gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

" Henriette "

01 Nisan 2012, 04.06
A- A+

    " Yatağımda eksik bir nefes ile, gündüzlerin geceye kavuşmasını bekleyerek, hayalimin içinde, kendimi sana sunuyorum. Saflığına, kara cahilliğimle inmenin sertliği, yüreğimin içinde azmakta. Ve canımı yakmakta, gürültülerin densizliği " . 


"Bir hayal çiziyorum şimdi kendime. Vücut hatlarını helal ederek benliğime, ruhuna uzatılan dudakları, haramın cilvesinden korumak için parçalıyorum, öpüşlerimle.. Ve arındırıyorum sana şahlanmış tüm AŞK'ları. "


Ahhh!.. Gönül ;

Yetinemediğin bir çığlığa hapsolmuşsun. Neylersin, gidemediğin yerlere el sallayıp ? Ürküyorsun madem, neden atmak istiyorsun ?
Seviyorsun ya hani, neden tükeniyorsun ?
Özledin demi, ümit bitti. 
Ağlama vakti şimdi, hadi. 

Yaşamak istercesine tiksindim, yalnızlıktan. Ölü bir beden, yaprak solgunluğu kadar, dalından düşme korkusunu da yaşar. Sadece bir gözün cilvesine adanmış olan AŞK, aldatılmışlığın ateşine düşmüş. Kalbin atış sesi, bir gecenin hikayesinde gizli. Helalimden arınıp, harama diz çöktüğün "gece", rüyalarından eksik olmayacak bir şekilde, hapsoldu her bir zerrene. Yüzsüzlüğüne dil uzatanlara, arkanı dönüp bakmayacak kadar kabalaşıp, içinden mırıldandığın sözlere esir düşeceksin.Keşkelerin içinde, bir sevdanın eriyip bitmesini izleyip, sağına soluna bakamadan gideceğin yerler, sana geri dönmeyecekler. Ve anlayacaksın, yalnızlığın vermiş olduğu seslerin karanlığını. Sağırlaşmaya boyun eğerken, zerre kaçamadan geceden, düşemeden hayalimin üzerinden, gözlerini kapatmak istemeyip, her an adımı anacaksın. 
Uykusuz gelen rüzgar, rahatsız ettiğinde sıcaklığında seni, ağlamaya kalkmak için adım atacaksın. Ölümün eşiğinde ; 
 Aşağılık bir hevese, kin tutmuş bedenlere, öfkenin tam göbeğinde, ellerini açıp dilediğin vakit beni, ben yine koşarak vurulucam gönlüne. Neylesin bedenim, nefesine adanmış bir kere. Ve işlenmiş nakışı saçlarının, gökyüzüne. 
  B.A

YORUMLAR

01 Nisan 2012, 11.13
vadideki zambak...kontes henriette ve ona aşık olan felix...
01 Nisan 2012, 12.31

"Bazen önemli olmamalı gidecek olan ya da gelmeyen. Çünkü bazen, başlaman gerekir her şeye yeniden."

Nâzım Hikmet RAN

01 Nisan 2012, 14.14
Çok şairane . Çok güzel ''Sadece bir gözün cilvesine adanmış bir aşk ''vaovv süpper di bence. Ellerinize sağlık . Bize  de sunduğunuz için.
01 Nisan 2012, 14.47
       hayallerle yaşamak yerine gerçek ile yüzleşmek zorundasın, rüyalarda göreceğini umacağına gerçek bir insanı sevmelisin, imkansızı değil imkanlı olanı, elinin uzatıp tutabileceğin bir eli tutmalısın :d
01 Nisan 2012, 19.27
LoveJ ,Siz sanki bu yüzyıldaki değil de çok güzel aşkların yaşandığı o eski çağlarda yaşamışsınız , yolunuz şaşmış bu yüzyıla , gamyun diye bir yer varmış , ben oraya anlatayım güzel güzel demişsiniz sanki . Öyle mi ? Nasıl bir aşk bu , ilahi bir aşk değil mi ? Siz yazın , ben Ingilizceye çevireyim :)
The DIVINE LOVE olsun adı da ... Ellerinize sağlık .
02 Nisan 2012, 00.37
Okurken bi dinginlik geldi bana, gözlerim kapandı, koptum bu dünyadan adeta..Bne böyle duygu yüklü, sözcüklerin bazen bunalımlı, bazen uçarı danslarını çok seviyorum.Yüreğinize sağlık..
02 Nisan 2012, 15.50
Yine şahane.
Biliyorum artık, eminim; LOveJ imzalı bir yazıyla karşılaştığımda müthiş bir yolculuğa çıkacağımı.
Yolculuk hazırlığına başlıyorum hemen.
Önce ruhumun yalınlaşmasını kolluyorum, kafamı derleyip toparlıyor sakinleşip arınmasını bekliyorum, sessizliği sağlamayı planlıyorum, molalarda yudumlayacağım çayın demini, sigaramın çakmağının doluluğunu kontrol ediyorum hiç bir şey girdiğim yolculuğun sihrini bozmasın diye...
Şu rutin, şu yavan, şu yoz, şu kirli zamanlarımızdan kısa da olsa - birkaç kez okuyorum süre uzatmak için ama:)- çekip çıkarttığın, ara sıra uğrayarak yaşattığın bu güzel törenler için kocaman bir teşekkürüm var defasında sana...

Bir şeyden daha eminim; sen mükemmel bir yazaRsın.

Kütüphanemdeki yerinden indi yanıbaşıma Balzac ve zambağı.
Şöyle bir karıştırdım önce, gelişigüzel paragraflar okudum ve geri getirdi hafızam parça parça bir şeyleri.
Yine alacağım keyfin koluna hüznü de takacağımı biliyorum, cesaretsizliğe mahkum olmuş bu aşkı yeniden okurken.
Sadece bunun için bile sana ayrı teşekkürüm de var.

Fazla ara verme lütfen.
Sevgiler
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın