gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

BİTMEYEN ERKEK GEYİKLERİ !!

15 Şubat 2012, 12.14
A- A+

 Birden fazla erkek bir araya geldiğinde ne konuşur ?

 

 Hele de içki masasında !

 

 

 

En kısa zamanda şu Kızılmeydanı , Kremlin’i ziyaret edelim arkadaş herkes gitti biz cahil kaldık ! Ufkumuzu genişletelim.

KÜLTÜR!  turu yapalım. Hatta Ankara’nın bir faydasını görmedik “Ukrayna başkent olsun ! “ kampanyası düzenleyelim. Hollanda’da  Amstardam’ a gitmek şart hacı...  bla bla bla…

 

Ya tamam anladık, ablaların her biri Victoria Secret mankeni gibi ama bir cinsiyet bıkıp- usanmadan bu muhabbeti yapabilir mi Allahaşkınıza ??

 

Tamam, bizler de sütten çıkmış ak kaşık olmadığımız muhakkak. Ama biz; İtalya’nın yanık teninden, biscolata reklamındaki adada boş-beleş yaşama istediğimizde, Kuzey Güney dizisindeki pusulasını şaşıran Kıvo'nun baklavalarından uluorta bahsediyor muyuz ??

 

Bıktık yahu erkeklerin ;

 

1-     maç muhabbetinden

2-     askerlik anılarından

3-     tarih ve kültür merakından !

 

var mı unuttuğum  ??

 

 

YORUMLAR

15 Şubat 2012, 22.46

İçkiden de içenden de haz almam, hiç içmedim. Bu sebeple içki masası muhabbetinden girmeyeyim:) 

Ama benim muhabbetten anladığım sizin yazdıklarıız değil. Biz genelde memelketi kurtarıyoruzsmile Resmi


15 Şubat 2012, 22.51
En önemlisi siyaseti unutmuşsunuz.:) Askerlik anıları bitmez, o bi gerçek.Velakin bunlarda bıkılan şeyler,Tarih ve kültür merakı her insanda olması gerek,tabi çok duyulduğu için  fazla klişe artık herşey.Ne diyelim alışıldığın dışına nasıl çıkılır, kapısı penceresi yokki laf laf açar hesabı :)))
15 Şubat 2012, 23.22

war  kac kadınla  beraber oldukları  ama hangılerıne  tam anlamıyla  sahip oldukları acaba 

  bos muhabbetleri  bitmiyor böbürlenmekle  :)

15 Şubat 2012, 23.28
yargısız infaz etmişin ya
15 Şubat 2012, 23.37
unuttuğun var "otomobiller"

bahsetmiyoruz tabi, ben biskolata bile almıyorum efkar basıyor falan dermişim

Bu arada sscb ni dağılması en çok bizimkilerin işine geldi. Onlar da haklı ama  ben rus hatununu çehov dan dostoyevkiden tolstoy dan  vs  den tanırım,tanıdığım kadarıyla da haklıdır erkekler  dicem ama keramet hatunlarda mı yazarlarda mı bilemedim şimdi.

Yazar," tarih ve kültür" derken simgesel üslubunu konuşturmuş  resmen. Hayal gücümüzle şekillendirebileceğimiz bu seçenek çok yerinde olmuş.
15 Şubat 2012, 23.46

politikayı unutmuşsun :)

ama içki masasında kadınlardan bahsetmeden de geçilmez :)

güzel yazı olmuş kadınların 5 çayında yaptıkları kaynatmları (dedikoduları)da bi ara yazarsın umarım :)

15 Şubat 2012, 23.49

Eee , Kelebekciim , senin de dediğin gibi , onların uluorta yaptıkları bu muhabbetleri biz yapmıyoruz , niye ? :))


Biz gerçekleşmeyecek hayalleri konuşmayız . Hayalet onlar zaten , o dediklerin yani :) Bırak , HAYALetsinler ... Maç muhabbetine bir itirazım yok da , bir asker de patates soyduğundan bahsetse ya , ııh ! Bi gidicem askere zaten dedikleri doğru mu :)

15 Şubat 2012, 23.56
Ses dalgası yoluyla erkeğe uygulanan şidette hayır.


16 Şubat 2012, 00.16
Kelebekcim  beni mi izliyorsun  dizi yayındayken bu yazılır mı ya :)))

Sürekli kadınların kusurlarından bahsetmelerinden de sıkıldık,bir tek 8 mart kadınlar gününde överler gerisi boş :P
Tespitler süper :) şimdi zorlarına da gider :)

16 Şubat 2012, 00.21
konuyla ne kadar alakalı olacak bilmiyorum .. yorum sizlerin :)

 alman kadına sormuşlar kocan seni aldatırsa eşimi öldürürüm :)

fransız kadın .. intihar ederim :P

italyan kadın .. hem kocamı hem kendimi öldürürüm .. helal :)

türk kadını .. benim eşim aslaaaa aldatmaz  .1 üniversite anketine göre malasef türk erkeginin %97 si eşini aldatmış .. neden ..! demekki anlaşılmıyoz :)

elbet yaptıgımız iyi değil ama demekki kadınlarda askerlik harici bizlerle sohbet edebilme kabiliyeti edinmesi gerek .. ki en buyuk yük biz erkeklerin omuzunda ..
  herkese sevgiler
16 Şubat 2012, 01.06
turk_38 e katılıyorum içkiden de içendende nefret ederim  allah içenide ıslah etsin diyorum .ya kadınlar onlar neden bahsederler peki? mesela kosasının ailesinden yaptıklarından bide  doğumlarından bahsederler öyle değilmi:)))
16 Şubat 2012, 01.08
Beyler evimizin direğidir.Onlarsız hayat olmaz .Annenin annelik duygusu dokuz ay boyunca taşıdığı yavrusuna o zaman zarfında veriliyor. Ama erkek böyle bir deneyime sahip olmadığı halde çocuğuna çok büyük sevgi duyabiliyor . Erkeklerin bu yanına hayranım .Kızdığım yanlarına ise sinirli olmadığım zamanlarda gülüp, eğleniyorum.Bence onlar böyle güzel biz hanımlar da böyle .Onlar bizim gibi olsaydı sevmezdik ki ,onlarda bizi sevmezdi.Yorum yapıyom ama ne dediğimi bilmiyorum.Sevgililer gününde kandırıldım ,kadınlardan yana olamıycam bugün smile Resmi
16 Şubat 2012, 01.59

   -  Maç izleyemiyoruz:   Çünkü elektrik süpürgesini   çalıştırıp, sağa sola  televizyonun önünü 90  dakika süpürüyosunuz. Mecburen  maç  krtiklerini ve kaçırdığımız  görüntüler hakkında  fikir alışverişinde bulunmak zorunda kalıyoruz.

   -  Askerlik anıları hayatımızın  en güzel anıları. Çünkü  kadın yok.

   - Tarih ve  kültür konuşuyoruz: Çünkü  kadınları anlamaya çalışıyoruz.Doğum günü  tarihi  ve  Sevgililer günü kültürlerine  ulaşabilmek için :))

               

16 Şubat 2012, 03.52
Maç muhabbetti tamam:) askerlik konusuda okey, tarih ve kültür konusulmaz genelde:) En çok konusulan kadınlar ve masadakilerin alkolden ne kadar etkilendikleri etkilenecekleridir:)
X: Ahmet noLdu oLm kaymaya başladın:))
Y: Ne kaycam sen kendine bak gözlerin kızardı :))
Z: Veli'ye bakın gençler sallanıyor :)) ,<<< gibi :)
Sapıtıp etrafa zarar vermektense yada sarhos sokaklara düşüp kadınlara sarkıntılık etmektense bırakın masada vatan kurtarsınlar :) Türk Erkeği dünyanın en masum yaratıklarıdır :p :)
18 Şubat 2012, 12.36

Hangi  muhabbetimizden  hoşlanıyorsunuz  söyleyinde  bundan  sonra  o  muhabbeti  yapalım:))  sizler neden  maç  muhabbeti  yapmıyorsunuz?  çünkü  sevmiyorsunuz..eeee   demekki  sevilen  şeylerin  muhabbeti  yapılıyor.  ben  maç  muhabbetini  ve  askerlik  muhabbetini  yapmayı  çok  seviyorum  :)))


                                                                                                    ASI_KES27 Hayal  gemisinin  kaptanı:)

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın