gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

AH GAMYUN VAH GAMYUN

13 Mart 2012, 17.01
A- A+
        Ah Gamyun ahh…  Neler görüyorum nelere gülüyorum sayende.. Başıma gelenlerlerin bi kısmını sizinle paylaşmak istedim :)))

 

Örnek 1 :

 

 Can sıkıntısından girilmiş bir turnuva. 2-3 tur  aynı kişiyle geçtik oyunu.. masaya gecmeyi bekliyoruz . aramizda gecen konusmayi aynen aktarıyorum.

 

X – nerelisin

Ben -  ( . )  -- masa ben de ya düşmicem nokta atıyorum arasıra

 

Konuyla ilgilenmeyince sanki masayı okumuyormuşum gibi özelime yazdi arkadaş.

 

X – nerelisiniz dedim ama kaale almadiniz smile Resmi  ( son zamanlarin fenomen videosu geldi aklıma– Fıkrasına gülünmeyen adam : ) ---- dedim dedim inanmadiniz bak gördunuz mu noldu  simdi ? : ))

 

Ben – ( nasıl bi gerginlikse )  2 oyun oynadik diye konuşmak zorunda mıyım ?

O - [22:38:26 Üye özeli Kapattı ]

 

Nerden yazacagını şaşırmış olmalı masaya  yazmaya devam ediyor.

 

X- cok ukalasın bidaha da sana yazmam bişe de demiorum daha .. 

Ben – Aman ben de öluyodum bana yaz diye.

X- Ne halin varsa gör.

 

 

Örnek 2 :

 

Arkadaslarla sırf muhabbet olsun diye özel salonlardan birine girdik  muhabbet nerden acıldı ne konusuyorduk tam olarak hatırlamıyorum ama geneldeki bi konuşma  arasında arkadasımızın biri '' Feng Shui '' yazdi .

salon oplarindan birinin genele ciddi ciddi yazdiği uyarı cümlesi Türkçemizin nerden nereye geldiğinin göstergesi sanırım. Aynen cümleyi yazıyorum .

 

İngilizce konuşmayalım Plssssssssssssssssssssssss ! 

 ingilizce yasakmış  , Pls miş :))) Yorumsuz.. 

 

Örnek 3 :

 

4 arkadas ihale oynamaktı amacımız . 4. arkadasımız masaya oturamadan başka birisi oturdu. Abartısız en az 10 kere musade dediğimiz halde masadan çıkmadı. Öylece bekliyor. Ee oyun yapıcaz cıkmıyor biz de masadan attık. Masadan atınca kendine gelmiş olmalı ki masaya geldi.

 

X – o kadar anlayışsız değiliz musade deseydiniz çıkardım !

Ben –  1256897422 kere musade dedik çıksaydınız o zaman arkadası beklıyoruz dedik o kadar.

X – bana saygınız yoksa puanıma saygı duyun!!! ( puanı 20 binlerde )

 

Ben – o – bu – şu

 

Kısacası masada uzun bi sessizlik ama pc başında gulme krizleri .

 

 

 Örnek 4 :

 

            Daha 2 – 3 gün önce kalabalık halde Oyun oynamak için bi salona girdik. Ne oyunu ne salonu o da bende ve olayın icinde olanlarda kalsın : )))

 

            Oyunumuzu oynadık muhabbet ediyoruz başka bi arkadaş düştü geri geldi muhabbet genele sıçradı derken salon sahibi özelime geldi : ))) salon sahibi ya her şey serbest gibi davrananlardan biri. ( sözüm meclisten dışarı , istisnalar kaideyi bozmaz tabi ki )

 

X- Gizem , Tek kusurun var op olmak icin. Gözlerin çok güzel smile Resmi

Ben – Tsk ederim smile Resmi ( özeli kapattım )

X- rica smile Resmi

( özeli kapattim )

X- op olmak istermısın ?

 

İç ses --- Hani kusurum vardı op olmak icin : ))))))))

 

Ben – tşk ederm almim ( özeli kapattım )

 

O sırada genele bi baktım konusmalarin icine girilmiş böyle bi ters ters cvp vermeler.. op olmadım diye mi acaba smile Resmi Tüh ne kadar da  kırıcı oldum yarabbim : ))))

 

Sonuc mu ne ?  Ben ve arkadaslarim 1 hafta istenmeyen üye olarak yasaklandik  : ))

 

 

Örnekler çoğaltılabilir tabi ki , biri sevgili yapar off onun havasından geçilmez. Once canım cicimsinizdir , sonra sevgili yaptı ya kimseye ihtiyacı yok .. ben bilmem beyim bilir havaları :))))

Ne demeli bilemedim ego tatmini   , egosu şişik diyenleri duyar gibiyim..  nasıl bir özgüven doğuyorsa içlerinde sanki cumhurbaşkanı her biri :)))

 

Dip Not : Ne Halim varsa Görmekle meşgulum :))))

 

En dip not :   İBRETİ ALEM için yazdım … :)))




YORUMLAR

14 Mart 2012, 11.56
harıka.....evet cok ve cok haklısın
14 Mart 2012, 12.22
2 yıl dolmadan harika bir karizma toplamışsın.Dediklerini alem değil de,sen ibret almalı gibisin ;)
Güzel yazmışsın ama hayal ürünü gibi geldi bana.İnternette bu kadar zaman geçirmek, hayal kurdurmasa da hayal gördürebilir.
Bu arada profiline gözlerine bakmak için girdim ama ,karizmanı gördüm.Çok havadaydı....
14 Mart 2012, 12.24

gülme krizlerindeyim yorum yapamıyorum gizem smile Resmismile Resmismile Resmismile Resmismile Resmi)))))))))

 

 

14 Mart 2012, 13.02
gizem koptum resmen canımm.duk45 hiç birisi hayal ürünü değil için rahat olsun :))))
14 Mart 2012, 13.37
yawru çok güldüm de güleriz ağlanacak halimize oldu biraz bu :)) gamyun gerçeği!
14 Mart 2012, 13.40
Bi'şey yazmamışsınız! ;-)Ne yapmışsınız yaa resmen döktürmüşsünüz helal olsun sizi tebrik ederim..
14 Mart 2012, 14.20
Öncelikle 4 olayın ikisinde başrol oynayanlardan biri olduğum için söyleyebilirim olaylar tamamiyle doğru eksiği var fazlası yok. :)
Gizem'cim okudum bir kez daha koptum özellikle şu "puanıma saygı duyun" diyen arkadaşı unutmam mümkün değil.
Son olayda eklemek istediğim bir şey var. Op hepimizi yasakladı evet 1 hafta :)) ama sebebi yanlış yazmışın. Biliyosun OP nasıl hırs yaptıysa "isteneneneyen üye" yazmıştı. smile Resmismile Resmismile Resmi

Bi olayda ben ekleyeyim.

Dün bi salonda bi arkadaşım turnuvaya katıldı. Ben de olaya heyecan katmak adına masada onu izliyorum. Arkadaşım o turu atladı masa yöneticisi ise 3. oldu. Bi baktım ben atıldım masadan. Tekrar girdim arkadaşım da atılmış. Neyse girdik tekrar. :)) op aracılığıyla tabi ki.
Meğerse 3. olan arkadaş masada kazanan arkadaşımı atıp kendisi devam edecekmiş uyanık ya :) tabi biz opla girince masaya atamadı ama baya bi saydırdı arkadaşıma turu atladı diye.

Guduşum eline emeğine sağlık tekrar güldüm :)

Son olarak;

Ne oldu? Ne oldu kiiiiiiii smile Resmi

14 Mart 2012, 15.31
Gisem'cim Op olmak için tek bi kusurun var göslerin cok güzel..ahahaha.......sonuç  olarak senin gözlerinin yüzünden alsana bi hatfa yedik,hemi de isteneneyen üye olarakdan .smile Resmi.fazlası yok eksik var... öyle şeyler yaşanıyor ki anlatmakla yazmakla bitmez. Eline Emeğine sağlık Gizem'cim.... 
                                    En dip noT: en son gelişmelerle tekrar birlikte olacağız:D:d:D
14 Mart 2012, 22.29
Gizem bu yazina yorum yapmaya gerek duymadim, Cünkü tamamiyle dogrudur ve de sana katiliyorum, söyleyecek söz yok bunun üstüne bence :)
14 Mart 2012, 23.09
Gizem'ciğim harika bir yazı olmuş çok eğlendim okurken...Emeğine ellerine sağlık arkadaşım...Bir daha masadan attığınız kişinin puanına bakın lütfen :D Bari puanına saygı duyun :)) Ay o olayı anlattığında da çok gülmüştüm şimdide koptum:)))
15 Mart 2012, 02.18
Gizemmm neden bankodaki arkadaşla konuşmadın dilinimi yuttun :D Die düşünmüş olabilir ama yutmadın elinle yazıyon. Gelelim ihaledeki arkadaşa bizi kek gördü sanırım attıkça geri geldi puana saygımız yok kardeş valla gizemin bana bile saygısı yok :D Adam bide çıkarken bolşanslar diledi . ama ben yazıyı okurken burda sesli güldüm gerçekten yegenimde noldu diyo bana:D yazan ellerin dert görmesin arkadaşım yeni bloglarınıda bekliyoruz. tofifeeeeeeesmile Resmi smile Resmi bu arada gözlerine bakmaya gelen arkadaşada bi laf sokmadan edemicemsmile Resmi gözleri lens gizemin bakmana gerek yok L...smile Resmi
15 Mart 2012, 12.31

Duk45 Takip ettiğim blog yorumlarında hep olumsuz yorumlar yapıyorsun o kadar yazının ıcınde bi tek karizmaya mı takıldın ? çifte karizma denen bi özellik var.. halbuki yazıyı okudugunda buradaki olaylara nasıl yaklastıgımı cok net gorebılırsın. Bırak acık aramayı da eglencenın tadını cıkar pozitif ol biraz arkadasım :)

 

иεғ. Guduşum  nasıl unutmuşum ben senin smile Resmi yapdıgın ıcın atıldıgını yazmayı neyse bi dahaki sefere artık :))

 

`ﮎίﻁєℓ. # isteneneneneneyen üyem benim Tsk ederm ama op olamıyorum bu yuzden göruyosun :))

 

 

ριяєℓєяιηι şıмαятαη кє∂ι sana kaç kere söyledim kuzum insanların kökenleri araştırma içinden cıkamazsın dıye bak seni çıkartmışlar nerelerden :)))

 

! тυяυνα.#  Toffifeeeee  smile Resmi aşk olsun turucan :( masama geldin de seni attim mi hiç. Puanin cok az da olsa saygi duydum hep :)))

15 Mart 2012, 13.11
Gizemcim eline yüreğine sağlık,güldürdün bizi.Eminim daha çok yazılcak buna benzer yazıların vardır:).Ben 6 yıldır gördüklerimi bir anlatsamm:))Daha az önce masamdaki oyunculardan biri,ısrarla özelimi tiretiyo ben açmıyorum.Masaya yazdı özelini açarmısın diye cevap vermedim.Sonra masaya yazdı hiç tipi deyilmişim:)) onu söyliyecekmiş beni rencide etmemek için masaya yazmak istememişş:)))Bende çok anlayışsızım canımmm..Sanki ben tipinmiyim diye ona sordumm:)))
15 Mart 2012, 22.50
Öncellikle Come on baby smile Resmi diyerek yorumuma başlıyorum. Okurken Çok güldüğümü belirtmeyide ekliyorum dur bakalım daha neler eklicem. ya gizemmmmmmmmmmmm herşeyi bukadar açık yazmak zorundamısın simdi o türkçe konuşalım plssssss ! diyen opu neden rencide ediyorsun yazık değilmi :( smile Resmi  ayrıca çok güzel bi yere parmak basmışsın gerçekten özel salonlardaki opların egolarını tatmin etmek için yapmadıkları şey yok ellerinden geleni yapıolar azimlerinden dolayıda tebrik ediyorum ayrıca onları. neyse satırlarıma son vermeliyim sanırım.. Come on baby oo yeah !! smile Resmi ellerine sağlık bebeğim bidaki traji komik olaylarda görüşmek dileği ile burda amcamgillere dayımgillere halamgillere kısacası tüm herkeze selam smile Resmismile Resmi [ Çok karışık bi yorum oldu ] smile Resmi
15 Mart 2012, 23.04
Canıımm Tebrik ederimm süper blokk smile Resmismile Resmismile Resmi :))))
16 Mart 2012, 14.03
Kediye sormuslar, "neden sadece miyav dersin"
cevap vermis, "baska seyler soylesem kac kisi dikkate alir da dinler"
Ne blog yasazim ne yorum yazasim var, bu blogu okuyunca yazmak istedim.. "bu bunlarin tayfadan" imajinin dogacagini bile bile..
Bizim insanimiz, ozellikle gamyun insanimiz, kendini burada farkli bir kisilik gibi gostermekten zevk aliyor..
Sokakta gorecegimiz kadin veya erkek sahislara bitiyoruz, birileri bir sey yazsa acilen muhalefet olma geregi duyuyoruz, bir sey bilsekte bilmesekte dahil oluyoruz, karsimizdaki tahsilli bir insan bile olsa, ilkogretim mezunu oldugumuzu unutuyoruz vesaire..
Kendini nimmetten saymak da boyle bir sey iste, guzel bir blog, guzel bir tarz, guzel bir anlatim keyifle okumak da bize dusuyor..
Blog yazmak cogu insana yakisiyor, ama yakismayanlarin da azmine hayran olmak gerek..
Bu blogla yine birilerine mesaj mi verdim ne:)
29 Mart 2012, 14.13
JOHN'sın tek kelimeyle ama at'raksiyonu yazmadığın için kırgınım sana neyse ......parçala beni :)
02 Ocak 2017, 03.26
O opun asılma mevzusuna güldüm, ama konuya girişinide beğendim smile Resmi Çok hadiseler oluyor burda ya, hoşuma gidenleri resmini çekerim hep :)
26 Ocak 2018, 23.12
Bence en komiği masadan çıkmayan ve atıldıktan sonra olmayan aklı başına gelen akıl yoksunu nun hikayesi :) Yurdum insanından örnekler belgeseli gibi olmuş emeğine sağlık...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın