gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Gamyunda saat kaç ?

27 Mart 2012, 22.04
A- A+

Merhaba gamyun sevenler,

Ben facebooktan giriş yaparak fıstık kazanma fırsatından yararlanmak istedim. Ancak ne mümkün? Bir türlü saati tutturamıyorum. Aslında dakik sayılırım en azından tombalada biraz kendimi denedim :)) Neden facebooktan zamanı tutturamıyorum? İstanbul saatine göre ayarladım. Ankara için gamyun vakti, İzmir için gamyun vakti, Trabzon için gamyun vakti, Almanya için gamyun vakti ... Aklıma gelen bir çok saat diliminide denedim. Gamyun için saat dilimini tutturamıyorum. Hep bir dakika erken yada geç yada saniye değil saliselerle kaçıyor...

Sorun fıstık kazanmak değil. Sorun neden başaramıyorum?

Pazartesi ve cuma günleri arasında akşam çok kısa zamanlarda giriyorum. Hatta hafta sonuda pek bulunamıyorum. Bir gün boyunca takip ettim hiç tutmadı. Başaranları çok kıskanıyorum :)) 

Benim yetişememe sebeplerim var; Akşam yemekleri, sanal tarlam ( ekinlerim, kuzularım ve börtü böcüklerim hayalini kurduğum çiftliğim ), dizi keyfim, hazırlamam gereken ders veya sınavlar, okumam gereken güncel yada eskilerden bir kitabım, oynamam gereken gamyun oyunlarım ( daldığımda çıkmam imkansız gibi ), tam saat başı gelen kapıcı ve çöp teslim  veya aidat ödeme merasimi var.

Cumartesi gündüz zamana endeksli planlarım ve akşamı tombala keyfim, pazar haftanın son ve malesef en çabuk biten günü olmakta. Temizlik ve ütü merasimlerim nedeni ile 25.000000 fıstığı kaçırıyorum.

Peki gamyun saati senin nedenlerin ne ? Benden neden kaçıyorsun :))

Neden site girişinde veya salonlarda gamyunda saat : ? yok. Ben bu süreçte dengesiz güç kullanıldığını düşünüyorum. Bilmediğim bir kuyuya taş atıyorum. Bak yine geçti biri; sayfa yenilenmiyor, çok yüklendiler açılmıyor işte... ((( of ya offf tiyo istiyorum...

Bana tam olarak gamyunda saat, dakika, saniye ve salise kaçtır söyleyebilecek varmı?

Ah alexa toolbar ahhhh nerdesin keşke bu kampanya yerine alexa kampanyası olaydi iyi olacaktı :))

Saygılarımla.

 

YORUMLAR

28 Mart 2012, 23.40

Ben de size katılıyorum.

Kazandığım halde 25000 fıstığı 3 gunde harcadım :)

facebooktan paylaştım hatta  alexa kampanyası süperdi :(

28 Mart 2012, 23.55
çok zor çok okadar üye arasından :))
09 Temmuz 2013, 00.40
tam olarak saat başı ilk tıklayanmı kazanıyor aceba??
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın