gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Yanılmışım..

28 Nisan 2012, 13.31
A- A+

Biliyorum , baharın renklerine kaptırdım kendimi , unutmuşum senin bendeki varlığını , belkide unutmak isteyişimdendir ..  yorulduğumdandır , seninle mücadele  etmeye çalışmanın   imkansız  olduğunu anladığımdan dır ..

Yüreğimde ısınsın istedim baharla birlikte ,  koyu renklerim renklensin , istedim ki  ölü  suskunluğum  _ sus artık !  diyecek kadar yorsun beni çığlıklarıyla..

Sanmıştım ki ,

Sende baharı yaşarsın , sakinleşirsin , belki sende unutursun bendeki varlığını , benim seni unutmak istediğim gibi , belki sende bu bahar acımasız olmazsın bana karşı ..

Yine yanılmışım,  kaç bahar olduğu gibi...

Böyle zamanlarımda,  daha bir acımasızca saldırıyorsun hücrelerime ,  yine dokunamayan parmaklar , tutmayan bilekler ,  yürüyemeyen ayaklar , her nefeste batan iğneler ,  şimdilik zarar veremedin sadece düşüncelerim..

Şu an canımı öyle yakıyorsun ki.. bu acıyı azaltmak için hiçbir eylemim olmayacak,  olmasın ki verdiğin acı zihnime kazınsın , kazınsın ki bir daha unutmayayım  bendeki acımasız olan seni.. oysa çok kısa bir mola istemiştim ,  senin bile farkına varamıyacağın kadar kısa olacaktı ..

Yine yanılmışım ..

Yoksa ben bugün böyle olmazdım , umuttan uzak , sevinçten yoksul ,  neşeden yoksun ..varmak istediğim düşünceler bile kaçıyor benden , benimde böylesi anlarımda herkesten kaçmak istediğim gibi , muhtaçlığımı  gözlerinden okumak istememem gibi..

Biliyorum artık   benden güçlüsün..

Git artık benden , yorulmadın mı hergün usanmadan verdiğin hasarlardan, arkanı dönüp te gidebiliyormusun benden , ahh bi bıraksan beni !  en çok mutlu eden terkediliş olurdu bu..  ve ben bugün yine sokağı seyredemiyorum ..

                                         ________________________________________

Peki ya sen ?

Sen hiç aldanmadın mı bahara ?

YORUMLAR

28 Nisan 2012, 19.15

" Unutulmak istenen en çok hatırlanandır. " sözü bir kez daha ispatlıyor doğruluğunu....Sen hiç aldanmadın mı bahara...! diyorsunuz ya, inanınız herkes " O " bile aldanmıştır ... Hayata bu kadar karamsar bakmayın... Birilerinin bıraktığı boşluğu doldurmak zordur gerçekten...Ama dünyanın da sonu değil...Olmamalı..!! Rabb-im " aşk" ı bile o aşkı taşımaya değer gördüğü insanlara veriyor...Ayrıca , AŞK  deyip  geçiyoruz ya belkide o aşkla Rabb'e giden yoluda buluruz...Züleyha gibi...Yakup gibi...Eyüp gibi...Yusuf gibi...Kimbilir..??!!

Emeğinize sağlık....Bundan sonrası için dileğim gönlünüzdeki gibi olsun...

28 Nisan 2012, 20.03
Bende bahara aldanmaya kimsenin karşı koyamayacağını düşünüyorum aslında.Emeğinize sağlık ama bence insan kendini umuttan,neşeden uzak tutan her şeyden kaçmalı uzaklaşmalı.Bu o kadarda zor olmamalı.En azından kalmaktan daha kolaydır diye düşünüyorum.
28 Nisan 2012, 20.17

Merhaba ,

 Sanırım yanlış anlaşılmalara neden oldum yazdığım bloğumla , burada seslendiğim ,  unutmak istediğim    bir aşk değil . Çaresini henüz bulamadığım ve beni zaman bu denli yaşamdan uzaklaştıran ,  unutmak istediğim  hastalığımdır , okuyan ve yorumda bulunan her yüreğe sevgiler..

28 Nisan 2012, 20.59
Geçmiş olsun veda.Umarım hastalığın en kısa zamanda seni terk eder.Sevgiler...
28 Nisan 2012, 21.03
     Değerli kardeşim; umut insanı insan kılan özelliktir.Yazın beni etkiledi,yaşama arzunu herdaim yüksek tutman için ne yaparız bilmiyorum ama dualarıma katacağım bir kişi,bir insanadaha kavuştuğum için ben mutluyum...Hem bahar aldanması da değil...Daima güçlü olmanve her ne kadar fayda ederse bilmiyorum ama dualarımızın etkisinin üzerin de olduğunu hissetmen dileklerimle...sevgiler sunarım....Dilerim bir daha ki bahar da aldanan sen değilbahar olur...:)
28 Nisan 2012, 21.33

bende aldandım yalancı baaraa:)

 

28 Nisan 2012, 21.39

Bence hala yanılıyorsunuz Veda . Şu yazıyı size yazdıran sorunla konuşabilmeyi beceren kişi , yenmeyi de biliyordur yeter ki istesin . Hayatta yenilemeyecek hiç bir şey yoktur , inancınızı koruyun ve bunun için de ne lazımsa yapın lutfen . Şifa diliyorum size .

28 Nisan 2012, 21.55
 Hastalığınızı bir aşk gibi anlatabildiğinize göre veya öyle intibaa bıraktığınıza göre kendinizle de hastalığınızla da barışıksınız, anlattığınız hastalık veya bir benzerini çok yakınım aileden biri yaşadı ve atlattı 10 yıl geçti üzerinden inşallah bir gün hastalığı yendim konusundada blog yazacaksınız, bu kadar sevgi ve duygu dolu bir insan mutlaka bunu yenecek ve bizlerede duyuracak,siz  yinede bu bahar havasına aldanın ve aşık olmayı deneyin belkide size bu yardım edecektir........ EKlM
28 Nisan 2012, 23.50
Mutlu terkedilişi yaşamanız için dualarım sizinle.... siz istedikten sonra kesinlikle bırakacaktır..
29 Nisan 2012, 00.02
Bu bahar sana sağlık sıhhat ve afiyetler getirsin veda..Kum saati tersine dönsün.Senin lehine aksın zaman.Baharın kokusu derman olsun sağlığına.Acil şifalar diliyorum...
29 Nisan 2012, 00.11
acil şifalar dilerim.başarıya inanmak başarmanın yarısıdır.azim ve sevgi ile bu kötü günlerin geride kalmasını başarabilirsiniz.sağlıklı nice yıllar sizin olucak eminim..siz gelicek baharları yanıltabilirsiniz..
29 Nisan 2012, 00.50
akansu 34   büyük geçmiş olsun kardeşim inşallah mühüm bir hastalık değildir şifalar dilerim
29 Nisan 2012, 00.56
camdan bakmanı bakmakla da kalmayıp gönlünde neler varsa en kısa zamanda kavuşmanı diliyorum.AEO
29 Nisan 2012, 01.09
Ayakta dur veda...Ayakta dur..
29 Nisan 2012, 13.01

Kalk ayağa Veda, bir okkalı tokat at, bu şerefsize. Hiç iz bırakmadan, defolup gitsin. Senden daha güçlü olabilir mi? Nefret et ondan, anlamayarak değil bilakis çok iyi anlayarak. Biri resim çizsin sana mesela,Time...(Ne alakaysa şimdi Time,kafam geldi, gitti..Time güzel çizer ya mutluluğun resmini, ben de olduğu gibi yazarım ya, içimden gelenleri)

Ve bir öykü hatırladığım:

Bir kız hastalanmış, yatağından kalkamıyor. Gittikçe kötüye gidiyor. Tek dostu, bir amca. Her gün yanıbaşında. Konuşuyor, alatıyor, kıza güç veriyor.

Yatağının yanında geniş bir pencere. Pencere önünde, sonbaharın izlerini taşıyan, her gün yapraklarını düşüren bir yaşlı ağaç. Ağacın arkasında, duvardan bir set.

Kız her sabah kalktığından, eksilen yaprakları sayıyor. Son yaprak düştüğünde, kendinin de artık gideceğini düşünüyor.

-Amca, vakit yaklaşıyor, 10 tane yaprak kaldı agaçta' diyor.

Adam üzgün, çaresiz. Ne yaparsa yapsın, kıza umudu veremiyor, oysa 'bir tek umut, onu kaldıracak '

8-7-6-5-4-3-2...

Hoşçakal amca, hoşçakal yaşam diyerek, son kez vedalaşıyor ve kalkamayacağı uykusuna dalıyor...

Sabah oluyor, inanamıyor olduğuna...Hemen kafasını sağa çevirip,perdeleri açık pencereye bakıyor.

Tek yaprak, orada duruyor. Dimdik, canlı...

Bekliyor kız, her akşam vedalaşıp, her sabah merhaba diyor yeni bir güne...

O yaprak hiç düşmüyor. Gelen 'baharla' binlerce kardeşe kavuşuyor üstelik. Ama o yaprağın rengi hiç solmuyor.

Amca, geceninin karanlığında, duvara çizdiği yaprak ile umudu vermekten mutlu, artık çok ziyarete gerek duymuyor.

Sevgili V_eda, anlattığım belki bir masal gibi gelir ama, benim için bir gerçek. Senin içinde öyle olsun...

Kalk ayağa, başta kısa bir adım at, arkasından büyük ve hızlıları gelecektir. Ve , 'seni' ancak, 'sen' yener!

Dipnot: Üstelik, senin rahatsızlığın umutsuz,çaresiz değil. Sadece acısı büyük. Ama umut, ve beyin ve teknoloji üstesinden gelecektir. Seni seviyorum

29 Nisan 2012, 18.02
sevgili VEDA öncelikle acil şifalar dilerim. nasıl yazılır bilmem ama bu illet hastalıgı yenmenin yegane sebebi güçlü olmak eğer bi an evvel kendini toparlar ve güçlü olursan hayatta yenemeyeceğin hiç bir şey yoktur.senin yasayacagın daha nice baharlar var ama.....ayakta dimdik duacaksın güçlü olacaksın aklında hep güzel şeyler olsun her şeyi gönlünce yasa yasaki o illeti unutasın.tekrar acil şifalar dileyerek  her şeyin günlünce olmasını dilerim.güçlü ol daima güçlü kal sevgi ve saygılarla.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın