gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Yaşam Çizgisi

25 Mayıs 2012, 04.05
A- A+
Hayat  işte, doğarsın ne olduğunu anlamadan herkesin sevgi içinde sana yaklaştığını görürsün ve buna anlam vermeye çalışırsın onlardan sana zarar gelmeyeceğini düşünürsün kimisine kanın ısınmaz.Ağlarsın ,anneni görürsün kucağına alır seni, bir tebessüm belirir yüzünde hemen susarsın. Yavaş yavaş büyürsün daha farklı pencerelerden kareler almaya çalışırsın artık kendi hayallerinde yüzmeye başlarsın gerçekleşme ihtimali olmasa bile hayalin içinde olmak seni eğlendirir çünkü herzaman hayalin içinde olacağını düşünürsün ve zaman geçtikçe aldanırsın.Belli bir zaman gelir ve gerçekler önüne çıkar ayaklarının üstünde durma savaşını mı yoksa gerçeklerle yüzleşme savaşını mı hangi birinle başedeceğini bilemezsin zorlanırsın ağlarsın üzülürsün  ama artık insanların bu ağıtlara duyarsızlaştığını anlarsın daha da olgunlaşırsın anlam vermeye çalışırsın olup bitene bu sürenin nasıl geçtiğini bilmeden saçlarına ilk düşmeye  başlar.Ailen için didinir durursun  onlar senin hayatta yaşaman için tek gayendir.Belli etmemeye çalışırsın çektiğin zorlukları,içine atarsın aylar,yıllar geçer ilk gün ki gibi olmadığını anlarsın artık o enerji dolu,içi içine sığmayan,hayaller kuran halinden eser kalmamıştır.Artık vakit gelmiştir ne zaman gideceğini düşünürsün ölümü  beklersin uyuyamazsın ansızın kapın çalınır son nefesinde hiçbişeyi düşünmezsin çünkü gerçeğin son katmanında olduğunu anlarsın ve anlık mutluluk,anlık üzüntü herşey bir senaryodur oyunu oynarsın ve oyun biter. Bu işte olay dünyaya verdiğiniz değeri abartmamaya bakın, kimseyi üzmeyin ,kendi yağınızda kavrulmaya bakın ,erken yaşlanıp gitmeyin :)

YORUMLAR

26 Mayıs 2012, 09.05

 Eline sağlık öncelikle ..Yazını okuyunca AŞIK MURAT ÇOBANOĞLU nun ‘’KİZİROĞLU türküsü aklıma geldi. ‘’Bir hışımnan geldi geçti ..Kiziroğlu Mustafa bey…Hışmı dağı deldi geçti …Kiziroğlu Mustafa bey… biz bu dünyaya hışımnan gelmedik ve hışımnan la geçmeyeceğiz.. Canlıların doğasıdır bu klasik olacak ama <doğar, büyür, ölürüz.>  önemli olan komşudan bir ateş almaya gitmek gibi değildir. Yaşamayı değerli hale getirmektir.  Ya ulu bir çınar gibi toprağa kök salacaksın… yada sonbahar yaprağı gibi dalından kopup çürüyüp gideceksin..hayat böyle işte

26 Mayıs 2012, 21.41
evet onnla doğrudan bağlantısı var beğendğnz için tşk ederm
03 Ocak 2013, 22.55
emeğine sağlık çok güzel olmusş..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın