gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

KAPAK..

10 Mart 2012, 00.58
A- A+

   Annemin kısa  ziyaretleri  özlemden mi?  yoksa  teftiş mi ?  bazen  kararsız kalıyorum.3. günden sonra da zaten kendimi uşak  gibi  hissediyorum.Neden adımı Sebastian  koymadınız diye   soktuğum lafları da  , şu an var olan ismimi beğenmediğimi düşünüp, hemen topu  babamın üstüne  atıyor.

   Ama  İyi ki  varsın annem..laf soksam da,   kızsam da..  olgunlukla karşılayıp, herzaman bana kendimi  sorgulama  fırsatı verdiğin için, hayatıma  sokacağım kadına  kıstas olduğun için, hiçbir zaman beni terketmediğin için..   iyiki varsın..  Gelin kaynana gibi  takışsakta iyiki varsın.

     Annemle son  ziyaretinde  aramızda gecen küçük bir   diyalog:

  Annem:   - Oğlum  ben  namaza  duracağım,  sende  ben namazımı kılana kadar  bir  çay  yapsanda   beraber balkonda içsek..

  beymen: - of anne  yaa,  valla uşak gibi davranıyorsun..  görmüyormusun bilgisayarda işim var (gamyun da oyun)

    40  saniye  sessizlik :

  beymen içses:  - çok mu sesimi  yükselttim  ne ..  neyse gönlünü alayım..

   beymen:  -  Anneeeeeee...  (ses yok)   Annneeeeeeeeeee.... ( odadan  odaya ...)

   Annem:  -  namaza başlıyordum , ne varrr ?

  beymen :   - benim içinde dua  et..

  Annem :    '' Kendisi  nerde ? ''   .. derse !!    ne  diyeyim ??   ..

YORUMLAR

10 Mart 2012, 04.02
kendisi gamyunda vicdanıyla yüzleşmeye çalışıyor dersin :))))
10 Mart 2012, 04.17
:))) çay yapiyor desinmi ? alemsiniz )))
10 Mart 2012, 04.26

gülümseten bir paylaşım :)

Ama bunu daha önce çok okumuştum.

Acaba her namaz a duran'a bu soru soruluyor ve onlar aynı kıvrak zekayla aynı cevabımı veriyor.

bakınız:

 Kendisi nerede, derse, ne diyeyim..?”

İleti senanur65 » 30 Mar 2010, 17:35

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce:

“Benim için de dua et..” deyiveriyorum

ve babamın cevabıyla sarsılıyorum:

”Kendisi nerede, derse, ne diyeyim..?”   eskisi gibi daha yaratıcı yada az duyulmuş  yazılarını bekliyoruz ...
10 Mart 2012, 04.40
ha ha ha   fistik pesinde desin:))  annenin ellerinden operim  seni yeniden  burda gormek guzel yorumlar haricinde yani:)  yine  ara verme devam et keyifli yazilarinaaa  birdaha ennenin lafini ikiletmeeee eline yapismaz caydanliksmile Resmismile Resmi..
10 Mart 2012, 08.08
 Annem :    '' Kendisi  nerde ? ''   .. derse !!    ne  diyeyim ??   .. :))))))))))))o şimdi gamyunda dersin anne:)))))))
10 Mart 2012, 09.25
Şimdi anladım neden bu kadar( pratik bir zeka ve hazır cevab'a) sahip oluşunu..  Annen'de Allah uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah.
10 Mart 2012, 10.45
        Blogunuzu keyifle okudum.   "Benim için dua eder misin?" dediğimde  ''Kendisi  nerde ?    .. derse !!    ne  diyeyim ?? "  yanıtını  hiç almadığımdan , sıklıkla  "sana ,annene babana ve çocuklarına hep dua ediyoruz" sözcüklerini duyan şanslı insanlardan biri  olduğumdan ( Allah şükür) olsa gerek ,bu yanıt beni çok güldürdü. Ben asıl işin diğer tarafına takıldım sevgili Beymen33.. Eğer bir anne oğlunun evine gidiyorsa, eksikleri saptayıp gidermek, ona destek olmak  ve yokluğunda oğlu bir kaç gün rahat edebilsin diye sağa sola bakıyordur. Bundan emin olun. Yoksa bir annenin sadece teftiş etmek gibi biri niyeti olamaz diye düşünüyorum. Ve bu bakışları lütfen bir annenin oğlu için gizli dilek ve dualarını da içeren " Onun için ne yapabilirim acaba?" sorusuna yanıt almak için sağda solda gezdirdiğini bilin...Sevgiyle.
10 Mart 2012, 11.20
ben  anneme sürekli   derim ;  benim  içinde dua et diye ,  annemin verdiği   cevap ; tembelliğime  serzenişle birlikte laf sokmaktı.  Paylaştım  sizlerle..bunu bile alıntıya bağlamaya  çalışan arkadaş,  seni çok iyi anlıyorum.:) Ama karavana...(  Blog yazmayı beceremezsem elindeki  var  olduğunu   iddia ettiğin   kasetleri sürersin piyasaya, belki  öyle  şöhret olurum ):) 
10 Mart 2012, 12.00
       ''O şimdi GAMYUN'un herhangi bir oyun salonunda'' ya da ''O şimdi ÇİNKO yapmak üzere'', ya da ''O şimdi BLOG yorumlayıp kelimlerin belini kırıyor'' ya da ''O şimdi ASKER'' :)...Bu Sebastian sendromunu zaman zaman bende yaşıyorum,eski Brezilya dizilerinde vardı di mi uşak Sebastian,hani papyonlu,beyaz gömlekli,bir de Peder Hose vardı aklıma yer etmiş,aynı dizidemiydi bunlar,köle Isaura vardı yazık ne çile çekmişti:(.......Bazı laflar vardır,ya da bir takım Atasözleri ve bunları  biz ya da etrafımızdaki kişiler kullanır zaman zaman,o kişi bu tarz birşey kullandığında ''hayırrrrr olamaz bu daha önceden şu kişi tarafından fi tarihinde yine kullanılmış biraz özgün ol lütfen'' mi demeliyiz? yoksa kullanan kişinin vurgusu mudur önemli olan...Yemeden ,içmeden açık kollayıp daha sonra övgü bekleyenler DİKKAT!!! niyetinizi çok açık belli edip deşifre oluyorsunuz...''ESKİSİ GİBİ DAHA İYİ NİYETLİ VE YÖNLENDİRİLMEDEN UZAK YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ''...Allah tüm Annelere uzun ömür versin...
10 Mart 2012, 12.33
Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce "Benim için de dua et" deyiveriyorum ve babamın cevabıyla sarsılıyorum:


''KENDİSİ NEREDE DERSE NE DİYEYİM?'' 


gerceği bu galiba 
10 Mart 2012, 14.07
Babamı kızdırıyorum bazen, içten bir şekilde "eşşoğlueşşek" diyor bana. Baba diyorum, bana alıntı küfür ve argoyla gelme, yaratıcı ol. Ardından bi de sinkaflısını söylüyor, bu olur mu diye :) Olur diyorum
10 Mart 2012, 14.35

arkadaşlar mutlaka kendimiz için dua edeceğiz ama,birbirimiz içinde dua etmemiz şart..kimin duasının geçeceği belli değil ki!sadece kendimiz için dua edilmez...

Rabbim herkesin hayırlı yönde olan isteklerini versin inşallah....

10 Mart 2012, 14.35
Annelerin ziyaretlerinin önceliği kesinlikle teftiş.
Özleme dayanabilirler ama kaygıya endişeye asla dayanamazlar 
Çocukları söz konusu olduğunda dedektiflere taş çıkaracak zekaya anında sahip oluverirler ama endişeleri yüzünden bu zekayı doğru kullanamazlar
Biri için endişelenmek ne kadar yorucu işte bu yüzden anne olmak cesaret işidir olanlara ne mutlu
10 Mart 2012, 16.08
Sizin blog yorumlarınızı seviyordum zaten.
Yazı da beni çok çok eğlendirdi, ellerinize sağlık.

Yazının başından sonuna kadar gülümsemem hatta sesli sesli kıkırdamam eksik olmadı.
Sevgili gmsnn'in yorumunu okuduğumda da patladı kahkaha.:)))
Çünkü en çok kendimizden bir şeyler bulduğumuzda etki ikiye, üçe katlanabiliyor.

-Sanalda asla yapmam ama- Gerçek hayatımda ağzımın freni yok, tıpkı gmsnn'nin babası gibi.:)
Oğllarımla benzer diyaloglar çok geçiyor bizim evde; zaman zaman özellikle üzerime geliyor kafa bulmaya çalışıyor ve "Gel ayı ye beni." tarzı kaşınıyorlar. Doğal olarak da sonuçta hak eden hak ettiği yanıtı alıyor tabii ve "Bu olur" diye rahata eriyor taraflar.:)))
Herkes memnun ki, benim gibi "Uçuk" bir anne ile gurur duyuluyor, asla başka tarz düşünülmüyor, birlikte geçen bol kahkahalı zamanların süresi uzuyor.
Bazen diyorum; "İyi ki bizim evde bir kayıt cihazı yok. Yoksa dünya aleme rezil olduğumuzun resmidir.":)))

Bunlar geçti kafamdan yine sayenizde.-Gidip içerdeki oğluma sataşasım bile geldi.:)-
Annenize, sevgi ve saygılar.
Size de teşekkürler.
Devamını bekliyoruz yazılarınızın.
10 Mart 2012, 16.55
Çamur at izi kalsın mantığı ile hareket edenler her zaman olacaktır.Sizin blog köşe yazılarızı okurken hep kah kahalarla okurum.Ayrıca gmsnn'nin de ve bloğ sayfasında bir devrim yapmıştır.Annenin ellerinden öperim.
10 Mart 2012, 19.11
ben neden hiç duymamışım bunu hayret bi şey! kendimden utandım resmen. neyse yazcak bişey bulamassam koydum köşeye

yazı da fena değil ama bazı yorumlar daha eğlenceliydi.çok arayı açmayın herkesin diline dolanmış bir şey bile nasıl da canlanıveriyor blogunuzda.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın