gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

~~ HÜZÜN ~~

03 Mart 2012, 12.23
A- A+
                    HÜZÜNLENDİM YİNE BU AKŞAMM:(( İÇİM İÇİME SIĞMIYOR..NEDENDİR BİLMEM..
  HER ŞEY ÜSTÜME ÜSTÜME GELİYOR.AĞLAMAK İSTİYORUM AMA YAPAMIYORUM:) NEDEN DER GİBİ SESLER DUYDUM SANKİ:)) ÇÜNKÜ İŞYERİNDEYİM:))
                    HAYAT İNSANA NE OYUNLAR OYNUYOR.TAM BİRİNİN İÇİNDEN ÇIKTIM DERKEN BİR BAŞKASI ÇIKIYOR.AMA BEN YİNE  HAYATA MEYDAN OKUYORUM.TABİİ O DA BENLE BAŞ EDEMİYOR.ÇÜNKÜ BENDE ÇOK İNATÇI ÇIKTIM:))HANİ BAZEN AMAN BEEE YETSİN ARTIKK BIKTIMM DEDİĞİMİZ ANLAR OLUR YA SANKİ ÖLE BİR DURUM İÇERİSİNDEYİM.ANLAŞILMAK İSTİYORUM YANLIŞ ANLAŞILIYORUM.HAA BAZEN ŞÖYLE BİR SİLKELENİP AMAN BEE SENDEE BEN SENLEMİ BAŞEDEMEYECEM DEYİP HAYATA ÇOKTA TINN ÇEKEBİLİYORUM:))HAA BU ARADA BÖLE ANLARDA ÇOKTA TINN NİKİMLE GAMYUNDA OLUYORUM Kİ KENDİMİ KANDIRABİLEYİM İYİ HİSSEDEYİM DİYE:))İŞE YARIYORMU ? VALLA YARIYOR:))BÖYLE ANLARDA KENDİ KENDİME DİYORUM Kİ HEP Mİ SEN BANA ÇELME TAKACAKSIN EYYYY HAYATT !!!! SIRA BENDE DEYİP BURNUMU KALDIRIP( ARTIK HEPİNİZ BİLİYORSUNUZ Kİ:GAMYUNDA İKONLAR ARASINDA smile Resmi OLUYOR BU)ÇOKTA TINN DEYİP GÜLÜYORUM:))
              BEN POLYANACILIK OYNAMAYI MI TERCİH EDİYORUM ACABA NE DERSİNİZ??YOK BENCE ALEMİN AKILLISI OLUP DELİ OLMAYI DEĞİL,ALEMİN DELİSİ OLUP AKILLI GEÇİNMEYİ TERCİH EDİYORUM:))
              BULDUMMM :)) NEDEN BUGÜN BÖYLEYİM BİLİYORMUSUNUZ.ÇÜNKÜ SABAH ARABAMLA İŞE GELİRKEN AĞIR ROMANTİK PARÇALAR DİNLEYEREK GELMİŞTİM.ASLINDA BÖLE BİR HATAYI HİÇ YAPMAM AMA:)KAHRETSİN Kİ BUGÜNDE RADYOLARIN HAREKETLİ PARÇA ÇALMAYACAKLARI TUTTU:))
             HERKESİN KENDİNE GÖRE BİR FELSEFESİ VARDIR.BENİMKİ DE EĞER GÜNE AĞIR SLOW PRÇALAR DİNLEYEREK BAŞLARSAM O GÜNÜM HEP HÜZÜNLÜ DALGIN HAYATTAN BEZMİŞ BİR İNSAN POTRESİYLE GEÇER.AMA HAREKETLİ PARÇALARLA GÜNE BAŞLARSAM CIVIL CIVIL NEŞELİ HUZURLU MUTLU VE ATAK BİRİ OLUP ÇIKIVERİRİM:))BENİ TANIYANLAR ANLAŞILDI GÜNE NASIL BAŞLADIĞIN YİNE ELDE AVUÇTA DURMUYORSUN DERLER:))
             SİZE DE TAVSİYEM SİZ DE GÜNE HAREKETLİ PARÇALARLA BAŞLAYIN.ARADAKİ FARKI DA LÜTFEN BANA BİLDİRİN Kİ BU KONUDA TEZ HAZIRLAYABİLEYİM:))
             AZ DA OLSA SİZİ GÜNE GÜLÜMSEYEREK BAŞLATABİLDİYSEM NE MUTLU BANA:))

YORUMLAR

03 Mart 2012, 18.19

 Keşke herşey   yazdıklarınız  kadar  kolay olsa.Radyonun   frekansı    bir günümüzün içini doldurabilse. Otomatik  ayarlanmış  kaderimize inat,   bizler manuel ayar  yaparak  gamyun da  buluşuyoruz.Hepimizin buluştuğu  Gamyun  frekansı kimileri için arabesk, kimileri için  fantazi,kimileri için taverna havasında geçiyor.

 Bugün  gamyun benim için  arabesk  çalıyor.Klipte  oynayan  figüranlar ise  fantastik.

Radyonun sesi hiç kesilmesin. Hayatın müzik kadar melodik, umutların  fizik kadar derin olsun.

03 Mart 2012, 18.26
ELLERİNE YÜREGİNE SAGLIK  SAYGILARRRRRRRRRRRRRRR
03 Mart 2012, 18.48
çookk  güzelmiş bencede ağzına sağlık:))
03 Mart 2012, 19.32
CANIM BU SENDE ILK OLAN BISEY DEGIL:)) GUNE NASIL BASLARSAN O SEKILDE GUNU TAMAMLIYORUZ NEDENSE BOYLEDIR INSAN KNDINI SANIRIM OYLE SARTLANDIRDIGINDAN :)) AMA SU VARKI BU DUNYADA AKILLI OLUP DUNYANIN KAHRINI CEKECEGINE DELI OLUP DUNYA BNIM KAHRIMI CEKSIN DIYENLERDENIM BNDE :)BNIM HIC BI GUNUM ASIK SURATLI OLARAK BASLAMAZ HEP GULEREK SEVINCLI UYANIRIM AMA KARSIMIZDAKI CEVREMIZDEKI KISILER YUZUNDEN  SEN NE KADAR HAREKETLENIRSEN HAREKETLEN SENIN BI SEKILDE SURATINI ASTIRAN OLABILIYOR :))  HAYAT BOŞ EGLEN COŞ HASRETIMMM :)))
03 Mart 2012, 19.36
harıkasın canım yaaaa sen herseyı demısın zaten dıycek bısey kalmamıs bızeeee
03 Mart 2012, 19.37
Ya BALIMMMM hüzün başlığı atmışsın ama ben okurken süper keyif aldım inan :)) Bütün hüzünlü şeyler seninde yaptığın gibi sadece başlıkta kalsa ne güzel olur dimi...Eline emeğine sağlık balım.Ben biraz geç okudum ama olsun bende akşama gülümseyerek başlarım :)) Ne de olsa benim gibiler geceyi gündüzü ekinoks kıvamında yaşıyor :))

KOCAMAN ÖPÜLDÜN >> DOSTUM >> ARKADAŞIM >> BALIMMM MUCUKSSS

03 Mart 2012, 21.05
İşe giderken evet bir nevi motivasyon sağlıyor şarkılar. Ama daha araçtan iner inmez sanki saatin 8 olmasını kollayan telefonlar bazen anında morali sıfıra indirmeye yetip de artıyor. Neyse günümüz dünyasında sevdiğin bir işin var ise stresinden , yorgunluğundan kıvranmak tamamiyle yanlış. Ama özel yaşamından - ki ben bıraktım şimdilik iş kolik olarak:) - gelecek olumsuzluklara diyecek bir şeyim yok ama bir ailen varsa onun değerini bil , bir sevgilin varsa kıymetinii bil , sağlığın yerinde şükret... 
Yine de insan bazen o kadar daralıyor ki , dayanamıyor içini döküveriyor işte bir yerlere ;kimi arkadaşına , kimi yoldaşına , kimi sevdiğine ...... kimi de yazılara ..
03 Mart 2012, 21.17
helal olsun abla tez içinde sana yardım hareketli müzik hareketli yemek yemek ve araç sürmek ayrıca güne pozitif başlamak süper eline yüregine saglık smile Resmi
03 Mart 2012, 21.44
OFFFFFF OFFFFFFFFFFF YA HASRET NERDEN BAŞLAYIM BEN ŞİMDİ YA SEN KEYF ALMAK İCİN DEGİLKİ BİZİM CANIMIZI SIKMAK İCİN YAPIYON BU BLOGU BAZEN BAKIYORUM ŞÖLE Bİ  SALONDA EGLENMENE GÜLMENE EEE BURDADA BÖLE DERTLİ DERTLİ ANILARINI PAYLAŞINCA  BEN ŞİMDİ SALONDAKİ NEŞELİ KIPIR KIPIR OLAN HASRETEMİ YOKSA BİR SABAH İŞE GİDERKEN DİNLEDİGİ PARCADAN HÜZÜNLENİPDE O CAN SIKINTISIYLA YAPTIGIN BU BLOGAMI YORUM YAPACAM YAAAA:-(   HAYAT İNSANA HER TÜRLÜ OYUN OYNAR DABİ  SEN O HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLMESİNİ BİLECEN HAYAT DA SENLE BAŞ EDEMEYECEGİNE GÖRE ZATEN 1_0 ÖNDESİN BİZE TAVSİYEN HAREKETLİ MÜZİK DİNLEYİN BENDE BUGÜNLERDE MURAT İNCENİN KADER PARCASINI DİNLİYOM  NE YAPSAM ACABA PARCAYA KENDİMİ KAPTIRIPDA GİDİP KIZIN BABASINIMI KESSEM..... NOT MADEM ÖLE MÜZİKLE GÜLÜP MÜZİKLE AĞLIYOZ YAA ........
03 Mart 2012, 21.49
Etki ve tepki. Hiçbir şey nedensiz değildir.Aldığımızı veririz çoğunlukla.
03 Mart 2012, 22.05
Ablacım Bir Araya Gelmemiz Şart.. Tez Hazırlamak İçin *_*..... Çünkü; Ben Güne Uzun Hava Dinleyerek Başlarım... Mesela.... Bu Sabahta Geçti Posta Gelmedi.. Mektubunu Bekliyorum Her Sabah.. Ömre Dayan Dedim Daha Yılmadı.. Kapıları Yokluyorum Her Sabah... Nurşaniyem Derdim İnmez Yarıya.. Güneş Nerde Kaldı Gardaşşşşşşş Karlar Eriye...  Gam Kervanım Yola Düşmüş Nereye.. Bilmem Nereye.. Giderrrrrr Nereye.. Gam Yükünü Yüklüyorum Her Sabah.. Dert Yükünü Yüklüyorum Her Sabahhhhhhhhh *_*...  amaaaaaaaaa.... Günüm Yaşamım Neşeyle Huzurla Geçer.... Zira; Güne Uzun Hava Veya Kısa Havayla Başlamanın Günün Nasıl Geçeğiyle Bir Bağlantısı Olduğuna İnanmışsan Dediğin Gibi Olur.. Tamamen Psikolojik.... İşin Özü.. Hayatı Sevmek... Yaşamayı Sevmek...  Ne Demişler Ablam... Bugün; 2 Yarına Bedeldir :))))))))))))
03 Mart 2012, 22.51
parmakların dert görmesinn smile Resmi
03 Mart 2012, 23.26
İsteyipte söyleyemediğim çok şey var.
Sen dönmeden uyumam bu gece.
Düşün bi benden başka gerçeğin mi var?
Sen dönmeden uyumam bu gece.
Sen dön ben uyumam bu gece...

Ben güne hüzünle nokta koyuyorum.İçimde sıkıntı var bu gece...
04 Mart 2012, 13.36
çok değişik ve keyif duydugum bi blog yazmışsın abla birazda beni anlatmışsın ellerine emeğine sağlık herşey güzel olucak 
04 Mart 2012, 13.42
ben her durumda güne miskin başlıyorum nedense..akşam olsada yatsak felsefesi:))) benimde hayat tarzım akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense...deli ol dünya senin kahrını çeksin....öpüyorum seniiiiiiiiiiiiiii
04 Mart 2012, 13.55
selamlar ilk önce :)) ici disi bir deli dolu hasretimm nikininde anlami gibi aslinda o kadar hasretiski her seye aslinda icinin buruklugunu delilige vurdurup gune  hareketli parcalarla baslayarakk ... HÜZÜNÜ keske yok edebilsek  GÖKSELİNDE dedigi gibi gülmek iicn yaratılmıs gözlerde yaslar niye bende güne gülümseyerek baslamayı hareketli baslamayı tememnni edenlerdenim sen gibi HÜZÜÜÜÜÜNÜÜÜÜÜÜÜÜÜ  saklamayı sevenlerdenimm ama olmuyo be balimmm takoz kıtlıgımı var memlekektte..... bakmayı bilenler iicin göz öz  ayna gibi görur mutlaka derinlerde kalmiz huznuu....  :)))) he keske sarkıdakı gibi cokta tın / 22 diyebilsek her seyee sadece kendımısı kandırıyorusss .... sevgi saygı benden EMEGİNE SAGLİK CANİMM
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın