin sagolsun:)
O degilde...
Sen "icimde bir sIkIntI var" demissin ya, tam uzerinde denk geldi...Yaklasik 3 saattir icimde felaket bir sIkIntI var, Allah kotu seylerden uzak tutsun bizi..
Ellerine saglik.
29 Ocak 2012, 01.14
Yem koymadınız tabii , birbirlerini yedirttiniz onlara ! Suçlamayalım sizi diye de , ceza verdim diyorsunuz bir de diğerlerine ! O ara cam kalkacak veeee onlar birbirine kavuşacak , yem konusunda cimri davranılmayacak . hiç bir şey yoksa bir kaç kuruyemiş :))))) Neymiş :)
29 Ocak 2012, 03.09
2 saattir okuduğum şey bunu yaa
29 Ocak 2012, 04.07

Kardeşim.. blog yazın çok güzel..Başın sağolsun demiycem o bir hayvan :) aklını başına topla! kendine gel! toparlan! ben bu değilim! de :) benimde içimde bir sıkıntı vardı 7 harfli bi talcid aldım 2 meyve yedim azda insanlardan uzak durunca sıkıntı falan kalmadı :):):):):


 

29 Ocak 2012, 05.32

BAŞIN SAĞOLSUN DAA YORUMLAR SÜPERRRRRRR

 

29 Ocak 2012, 11.31
kolay değil başınız sağ olsun pek bi üzülüverdim çünkü balık eceliyle ölmemiş gaddar ca haince yem olmuş
29 Ocak 2012, 11.33
yaşam öylesine büyük üzüntülerle dolu ki sen yaşamamışsın gerçekten ve hiç yaşama....
29 Ocak 2012, 12.36
okurken çok duygulandım bugün yenikapıdan balık almaya gidecekdim akşam yemeğine artık iştahmı kaldı 3 gün balık yiyemem herhalde....D_get_kumda_oyna...:))
29 Ocak 2012, 12.37
HAYIRDA  BENIM İÇİME SIKINTI GİRDİ SON PRAGRAFA GELENE KADAR ÇÜNKÜ BENDE DE OLUYO AYNI SORUNLAR ÇÜNKÜ AMELİYAT MASASINDA KALDIM 12 SAAT CANSIZ
29 Ocak 2012, 12.57
SONUCDA BİR CANLİ NE OLURSA OLSUN O CANLIYI YAŞATMAK İÇİN EMEK VERMİŞİNİZ
SONUCDA NE OLDUGU ÖNEMLİ DEİL
SADECE CANLI OLMASI ÖNEMLİ
ÜZLDÜMM BAŞINIZ SAOLSUN:((
29 Ocak 2012, 15.46
bende başlıktan bişi sanmıştım)))))))))))))
29 Ocak 2012, 15.46
yavv bende bekliyorum basında öyle bi yazmıs kı acaba kımı nesı öldü diye :D sonunda koptum ama yınede basın saolsun arkadas..
29 Ocak 2012, 21.25

Yorumlardan bazıları üzücü. Sizle turnuvada aynı masada oynarken blogunuz hakkında ne kadar üzüldüğünüzü anlatmıştınız bana. 

İŞte! Yazdıklarının bazıları tarafından anlaşılmaması ve duygularınızın alaya alınması. Gamyun blogtaki en büyük sıkıntı budur. O sebeple yorumlara fazla üzülme. Kaybına üzüldüm. 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın