gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

büyük aşk..

13 Haziran 2012, 14.11
A- A+
 

Dün geceyi unutamıyorum Yatakta bana yaptıkların O emmeler ısırmalar İnan çıldırttı beni Uyandığımda gitmiştin Kanlı çarşaflar şahit geldiğine Seni her yerde aradım Vücudumda izlerin var Bu gece Uyumayıp beklicem Seni görür görmez Üzerine atlıcamm Allah Belanı Versin Sivrisinek :))))

aynen yukarıdaki sivrisinek fıkrası gibi bir geceydi..ne ilaçlama,ne sineklik fayda ediyor.tam uyuycam kulağımda sivrisinek keman konçertosu,acı ve kaşıntı ile yataktan fırlıyorum..ama ne kaşıntı hart hurt hart hurt ta ki kanatıncaya kadar:((sanki mutasyona uğramış canavar..ama bu gece için önlemimi aldım:)))mutasyona uğrasada kar etmez:)))şarjlı sivrisinek raketi..bu gece büyük aşkımla sivrisinek tenis turnuvası yapıcaz:)))bakalım hominem mi yoksa sivrisinek mi yaman:))

YORUMLAR

13 Haziran 2012, 14.26
bu yazının yayımlanıyor olması doğrusu beni çok şaşırttı.
13 Haziran 2012, 14.31
Bende oldukça şaşırdım  yayınlanmasına....Başta yazılıyor olmasına gelince söyleyecek birşey bulamıyorum ... 
13 Haziran 2012, 15.05
gerçekten ilginç yayınlanması!!!!
13 Haziran 2012, 15.14
abartmışsınız yani yayınlanmıcak ne var yazılanlarda rtük olmasına rağmen tv de yayınlanan şeylerin yanında sivrisinek gibi kalıyor bu yazılanlar bence hoş bi komedi olmuş :)
13 Haziran 2012, 15.27
Moment bu yazıyı sanırım (?) sitesine vermiş olmalıydın. sen sivri sinekle halvet olmuşsun. mutluluklar ikinize İşte bende bundan sonra yazıyı onaylayan Yönetici arkadaşımız dan ricam onaylamayı bekleyen çok değerli yazılar keşke onaydan geçse diyeceğim. 
13 Haziran 2012, 15.31
Böyle bi blogu yakıştıramadım bu oyuna.yok emmeler,kanlar bilmem ne. Hoş değil,beğenmedim sıfır :)
13 Haziran 2012, 15.36
Yazıyı değil de yazının onaylanmış olmasına yorum yapılması garip. Yazar belirgin bir şekilde, dikkat çekmek için öyle bir giriş yapmayı uygun görmüş çok belli ki. Bu muziplik benim hoşuma gitti. 

Nedir bu tarz yazılardan bu kadar korkunuz anlamıyorum ki? Yayınlandı da noldu? Psikolojiniz mi bozuldu? Çok mu bayağı buldunuz? Çok mu erotik? Okununca içiniz bir garip mi oldu? Ahlakınız mı bozuldu? 

Ve son olarak, kontrol altına alınmaktan, onaydan geçiyor olmaktan, allahtan onay var, yoksa napardık diyerek, bundan zevk almaktan, başkasının söyleyeceklerini, okumamak duymamak için, engellenmesini bekliyor olmak garip.

Burası talim terbiye kurulu değil, rtük de değil. Blog da yayınlanacak ve yayınlanmayacak yazılarla ilgili daha önce defalarca açıklama yaptık. Bu yazı da kurallarımıza uygun bir yazı olduğu için yayınlandı. Şimdi şaşkın gözlerinizi ve açık ağzınızı normal hale getirip, bir sonraki blogu okumaya geçebilirsiniz.
13 Haziran 2012, 15.55

hehe ilaçlama çalışmaları yok mu sizin orada büyük aşkı son bulduracak :))

içeriğe yorumlara:::::takılmayın kafanıza göre okumaya ve yorumlamaya devam yakında ne bloglar cıkacak:)

13 Haziran 2012, 16.07
altı üstü netten alınmış bir sivrisinek fıkrası ve ona ilaveten bnimde sivrisineklere açtığım bireysel savaşı konu ettim o kadar.bu kadar ahlaksız olduğumu bende bilmiyordum sayenizde öğrendim:))yahu noluyor..yeter ya..yok diziler ahlaksız,yok fıkralar ahlaksız,yok kitaplar ahlaksız...noldu okuyunca gmsn opun dediği gibi bi hoşmu oldu içiniz.hiçmi espri yapmaz komedileştirmezsiniz yaşadıklarınızı..aferin size.ben ahlaksızım sivrisinekle halvet oldum..siz ahlaklı olun sakın yapmayın böle bişiy!..yuh diyorum başkada diyecek bişiy bulamıyorum.
13 Haziran 2012, 16.09

gmsnn bu yazının yanında zemzemle yıkanmış kadar temiz duracak çok sayıda yorumun yayınlanmadığını biliyorum. bütün yazı ve yorumlarda bu hoşgörünüzün devamını diliyorum.

beni şaşırtan erotikliğe onay verilmesi değildi.ayarında kullanılan erotizm ve argoyuda severim.ama bu yazı neresinden tutsanız çok kalitesiz.gamyun bloğun kalitesi bu değil ve olmamalı.

13 Haziran 2012, 16.17
Yayınlamak değilde yayımlamak olacak doğrusu gmsnn bile aynı hataya düşmüş :p
Abi o değilde beni hiçbir sivrisinek bu yaşıma kadar emmedi :)

13 Haziran 2012, 16.18
:)) bi alemsin gmsnn hahahahah
13 Haziran 2012, 16.19
Güzel güzel ben beğendimm:)) tabiki hominem yaman :p
13 Haziran 2012, 16.35
Bu arada yorum yazdıktan sonra yorumları okudum ve anladım ki bazı yorumlar hakaret derecesine varmış.Halvet falan ne demek oluyor.Şimdi bende onaylayan yönetici arkadaşa sorayım bu yorumdan daha değerli onaylanmayı bekleyen yorumlar varken neden bu?
Dipnot : Ayrıca değerlilik kavramı göreceli bir kavramdır.Uzun uzun karalamak değerli yapmaz bir yazıyı.



13 Haziran 2012, 16.38
ne var yani şaşırmak'ta mı garip geliyo toplumsal içerikli bir çok blog yayınlanması site kurallarına aykırı oluyo da genele garip gelen bir blog'a şaşırınca niye ters geliyo sizlere , üstelik " şaşkın gözler,ayrılmış ağızı normal hale getirmek " ukalalık olmuyor mu ? bu  blogları okuyup yorum yapanlara  haksızlık değil mi ? yani okuyun geçin ne tantana yapıyonuz demeye geliyo heralde :) ya da  yönetici olunca bu hakkı görebiliyosunuz kendinizde  bu bloglar yayınlanıyosa eleştiriye de açık olmalı ,eleştiri yapanlara da neden eleştiriyonuz denmemeli DIGOR arkadaşımıza katılıyorum.bakalım bu yayınlanacak mı yoksa yasaklanacak mı ?
13 Haziran 2012, 16.57
Bende çok beğendıim ve oldukça mizahsen buldum,günlük hayatta herkesin az çok bu tarz konuşmalar yapabiliyor olmasına karşın bu şekilde tüü kaka gibi yorumlar benide şaşırttı doğrusu..
13 Haziran 2012, 17.54
Bu yazıda bu kadar rahatsız olunacak ne var rahatsız olanları anlamak için tam 3 kere okudum ve en sonunda yazının değil onların inançlarının rahatsız olduğuna karar verdim. Çok doğal bir eylem olan cinselliği bu kadar tabulaştırmanın ne anlamı var. Masum bir yazıdan bile saçma sapan sonuçlar çıkarıyoruz.
Hatalar arayacaksak kınayacaksak kızacaksak bakmamız gereken kişi önce kendimiz.Şu yazı bile insanları rahatsız ediyorsa ne diyim ben artık alıp başımı Koreye mi gideyim.
Bu kadar korkmayın bu kadar kutsal ve dokunulmaz görmeyin cinselliği bu sağlıklı değil
Kaldı ki sizin o aklınıza gelen şeyler anlatılmıyor bu yazıda.
13 Haziran 2012, 18.04
Belki de amacını aşsa da yazılanlar,hepimizin ben de dahil ne kadar önyargılı olduğumuzu göstermesi açısndan güzel olmuş bence...
13 Haziran 2012, 18.08
Gıfted_akay, sende kabahat yok,senin gibilerle dolu dışarısı ve burası.Dışarda bu lafını birisine söylecek maçan yok ama burda oluyor.Ama bu yorum yerine geçen küfrünü onaylayan hangi makul sebeple onayladı orası muamma
13 Haziran 2012, 18.29

Aslında yorum yazmayı düşünüyordum bu yazı için Lakin biz insanların yaptıkları yada yapmadıklarının yorumlarda sorgulandıgını görünce ufak bir yorum bırakmak istedim.Ama bu yorumu bir şarkının sözleri ile dile getirmek istedim umarım herkeze birer fikir sunar..




Şikayetim var cümle yasaktan
Dillerimi Hakim Bey bağlasan durmaz
Gelsin jandarma polis karakoldan
Fikrim firarda mahpusa sığmaz eyvah

Gün olur yerle yeksan olurum
Gün olur şahım devri devranda
Kanun üstüne kanun yapsalar
Söz uçar yazı iki cihanda eyvah

Sussan olmuyor susmasan olmaz
Dil dursa Hakim Bey tende can durmaz
Yazsan olmuyor yazmasan olmaz
Kaleme tedbir koma tek durmaz  


Söz-Beste : Sezen Aksu


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WWH0nhiGM9o


Saygılar.

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın