gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

RÜYA MAKİNASI

09 Mart 2012, 19.39
A- A+

Şimdi Size Uzun Zamandır Aklımda olan Ama hayata Geçiremeyeceğim Bir hayalimi anlatacağım Belki Birgün bellimi olur Gerçekleştire bilirimde Yada birileri Benden önce Hayata Geçire Bilir Şimdi Şöyle Birşey Hepimiz uykuya Yattığımızda rüyalar Görürüz Her insan Görür Ama bazıları Ben rüya Görmüyorum Diyerek Hayıflanır Aslında Hepimiz Rüya Görürüz Kimimiz hatırlar Kimimiz Hatırlamaz Ama nihayetinde Görürüz Evet icadımın konusu Rüyayla ilgili 'RÜYA KAYDEDİCİ' bir Cihazın Dünyada Satısının olmasını İsterdim Kişi Yatmadan Önce Bu Cihazı kafasına Takacak Fişide prize Elektronik fobisi Olanlar için ise Pille çalısanı Olacak Sabah kalktığınızda ise tek yapmanız gereken  kafanızdan kabloyu çıkarmak..O gece boyunca rüyanızda görmüş olduğunuz tüm detaylar artık o makine de kayıtlı olacak  İster akşam eve geldiğinizde ya da vaktiniz varsa sabah kalktığınızda bu cihazı TV’ nize bağlayarak rüyalarınızı net bir şekilde  hiçbir ayrıntıyı atlamadan izleyebileceksiniz  Bence bunun düşüncesi bile inanılmaz heyecan verici rüya görüp de  hiç hatırlamayanlar var ya İşte asıl onların bu makineye sahip olduklarını düşünemiyorum bile bu arada Bu makinanın Kişiye özel şifreside olacak Nede olsa rüyalar kişiye Özeldir Biri alıp Tv ye takıp Rüyalarınızı seyretmesini istemessiniz Herhalde :)) Bu arada Diyelim Ki üretildiği Taktirde Bu 'RÜYA KAYDEDİCİ' makinanın fiyatı ne olurdu Sizce?

YORUMLAR

10 Mart 2012, 00.45
böööğğğğhh! sırf rüya görmemek adına uyuyamayan uyumak istemeyen biri var burada...kendi halinde bir kadın olan annesini resident evil kasabalarının köhne atmosferinde köy muhtarıyla uyuşturucu işine bulaşmış olarak rüyasında gören biri var burda...burda öyle çok rüya gören biri var ki rüyaları hatırlamamamızı sağlayan bir makineyi ne pahasına olursa olsun alabilecek biri var. rüyadan rüyaya uyanıp olmadı başka rüyaya uyanan ve sabah ilk işi bunları hatırlayıp bunalan biri bu fikri duyunca ürperir ancak.ürperdim

ama farklı fikirleri severim yine de bana hitap etmese de fikir psikanaliz için çokça işe yarayabilirdi gerçekleşseydi. ama benden uzak olsun aman aman!
10 Mart 2012, 01.16
öyle bişey varmış abd de.doğrusu hiç istemezdim rüyalarımı görmeyi.şimdi tanımadığın insanları görcem o kim bu kim bide onlarla uğraşcam :)))) gerçek hayatla zor baş ediyoz yav.ne bilim ya insan şizofrene bağlar gibi geliyo bana :)))
10 Mart 2012, 01.30

okudugum en saçma blog. vakit kaybı

 

10 Mart 2012, 12.26
       Tamam herşey iyi güzel de,gece boyunca gördüklerimi mümkünse ilk önce yalnız izleyeyim,sonra etrafa rezil olmakta var,eğer böyle bir alet olursa ve bu senin dediğin gibi başkasının eline geçerse etrafımızda kimse kalmayabilir,şifresi kırılırsa yandık:)
11 Mayıs 2013, 04.08
hala çizgifilm izliyorsun bence..

07 Nisan 2019, 00.09
Nefeskesici bu güzelliğe bu icad yakışır. Ya bir de eşini bir başkasıyla birlikte olduğunu rüyasında görürse? Ozaman ne olacak? :)
06 Mayıs 2020, 17.14
N'aaptın ? Hayaline ulaşabildin mi ? 
Bence patent almalısın :)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın