gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Tahammül Edemediklerim.iz...

02 Mayıs 2012, 23.26
A- A+

   Yaşadığımız olaylar ruhumuzda yan etkiler bırakır. Güzel şeyler gördüğümüzde olumlu duygular kaplar içimizi. Hoş olmayan davranışlarla karşılastığımızda mutsuz ve gergin oluruz. Bunlar ruhumuzun yansımalarıdır..

   Bu sıralar bir kaç olumsuz olaya şahit oldum. Onlar için kah güldüm,kah üzüldüm, bazende sinir oldum.Nelere tepki verdi yüreğim ? Sizlere en çok nelere dayanamazsınız ? Neler tahammüllerinizi aşar ?? Haydi yazalım istedim. Dökelim içimizi birer birer satırlara..

   Ben en çok çıkarlarına göre hareket insanlara sinir oluyorum...

   Hep kendini düşünen, egoistce davranan,kendi dedikleri olsun isteyen ve birisi onlardan daha iyi olursa,surat asanlara sinir oluyorum :)

  Bilmediği konularda yorum yapanlara..Eleştirirken, karşı tarafı küçük düşürmek maksadıyla eleştiri yapanlaraa..

   Nazar boncuğuyla gezen ve muhteşem takılmaya çalışan,bencil,kendini beğenmiş vs vs.. insanlara gıcık oluyorum :)

   Sevginin ve aşkın kadrini bilmeyenler...Arkadaşlığın,dostluğun değerini bilmeyenler vah vah onlara:)

   Hele hele ikiyüzlü, riyakar olanlara tahammül etmek elde değil iyyy :)

   Bazılarının ise kendini kaf dağında görmesine gıcık oluyorum.Çünki sonuçta kralda, kraliçede,soytarıda yerin altında :)

   Sinir oluyorum çünki.. gıcıklık parayla değil ayhh çok sinirler ya..)

 

  

YORUMLAR

03 Mayıs 2012, 00.18
ımmmm ben en çok yalan yere yemin edenlere sinir oluyorum.
sonraa iyiyken birlikte atıp tuttuklarını dostuyla küsünce şirin görünmek, ak kaşık olmak adına.... küsünce hepsini döküp indirenlere sinir oluyorum.
sonraa çıkarları uğruna dostluğu çiğneyenlere sinir oluyorum.

''dostluk biter de, saygı ebedi kalır bildiğime göre.''

sonraaaaa sırf yazıları baltalamak için, boş laf salatası, hatta yazı karmaşası yazanlara...sinirlerr oluyorum :)


ayh içimi kustum, pardon döktüm :))

saygılarr..
03 Mayıs 2012, 00.34
Ewet katılıyorum canım bende gıcık oluyorum böyle insanlara yalakalara :) kendine görmeyipte başkasına sen şöylesin böylesin diyenlere ... :) vsvsvs :)
03 Mayıs 2012, 00.39
uzaktan kumandalara,maşa olanlara,bozacının şahidi şıracı olanlara vee üstüne vazife çıkaran yalakalara vee yazmayı yanlıs anlayıp kusanlarada değil mi soft :)
03 Mayıs 2012, 00.42
bende senin gibi çıkar üzerine ilişki kurup kendileri için bi takım gereksiz olaylara girmeye çalışan ve kendilerini olduğundan farklı göstermeye çalışsan tiplere sinir oluyorum :).Ve senin gibi bi dostum arkadaşım kardeşim olduğu için gurur duyuyorum her zamanki gibi kelimeleri  yazıya iyi dökmüşsün tebrik ederim güzel insan...
03 Mayıs 2012, 00.57

  - Pc 'den acele ile kalkıp  demlemek istediğim çaya çaydanlıktan su takviye ederken  3 günde bir kireçlenen  çaydanlığın,    suyu  merasimle  akıtmasına sinir oluyorum.

  -Ayaklarım çok  güzeldir deyip, sonra  37   numara ayakkabı  giyiyorum .. minnacık  güzeller  değilmi ?  deyip  beni hayal kırıklığınna uğratan   kızlara  sinir oluyorum.

  -  Sürekli  bana çelme  takan  halının köşesine sinir oluyorum.

   -Kapıya bırakmayı unuttuğum çöpleri,  sonra kendim atmak zorunda kalmama sinir oluyorum.

  - En özel günümde  alnımın çatında çıkan sivilceye sinir oluyorum.

  - Gecenin bir yarısı sigarasız kalmaya sinir oluyorum.

  -  Gamyun' da oyunu  kazanırken kesilen  bağlantımın  zamanlamasına  sinir oluyorum.

   - Blogda herhangi birinin , birbaşkasına    ''sen bir daha yazma ''  demesine  sinir oluyorum.

    -  Blogdaki   fikir ayrılıkları yüzünden , oyun masalarından sorgusuz atanlara sinir oluyorum.

    - Alış-verişten döndükten sonra en gerekli şeyi unutmuş olmaktan ve tekrar çıkmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum.

    oooo  valla hemen  aklıma gelenler bunlar.Yaz yaz bitmez.Meğer ben ne  memnuniyetsizmişim :))  Ama sinir olduğum herşeyin kısa aralıklarla süreklilik göstermesindendir  memnuniyetsizliğim.:))

   Ne sinir  bir konuyu işlemişsin  nazenin... Artık sana da sinir oluyorum:))

03 Mayıs 2012, 01.05
seninle aynı fikirdeyim insanlar kendi gibi  olmalı  bazı durumlar için aslıların dan çıkmamaları lazım.
03 Mayıs 2012, 01.05

 Nazenin kime kızdın sen böyle ha , herkes sinirlendirmiş seni :((  Bizlere de sormuşsun , nelere tahammül edemiyoruz diye .

Ben , tahammül ederim . Avanslar veririm . Fütursuzca devam edenlere de hiç öyle ima mima yapmam , direkt söylerim . Hareketlerimle değil yüzüne , onu artık hiç sevmediğimi bildiririm . Hem kendimi korurum aslında hem de onu soru işaretleriyle bırakmam . Sevdiklerime de sevgimi söylerim . Ha , bir de mızmız insanları sevmem , hani hep bi yerleri ağrır , hep dertlidirler , hep birileri onları üzer , şikayet ederler sürekli . Mutluluk kurtlarıdır onlar , onları da ya enerjimle neşelendiririm ya da umutsuz vaka iseler uzak kalırım . Ayh , ne çok şey yazmışım . Sevgiler , iyi , kalıcı dostluklar diliyorum herkese ...

03 Mayıs 2012, 01.17
Değer verdiğin insanların değere layık olmadıklarını anlarsan Sen üzülme bırak layık olmadıkları için onlar üzülsün .Bir o yana bir bu yana laf taşıyanlara sinir oluyorum hatta onları bir o yandan bir bu yana çarpasım var:))
03 Mayıs 2012, 02.14
Bazen siyah ya da beyaz diyip geçmemeliyiz.Bir de  empati yap nazenin, onları da anla, onların penceresinden de bak bakalım neler göreceksin. Beğenmezsen kapat gene.Beğenirsen de kapat bence ki başkaları da senden sebeple blog yazmasın :)
03 Mayıs 2012, 09.19
Benim sinir olduklarımı başında her şeyi ama her şeyi bildiğini iddia eden insanlar geliyor.Gamyunda oyun oynamak için bi masaya girdiğimde masadan tek kelime edilmeden müsade bile istenmeden  atılmaya çok sinir oluyorum.Tavlada oyundan düştüğümde benim yerime oynayan bot 2 nin açık ara önde götürdüğüm oyunu kaybetmesine sinir oluyorum.Öğretmenler odasındaki dolaptaki çikilotalarımı ben yokken izinsiz alıp bitiren ve sen bi şey demezsin nasılsa canımız istedi bir tanecik aldık diyen arkadaşlara da gıcık oluyorum:)Ellerim kollarım dolu tam apartmana girecekken beni gördüğü halde kapıyı açık tutup beklemeyen apartman kapısını yüzüme çarpan komşulara hele çok sinir oluyorum.Bu liste çok kalabalık aklımdan her geçeni yazarsam sayfaya sığmayacak:))

Nazenine sinir olmuyorum  ama:))hatta teşekkür ediyorum.Sinir olduğum şeyleri buraya yazmak beni rahatlattı.Yoksa Nazenin psikolog bu da bir çeşit toplu terapi mi acaba:))
03 Mayıs 2012, 10.13
aman yalan dünya bugün varın yarın yokuz =)  takmayalım herşeyi kafaya =)
03 Mayıs 2012, 11.33

Benim en çok sinir olduğum şey  menfaatı  için hareket edenler.listemin en başında ...  birisi  bana  küfür eder,hakaret  eder  ben bu  insanı  zamanla affederim. çünkü  o insan   o  an  sinirlenmiş  olabilir,öfkeli  olabiir  aklı  başında  olmayabilir  ne  dediğini  bilmeyebilir  bir  anlık öfkeye  yenik düşer  bu kötü sözleri  sarfeder. böyle kişileri zamanla affederim.  amaa  menfaatı  için insan satanları  affetmem.  çünkü  onlar  ofkeli değildirler,sinirli  değildirler,aklı  başlarındadır,ne  yaptıklarını  gayet  iyi  bilirler.yaptığı şeyi  bilinçli  olarak  yaparlar.  bir  anlık  öfkeye düşüp  küfür  ve  hakaret  eden insanlar  gibi değildirler.  işte  ben bunları  affetmem,afffedemem...


                                                                                                  ASI_KES27 Hayal gemisinin kaptanı:)

03 Mayıs 2012, 11.50
:)))
Vallahi anatomik olarak bedenlerimizde sinir diye bir yapılanma var. Çaresiziz bizzz.Yazık bize yaa! :Pp:)

Sabah gayet mülayim, sırıtarak kalktıysam dünya yansa umurumda olmuyor; gelip birisi bulaşsa, "Canım kardeşim bu yaptığın hiç hoş değil." gibi gayet salak bir cümle edecek kıvamda olabiliyorum.:)
Ama eğer o sabah solumdan kalktıysam her şeye, herkese, yerdeki taşa bile sinir oluyorum önüme çıktı diye. -taşa küfrettiğim, tekmelediğim çok olmuştur.:)-
Sonra, sinir olduğum şeyin ne kadar önemsiz olduğunu farkedip gel-git aklıma, kendime sinir oluyorum.:)

Devamlılıkla üzerime gelen sinir olma durumlarım da var ama.
Örneğin, bu sabah olduğu gibi, her sabah aç olarak kalkmayı adet haline getiren karnıma sinir oluyorum. Çünkü  ben afyonum patlamamışken henüz, kahvaltı hazırlamaya çok sinir oluyorum.
Oğlumun eve konuk gelen arkadaşlarının dolaptaki tüm terlikleri giymesi mesele değil -çünkü şahsi terliğim değil- ama onlar gittikten sonra o bütün terlikleri en ücra köşelerden, koltuk, yatak altları hatta banyo dolabının altı gibi yerlerden toplamaya çoookk sinir oluyorum.
Kapının birine bunu yapmamalarına dair kocaman bir kağıt yapıştırdım ama sanırım beni hiiiççç umursamıyorlar. Bu defa da buna sinir oluyorum.

beymen'lerin halının yoldaşı bizde de var, aklına koymuştu beynimizi patlatmayı. Adam olsun diye kaç kere tekme yapıştırıp ortasına kadar ikiye katlattım ama yılmadı namert.:) Takılan yerin yönünü değişip eşya altına kıstırmayı akıl edebildim sonunda. Şimdi oradan pis pis bakıyor.:) - Bunu dene beymen-

Telefonda uzun konuşanlara,en az beş kez "Öptüm görüşürüz." diye tekrarlatanlara, sonunda "Yeter bee! Kapa şunu artık, beynimi yedin ha!" diye beni durduk yere kabalaştıranlara çok sinir oluyorum.:)

Anlattığım bir fıkrayı, yaptığım bir espiriyi açıklamak zorunda kalmaya çok sinir oluyorum. Fıkrayı, espiriyi açıklattırmadan anlayamayan beyinsizlere de -zaman zaman ben de dahilim bu guruba:)-  sinir olabiliyorum, bazen de fıkra olarak onları kabul ediyor çok eğleniyorum.:)

Kendisine yapılmaması gereken davranışlar konusunda aşırı titizlenirken aynı davranışı başkalarına pervasızca yapanlara, şımarıklara, izlerken "Sen neymişsin be abi!" dedirtecek kadar kendisini övüp pazarlayanlara sinir olmuyor gülüyorum....mu acaba? Bak şimdi aklıma ne takıldı? Sinirden mi gülüyorum yoksa? :) Yok yok sadece gülüyorum kesin.:))

Bir iki üç, beni sinir edecek davranışları tekrar edenlere çok rahat arkamı dönüp ilişkiyi kesebildiğim için fazla takmıyorum,gülüp geçebiliyorum.
Ancak beni aptal yerine koymaya, aptal yerine koyduğu için kullanmaya kalkışanlara her şartta sinir oluyor ve sinir olmakla da yetinmiyorum.:)

Nazenin sağ ol yaa, ne çok içimizi dökesimiz varmış.:)
Daha çok vardır da şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar.
Yorumlar da eğlenceliydi hani, "Fırsat bu fırsattır koşş" gibisinden arada laf sokmacalar falan...:)))
Teşekkürler.

03 Mayıs 2012, 12.25
Nazenin sen bi şeye kızmışsın bizide bahane ederek kendine ortak arıyosun pekibenimde bi kaç sinir olduğuklarım var

5 cm ' den ofsaytı görüp gölü iptal eden hakemlere  sinir oluyorum

kazık çakmış gibi 10 mt ofsaytta bekleyen futbolcuya sinir oluyorum

beste çalan tirübünlere sinir oluyorum

saçına sakalına bakmayan futbolculara sinir oluyorum örnek : ( ibrahim üzülmez ) (egemen ) ( rüştü ) ( fernanddes ) ( ali eren ) ..... :))

hiç dokunmadan kendini yere atan futbolcılara sinir oluyoruum

otup maç izliyenlere sinir oluyorum

çalım atamayan futbolcıya sinir oluyorum

şampiyonlugu son maçta kaybedilmesine SİNİR oluyorum.....






03 Mayıs 2012, 12.43
BAŞTAN NOT: Birazdan okuyacağınız yorumum, sinir olma meselesine de örnek olabilecek bir İBRET BELGESİDİR.

Destan yazdım Gamyun'u unutmuşum.:)

Burada en çok özel mesajla arkadaşıma yazdığım bir şeyin zort diye oyun oynadığım masaya düşmesine sinir oluyorum.:) Daha doğrusu çok bozuluyorum. Sonra "Prd. Yanlış geldi" falan diye gevelemek zorunda kalmalar hiç hoş değil.:))
Tabii ki tek benim başıma gelmiyor. Dün bir masada sessiz sessiz oynarken, masadaki bir hanımın başka bir hanıma ettiği ".... AŞKIMLA ARAMDAN ÇIKK!" tehdidi masaya düştü ki, eyvah eyvah yani. Fena durumdu.:)

Bunun neresi ibret diyecek olursanız açıklayayım.
Bu yorumum, yanlışlıkla ilk önce Türk_38'in "HOCA CAMİDE MESELESİ" başlıklı yazısına yorum olarak düşürüldü tarafımdan.-Utanma şeysi- :)
Olay, beni farkında olduğum anda fena hale düşerecek kıvamdaydı tam olarak; bozuldum, utandım, ateş bastı falan.:)

Böyle ayağına dolanır işte adamın.:))))
Demek ki neymiş? Yorum yazıp "gönder"e tıklamadan önce doğru adreste misin kontrol etmek, sinir olmadan önce de iyice bir düşünmek, gerek.:)

03 Mayıs 2012, 13.35
Sat_Agraha siz çok yaşayın emi :))) Hiç utanma şeysi yapmayın.Yanlız değilsiniz.Böyle hallerim benimde vardır.Fırsatcı insanların koşa koşa geldiğini de görmüşken gülüşüm ikiye katlandı.Acıyorum artık sonra gülüp geçiyorum Atayanın dediği gibi...)

Beymen33 size sinir olduğumu ohoo çoktan beliirtmiştim.Unutmadınız diil mi? Ben unutmadım belirteyim ))

Erkeklerin her mevzuyu futbola bağlamasına sinir oluyorum O__ben :))

Burası kusma yeri değildir.Nezih bir platformdur.Başka yere gidilir bu işlem için Soft__ :) bi yerler bozulmuş senin.Acil şifalar diliyorum. Geçmiş ola..

Olumlu olumsuz yorum yapan herkese teşekkürler.Bir başka blogda görüşmek üzere.Hoşçakalın Dostça kalın...

03 Mayıs 2012, 13.39

S.A.

EN SİNİR OLDUĞUM 1-2 ŞEY VAR BUNLARIN BAŞINDA İKİYÜZLÜLÜK VE MENFAAT DÜŞKÜNLÜĞÜDÜR..

İKİ YÜZLÜLÜK SANA BÖYLE BANA ŞÖYLE OLUP SANA SAYGI DUYDUĞUNU SÖYLEYİP ARKASINDAN HER TÜRLÜ DEDİKODUYU ETMEKTEN İBARETTİR. ÇAOK AHLAKSIZCA BİR DAVRANIŞTIR BANA GÖRE...

DİĞER KONU İSE MENFAAT DÜŞKÜNLÜĞÜDÜR Kİ SENİNLE İŞİ BİTENE KADAR HER TÜRLÜ YAKINLIĞI GÖSTERİRİ YÜZÜNE GÜLER TABİRİ CAİZSE HER TÜRLÜ YALAKALIĞI YAPARLAR. AMA GEL GÖRKİ İŞLERİ BİTİNCE BİR DAHA YÜZÜNÜZÜ GÖRMEK İSTEMEYİ BIRAKIN YOLDA GÖRÜNCE SLM BİLE VERMEYİ ÇOK GÖRÜRÜLER.

BÜYÜK İNSAN MEHMET AKİF BOŞUNA DEMEMİŞ ZATEN'''GÜVENME İNSANLARIN SAMİMİYETİNE,MENFAATLERİ GELİR HERŞEYDEN ÖNCE..!. YARADAN VAAD ETMESEYDİ CENNETİNİ ONA BİLE ETMEZLERDİ SECDE'''

SAYGILARIMLA............

03 Mayıs 2012, 14.03

Tam çayı, kıvamında demlemiş , içmeye hazırken, tüm demliğin elimden kayıp, tertemiz, fayanslara (inanmayın), ocağa dökülmesine sinir oluyorum.

Zeytinyağı şişesinin düşüp, her tarafı yağa bulamasında ise, resmen mekanı terk ediyor, o anda ölmemek için, oyuna giriyorum.

Siz şimdi diyeceksiniz ; ' habire niye düşürüyorsun herşeyi' .Gittim sordum doktora , 'sende karpal tünel var' dedi, 'ne var?'  dedim, karpal tünel' diye yineledi. 'O ne  ki 'dedim,  'Anlatamam, bak git bak google' a , sırada bir sürü hasta var' dedi..

Sağlıklarla, sevgilerle...

 

 

03 Mayıs 2012, 14.22
iki gözümün de görmemesine sinir olurum.ayaklarımın felçli olması olasılığına sinir olurum,dilsiz ve sağır olma ihtimalime sinir olurum,hayatımın baharında bir tren kazasında ölme olasılığıma sinir olurum,uğraşıp didinip hayatımda sonsuza dek var olabilecek bir aşkı bulmamla onu ebediyete kadar kaybetme riskine sinir olurum,sokakta yatıp kalkma riskine sinir olurum,afrikanın en ücra yerlerinde doğup,kardeşlerimin 1 er yaşlarda onca hastalıktan ölmesine karşı sinir olurum,kelebekleri koleksiyon yapıp camlarda sergileyenlere sinir olurum,üç günlük ömürleriyle dalga geçilen kelebekler üzerinden kendilerinde sonsuz ömür çıkarımları yapanlara sinir olurum.saçma sapan şeyleri sinir kategorisine sokup bunlara sinir olanlara hiç bir şey olurum,yani ne sinir olurum ne de sinirsiz olurum,her an kendi başına asıl sinir olması gereken şeylerin var olabileceğinden habersizce,sırayı eften püften şeylere verenlere sinir olurum yani.:)
03 Mayıs 2012, 18.23

Merhaba nazenin , rumuzun bana seni,   nazik ve kırılgan yapıda olan bir kişi olarak yansıtıyor  ,bilmiyorum haklımıyım , bloğunu okuduktan sonra haklılık payım yüksek sanırım.

ve hissettiğim senin birilerine kırılmış olduğundur  ve burada sitemde bulunarak hem içini döktüğünü hemde o kişiye bu şekilde ulaşarak hislerini belli ettiğini sanıyorum,

insanız duygularımız , hislerimiz var ve belli olaylar karşısında gösterdiğimiz tepkilerimiz, normal olanı budur

beden bir şekilde savunma mekanizması devreye sokarak  , olgular karşısında bizim daha az yara almamızı sağlıyor ,

fazla detaya girmeden hoşlanmadığım birkaç davranışı ekleyebilirim,

ilk sırayı bende kibir alır ( asla olmak istemem ve başkalarınında olmasını hazmedemem )

bencil olma durumu , kendi çıkarları için başkalarını ve dostluklarını kullananlardan hoşlanmam.

dedikodudan hoşlanmam , ne yapmak isterim nede yanımda yapılmasını ,

ev hanımı olduğunuz zaman , hele çocuklarınız varsa , ve helede erkeklerse , o ev hafta sonları savaş alanına dönüşüyorsa, düzeniniz bozuluyorsa , hatta sizi de oyunlara katılmak zorunda bırakıyorlarsa ,ya top kafanızdadır , ya pcnin karşısında bulursunuz kendinizi hayali kahramanlara karşı savaşırken ,  siz istediğiniz kadar uğraşın sinir olun bunlar tatlı sinirler , gelip geçer , paylaşılan anın tadına varmış olmak en güzeli ,                              sevgiyle kal...

 

 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın