gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

KEM GÖZLÜLER GİREMEZ :)

14 Nisan 2012, 21.35
A- A+

Bugün işe hiç gitmek istemiyordu. İçinde bir kasvet, hayattan bir bezginlik, patlak mısır gibi her an patlayacak bir hal içindeydi. Hani herkesin bir dönem her şey üst üste geliyor dediği anlardan biriydi. Mutsuzdu, aylardan yazın son demlerini yaşadığı EYLÜL ayıydı.

 

İşyerine geldi. Kendisine iyi geleceğini düşünerek radyoyu açtı. Sıla’dan “Kafa Nereye Biz Oraya” çalıyordu. Bu bir işaret olmalıydı dedi kendi kendine. Biliyordu dertlerden kaçınılmayacağını. Nedense bu şarkı O’nu hatırlattı kendisine. Düşündü sonra, neden olmasın? dedi ve telefonla aradı O’nu. Sesini duyunca keyiflendiğini hissetti. Sanki sabah kalktığındaki tüm sıkıntıları unutmuş gibi oldu. Keyiflendiği gibi heyecanlanmıştı da şimdi. Ya “olmaz” derse. Tüm cesaretini topladı oğlan ve sordu kıza “kafa nereye biz oraya var mısın?”. Kız, oğlandan yıllardır bu soruyu bekliyormuşçasına “evet” dedi hiç düşünmeden.

“Ben patrondan izin alıp geliyorum seni almaya, hazırlan” dedi. Kız şaşkın bir halde, oğlanın şaka yaptığını düşünerek emin olmak istedi yine de “sen ciddi misin?”. “3 saat sonra yanında olunca anlarsın ne kadar ciddi olduğumu” dedi oğlan. Dediği gibi 3 saat sonra kızın evinin önündeydi. Bir delilikti belki de yaptıkları ama o an her ikisi de düşünmüyordu hiçbirşey, sadece an’ın tadını çıkarıyorlardı. Belli ki kızın da böyle bir deliliğe ihtiyacı vardı.

 

Yol boyunca kızın ısrarlı bir şekilde “peki ama nereye gidiyoruz?” sorusunu, “kafa nereye biz oraya” diyerek cevaplıyordu her defasında. Üstelik sevgili bile değillerdi ama iki sevgiliden daha iyi anlaştıkları kesindi.  SENİ tanıdığıma çok mutluyum dedi oğlan. Tüm sıkıntılarından, dertlerinden kaçamamıştı ama geride bırakmayı başarabilmişti. Kafaları onları Bodrum civarında sessiz bir koy’a götürmüştü.

 

Her şeyden ve herkesten uzakta 3 mutlu gün çalmışlardı felekten. Birbirlerinin iyi ve kötü huylarını çok iyi biliyorlardı. Zaten fazla da farklılıkları yoktu birbirlerinden. Biri diğerinin aynısı gibiydi. Oğlan arkadaşlıkları başladığı günden beri kıza “sen benim dişi halimsin” demiyor muydu zaten. Bir tesadüftü onları tanıştıran, bir delilikti onları yakınlaştıran, harika bir uyumdu onları uzlaştıran.

 

“Aşk tesadüfleri sever” filmini izlediler birlikte ve filmin çıkışında oğlan tuttu kızın ellerinden, gözlerinin içine sevgiyle bakarken “olamaz mı?” dedi. Kız da aynı içtenlikle söyledi cevabını “olabilirrrrrrrrrr” ve böylece başladı aşkları. “En çok da senin bu deli huylarını SEVİYORUM” dedi kız.

 

Geri döndüklerinde her ikisi de hayatlarına kaldıkları yerden ama birlikte devam ettiler. Oğlan geri döndüğünde aynı dertleri onu bekliyordu ama kendisi aynı değildi kesinlikle.

 

Hala birlikteler ve ben imreniyorum onlara. Daha çok anıları var, birkaçımızın tıpkı bizimki gibi dediği, kimimizin de keşke biz de öyle olabilsek dediği bir aşk olduğuna inanıyorum ben onlarınkisinin. Daha fazla anlatıp da nazarlamak istemem :) o yüzden diyorum ki Allah nazarlardan saklasın. Günümüz sözüm ona aşklarına da kapak olsun :)

Sağlıcakla...

YORUMLAR

15 Nisan 2012, 00.10
Ben girdim , ben girdim :)) Kem göz değilim yaşasın . Ohh , iç açan bir yazı sonunda . Çok mutlu olsunlar , hadi bakalım :) Teşekkürler Deliremm .
15 Nisan 2012, 00.48
allah senden  razi olsun  bu zamanda tanik oldugun bir aski paylastigin icin onlarada  sonsuza dek muhabbet huzur mutluluk tummmmmmmm guzellikleri versin rabbim nazardan esirgesin  bende tanik olmak isterdim boyle bir aska hep  negatif iliskiler eskkilerde kaldigina inanmistimki ohhh be dunya varmisssssss iyiki paylastin tskler.
15 Nisan 2012, 02.02
Ellerine saglik deliremm harika bir yazi olmus asiklara mutluluklar allah bozmasin. Yazilarinin devamini bekliyoruz :))
15 Nisan 2012, 05.34
hep derlerya istisnalar kaydeyı bozmaz ama bu sefer bozmuş o arkadasların mutlulugunun devamını dilerim
15 Nisan 2012, 10.39

@Ataya iç açıcı yazı derken :)

Mesaj alınmıştır efendim

Bizde mutluluk diyelim umarım bir ömür boyu sağlıcakla kalırlar

15 Nisan 2012, 11.59

       Şarkıları KAFA NEREYE BİZ ORAYA, filmleri AŞK TESADÜFLERİ SEVER, felsefeleri AN'I YAŞA (CARPE DIEM), soru-cevapları OLAMAZ MI? OLABİLİR korkuları NAZAR, hepsinin toplamı CESARET...

       Yorumcu'nun Öz'lü yorumu: Aşk korkakların,kaçanların,''sonumuz yok'' diyenlerin,adım atamayanların,risk alamayanların,gölgesiyle kavga edenlerin,herşeyden nem kapanların, CESARETİN VARMI AŞK'A şarkısını sadece şarkı olarak dinleyip felsefesini yakalayamayanların işi değil.

       Yorumcu'nun Dileği: Allah örnekteki aşkı ve benzerlerini Nazar'lardan,kem gözlerden,çevre baskısından,''elalem ne der'' korkusundan ve benzeri durumlardan korusun.

       Yorumcu'nun Yazar ile ilgili Görüşü: Her yazında ayrı bir keyif ve tat var,inanılmaz akıcı bir tarzın var,Bloglara baktığımda ''acaba bugün yazmış mı'' dediğim kişilerden oldun.Teşekkürler...

15 Nisan 2012, 12.48

   Darısı  benim başıma dicemde, benim  başıma geldikten sonra;   patlamış  mısıra dönüşmeseler ne ala olur! 

  Allah mutluluklarını daim  etsin.Kem  gözlerin  göremeyeceği  kadar içten  bir aşk ...   temennisiyle..

15 Nisan 2012, 15.12
Delilik cesaret ister.Cesur olmak  ise yürek.Tüm sözüm ona asklarına ben de burdan seslenmek istiyorum ''yüreğinizle sevin''Bu iki sevgili için de asklarının hiç bir zaman engel tanımamasını diliyorum..Delirem eline sağlık..
16 Nisan 2012, 08.45

 Güzel yazmışsın, hem de çok. Hikaye de, insanı umutlandıran bir hikaye. 'Doğru karar, doğru zaman, ve doğru eylem ' sonuç kaçılınmaz, başarı ve mutluluk...

Tebrikler, daha çok yaz bizi delirtme :-)

17 Nisan 2012, 09.42

   Sevgilim ben seni yaşıyorum, seninle yaşıyorum  Çünkü... Seni Çok Seviyorum... dizelerini akla getiren bir bir yazı olmuş, yüreğine sağlık delirem....

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın