gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

TURNUVA

22 Mart 2012, 17.14
A- A+
Slm arkadaşlar bolşanslar keyifli sohbetler diyerek başlamak istiyorum ben gamyunda 101ciyim konuda turnuvalar bi söz varya hani silah çıktı mertlik bozuldu bencede turnuva çıktı arkadaşlıklar bozuluyor biz ortimle 101 salonu 110da eşli oynardık daima turnuva açılalı daha oynamıyoruz eşli oyun ortim benden sonra gelirdi siteye gelince ne yapıyorsun dedinde tur oynuyorum böyle böyle tabi biz ortimle aramız bozulmaya başladı ortim istemiyordu tur oynamak bi kaç gün önce masa açtım hadi gel oyun yapalım dedim yok sen git turunu oyna daha oynamıyorum dedi biz birde skypde olurduk sesde skyp kapadı şimdide beni engelledi oynamadığı gibi  konuşmuyorda benimlesmile Resmi smile Resmismile Resmi turları ya eşli yapınız yada kapatınız birde şu var oyun oynayalım diye giriyoruz stres oluyoruz yok neden açtırdın yok neden ok sattın yok   şu yok bu anlayacağınız ben sıkıldım sorsanızki sıkıldında bıraktınmı diye hayır hala oynuyorum   ltfn yayınlayınız yazımı teşekkürler...(ağlak)


YORUMLAR

22 Mart 2012, 19.29

tebessümle karşılamak gerek bazı yazıları buda onlardan biri :)

22 Mart 2012, 19.33
Her kelimesine kadar haklısın, eline sağlık.........
22 Mart 2012, 19.34
bu mudur blog ? cok yazik! ust bant atsan daha iyi olurdusmile Resmi
22 Mart 2012, 19.43
mykan doğru demişsin buda böle olsun bakalım :)))).
22 Mart 2012, 19.55
hehehehe vallaha ne diyim tur başladı başlayalı bende normal oyun oynamıyorum ilklerde güzel idi şimdi diyil gamyun verdiginin fazlasını aldı benden .ha bide unutmadan bunuda soyluyum adam yeniliyo hemen rakiplerine çamur atıyo siz şirketmisiniz boyle yapıyosunuz derler. ben kendim için soyluyorum karşımda babamda rakibim olsa bilerek ona taş vermem veren varsada onu ben bilemem. bir söz var derlerki BENİM HAKIMDA NE DÜŞÜNÜYOSAN DUSUN İYİ VEYA KÖTU ALLAH SANA ONMİSLİSİNİ VERSİN..
22 Mart 2012, 21.28
Ah ah her zaman övündüğüm  zekam bile yetmezdi bu yazıyı okurken anlamama eğerki sizi tanımıyor olsaydım. Derya bi blog kalmştı  barıştrmak için kullanmadığın bunuda yaptın ya büyük bi ( BRAVO ) sana:)))) Skype, msn vs. başka ne var  oyun oynarken kullandığınız çok merak ettim huşu içinde bekliyorum lütfen lütfen soruma yanıt bekliyorum işte öle bi bloga al böle yorum:)))
22 Mart 2012, 21.59
Yok yok ben vazgeçtim  şimdi ben  bu yorumuna bişi yazardımda naty okuyp yasak verir die yazmıyorum  blogdan yasak almakta tuhaf olur :))) Bide üstüne naty yazar yasak sebebimi blog yorumlarında  bel altı espri yapmaktan die:))) 
22 Mart 2012, 22.30
 TUR  bende oyunyorum tabiki  bu ortim  fazla abarttı tur işini  beni deli etti insan arada normal oyunda yapar BEN ŞİMDİ HEM TUR OYNUYORUM HEM NORMAL OYUNUMUDA OYNUYORUM:))
22 Mart 2012, 22.45
içindekini dökmen güzel olmuş.. ama iyi ama kötü biryazı eleştiriliyorsa bilki bitanem okunuyordur.. buda seni mutlu etsin..
22 Mart 2012, 23.27
Şaşılası...


23 Mart 2012, 01.09
Noktalama işareti denen bir şey var.. Hiç bir şey anlamadım ilk satırdan sonrasını da okumadım.
23 Mart 2012, 01.58
arkadaşım bir söz var başlamasını biliyorsan bırakmasınıda bileceksin kimse seni zorla oynatmıyor ayrıca turnuva ile ilgili olduğunu sanmıyorum arkadaşlığınızın bence iyi bir gözden geçirin turnuva konusuna gelince bence gayet güzel iyi vakit geçiyor ayrıca kazanmasını bilirsen iyide fıstık veriyor dahada bu fırsat ele geçmez birdaha düşün :)
23 Mart 2012, 08.10
EVET. Tur salonlari acildigindan beri cogu kisi oralardan cikmaz oldular. Ortiler birbirinden uzaklasir oldu. ama bunun cözümü bizdedir. Hem yanlis yaptigimizi biliyoruz - ama cözümü / sucu gamyunda buluyoruz - ariyoruz. Niye tur salonu actiniz diye resmen hesap sorur olduk smile Resmi...
Ben okey turlarina girdim bi süre. ama birakdim.. Banko tur un acilmasini bekliyorumsmile Resmi ordanda cikmam herhalde smile Resmi smile Resmi
Bazi yorumlardan dolayi arkadasin blog yazdigina pisman etmisinizdir. !!! Herkesin Sansi bol (önemli olan disardaki sansi smile Resmi burda degil) sohbeti güzel olsun insallah!
23 Mart 2012, 08.51
nesi varmış bloğun gayet hoş düşüncelerini paylaşmış tşklr
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın