gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

'YOK' SUNUZ...

07 Haziran 2012, 14.24
A- A+
 

Kendi haline bıraktım kendimi. Sessizleştim, susturdum kendimi. Tepkisizim, belki de tam tersi çok tepkiliyim. Ah! bir anlayabilsem, nerelerdeyim.

İsyanlarım, nereye saklandınız? Hani, itirazlarım? Hani, nerede çırpınışlarım? Hani, nerede doğrularım, yanlışlarım? Sevdalarım uçsuz bucaksız, hani, nerelerdesiniz?

Sonsuz hissedişlerim, duyuşlarım, görüşlerim, sıcacık dokunuş ve utangaç sokuluşlarım, koşuşlarım, çığlıklarım, ağlayışlarım, gülüşlerim, yorgunluklarım, inanışlarım, sevişlerim, güvenlerim, hani nerelerdesiniz?

Hani nerelerdesiniz, yorgunsuz , uykusuz kalışlarım? Kalp çarpışları içinde ki bekleyişlerim? Hani nerede bir kuru ekmekle, bandır bandır yediklerim... Hani nerede 'olmazları' olur yapışlarım. Seke seke yürüyüşlerim, sokaktan geçen herkese mutluluk seslenişlerim? Hani nerelerdesiniz, üst ve başlarım, sesli ve sessiz şarkı, türkü söyleyişlerim?

Cinnetlerim, seslerim, şarkılarım, can hıraç yetişmelerim dipsiz kuyulara, nerelerdesiniz?

Dakikalarım, saatlerim, günlerim, aylarım, 'bir ömrüm' neredesiniz? Hesapsızlıklıklarım, sizlere sesleniyorum, nerelerdesiniz?

Güneşim , ayım, ışıklarım,karanlıklarım?

Bebekliğim, çocukluğum, gençliğim, yetişkinliğim ve sonbaharım nerelerdesiniz? Geçiktirilmiş 'kışım' ?

Korkusuzluğum, tam teslimiyetlerim, hani nerelerdesiniz? Saflığım, uyanıklığım ?

Defter arası kurumuş yaprağım, geçikmiş gönderilerim? Kutulara kilitlenmiş anılarım?

Çizgiye dönen gözlerim, akanmayan ama çağlayan gözyaşlarım, ya sizler nerelerdesiniz?

En derin sevgiler, küçük menfaatlerde erirlermiş...Peki menfaatlerim, sizler bile yoksunuz, nerelerdesiniz?

Bu kadar mı 'acıtıldınız' , 'biriktirdiklerim' tarafından...

'NERELERDESİNİZ'

Bir iz, bir işaret bırakın ki, sizleri bulabileyim.

Dip Notu: Her daim beni terketmemiş olan haysiyete, onura , şerefe ve adalete, sonsuz  teşekkürlerimi sunarım.

YORUMLAR

07 Haziran 2012, 17.15
terketmemiş olan güzellikler en güzel işareti değilmidir biyerlerde saklanan gerçeklerin.. birgün döneceklerinin en güzel işareti ve izidir bence  :)
07 Haziran 2012, 17.45
Adalet kalmışsa gerisi teferruat... darısı kalmayanların başına
07 Haziran 2012, 17.54
BURADAYIM :)) , tepki vermemekte bazen bir tepkidir.Güzel yazınız için teşekkürler emeğinize sağlık.
07 Haziran 2012, 18.24
Çok güzel bir yazı olmuş sevgili kupabeys.Ellerinize sağlık....Ve evet haysiyet...ille de haysiyet...ille de adalet...
07 Haziran 2012, 19.31

Terk edip gidenlerin içerisinde de insana burukluk yaşatanlar elbette var. Ancak sizi hiç terk etmeyen haysiyet, onur, şeref ve adalet belki de en değerlileri...

Çünkü artık bunlara sahip bir insana denk gelebilmek bile o kadar güç ki maalesef. Tepkiyle karışık tepkisizliğinizi çok ustaca dile getirmişsiniz. Saygılarımla...


07 Haziran 2012, 19.36

Ahh kupabeys ahh ,

Elinde kalanlarla idare edebilenleriz biz , biliyorsundur . Terk edenlerin hepsi yanında senin , içinde hatta . Üzülmüşsün belli ki :(( Geçer bak , biriktirdiklerin de kaybolmadı ya ... Öpüyorum , ve neşenle gelmeni bekliyorum ...

07 Haziran 2012, 19.44
terkememiş olanlar seni terketmedikçe yada sen onları terketmedikçe eminim ki hepsi geri gelecektir.. yeter ki sen onları yok etme..
08 Haziran 2012, 10.07

İki gündür uykusuzum ben uykumu arıyorum nerdesin uykucum))) Giden her an(zamanın ölçüsü yok) ömürden ve asla tekrarı yok. Olan tekrarlar (Rabbimin verdiği nefes almak gibi tekrarlar) onlarında zamanı farklı.

Elleriniz dert görmesin.

08 Haziran 2012, 14.23
Her daim terketmeyen haysiyet ve onur,  şeref ve adil olmaya şükürler olsun. Sagduyusunu kaybetmeyen düşünce ve davranışlarıyla örnek insan kupabeyse teşekkürler..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın